|
![]() |
#1321 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Perez idiot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#1325 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i alonso pokazuje zasto ga volim kao vozaca.......... dok je hamilton ispred rosberga ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni MecLarenova taktika nika nece biti jasna, ja neznam kad su oni zadnji put "pogodili" taktiku ili vremensku prognozu ![]() Inace Ham je odvozio odlicno, cak je super dugo izdrzo na onim prvim soft gumama koje je ionako sprzio u kvaliu a kad je dobio dobre gume Rosberg mu vise nije mogo parirat ![]()
![]() |
#1328 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#1329 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Također, dajem šansu WTCC za 9 dana i DTM za 25 dana, pa ću gledati nešto od toga, možda i oboje. Ovaj F1 nema smisla više.
![]() |
#1330 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1331 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma ja sam još prije rekao da ovo sranje više ne gledam. Bacim pogled na rezultate i to je to. Neb' ni znao da je utrka da u svaštari ne vidim da je tema podignuta ![]() Iduća novotarija koju trebaju uvesti je da se jednom na utrci mogu koristiti krila i tako preletjeti preko onog ispred. Što se tiče drugih serija koje spominjete, jako su dobre. Ove niže koje se jedan dio sezone voze paralelno kad i F1 su odlicne. GP2, GP3 i Porsche super kup. Dva puta sam ih gledao uživo i milina je vidjeti te momke kako se kolju bez straha da će biti pod nekim istragama kvazi-uspješnih ex vozača ![]() I onda dođu u F1, krenu se boriti i odmah kazne, idioti itd. F1 se sahranila odlaskom duhana, onim glupostima oko špijunaža s Meklarenom iz 2007. i hrpom debilnih pravila koja su slijedila u godinama iza.
![]() |
#1332 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Fan sam veliki F1, desetljeće uz taj sport, al em su zajebali sa motorima (preskupi, pretihi), em je Bernie apsolutno krivo podijelio lovu, ako nisi ferrari, merđo, red bull, macca ili williams, teško živiš. Sad su jače pritisnuli ovi uz sredine, izgleda da će dobiti 100miljuna da nastave normalno raditi. Nešto što preporučam, kao što su neki več spomenuli jest GP2, GP3, WTCC, i FIA Endurance Champ. Pogotovo ovaj zadnji, jako zanimljiv sa četiri kategorije i dosta bivših F1 vozača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa ako je sudit po red bullovim rezultatima onda je očito da nisu ni lipe dobili. ![]() Ja ne pratim aktivno zadnje ~dvije sezone i niš mi ne fali. Tu i tam sam nadobudan pa krenem gledat al zaspim, napetije mi je pogledat WRC i DTM recimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Premium
|
Zar nije DTM upao u slične probleme, jedni predominantni, drugi sekundama iza? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa manje-više da, zna se tko će bit na vrhu i ko je superiorniji ali i dalje imaš kolko-tolko pravog utrkivanja jer razlike nisu tolike kod slabijih timova. Zna bit dosta gust poredak i igranja lovice po par krugova dok se svi ne porazbijaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nije da danas u F1 nemožeš nači jebenih dvoboja, jedan Ricciardo svaku utrku priredi par nevjerojatnih prestizanja, mali Magnussen je zanimljiv, ma ima ih. Ustvari ima full prestizanja sada, nema nekih drugih čari tog sporta što je šteta. Zadnje izmijenjeno od: MiranL. 05.11.2014. u 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja sam se već prošle godine prebacio skroz na DTM i nisam zažalio ![]() Moram priznat da mi je i ADAC GT Masters odličan.
![]() |
![]() |
#1339 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam osjećaj da bi se od iduće godine ova tema mogla zvati: F1, DTM i ostale serije ![]() Nego, što vi mislite o Alonsovoj budućnosti? Ako je on već potpisao s McLarenom, valjda bi se to više objavilo, kad je već LDM rekao da odlazi iz Ferrarija. Ja nekako imam dojam da on nije još ništa potpisao, te da čeka Hamiltona pa ako on ode iz Mercedesa da tamo uskoči 2016. godine. Ali Hamilton bi morao biti lud da to napravi u ovom trenutku, posebno ako digne naslov, što je sve izglednije. McLarenov potencijal s Hondom za 2015. je upitan. Što ako Alonso npr. sad odluči čekati priliku za 2016. i na kraju popuši? ![]()
![]() |
#1340 |
Premium
|
Alonso je izgubio tlo pod nogama kad je Vettel objavio da ide iz RB. Odjednom Španjolac nema glavnu riječ. Vjerovatno će u Maccu, neke špekulacije postoje za Audi (upravo zaposlili Stefano Domencaila), da će ostaviti WEC i ući kao konstruktor 2016. i da tu vide Alonsa. Neznam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da od Ferrarija nece jos neko vrijeme biti nista. Pricalo se o povratku Brawna ali nigdje ne vidim potvrdu ( mozda ne gledam dovoljno dobro ). Tako da mislim ako ostane Kimi, a Alonso ode u McLaren kako pisu, tada ce se Vettel i Kimica ludo provodit i ganjat sa Force India-ma i slicno. Osobno mislim da je Vettel trebo ostat doma, ali jbg kada te ovako samara rokie, a ti imas 4 komada za redom, bolje je otic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1343 |
Premium
|
Pitanje kolko ce on zaradit tamo, meni je jasno bilo od prvog dana zasto ide tamo, da se razumijemo. Samo Ferrari zna uzet nesto a kasnije onda djelit pedale. Shumija su sterali, Raika su sterali, djelomicno su sada i Alonsita sterali. A mislim OSOBNO, da sada kada Vettel dode i bude imal lose rezultate, da bu i njegova Ferrari sezona zavrsila brzo, jer Ferrari zeli svim silama se vratit na tron, a ne kuze da im za to ne trebaju vozaci, nego dobar bolid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Ferrari Deal, Reported at $80 Million, Could Make F1 Driver Sebastian Vettel The World's Highest-Salaried Athlete Slazen se da Hamiltonov vridi vise, ali statisticki gledano ih ubija. Ako neko cudo Ferkan napravi, eto mu i 5. a mozda i povecanje love ![]()
![]() |
![]() |
#1345 |
Premium
|
A cuj sve cemo vidjet iduce sezone, te sezone posle i sve do penzije. Ako je stvarno dobar driver, pokazat ce i u Ferraiju nesto. Ja iskreno OSOBNO nikada nisam vidio velikana u tom Vettelu i osobno mislim da ima tu vozaca koji vise zasluzuju bolji bolid. Kao sto sam reko misljenje je cisto osobno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo i F1 u mom gradu ovaj vikend. Bas jucer pricam s kolegama na poslu i vele da od kad je Senna poginuo da vise nikog ne jebe ta formula 1. Citam novine svaki dan i ako bas ne potrazis, tesko mozes naletjeti na vijest da je ovaj vikend utrka. Steta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Premium
|
Pa naravno kada kod nas, HRT blesavi je ukino prijenos. ATM mozes gledat preko MaxTv-a, a to treba platit prvo MaxTV pa onda jos i GP paket ![]() A par godina one prijenose Kreatora sa 80% utrke reklame prozora i vrata, slikom katastrofalnom i slicnim stvarima sta je dodatno jos otjerala ljude da prate F1. Tako da je na zalost tu kod nas u HR, osim fanova koji uvjek nademo nacin da gledamo, F1 skoro otisla u zaborav. Vani kada pricam sa ljudima pojima nemaju ko vozi di vozi, a znam da su prije znali pogledat :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@ravkan mislim da je thuNdeR mislio na grad u kojem se trenutno nalazi- Sao Paulo, a ne na naše prostore. Svejedno, slažem se da nema smisla da se ne prenosi F1 na javnoj televiziji kod nas, s obzirom na to koliko novca HRT okreće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Premium
|
Ja sam mislio da cita nase novine, portale , posto ipak prica nas jezik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|