|
![]() |
#32461 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Meni ona pizza izgleda dobro, samo da ima malo više sira (nikako onaj vaš opis ![]() Ostalo mi od mojih smoothia grožđe pa to jedem sa....ma neka ostane samo da jedem grožđe ![]()
![]() |
#32462 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
@črabl Ne znam za cijene jer ne zalazim baš previše dugo tam. Ono je bilo moje zapažanje na uzorku od cca. 2 godine. Čevosi su mu dobri, a i po cijeni nisu loši ![]() Ja ću i dalje zalazit ![]()
![]() |
![]() |
#32463 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma cheese za 13 kn je winner. Jos zamolis da ga stavi u lepinju mjesto peciva i da rastegne pljesku da pokrije. Masnoca overkill i sit si do vecere ko top. Da sam general u ratu zaposlio bi Giannija da hrani vojsku matere mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32465 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#32468 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Rocket se poboljšao, povećali su burger i meso mi je bolje. Pecivo im je i prije bila jača strana. U YSB suha peciva, prerahlo meso, nisam oduševljen. Šalša jako dobra, fer cijena. Papas tako tako, usluga je katastrofa. U Burgeraju su stvarno minijaturni burgeri, osim toga su OK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32469 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@Ivan, nazalost moj mob bas ne docarava boje najbolje, plus sto je ovo bio vanjski slice, prvi izvana. Vrlo socan i skor crven iznutra, nimalo zilav, cak vise rare nego medium rare. Sav ovaj sok na tanjuru je iz njega iscurio, nema ni ulja ni druge masnoce tu. Ne bi nikad ispeko nista jace peceno od medium, a kamoli pojeo, sacuvaj Boze ![]() @morph, bit ce da sam ja zamijenio burgeraj i ysb, moguce da sam i ja te minijature jeo u burgeraju. I bili su fini. Meni su u rougeu bili prerahli i presuhi burgeri, porcije inace ok. Vidim, morat cu skoro rocket obici.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.04.2015. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32471 |
Premium
|
Nazalost blic na mobu je zasrao stvar. Recimo, prema ovoj klasifikaciji bio je pecen izmedju rare i medium, ali cak vise prema rare. http://images.sodahead.com/polls/001...ne_xlarge.jpeg pecen kao i uvijek 2min po 1cm s obje strane.
![]() |
#32473 |
Premium
|
![]() htc for the win ![]() Vrlo socan, ali vrlo. I mekan ko putar. Najbolji dokaz mi je taj sto je zena pojela dva griza svojeg, nemre podnijet jest rare/medium ![]()
![]() |
#32474 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad sam se sjetio svoje. Kad sam je prvi put odveo na steak, nikak je nagovorit na srednje ili slabije pečen, pa sam je pustio nek si uzme skroz pečen (well done). Onda je kukala kak joj je žilavo, i nek ja to pojedem, a ona će probat moj srednje pečen... Treći put je naručila slabije i sad imam svoj mir i svoje meso u tanjuru ![]()
![]() |
#32476 |
Premium
|
![]() Tak je i s mojom bilo prvi put, morala se uvjeriti da je well done jedve jestiv, tvrd i zilav. Ovako i njoj ispecem rare i nimalo se ne bunim sto i veci dio njenog trebam sredit. Imo, tko ne moze jest rare ili medium, bolje da ni ne jede steak, nema smisla... @trabl, a kaj su to mac i 1955? ![]()
![]() |
#32480 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Bio je jedan dobar za vrijeme svjetskog, imo ajvara pravog u sebi, a meso nije bilo bezokusno. Inace u Kosti, tri pljeskavice i gurmanski cevosi. Cevapi meni bili dobri, pljeskavice nista posebno al ne lose. Lepinja fina al suha skroz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32481 | |
Premium
|
Uh, potpuna razlika u boji na kameri mobitela od skvo ![]() ![]() Citiraj:
Danas je vrijeme za neki ćušpajz/varivo u koji ću ubacit ostatak šunke. Jede mi se nekaj na žlicu.
![]() |
![]() |
#32482 |
Fresh Juice
|
Danas malo odmor od šunke i mesa pa je pala pizza. Stavio na nju svega. Šunka (da, na kockice narezana; probao sve al tak mi na domaćoj najbolje paše), sir, cijela mozzarella, šunke suhe, špek, gljive... ![]() ![]() Skužio i trik kak da banane ostanu dulje svježe (da ne pocrne brzo). Vrh im se umota u celofan i stvarno su dulje u stanju kao iz dućana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32483 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32484 |
Premium
|
Talijanske delicije u Cesarcevoj. Morao sam pobjec da ne spizdim sve pare ![]() Nwma cega nema, svi moguci sirevi, kravlji bivolji, dimljeni, mozarelle, prsuti salame slanine, porchetta, zacini, tjestenine, masline... Ali cijene su boli glava ![]()
![]() |
#32486 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32490 |
Fresh Juice
|
U macu jedino Fish Mac mogu pojest, ostalo mi sve užas. Divim se ljudima koji vole ostale proizvode. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|