|
![]() |
#721 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Tako mi je neki lik napisao na benchmark yu forumu. Pri dnu stranice. Posto kaze u EULA "Windows 7, Windows 8.1, and Windows Phone 8.1 will be able to upgrade to the new operating system for free as long as they do so within one year of Windows 10's launch. Once you’ve claimed the upgrade, it's permanent, and Microsoft will keep you updated for the supported lifetime of the device" Sto znaci u prijevodu,kad ti prdekne ploca ili je zamijenis moras kupovati novi win. Ili jos gora solucija razgovor sto sam stavio u linku sa microsoft foruma. Kad istekne godinu dana i odlucis reinstalirati windows moras kupiti windowse 10 posto vise nece biti free upgrade. Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 02.06.2015. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Windows 10 Home Edition May Force Updates On You "Windows 10 Home users will have updates from Windows Update automatically available," the Descriptions page explains. "Windows 10 Pro and Windows 10 Enterprise users will have the ability to defer updates." http://www.cnet.com/news/windows-10-...force-updates/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
mailom se javili iz MSa na računalu koji ima toolkit ![]() sad cemo vidjeti jel ce winsi ostat legalni nakon nadogradnje ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
To mogu i ja potvrditi za Office 2010. Dobije se samo "mini DVD box" bez dvd-a od MS-a sa uputama sa download digitalne kopije. A račun kao račun vrijedi za sve. Bila je čak i inspekcija i uvažili su mi takve 4 digitalne kopije office-a. sa adekvatnim računima pa zašto onda ne bi vrijedilo i za Win-se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hebiga, neki od nas koriste specijalizirane programe koji rade iskjučivo na winsima tako da smo osuđeni na njih.
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ekipa, ono sto sam linkao za kupovinu software-a kao i OS-a te igara je u potpunosti legalno. Predugo kupujem od njih pa bi vjerojatno imao bar jedan problem da bilo sta nije valjalo (a ostavio sam povecu sumu novaca kod njih za npr. igre, software te cu uzeti sada od njih i jos jedne Win 8 (po tome bi sve trgovine koje osim Microsofta prodaju Windowse bile neke ilegalne). Ne zelim nista tvrditi 100%, ne znam kako je a firmama no do sada sve sto sam kupio od njih je bilo bez greske...igre za Steam, Origin, Rockstar....software....uvijek uredan racun i key. |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Nije li na forumu bio jedan covjek iz Rijeke, IIRC, koji je radio/trenutno radi u DI ili nekoj slicnoj instituciji koja se bavi ispitivanjem legalnosti softvera - pa da nam prokomentira malo kako stvari stoje s ovako kupljenim kljuceivma za softver ako racun glasi na pravnu osobu.
![]() |
![]() |
#734 | ||
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Morao sam im slikati jednu fakturu od firme i papirić s ručno napisanim order numberom ![]() Njihov invoice je naslovljen na firmu, sve ok... Jučer sam na jedan PC instalirao, aktivacija prošla bez greške. Što se tiča officea, nema nigdje jeftinije od ovih 120€? Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#737 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Nevjerovatno,pricas 2 stranice o kupovini windowsa za firmu i onda opet ista prica "ja kupio za dvajs eura i sve super proslo". Microsoft svugdje prodaje putem partnera, dakle ne možeš doći u MS i kupiti nešto nego moraš ići kod partnera. Ako ti je firma otvorena u hrvatskoj,ne mozes kupovati licence po buvljacima za 2 eura,nego moras imati racun od MS lokalnog partnera zaduzenog za prodaju u toj drzavi. G2Play nije jebeni Microsoft partner,kao ni svi ti sajtovi koji prodaju igre za steam ,origin itd po 90% nizoj cijeni. Kad ti dodje inspektor u kontrolu nabit ce ti taj racun u bulju i 10.000 kn kazne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#739 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Omicron Alpha resident
|
Ne znam koliko ekipa ovdje prati Office ali za cirka 6-7 sati će stići leakani Office 2016 Mondo (ful verzija sa svime što Office nudi) ![]()
![]() |
#742 | |
Omicron Alpha resident
|
Ne znam koja je zadnja verzija koju si koristio ali ova koja ide van je 16.0.4027.1005 - Mondo Enabled. Dolazi u x64 i x86 i u sljedećim jezicima: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#743 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel se taj Windows 10 preload pojavio kome na sedmici? Imam modani bios, aktiviran uobičajenom metodom, genuine status, al ikonici ni traga ni glasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Na bug.hr ima članak u kojem piše da je MS potvrdio kako će oni koji napreve upgrade moći raditi i čistu instalaciju.
![]() |
#747 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
stavio sam friške winse neki dan, apdejto sve na 10130, i sada što god kliknem desni klik, bude not responding recimo u folderu sam s filmovima, oću kliknut desni klik na film da ga kopiram, not responding is ruši se, neznam sta da radim
![]() |
#749 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Imaš sve update instalirane ? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |