Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.03.2015., 20:39   #901
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor The AC Pregled postova
ja probao cijelu 300 seriju, cutlass-a i ništa drugo za sada. kad su horneti bili u điru nisam imao na čemu pokrenut igru. Sad kad krene REC ću isprobati sve živo, pa i aurore.
Nakon meltanja Cutlass-a i Aurore LN, isprobao sam i Horneta. Hornet je trunčicu okretniji od serije 300 (ne previše, jednu nijansu) i ima više naoružanja. Jači je osnovni shield, ali isti se može namontirat na seriju 300 pa ta prednost pada u vodu Ustvari, nakon što sam isprobao Horneta, postao sam još zadovoljniji sa svojim 315p
JC Denton je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2015., 22:53   #902
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
The AC je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2015., 13:49   #903
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Star Citizen's director of game operations, Jeremy Masker, revealed that Star Citizen's client size will be around 100GB and that patches may weight over 20GB. Looks like I need a bigger SSD drive

As I have already said, I would not count on this. The game compression and asset removal is unlikely to yield such high gains that we will be able to reduce our client size to 30-40gb. The size and number of assets that are left to deliver means that our client size is much more likely to be 100gb. Also, yes we are optimizing game patching for speed and to only deliver diffs, but this is unlikely to reduce actual patch size. Again, each patch has 100s of assets, each of these assets are at times 200mb, this leads to 2-6gb patches, and if we end up doing a file type re-factor and have to re-download 30-40% of the assets on the hard-drive, then the patch will be 14-20gb.

...ono stvarno... al ajd
Staro 12.03.2015., 14:22   #904
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Star Citizen's director of game operations, Jeremy Masker, revealed that Star Citizen's client size will be around 100GB and that patches may weight over 20GB. Looks like I need a bigger SSD drive

As I have already said, I would not count on this. The game compression and asset removal is unlikely to yield such high gains that we will be able to reduce our client size to 30-40gb. The size and number of assets that are left to deliver means that our client size is much more likely to be 100gb. Also, yes we are optimizing game patching for speed and to only deliver diffs, but this is unlikely to reduce actual patch size. Again, each patch has 100s of assets, each of these assets are at times 200mb, this leads to 2-6gb patches, and if we end up doing a file type re-factor and have to re-download 30-40% of the assets on the hard-drive, then the patch will be 14-20gb.

...ono stvarno... al ajd
asto ces, HiRes teksture, hrpa poligona u modelu, hrpa različitih mreža za model istog broda (LOD, damage states i sl.), hrpa detaljnih lokacija/planeta ... sve to ima svoju cijenu u veličini instalacije...najveci je problem sto cemo sve to morat skinuti preko 4Mbps ADSL-a

Sjeti se kako je bilo davnih dana, dvije igre su stale na hard (od 20MB-40MB, LoL )i onda je bio pun!
Staro 12.03.2015., 15:02   #905
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Upravo tako, 4mbps adsl-a mi se ovdje čini kao jedini problem
Staro 12.03.2015., 15:29   #906
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Dok izađe igra moglo bi tih 4 Mbita postati 100
dashko je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2015., 00:15   #907
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Staro 14.03.2015., 13:18   #908
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Isprobao Avengera i M50, još mi je ostao Cutlass za isprobati.

On another note, kako su postali dostupni svi brodovi skinuo 6 Omnisky VI sa serije 300 i stavio na SH. Sweet baby Jesus, ono što sam mislio da je flajšmašina u dogfightu je upravo postalo wood chipper. Scavengeri padaju poslije dva dobra pogotka.
Garro je online   Reply With Quote
Staro 14.03.2015., 17:28   #909
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Nakon dugo vremena sam se odlučio isprobati malo preletati, i jako sam zadovoljan promjenom od prije pola godine. Provozao sam Aurorice i Cutlassa, možda još malo provedem vremena u 300 seriji i Avengeru vidjet ćemo, međutim stvarno je sad smooth, čak i na mojoj mašini radi >30 FPS na low postavkama, ali zato udaraju 100% konstantno. Možda još ima nade da do kraja godine zaigram Sq42 na ovoj konfiguraciji.
dashko je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2015., 10:27   #910
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Šta misliš da će se nešto bitno povećati zahtjevi kada se igra počne bližiti kraju?
@garro: jučer navečer sam ja isto to napravio i odigrao par squadron borbi, bilo je svega: psovki, ragequitanja...
Staro 17.03.2015., 19:34   #911
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Šta misliš da će se nešto bitno povećati zahtjevi kada se igra počne bližiti kraju?
Teško je reći kakvi će bit zahtjevi. Igra će bit puno više optimizirana, ali očekujem i puno više objekata na ekranu, kao i puno više posla za cpu....dakle, nemoguće ni procijeniti koliko će biti zahtjevna...
Staro 20.03.2015., 19:50   #912
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Jel netko planira veceras pokrenut ac?☺
Staro 29.03.2015., 20:44   #913
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Talking

Nitko ne igra otkad je poceo kaos sa verzijom 1.1?
Staro 29.03.2015., 21:01   #914
Garro
Premium
Moj komp

Odigrao par public rundi sa SH i šest Omniskya, nabio 30k RECova, našao bug sa laser repeaterima i raketama, isprobao par loudouta, isprobao Gladius... Sad gledam Vanguarda, ali kad sam vidio cijenu sam se samo nasmijao i produžio dalje.
Staro 29.03.2015., 21:41   #915
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Cijene su brutalne, ali ekipa masovno kupuje, stalno na chatu kombiniraju. Ja neznam otkud im tolko love. čekam da popeglaju multiplayer pa cu onda pocet. Trenutno nemogu sa full loadoutom izać u borbu sa 325a, jako su zbagana oružja(ne spawnaju se, fali ammo). Jednom, ali JEDNOM sam uspio upast u meč sa 3 sledge guna na sebi. Mrzili su me.
Staro 30.03.2015., 09:33   #916
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Cijene su brutalne, ali ekipa masovno kupuje, stalno na chatu kombiniraju. Ja neznam otkud im tolko love. čekam da popeglaju multiplayer pa cu onda pocet. Trenutno nemogu sa full loadoutom izać u borbu sa 325a, jako su zbagana oružja(ne spawnaju se, fali ammo). Jednom, ali JEDNOM sam uspio upast u meč sa 3 sledge guna na sebi. Mrzili su me.
ja sam testirao samo u single player FF/VS, još prvih dana kad multi nije nikako radio Naletio sam na hrpu bugova na 315p (sa shieldom od Cutlass-a... sletio na platformu i onda nisam mogao ući jer bi stalno ispadao iz 315p kad bih prešao preko pozicije gdje je montiran shield ) i na Cutlassu mi se događalo da iz nekog razloga neka oružja jednostavno ne rade i slično... uglavnom , ni ne stignem baš igrat...samo me zanimalo da vidim kako ekipu ovdje "diše" po pitanju novog AC/SC 1.1
Staro 30.03.2015., 10:53   #917
Garro
Premium
Moj komp

Do prošlog tjedna nisam znao što znači "boater"...prošli tjedan me jedan nazvao "omniboaterom". Omnisky i boater, jel.

Intenzivno su me mrzili.
Staro 30.03.2015., 11:16   #918
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

kaj mu znači boater? kao boat (brod), brodar? Eh... Prestat će cvilit kad krene PU pa kad takve netko skrka negdje u kutku svemira just for fun. haha
Staro 30.03.2015., 12:26   #919
Garro
Premium
Moj komp

Boater je navodno igrač koji nakrca brod samo jednom (često OP/broken) vrstom oružja i krka sve po redu bez imalo skillza... Ako sam dobro shvatio.
Staro 30.03.2015., 20:51   #920
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Boatanje je kada na stroj za ubijanje (svemirski brod, Mech, tenk, itd.) loadaš jednu vrstu oružja.
Kod Mechwarrior Online napr, laser boat je Mech koji je nakrcao u sve hardpointe medium lasere napr. I ako nemas neki penalty na takvu vrstu loadouta obicno ti ne treba puno skilla da bi imao dosta killova (penalty u MWO je bitno povecan heat output prilikom ispaljenja svih lasera odjednom).
Staro 30.03.2015., 22:34   #921
Garro
Premium
Moj komp

Istina. 6 gimball-ana Omniskya (2xIII, 4xIV) na SH faširaju sve što leti u Arena Commanderu. Mislim, smiješno je kad upadnem u Vanduul Coop sa Avengerom, 325 i Gladiusom, pa na kraju runde imam više bodova nego svi oni zajedno. Uz malo vježbe obično dva Scavengera skinem pri prvom prilazu. I ne, nemam l33t ski11z nego je jednostavno SH u toj kombi, odnosno njegov alpha strike, prejak/premalo crpi energije/premalo daje topline.
Staro 16.04.2015., 20:28   #922
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Jel netko testira SC 1.1.1 alpha nakon patchiranih servera? Kakvi su dojmovi? Ja sam jucer odigrao VS co-op, nije crklo prije kraja tj. nije me izbacilo, sto mi se prije redovito dogadjalo, ako bi uopce doslo do spajanja na server. Za vise testiranja nisam imao vremena.
Ali sam primjetio da sam dobio (pre)malo RECova, buduci da smo bili samo dvojica i dosli do kraja. U 1.1je to bilo puno vise, cak i kad bi dosli samo do recimo wave 9.
Staro 16.04.2015., 20:35   #923
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Možda su privremeno nerfali REC jer su pisali da će smanjiti kapacitete servera da bi lakše izvukli što više logova da što prije ispeglaju probleme. Uglavnom, stvari se lagano zahuktavaju: došao je prvi brod (gladiator) koji može preživjeti 4 talon rakete iz mog 325a. I onda nakon toga me raskečit po cijeloj mapi.
Staro 25.04.2015., 21:54   #924
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Jel netko igra SC uopce? Osim AC-a
Serveri vise ne stekaju previse, a free flight multi zna bit jako zabavan (stopirao sam danas Auroru i provozao se lezeci u krevetu , provozao "suvozaca" u Cutlass-u kroz polje asteroida i sl.)
Staro 03.05.2015., 21:31   #925
Daedalus
Sir Paški
Moj komp

Daedalus's Avatar

Datum registracije: May 2007
Jel iko uzeo Hull-a?
Staro 03.05.2015., 21:43   #926
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Jesi ti vidio cijene hullova? Pledgeao sam 1 ship i to je to. ajd da brodovi koštaju par eura ali sa ovim cijenama...
Staro 03.05.2015., 23:03   #927
Juhica2
Registered User
Moj komp

Juhica2's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Jel netko igra SC uopce? Osim AC-a
Serveri vise ne stekaju previse, a free flight multi zna bit jako zabavan (stopirao sam danas Auroru i provozao se lezeci u krevetu , provozao "suvozaca" u Cutlass-u kroz polje asteroida i sl.)

Moj pledge (pun intended ) sa ovom igrom jest da ne instaliram ponovno dok ne čujem da su popeglali klijent odnosno da ne moram skidati 20GB nakon svakog novog patcha.

To se možda promijeni ako izbace nešto ekstra što bi opravdalo skidanje te gomile nedovršenog koda. U svakom slučaju pratim novosti i ovdje na forumu pa ako ima nešto značajno - pokličite !
Juhica2 je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2015., 09:36   #928
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Citiraj:
Autor Daedalus Pregled postova
Jel iko uzeo Hull-a?
Imam 315p i Cutlass-a ... iako su Hull-ovi cool, ne namjeravam igrati tu ulogu u SC niti namjeravam istresti još hrpu love za SC, imam i drugih troškova u životu.

Sada mi je trenutno najbolja "fora" REC, pa se uvijek može iznajmiti nešto od opreme/brodova i isprobati. Između ostaloga, u FreeFlight multi-ju uvijek možeš sletiti uz nekog i isprobati tuđi brod (tako sam npr. isprobao Gladiatora )
Staro 04.05.2015., 10:29   #929
Garro
Premium
Moj komp

Gle, sve brodove će se i tako moći kupiti u igri kada napokon izađe. LTI priznajem da je dobra stvar, ali davati skoro 5000 kn (550$+pdv) za recimo Hull E LTI je glupost osim ako ne plivaš u parama.
Staro 04.05.2015., 10:52   #930
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zato sam i odustao od kupnje ove igre sve dok ne izađe. Fuck that, za cijenu tih brodova (packova) si u rl pošten auto kupim
Tko može nek pledga Drago mi je da će se kasnije free moći kupovat (ingame novcima).

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 04.05.2015. u 10:58.
xGAME je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno