|
![]() |
#8461 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja sam za hongmia uzeo Nillkin frosted case i IMHO, to ne vrijedi tih para. Case pristaje savršeno, dosta je debla plastika, djeluje robusno i kvalitetno. Ali... sklisko je za popizdit, je hrapavo na stražnjoj strani ali je full tvrda plastika, koma. Stavim ga na dlan horizntalno i lagano okrećem ruku u vertikalu, mob samo sklizne. Priloženi screen protector je smeće, mislim da sam to već pisao, nema rupe za proximity sensor pa je mob zajebavao. Sad čekam naručeni origigi TPU soft case i screen protector pa da i to vidimo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8462 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Rock Quicksand ili IMAK Quicksand. Doslovno se lijepi za ruku...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8463 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ljudi navalite ![]() "Sve u svemu, najbolji smartphone izasao nedavno iz Kine, od renomiranog proizvodjača Cubot po jako povoljnoj cijeni od samo 1500kn!! " ![]() ![]() Gledam ovu UK ponudu od banggoda, jedino što valja su THLovi. Je li to stvarno stiže iz UK jer mi se cijena čini ista kao i iz Kine? UMI X1 pro se čini dosta zanimljiv uređaj i dosta fino mi izgleda, je li to odron? ![]() |
![]() |
![]() |
#8464 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne samo to, već i Z1 ima samo 4-jezgreni proc, a ovaj odron 8 jezgri i to ga čini boljim mobitelom... |
![]() |
![]() |
#8465 |
Premium
|
To nisam našao za hongmia. Najsličnije što sam našao je ovaj vpower: http://www.aliexpress.com/item/Xiaom...196741924.html Imam 10-ak caseova na aliu u wishlist i svi sunaizgled sranje. Imaš iskustava s tim modelima? Zar nije taj quicksand tvrda plastika, samo ohrapavljena? BTW, zaboravih napisati da mi se niti razina zaštite za mob s nillkinom nije dopala. Dijete gurnulo mob s kauča, to nije neka visina, možda 40-50 cm na parket, mob tresnuo na jedan ugao, odbio se ko da je gumeni. Nikakvih posljedica na mob, samo je taj ugao iskočio van iz casea, ali dovoljno da se mobu lagano otvori stažnji poklopac i baterija izgubi kontakt ![]() Hongmi definitivno nije mob za takve egzibicije, a niti spomenuti nillkin case. Trenutno koristim neki jeftini kineski case, lagano gumirana plastika, iznutra mekano, izvana tvrđe, ali opet je gladak. Sad uzimam TPU pa da vidimo. Žena na svojem ZTEu mijenja malo tpu malo plastika i veli da njezin jednako leti na pod i nikad mu ništa nije ![]() |
![]() |
![]() |
#8466 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() I u ovoj temi ima post s linkom na oglas. edit: Found it: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#8467 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#8468 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Mislim da kod kupovine kineza(naravno uz malo sreće), treba ići hladne glave na provjerene opcije.. Zadnje izmijenjeno od: kosjenko2. 01.06.2014. u 22:08. |
|
![]() |
![]() |
#8469 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
edit: evo generic me pretekao |
|
![]() |
![]() |
#8471 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Je li ti stigao taj W100S? Dolazi baš iz UK? Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8472 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Slikovito opisano - prilično krut materijal, a površina je kombinacija brusnog papira i gumice za brisanje. Meni je čak malo stvarao, kako bi mi dalmoši rekli, "gricule". Ni malo ne klizi iz ruke, ali bi mogao biti malo neugodan na dodir. I izgleda prilično dobro...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 01.06.2014. u 22:53. |
|
![]() |
![]() |
#8473 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
![]() Sve vise od udaranja ili šaranja po izgasenom ekranu je postalo previše. Kod Find 5, duplo tapkanje je budjenje, skrolanje sa dva prsta paljenje gašenje muzike, napisano slovo V paljenje ledica, slovo O kamere... Znaš li Dakok (ili bilo tko drugi) koji sve 'kinezi' podrzavaju te 'off screen gestures'? |
|
![]() |
![]() |
#8475 |
Ili jesi ili nisi
|
Pa ja pitam ![]() To bi mi recimo bio uvijet za kupnju. Stvori to naviku a i poprilično čuđenje kod promatrača. Hardverske tipke neznam kad sam dotakao. No Find 5 je skoro godinu i pol star mobitel, čudi me da nitko drugi nema tu mogućnost. Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 01.06.2014. u 23:53. |
![]() |
![]() |
#8477 |
Ili jesi ili nisi
|
Ma ne znam ni sta to znaci ![]() Kineski wireless charging - Jel probao itko ovo , uglavnom bilo koji uredjaj se može bežično punit a kud bolje za oprobat nego na jeftinom kinezu... Navodno ide nekako, preko noći se uspije napunit a zna se malo i ugrijat... |
![]() |
![]() |
#8478 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Meni radi par takvih stvari s OPPO rom-a, npr tapkanje po home tipki gasi ekran ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#8479 |
Premium
|
Znaš ono: o ukusima se ne raspravlja ![]() Tako i kod mobača, ja bi vrlo rado da mogu opet imati mob s trackballom kao na starom HTC-u pa da jednom rukom (jednim prstom) mogu raditi što god se sjetim, bez nekih gestura i sl. Da ne velim da me na poslu čudno gledaju jer koristim trackball. Baš mi ga neki dan čistačica sjebala, ono došla ona čistiti i vidi da se taj "miš" ne da pomaknuti po stolu pa ga je okrenula i pored prašine izribala s njega i gumene podloške, sad ide po stolu ko lud, ne možeš ga uloviti ![]() |
![]() |
![]() |
#8482 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Došao mi je redmi 1S i oduševljen sam s mobitelom. Brz, nema nikakvih problema za sada. Kamera je čak i bolja nego sam očekivao, čak je i flash dosta jak pa su i slike u potpunom mraku dobre. Ima multilanguage rom, ali hrvatski nije još do kraja preveden i dosta stvari ostane na engleskom, no valjda će i to uskoro popraviti. Ionako su mi oduvijek svi mobiteli na engleskom. MIUI ima ogroman izbor tema, wallpapera, screensavera, ringtonesa i ostalih gluposti da ti treba tjedan dana da si nešto izabereš. Jedino što sam skužio da je na primarnoj kartici uvijek slabiji signal i da se vrti oko 3 crtice, ali ne utječe na kvalitetu razgovora. Doduše nisam se micao iz grada, pa ne znam kako je negdje drugdje, nadam se da to neće biti problem. Možda je to samo softverski. Bateriju sam gazio cijelu subotu i nedjelju i izdržala je do 15%. |
![]() |
![]() |
#8483 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Hajde, nebilotimrsko, napravi par slika vani i unutra. Imao sam prvi Hongmi. Zanima me je li kamera napredovala. |
![]() |
![]() |
#8484 | |
Premium
|
Citiraj:
Neki shopovi znaju ukenjati stvar s romom jer uzmu kineski i "prevedu" ga sami pa ima grešaka, bolje uzeti odmah "službeni" multilanguage s prijevodom od Masve. Nego, kakva ti je kvaliteta zvuka u primarnom zvučniku kod razgovora, sve čisto? Ja sam zbgo toga vraćao jedan stari hongmi, a i još neki ovdje :-) Ak se ja dobro sjećam, imao si 2 :-) |
|
![]() |
![]() |
#8485 |
Registered User
|
Nemam problema sa zvučnikom. jedino mi se na ovom romu zna dogoditi da mi se odjednom izgubi signal na obje kartice i vrati se za 10-ak sekundi rečeno mi je da originalni rom nema taj problem, pa ću ga probati staviti na taj |
![]() |
![]() |
#8486 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8487 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8489 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#8490 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Redmi 1S se može naručiti i iz EU skladišta http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct
Uređivanje | |
|
|