|
![]() |
#1021 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Dalje. Evo vam benchmark u igrama koji je dovoljno i kristalno jasan http://www.ocaholic.ch/modules/smart...hp?itemid=1123 Tako da i temu o Haswelima i Skylake procesorima isto prekocite. To sto je procesor "star" 3 godine pa ispadaju neke insinuacije kao da se mjeri u psecim godinama,pa je Sandy Bridgu 2600K narasla brada i dobio je multiple sklerozu. Sandy Bridge je zadnji procesor koji koristi lem za HIS ,a ne žvakaču gumu kao sve ostale generacije.Pogledaj Skylake .Delidali ga i stavili normalnu pastu.Temperatura pala za 20 stupnjeva.De nemoj me zajebavati. http://www.guru3d.com/news-story/int...de-lidded.html Taj procesor je isti kurac kao i SkyLake po performansama u igrama samo sto ga ja prodajem 1000 kn jeftinije.Ako ga mozes kupiti za 1200 kn,tko ti brate brani. Odi u starački dom procesora i kupi 6 komada. Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 10.08.2015. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() Kupit će ga onaj koji baš mora,nekom crkne procesor a treba mu za posal ili slično nema baš nekog drugog izbora(ili kupovat novu platformu,u prodaji ih više nema valjda barem u hr),teško će to neki gejmer kupit osim druga brke i syss-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
hahaha,ubijaju me likovi sa porukama i nudjenjem kojekakvih komada namjestaja,bonova,kifli,guma,felgi,mobitela. A nije problem da spustim za 100-150 kn. Necu se sad bas ni ja cigančiti za 100 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ploče se daju kupiti za bagatelu i ima ih koliko god se trubilo po forumu da ih nema za kupiti . Cijena je možda nešto viša , ali kada se sve zbroji i oduzme onaj kome treba će ga i kupiti . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
1600 + 300-400kn ploča (moja je išla za 300kn tu na forumu, dakle 4.7g 24/7 ide i do 5 bez beda ako nekome treba) = 2k kn. da uzmeš najnoviji izradak iz intela skupa sa pločom s kojom imalo možeš dotaknut neki vrh tog cpu-a + pripadajući hladnjak + ddr4, na kolikom si točno gubitku po pitanju performansi? cijene se neću ni doticati jer pričamo o minimalno 3 puta većem iznosu, da ne kažem da posegneš za nekom "jačom" mbo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Nemamo svi iste oči ![]() Ovo ono, kruške jabuke, nema smisla. Svi imamo svoje teorije. Kome "treba" tog kalibra proc kupuje najnovije, a ovce i novce i drugi par opanaka kupuju na druga ruka trgovinama i gleda malo vazelin da lakše uđe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nije istina da 2600k zadnji koristi lem umjesto TIM-a. Sve što ide na s.2011 je zalemljeno.A to je bio jedan od glavnih razloga zašto sam se odlučio za tu platformu. ![]() BTW, mislim da komentiranje cijene po kojoj Romano prodaje svoj proc je bespredmetno. Njegovo je pravo staviti cijenu koju hoće, a ako je previsoka, prodati ga neće. Bazični zakon ekonomije o ponudi i potražnji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Moderator
|
Citiraj:
opet sa druge strane da nekome treba ozbiljnija mašina čisto sumnjam prvo da bi se maltretirao sa oc-om zadnjeg intel cpua i drugo da ne bi otišao na recimo generaciju-dvije ispod dual xeon platformu. jedino što ostaje je - najnovije imho. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A jeste zapeli za taj 2600K kao da je od zlata. syss kreni od sebe i zapitaj se kad si zadnji put iskoristio sve sto ti 2600K nudi na defaultu, bez OC-a? Vjerojatno nikad ![]() Prosjecnom korisniku je i3 sasvim dovoljan, a ti si prosjecan juzer, koliko god ne htio to biti ![]() ![]()
![]() |
#1037 |
Moderator
|
kreni ti od sebe... nemoj biti jalan jer koristiš inferiornu platformu ![]() eto opalio sam neki dan ss iz aide i tu se fino naradio, bolje on nego ja ![]() day-to-day on spava na 1.6g sa nekom smiješnom voltažom, seed-a, snima tv program, spojim se na njega da vidim kak je on, kak je stanje s diskovima, kak sa torrentima... nemre se reć da ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Cijena se određuje po tome da malo provrtiš oglase,vidiš koliko se traži za taj proizvod i staviš cijenu tu negdje,50-100kn više pa možeš kao spustiti ![]() Ok ako ti misliš da tvoj procesor iz ne znam kojeg razloga vrijedi 2000kn,meni tako svejedno. Sretno s prodajom ![]() EDIT:Ako se malo pogleda na Ebay-u također su cijene oko 200$,dakle oko 1400 za koliko ide taj 2600K. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Eh.. ali evo windows 10 shebo stvar ! U task manageru nema vise onaj ljepi prikaz 4 jezgre i sad sam zbediran... kao da imam jednojezgreni cpu. ![]() Moram si instalirati neki gadgets koji ce prikazivati te jezgre, koda su me uštrojili prelaskom na w10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nema onog sučelja u Windowsima ali sve je drugo tu pa se može s drugim programima pokrenuti. Jedino ne znam zašto mi je grafa 9.9 a SSD 8.0 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 11.08.2015. u 17:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|