|
![]() |
#2492 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja pikiram Vindouz fon, a kolega s faksa bi ubo G2 mini pa cemo iskemijati nesto. Prevrnuo sam Njuskalo, ali osim svercera, 0 bodova, bar za WP.
![]() |
#2493 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Citiram: "Troškovi slanja uređaja na popravak su obaveza kupca". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može, barem po zakonu. Svi mobiteli kupljeni u EU se mogu servisirati kod nas i servisi ga moraju primiti na RMA.
![]() |
#2495 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Pitali me s Banggooda kojom poštom da mi pošalju, hoću li Singapursku ili Švicarsku poštu i ja rekao, ajde daj Singapursku. Jesam li pogriješio, jer zadnji put mi je puno brže došlo Švicarskom; naručeno 24.6. stiglo 7.7 http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_even...=RU475890301CH Naručeno 9. 6 stiglo 7.7 http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_even...=RY900383976SG Ili je ovo izdvojeni slučaj brzine Švicarske?
![]() |
#2496 |
Premium
|
Hebiga, i njima se zalomi koji put ![]()
![]() |
#2497 |
Creeper
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 |
Premium
|
Provjereno je da se kod nas mogu popraviti skoro svi brand name (Samsung, Sony, LG, Apple,...) mobiteli kupljeni u EU nakon 01.07.13. Dovoljno je imati račun o kupnji.
![]() |
#2499 |
Creeper
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
pozdrav, koliko im prosječno treba za carinu, 2. srpnja sam poslao tražene dokumente mejlom i primio onaj automatizirani odgovor... kad se mogu otprilike nadati svom mobitelu? ![]() i kako to ide, ponovo neka obavijest ili samo odrežu pdv pa plaćam poštaru na ruke? tnks 1.7.2014. 9:16:57 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information Retention reason : Invoice missing |
![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Da, poštaru na ruke. Ako si poslao PCP, račun i sve kako treba onda ti ga obrade u roku tjedan dana. Meni je prošli put 5 dana trebalo od emaila do toga da proslijede.
![]() |
#2502 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
U ponedjeljak sam preko prijatelja naručio ZTE RedBull V5 sa minideala. Nije se registrirao na stranicu, već je samo išao checkout with paypal, platio i dobio u e-mailu order number i poruku da će se uskoro javiti i poslati mi tracking number. Evo ga četvrtak ni traga ni glasa (neznam koliko im inače treba),pa im ja pošaljem e-mail danas oko podne kakav je status moje kupovine... Vrati mi na slabom engleskom jeziku poruku : dear friend,we don't got the delivery would you like to change a phone ? http://www.minideal.net/new-asus-zen...ghz-black.html its a nice choice,you may have a look,waiting for you reply. Pretpostavljam da želi reći da nemaju ZTE na stanju, iako na stranici piše da imaju. Pitao sam ih jasno i glasno, dali imaju na stanju ZTE i sad čekam odgovor. Koje su mi daljnje opcije? Tj. koliko bi morao čekati povratak novca ako morao otvoriti case na paypalu, tj. ako me oni zavlačili...Jel će paypal biti na mojoj strani u ovakvim situacijama, ili ću morati čekati još neko vrijeme(dok oni ponovno nabave mob.)?
![]() |
#2503 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
4 dana nije toliki "big deal". Dosta trgovaca kada i ima na stanju od posla ne pošalje isti već za 2-3 dana, ovisno o kojem je proizvodu riječ. Tjedan dana je već razlog za brigu ali ovo tvoje spada u zonu normalnog. A ne znam jesi li skužio no Minideal ima na svim proizvodima "in stock" stoga to treba uzeti s rezervom. To vjerojatno znači da šalju unutar tjedan dana.
![]() |
#2504 |
Registered User
|
Pretpostavljam da vikendom ne rade, pošto u mailu u kojem su mi poslali stoji Monday-Firday 8AM-17pm PST...Znači ako mi ne pošalju sutra, ponedjeljak je već 7 dana od narudžbe. Ukoliko ispadne da nemaju uređaj i da trebam čekati neko vrijeme, kako ide sa zamjenom za drugi uređaj, Coolpad F1 je 2 dollara skuplji nego sam ja platio ZTE(posto sam narucio dodatni back cover), kako ide sa 'dokazima' da sam kupio Coolpad F1, a ne ZTE ?
![]() |
#2505 |
Registered User
|
Update o ZTE Red Bull V5 - minideal Ukratko kako je sve išlo : 1. Naručio ga prijatelj za mene u ponedjeljak jutro, jer nemam Paypal. 2. Nisu se javljali nikako(bio je četvrtak) 3. Pošaljem im e-mail sa pitanjem, kada će poslati mobitel? 4. Javi se isti dan Rachel Chan, kaže da nemaju taj mobitel, poslala mi link od Asus Zenphone-a, kaže da pogledam njega malo, pa ako mi se sviđa da mi njega pošalju. 5. Pošaljem im da želim ZTE koji sam i naručio, kada će ga imati na stanju, te uđem na njihovu stranicu i pošaljem supportu(svi offline) isti upit i stavim prijateljovu(kupčevu) adresu da se ne zabune tko sam sad ja... 6. Jutros mi na moju adresu Rachel Chan vraća da će mobitel biti poslan danas, da se ne brinem. 7. Uđem jutros na minideal stranicu, 2 agenta su im online, javim se curi pod nazivom Elma na chat, šta je sa mojim mobitelom? 8. Vraća mi da imaju problema sa multilanguage ROM-om, nemogu ga instalirati(prvi put čujem tu info), te bili imao išta protiv da mi pošalju Kinesko-Engleski mob. 9. Odgovorio sam da nema nikakvih problema, uz uvjet da mi ga pošalju danas. 10. Kaže da nije nikakav problem, poslati će ona to odmah, ispričava se na neugodnostima. 11. Ja otišao na posao, zove me prijatelj na mob, kaže poslala mu je Rachel Chan sa minideala e-mail, kažu nemaju žuti back cover(koji sam naručio), jeli uredu da pošalju neki drugi? 12. Rekao sam, napiši im da pošalju plavi i šalju danas. 13. Ona odgovorila da će teško uspjeti danas, ako ne uspiju, onda će naredni tjedan. Minideal - DA ili NE ? Stavljaju na stranicu mobitele koje imaju i nemaju. Prvo kao nisu imali moj ZTE, pa odjednom imaju, pa će biti poslan ujutro, pa odjednom imaju problema sa ROM-om, pa sad nemaju back cover koji sam naručio. Čine mi se dosta aljkavi i nesposobni, tko ima živaca s njima, go for it (to govorim uz nadu da će moj mob stići) ![]()
![]() |
#2506 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Neman ih što braniti ni zagovarati ali kupija 6 kom. od njih i svi poslani sutradan provjereni, multilanguage rom bez njihovih aplikacija s poklonima (case , screen) I danas svi uredno rade , neki i nakon 8 miseci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Registered User
|
To baš i nije neka pohvala, koji su mobiteli pa tako brzo crkavaju?
![]() |
#2508 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
nije neka pohvala, ako svi rade??? na kojoj si ti travi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Dali je netko imao iskustva s ovime kad je slao mob ili nesto na RMA? 30.6.2014. 13:58:15 CROATIA Donja Lomnica Receive item from customer 30.6.2014. 14:28:54 CROATIA Donja Lomnica Send item to domestic location 1.7.2014. 2:09:17 CROATIA 10705 Zagreb LK Receive item at location 1.7.2014. 2:12:12 CROATIA 10705 Zagreb LK Send item to domestic location 1.7.2014. 8:20:55 CROATIA 10004 Zagreb CAR Receive item at location 1.7.2014. 9:04:05 CROATIA 10004 Zagreb CAR Send item to domestic location 1.7.2014. 11:01:53 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange 1.7.2014. 11:02:46 CROATIA ZAGREB 10003 Insert item into bag 4.7.2014. 9:46:00 CHINA BEIJING Receive item at office of exchange 11.7.2014. 10:31:00 CHINA 518131 Unsuccessful item delivery attempt Reason : Other Measure : Item being held, addressee being notified
![]() |
#2511 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Preporučujem zaobilaziti Minideal, ne želim se ni podsjećati svih mogućih šokova s njima i dolaska mobitela nakon cca 65 dana... I moj mobitel još uvijek radi bez greške, no ako ikad ponovno naručim kineza, sigurno neću od njih.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
A ja kupio mob kod njih stigao za 20 dana i nije otišao na carinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Registered User
|
Nakon svih tih ima/nema priča, u petak su mi poslali tracking number... Trenutno piše, 'Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)' Guglajući malo neki kažu da to znači da pošiljka još nije pošla, a drugi kažu možda je upravo u avionu, ali oni 'refrešaju' te informacije svako par dana... Nadam se da će u pon-uto biti nekih promjena...
![]() |
#2515 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Znaci da je posiljka na putu izmedju Kine i Singaporea.Provjeri tracking na 4px.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Registered User
|
![]() |
#2518 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|