|
![]() |
#451 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#452 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, ali je uvijek i drugi prolazio. Kako to da sad nema drugog mjesta i dodatnih kvalifikacija? Malo sam van toka opcenito, ovakve podatke bih prije znao, a sad sokiran citam iste u nevjerici ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Mislim da 8 najboljih drugoplasiranih idu u dodatne kvalifikacije, znači država s najmanje bodova od svih na drugom mjestu automatski otpada pošto ima 9 grupa, a svim drugoplasiranim državama u skupinama po 6 država oduzimaju se bodovi osvojeni protiv onih na zadnjem mjestu. Mislim da je tako nekako. |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Yup. Kao i uvijek do sad, sad sam provjerio. Istina, na hr portalima, ali se barem svi od reda slazu ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa s obzirom kako igramo u zadnje vrijeme,ni Farski otoci nisu plitak potok,tako da...
#457 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Prvih 11 danas Subašić – Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Pranjić – Modrić, Badelj – Pjaca, Rakitić, Perišić – Mandžukić Fala Bogu nema Olića u prvih 11 i Srne koji ima kartone. |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
|
Badelj ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Gledajući Mandžukića lijepo se može vidjeti kako njegova igra ide silaznom putanjom već koju godinu, a u međuvremenu ego rastao eksponencijalno. Jednostavno treba usporediti ovo danas kad na momente izgleda totalno bezvoljno - niti ne pokušava trčati u pojedinim trenucima sa njegovom igrom od prije 2 (prva sezona u Bayernu), odnosno 3 godine (EP 2012) kad je čovjek ostavljao pluća na terenu. Mogu si komotno zamislit kak bi mogao nakon već jedne sezone odlepršati iz Juventusa.
![]() |
#462 |
Premium
|
Slažem se za Mandžukića sa Pandom Vezni red nam je spor jako Badelj ima dobre duge lopte ali mu treba pol sata da ih uputi. On nije pravi zadnji vezni i takvog nemamo u repki ,ali protiv ovakvih ekipa nam ni ne treba iako mislim da bi Brozović ili Kova bili puno bolji izbor kako bi se lakše probio bunker brzinom Kovač drži na krivoj poziciji Pjacu, umjesto da raširi igru i stavi ga na krilo gdje njegova prodornost može doći do izražaja on ga drži pored Mandže u sredini Vrsaljko pokazao da nam Srna ne fali ni malo |
![]() |
![]() |
#463 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mandžo kurbaša... za veterane. Koji je to panj... nema šta nije ukenjao danas. Zalaganje nikakvo. Lagano zahvala i doviđenja. Srećom pa se od Brazila 2014 više ne sekiram zbog preplaćenih manekena koji se boje da se nebi umorili. Ovaj Kovačić je najveća prevara u povijesti HR transfera, veća i od Balabana u Aston villu. Juve se isto kardinalno zahebo za ovim veteranom. Modrić i Rakitić standarno u svom "ne meni" i prvom do sebe. I na kraju meće Kalinića kojeg se trebalo zaboravit da postoji uopće. Već vidim Kovača i priču "ovo nije ista ekipa koju smo tukli 6:0" ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.09.2015. u 19:55. |
![]() |
![]() |
#464 |
Creeper
|
Jednostavno smo igrali presporo. Mnogi su podbacili, ali po meni je ovakvom rezultatu pridonijelo što je Robi Mourinho za Kovača.
#466 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#469 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja ne kužim. Kaj oni dobiju nekakve specijalne upute od klubova kad odlaze igrat za repku?. Nemoj previše trčat da se ne umoriš, sprintanje maksimalno 5 metara. Ni slučajno ne ulazit u duele da se ne ozljediš. Pas mater. Dođe pijanac u nogometnu pripyzdinu i najednom su "dobra i čvrsta" ekipa. Da ne bi. Kriv je Kovač jer ih ne zna zašamarat.
#473 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
#476 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Tko god kaze da je ovo dobro ili solidno odigrano, nije cist u glavi ili je gledao neku drugu utakmicu. ![]() Klasika. Igramo s Andorom, nabijemo ih 856:0 i kao, Andora je respektabilna, snazna, perspektivna momcad. A u Andori, sine, na birou visi natjecaj. Traze se igraci, treneri, strucno osoblje...golman kuhar, napadac vodoinstalater. Slavlje na sve strane kao da smo dobili Njemacku 7:2. Sljedecu tekmu igramo, ne znam, sa Njezozemskom i puknemo 0:4, ah...ostavili smo srce na terenu, imali su vise srece, nije nam bio dan, ne voli nas fortuna...pa jebem ti, do kad cemo ovako? Jebote. Kad stavis ova imena na papir, pa nasa repka izgleda kao fakin spejs satl kojeg bi se trebale i najjace repke svijeta bojati. Samo kad pogledas u kojim klubovima igraju nasi decki...ali, da, tuzna istina je (kao sto drug Brkenzi i jos netko rece) da u repki igraju za kikiriki, u klubovima za milijune. Klinci iz Prnjavora i Donje Babine Grede navikli biti preplaceni i ubirati milijunske iznose, pa zasto bi srce ostavio na terenu za tamo neku Rvacku, a i riskirao ozljedu da ne moze igrati u klubu koji mu masno placa? Logika je to, jebi ga. Proslo je vrijeme ostavljanja srca na terenu, davanja sto posto za domovinu i slicno, samo mi navijaci puno i previse ocekujemo nakon '98. I, da me se pogresno ne shvati, ja se apsolutno slazem s vama. Medutim, istina je gorka i to se nece promijeniti. Cim prije se pomirimo s time da njih boli q* za repku i igranje za domovinu, tim prije cemo leggero sa stavom 'ma boli me q*' gledat tekme, a ne umjeeto grickalica sprasit dvije kile noktiju i vikat na TV kao kad me rusko smece od cheatera ubije headshotom preko pola mape u Battlefieldu. ![]() Niti se njima da trcat, niti zalagat, niti probat odigrat nesto...ma, nista im se neda. Totalno su bezvoljni. Ja vam po stoti puta garantiram da se skupimo tu na forumu u lokalnoj birtiji i nakon devet rundi pive odemo igrat umjesto repke, to bi bila senzacija i golijada.
![]() |
#477 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima li hrvatsko državljanstvo? Ako nema sredi nešto ![]() Citiraj:
Kužim i igrače. Jedni se trebaju dokazat,drugi igraju u većim klubovima pa im je u pitanju i karijera. Prošla su vremena kad se ginulo. Teško je biti pametan. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 03.09.2015. u 21:14. |
|
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Slazem se s brkom oko manđe,kud taj prode vise trava ne raste!Atletico preklani prvak,lani puno losiji,sada opet igraju vrhunski nogomet. Juve,nepobjediva momcad,sada zadnji na tablici.Tip jednostavno nije vise dobar i tocka. Mene fascinira opcinjenost nase nogometne javnosti Realom i Barcom. Nas Luka igra u Realu,Mateo igra u Realu,Rakitic u Barci,i po pricama na tv-u zadnjih par dana ,ja sam pretpostavio da se bude Robi predao bez borbe! Kao da to nesto znaci u kvalifikacijama.Po meni je Robi odlican trener. Od kada je dosao ,nije izgubio niti jednu tekmu,a prije su bili vreca krumpira. Od onoga sto ima je izvukao maksimum. S druge strane Kovaca treba potjerat jer tip nema pojma,a ako ne zna motivirat momcad ,opet ne valja.Dajte nam Prosineckog! Ps: Da,igra je bila katastrofa ,mislim da igramo do sutra ne bi zabili gol! Vise necu ni gledat!
#479 |
Creeper
|
I onda kada pročitam izjavu Kovača kako smo bili odlični i da je on zadovoljan... E onda mi stvarno smuči život.
#480 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Većina primjedbi stoji, nismo bili ni izbliza odlični i slažem se sa skoro svim kritikama, ali... pred jutro se penezi broje ![]() Ne trebamo sve u kvalama nabit, rijetko kome je to u kvalama i uspijevalo. Prvi smo i ostat ćemo prvi i nakon utakmice italije. Vatreni su isto imali kikseva kojekakvih. Opaske oko igre i nezalaganja stoje, ali ne treba dramit. Nakon italije su bili hvalospjevi o kovaču, a sad je neznalica, tipično naše - ili euforija ili depresija ![]() Nemam ga namjeru ni želju braniti, ali ovo je bila jedna manje bitna utakmica za nas (u mislu mora se dobit pod svaku cijenu) protiv momčadi koja je parkirala bus, i koliko god da smo jači od ovih pikzibnera, nije uvijek lako pobijediti. A kad vidim pljuvačinu koja je već krenula po medijima, odmah mi je zlo. Veći problem od rezultata je što neće biti Rakete ni Kove u Norveškoj... BTW, žutome svaka čast i naklon do poda, majstor!
Uređivanje | |
|
|