Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 25.07.2015., 19:36   #451
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Nije mi bas jasno, u ostalim skupinama je 6 ekipa a u nasoj 5?
Uvijek je bilo grupa sa 5 i 6 ekipa.
Staro 25.07.2015., 20:36   #452
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Da, ali je uvijek i drugi prolazio. Kako to da sad nema drugog mjesta i dodatnih kvalifikacija? Malo sam van toka opcenito, ovakve podatke bih prije znao, a sad sokiran citam iste u nevjerici
Mileni je offline  
Staro 25.07.2015., 21:01   #453
Lak
Premium

Lak's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Mislim da 8 najboljih drugoplasiranih idu u dodatne kvalifikacije, znači država s najmanje bodova od svih na drugom mjestu automatski otpada pošto ima 9 grupa, a svim drugoplasiranim državama u skupinama po 6 država oduzimaju se bodovi osvojeni protiv onih na zadnjem mjestu.
Mislim da je tako nekako.
Lak je offline  
Staro 25.07.2015., 21:04   #454
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Yup. Kao i uvijek do sad, sad sam provjerio. Istina, na hr portalima, ali se barem svi od reda slazu
Mileni je offline  
Staro 25.07.2015., 23:12   #455
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Grupa l - Hrvatska, Island, Ukrajina,Turska, Finska

Plitak potok

Htio sam grupu C ili F ali su Švabe i Englezi bili najveći krompiri.
I super, ne smijemo biti drugi. Moramo biti prvi u ovoj grupi.
Pa s obzirom kako igramo u zadnje vrijeme,ni Farski otoci nisu plitak potok,tako da...
Staro 25.07.2015., 23:12   #456
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Inače u takvim situacijama u ostalim grupama (kad se gleda najbolji drugi i sl. šeme) odbiju svima bodovi koje su prikupili protiv zadnjeg u skupini

EDIT

vidim tek sad drugu stranu
Manuel Calavera je offline  
Staro 03.09.2015., 17:12   #457
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Prvih 11 danas

Subašić – Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Pranjić – Modrić, Badelj – Pjaca, Rakitić, Perišić – Mandžukić

Fala Bogu nema Olića u prvih 11 i Srne koji ima kartone.
draksa je offline  
Staro 03.09.2015., 17:14   #458
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Ko bu lopte uzimao? Sva sreca igramo sa zemljom 3.svijeta...al da drzava Hrvatska nema nekog ballwinnera na defanzivnom veznom to ne vjerujem...
trouble je offline  
Staro 03.09.2015., 17:20   #459
draksa
Premium

Badelj , imali smo Ademija ali mu niko nije dao priliku na vrijeme
draksa je offline  
Staro 03.09.2015., 17:56   #460
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Ovo Badelj je valjda s puno sarkazma rečeno,taj oduzet loptu nemre ni klincu iz omladinskog
trouble je offline  
Staro 03.09.2015., 18:42   #461
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Gledajući Mandžukića lijepo se može vidjeti kako njegova igra ide silaznom putanjom već koju godinu, a u međuvremenu ego rastao eksponencijalno.

Jednostavno treba usporediti ovo danas kad na momente izgleda totalno bezvoljno - niti ne pokušava trčati u pojedinim trenucima sa njegovom igrom od prije 2 (prva sezona u Bayernu), odnosno 3 godine (EP 2012) kad je čovjek ostavljao pluća na terenu.

Mogu si komotno zamislit kak bi mogao nakon već jedne sezone odlepršati iz Juventusa.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 03.09.2015., 18:52   #462
draksa
Premium

Slažem se za Mandžukića sa Pandom

Vezni red nam je spor jako Badelj ima dobre duge lopte ali mu treba pol sata da ih uputi. On nije pravi zadnji vezni i takvog nemamo u repki ,ali protiv ovakvih ekipa nam ni ne treba iako mislim da bi Brozović ili Kova bili puno bolji izbor kako bi se lakše probio bunker brzinom

Kovač drži na krivoj poziciji Pjacu, umjesto da raširi igru i stavi ga na krilo gdje njegova prodornost može doći do izražaja on ga drži pored Mandže u sredini

Vrsaljko pokazao da nam Srna ne fali ni malo
draksa je offline  
Staro 03.09.2015., 19:21   #463
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Mandžo kurbaša... za veterane.
Koji je to panj... nema šta nije ukenjao danas. Zalaganje nikakvo. Lagano zahvala i doviđenja.

Srećom pa se od Brazila 2014 više ne sekiram zbog preplaćenih manekena koji se boje da se nebi umorili.
Ovaj Kovačić je najveća prevara u povijesti HR transfera, veća i od Balabana u Aston villu. Juve se isto kardinalno zahebo za ovim veteranom. Modrić i Rakitić standarno u svom "ne meni" i prvom do sebe. I na kraju meće Kalinića kojeg se trebalo zaboravit da postoji uopće.

Već vidim Kovača i priču "ovo nije ista ekipa koju smo tukli 6:0" koja komedija. Ovaj Pjaca se barem trudio.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.09.2015. u 19:55.
Brko je offline  
Staro 03.09.2015., 19:56   #464
partwish
Creeper
Moj komp

Jednostavno smo igrali presporo. Mnogi su podbacili, ali po meni je ovakvom rezultatu pridonijelo što je Robi Mourinho za Kovača.
Staro 03.09.2015., 19:58   #465
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nemoj. Navući ćeš bijes Tatičara na sebe ako ideš kontra Tate i njegovih izbornika

Ma nije Kovač kriv. Ozbiljno. Krive su zvijezdice koje su u Realu, Barci i juveu.
Brko je offline  
Staro 03.09.2015., 20:00   #466
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Nemoj. Navući ćeš bijes Tatičara na sebe ako ideš kontra Tate i njegovih izbornika

Ma nije Kovač kriv. Ozbiljno. Krive su zvijezdice koje su u Realu, Barci i juveu.
Ali te zvjezdice je netko izabrao u momcad....
Staro 03.09.2015., 20:10   #467
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Vrsaljko odlican. Fali nam prodornost ali i da je imamo dzaba nam kad nema tko zabiti gol . Pa di su nam vrhunski strijelci koji ne cekaju idealnu loptu jebate led? Di je novi Eduardo???
spawn je offline  
Staro 03.09.2015., 20:11   #468
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
"U životu se jedino mora umrijeti.
Da bi pobijedili, moramo zabiti gol.
Hrvatska je za mene odigrala odlično."
E, moj Niko......
Staro 03.09.2015., 20:11   #469
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Vrsaljko odlican. Fali nam prodornost ali i da je imamo dzaba nam kad nema tko zabiti gol . Pa di su nam vrhunski strijelci koji ne cekaju idealnu loptu jebate led? Di je novi Eduardo???
U Brazilu...
trouble je offline  
Staro 03.09.2015., 20:12   #470
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Krive su zvijezdice koje su u Realu, Barci i juveu.
Ja ne kužim. Kaj oni dobiju nekakve specijalne upute od klubova kad odlaze igrat za repku?. Nemoj previše trčat da se ne umoriš, sprintanje maksimalno 5 metara. Ni slučajno ne ulazit u duele da se ne ozljediš.
Pas mater. Dođe pijanac u nogometnu pripyzdinu i najednom su "dobra i čvrsta" ekipa. Da ne bi. Kriv je Kovač jer ih ne zna zašamarat.
Staro 03.09.2015., 20:12   #471
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
U Brazilu...
Misliš natrag u Ukrajini?
Staro 03.09.2015., 20:17   #472
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Misliš natrag u Ukrajini?
Pital je za novog
trouble je offline  
Staro 03.09.2015., 20:19   #473
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pa di su nam vrhunski strijelci koji ne cekaju idealnu loptu jebate led?
Pa imao je Mandžukić svu silu solidnih lopti. Ali stalno je nešto u silaznoj putanji, jel,...
Staro 03.09.2015., 20:38   #474
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Mandžukić je takav fušer...da je to strašno...a kovačić...neznam šta je tom malom u glavi,imao je 2 situacije čiste za gol,idiot.
Thoroughbred B je offline  
Staro 03.09.2015., 20:45   #475
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
a kovačić...neznam šta je tom malom u glavi,imao je 2 situacije čiste za gol,idiot.
ljubio sam od miline crnku iz Atine
ne gubim iz vida Anu iz Madrida

trouble je offline  
Staro 03.09.2015., 20:54   #476
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Tko god kaze da je ovo dobro ili solidno odigrano, nije cist u glavi ili je gledao neku drugu utakmicu.

Klasika. Igramo s Andorom, nabijemo ih 856:0 i kao, Andora je respektabilna, snazna, perspektivna momcad.
A u Andori, sine, na birou visi natjecaj. Traze se igraci, treneri, strucno osoblje...golman kuhar, napadac vodoinstalater.
Slavlje na sve strane kao da smo dobili Njemacku 7:2.
Sljedecu tekmu igramo, ne znam, sa Njezozemskom i puknemo 0:4, ah...ostavili smo srce na terenu, imali su vise srece, nije nam bio dan, ne voli nas fortuna...pa jebem ti, do kad cemo ovako?

Jebote. Kad stavis ova imena na papir, pa nasa repka izgleda kao fakin spejs satl kojeg bi se trebale i najjace repke svijeta bojati. Samo kad pogledas u kojim klubovima igraju nasi decki...ali, da, tuzna istina je (kao sto drug Brkenzi i jos netko rece) da u repki igraju za kikiriki, u klubovima za milijune.
Klinci iz Prnjavora i Donje Babine Grede navikli biti preplaceni i ubirati milijunske iznose, pa zasto bi srce ostavio na terenu za tamo neku Rvacku, a i riskirao ozljedu da ne moze igrati u klubu koji mu masno placa?
Logika je to, jebi ga. Proslo je vrijeme ostavljanja srca na terenu, davanja sto posto za domovinu i slicno, samo mi navijaci puno i previse ocekujemo nakon '98.
I, da me se pogresno ne shvati, ja se apsolutno slazem s vama. Medutim, istina je gorka i to se nece promijeniti.
Cim prije se pomirimo s time da njih boli q* za repku i igranje za domovinu, tim prije cemo leggero sa stavom 'ma boli me q*' gledat tekme, a ne umjeeto grickalica sprasit dvije kile noktiju i vikat na TV kao kad me rusko smece od cheatera ubije headshotom preko pola mape u Battlefieldu.

Niti se njima da trcat, niti zalagat, niti probat odigrat nesto...ma, nista im se neda. Totalno su bezvoljni.
Ja vam po stoti puta garantiram da se skupimo tu na forumu u lokalnoj birtiji i nakon devet rundi pive odemo igrat umjesto repke, to bi bila senzacija i golijada.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline  
Staro 03.09.2015., 21:08   #477
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
U Brazilu...
Ima li hrvatsko državljanstvo? Ako nema sredi nešto

Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Ja ne kužim. Kaj oni dobiju nekakve specijalne upute od klubova kad odlaze igrat za repku?. Nemoj previše trčat da se ne umoriš, sprintanje maksimalno 5 metara. Ni slučajno ne ulazit u duele da se ne ozljediš.
Mislim da se Modrić zadnji put ozlijedio baš na tekmi repke pa je pauzirao 4-5 mjeseci. Sada puše i na hladno.

Kužim i igrače. Jedni se trebaju dokazat,drugi igraju u većim klubovima pa im je u pitanju i karijera. Prošla su vremena kad se ginulo. Teško je biti pametan.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 03.09.2015. u 21:14.
spawn je offline  
Staro 03.09.2015., 21:31   #478
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Slazem se s brkom oko manđe,kud taj prode vise trava ne raste!Atletico preklani prvak,lani puno losiji,sada opet igraju vrhunski nogomet. Juve,nepobjediva momcad,sada zadnji na tablici.Tip jednostavno nije vise dobar i tocka.
Mene fascinira opcinjenost nase nogometne javnosti Realom i Barcom.
Nas Luka igra u Realu,Mateo igra u Realu,Rakitic u Barci,i po pricama na tv-u zadnjih par dana ,ja sam pretpostavio da se bude Robi predao bez borbe!
Kao da to nesto znaci u kvalifikacijama.Po meni je Robi odlican trener. Od kada je dosao ,nije izgubio niti jednu tekmu,a prije su bili vreca krumpira. Od onoga sto ima je izvukao maksimum.
S druge strane Kovaca treba potjerat jer tip nema pojma,a ako ne zna motivirat momcad ,opet ne valja.Dajte nam Prosineckog!
Ps:
Da,igra je bila katastrofa ,mislim da igramo do sutra ne bi zabili gol!
Vise necu ni gledat!
Staro 03.09.2015., 21:40   #479
partwish
Creeper
Moj komp

I onda kada pročitam izjavu Kovača kako smo bili odlični i da je on zadovoljan... E onda mi stvarno smuči život.
Staro 03.09.2015., 21:43   #480
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Većina primjedbi stoji, nismo bili ni izbliza odlični i slažem se sa skoro svim kritikama, ali... pred jutro se penezi broje

Ne trebamo sve u kvalama nabit, rijetko kome je to u kvalama i uspijevalo.
Prvi smo i ostat ćemo prvi i nakon utakmice italije.
Vatreni su isto imali kikseva kojekakvih. Opaske oko igre i nezalaganja stoje, ali ne treba dramit. Nakon italije su bili hvalospjevi o kovaču, a sad je neznalica, tipično naše - ili euforija ili depresija

Nemam ga namjeru ni želju braniti, ali ovo je bila jedna manje bitna utakmica za nas (u mislu mora se dobit pod svaku cijenu) protiv momčadi koja je parkirala bus, i koliko god da smo jači od ovih pikzibnera, nije uvijek lako pobijediti. A kad vidim pljuvačinu koja je već krenula po medijima, odmah mi je zlo.

Veći problem od rezultata je što neće biti Rakete ni Kove u Norveškoj...

BTW, žutome svaka čast i naklon do poda, majstor!

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na