|
![]() |
#5161 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa prijavi se na https://moj.hrvatskitelekom.hr/ i pogledaj račun prije nego što odeš u t centar.
![]() |
#5163 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo, dobio odgovor od tehničke podrške, pojma nemam što da kažem. Dakle, prema njima, meni nije uveden VDSL2. Ajde, povjerovao bih im, moguće da router stvarno ima neki bug, NO hodočastio mi je T-Comov tehničar 3 puta dok mi je osposobljavao MAXTV nakon što mi je pušten VDSL. Ne razumijem se u telefoniju, ali jasno mi je bilo to da mi je tehničar rekao "morali smo ti pustiti VDSL da bi mogao imati MAXTV i 10mbit internet." Ili, jel moguće da ni tehničar pojma nema što je to VDSL pa je brkao pojmove? Ponavljam pitanje, što sada? Jel da im pošaljem skrinšot iz svojeg routera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5164 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Strpi se godinu dana. http://www.poslovni.hr/tehnologija/v...-u-njih-297032 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5165 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() 1228/14920 kbps ) je sukladna nekoj max propusnosti za ADSL2+ na tvojoj udaljenosti i vjerojatno limitirana profilom za tvoju paricu u njihovoj bazi. Ako imas telnet pristup u router moze se probati napraviti override profila pomocu a/xdslctl configure komadama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5167 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Koliko ste dugo cekali dana od podnosenja zahtjeva do realizacije vdsl usluge? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5168 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5169 |
Guest
|
Ispod sat vremena. |
![]() |
![]() |
#5170 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako imas VDSL2 modem (ZTE) , aktivacija je kao sto athmo kaze vrlo vrlo brza. Naravno moras imati i tehnicke mogucnosti na centrali, kojih ja nemam na primjer, a manje od 600m podzemnog kabela je do centrale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5171 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Dakky si ti prebačen na vdsl na kraju? Ne žele te uključiti a blizu si i imaš sve "predispozicije". Ja bi na tvom mjestu tamo ispred Kozale stavio šator ili uzurpirao klupicu da nitko ne može ići na puš pauzu. ![]() ![]() Ili im je (kao i sve) raspala ali više nemaju ni rampu kod parkinga. Mora da im je neki ljut korisnik iščupao, sada im je počeo i smrdjeti prolaz pod skelom. Čini se imaju dosta ljutih korisnika ![]() ![]() A oko centrale je sada u modi držati T-com kombiće i aute bez registracija, sve oko zgrade Ht-a se čini kao da je riječ o firmi s golemim minusima pred stečajem a ne tvrtka s milijardama kuna prihoda. Inače jako sporo (makar na ovoj centrali) se prebacuje na vdsl, ne znam za druge centrale.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 07.06.2015. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5172 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
flat je aktiviran. Na moj.hrvtel... ne pokazuje mi nista. Vec duze vrijeme onim pdf-ovima nemam pristupa. Do sad tome nisam ni davao neku vecu pozornost. SZK ne zovem, sutra sam ionako u city centru east pa cu tamo na licu mjesta sve rijesiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5173 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Nemam uvjete jer sam spojen na Siemens-ov DSLAM koji nema VDSL2 mogucnosti. Zamjena ce potrajati, dok Iskon nudi 50/10 na istoj parici. Kao sto je netko gore rekao, ne mogu nagovoriti vlasnika linije da se prebacimo... tako da mi ostaje cekanje... kad bi bar K3 telekom ponudio wireless-om vecu brzinu, bacio bi se na njih, a T-Comu otkazao internet i pustio samo MaxTV+telefon... ako je uopce moguce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5175 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/brzina Ovo što piše jednokratno je greška, naplačuju mjesečno. EDIT: Uz MAX 2 i 3 pakete više ni ne nude Turbo opcije.
![]() |
#5176 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Sada su ažurirali cijenik, nije izričito napisano da je jednokratno, tako da je izgleda mjesečno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5177 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Još nisu sve na stranicama iskorigirali, ali ovako sam to ja shvatio. Osnovni MAX2 S paket ostaje 205 kn za 4/0.5 brzinu, s dvije stepenice mjesečne doplate: +10 kn (Turbo 10/20/30 - ovisno o kvaliteti parice) +30 kn (Turbo 40/50 - ovisno o kvaliteti parice) Jedino ne znam što će s korisnicima 4/0.5 brzine koji su se do danas (besplatno) prebacili na Turbo 20?
![]() |
#5178 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo ja sam predao preko facebooka zahtijev za Turbo 50, nadoplata je 30kn i u roku 24 sata ce se realizirati! ![]() Info o liniji je u postu #153
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5179 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5182 |
Guest
|
Ako imam max2 L i placam jos turbo 30kn znaci 241+30 to znaci da sad mogu imat 50 besplatno (za istu cijenu) ? Ili jos na ovu cijenu 30kn? Edit: Besplatno je Novi profile! 17a! Wohoo \ ![]() ![]() ![]() Zašto mi je puštena veća brzina (po profilu, bez "offseta")? Nemam MaxTV, samo internet i telefon? Zadnje izmijenjeno od: athmo. 08.06.2015. u 17:43. Razlog: More info |
![]() |
![]() |
#5183 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo i meni dok sam dosao s posla pustili T50 ![]() ![]() I novo stanje: ![]() Iako je ping jos visok, vjerojatno je linije lošija jer vidim dosta visok Line Attenuation?!?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5185 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
t-com u njemackoj nudi 100/40 preko vdsl-a, a prije dosta vremena sam dao link na xls file u kojem kako sam skuzio se testira 60/20 brzina pa pretpostavljam da ce to biti buduce nadogradnje turbo opcija |
![]() |
![]() |
![]() |
#5186 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
@sato, Koristi HT server Zagreb za ping. A athmo koji si ti srečković.... što bi ja dao za tako lijepu paricu. Pazi ovo, stavili ti 17a, 140/75Mbps max. Ne žali se ništa, vjerojatno neki tehničar testira. Ja na svojih kilometar i nešto malo imam 27/2.7Mbps Ti mora da s prozora vidiš samo centralu, došao sam do eksluzivne snimke tvoje lokacije ![]() ![]()
![]() |
#5187 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Malo si fulao kat gdje su dslam-i ![]() Sumljam da će mu tako dobra max brzina biti kad više ljudi uzme veću brzinu pa im stave taj 17a profil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5188 |
Guest
|
U pravu si, attainable sada otpada kako refresham i brzina se smanjuje ![]() Sto se tice susjeda, vecina je na B.Net (kad kazem ovo mislim masivno vecina). Sto se tice ormarica evo s prozora slikano: klik |
![]() |
![]() |
#5189 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nema smisla da imamo dvije odvojene teme, "T-Com VDSL2" spojena s "T-Com MAXadsl". Meni su u roku 10 min aktivirai Turbo+ 50 opciju ![]() Evo i statistika iz rutera ako kog zanima.
![]() |
#5190 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |