|
![]() |
#7381 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Čitao sam jučer jamstvene uvjete s Merimobiles. Ima jedan zanimljiv dio: Touchscreen and Accessories "Touchscreens are covered by a 30 Day Manufacturer's warranty, past the 30 day period if the touchscreen becomes inoperative the Manufacturer does not cover it, they will charge you a repair fee Accessories, like batteries, cables are covered by the manufacturer for a 3 month period, past that period if an accessory needs replacemnt it needs to be bought by the end user"Ako se jamstvo računa od dana prodaje, uz našu brzu carinu, znači da je jamstvo na touch cca 5 -8 dana? (10 do 14 dana dostava + 10 dana carine) |
![]() |
![]() |
#7383 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nakon par dana korištenja, Newman N2 sa pande radi savršeno. Stavljen je gore "New Xperia-joy-ics(by alfa)Version2" i mob je sada pre-dobar.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#7384 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Može malo više o N2. Kakva je kvaliteta, kakva je kamera, ekran i sl. Cijena je vidim ok. |
![]() |
![]() |
#7385 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
rom koji dolazi u njemu je obično smeće, ali kad se stavi neki bolji, kod mene od expirie, onda dobijaš jako dobar mob izrada je jako dobra, kamera također ispao me oko 700 kuna kad sam platio PDV http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.html Piše da sljedeći tjedan dolazi multi language verzija. Mogla bi to biti dobra kupnja. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.05.2014. u 10:32. |
|
![]() |
![]() |
#7386 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Na forumu.hr su se žalili na mobitel (N2), pogotovo na ove nove s ruskim romom. Neki su unatoč svim fixevima i mijenjanjima romova i dalje imali problem s gpsom, signalom mreža i ostalim. Makar sam ja dobio takav dojam.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 09.05.2014. u 10:28. |
![]() |
![]() |
#7387 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Fuck my life. Poslao sam svog zopota na RMA.
#7388 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7390 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Guls, pa tebi da netko posalje ciglu u paketu, dosla bi razbijena. ![]() ![]() Koliko kineza ti je odapelo?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#7391 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Jel ima još igdje Newmana N2 po cijeni od oko 100$? Gdje god sam pogledao je rasprodan |
![]() |
![]() |
#7392 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa iskreno, krepal je jedan hongmi, ovaj zopo imao probleme, 7 lenovo a820 (s tim da su svi gecrkt, črni ekran i nic pic ni mic, jedan je ispravan, no zvučnik mu je fliknul), bila su tu dva Cubota... ovo je kaj znam iz prve ruke. Jedan Gigabyte Maya je imao problema s mikrofonom, servis je riješio. I tako...
#7393 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Gdje si kupovao tih 7 lenova?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7395 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako ikada odeš u Kinu, mani se Kineskog zida jer ćeš i njega skenjat ![]() ![]() ![]() Nego, koja je fora sa Huawei Honor 3C mobitelom? Negdje piše da uopće nema google playa i da je pun kineskog bloatwarea? Frend zapeo za taj mob pa veli da na više mjesta drugačije piše. Jel ima tko kakvih saznanja više o tome? |
![]() |
![]() |
#7396 |
Registrirao User
|
Lako je za Google Play i za kineske aplikacije, a na boljim trgovinama ugl. nije problem dogovorit se s trgovcem oko softvera... Mislim da je ovdje najjeftiniji
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7397 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidim dosta ih ima problem sa GPS-om. Jeli tko probao koristiti mobitel sa vanjskim Bluetooth GPS prijemnikom?
#7398 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7399 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Tek jučer doša pcp sa carine ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7401 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
![]() Prijevod otprilike: 1) Dizajn, kvalitet materijala, veličina 2) Hardver 3) Sovtver / Sustav 4) Ovo je mislim nešto kao - bi li ga opet kupili Ocjene 110 ocjenjivača su pretežno 4/5 i 5/5 Dakle Guls : Rusi = 1 : 110 ![]() P.S. Kinezi su nešto stroži
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 09.05.2014. u 13:10. |
|
![]() |
![]() |
#7402 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Jbt, pa ti si veći baksuz od mene.
![]() |
#7405 |
Registrirao User
|
@Wuchko ![]() Možda je i do Banggooda?
![]() |
![]() |
#7406 |
Registered User
|
Naravno da nije do Banggooda! ******** mod: bez poticanja na nepotrebnu raspravu Zadnje izmijenjeno od: Brko. 09.05.2014. u 14:52. |
![]() |
![]() |
#7407 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Kolegici jednoj sam uzeo Lenovo a820 prije nekih pola godine, ako ne i duze. Ispadao joj nekoliko puta, osim par manjih crtica na kucistu sve radi savrsenk kao i prvog dana |
![]() |
![]() |
#7408 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Četiri komada su mi prošla kroz ruke. Prvoga, već pet mjeseci koristim i sad. Odlična izrada, brzina, kamera, baterija, ekran i GPS (ne trebaju "fixevi"). Inicijalno loš software. Flasha se CleaN2, MIUI, Cyanogen, Joyz ili ICS i mobitel za pet. Svi koji su se žalili su promjenom roma riješili problem. Koliko ja znam samo je jedan vraćen u Kinu kao DOA. |
![]() |
![]() |
#7409 |
Registrirao User
|
Evo jedan edukativni, nabrzaka. Zašto su kineski TD-SCDMA mobiteli jeftiniji od nama omiljenih WCDMA izdanja? Između ostalog i zato što je cijena 3G čipa za TD mrežu konstantno padala posljednjih 6 godina dok je cijena za W čip ostala na praktički istoj razini. ![]()
![]() |
![]() |
#7410 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Mislim da ipak ove brojke nisu zanemarive,pogotovo za ovaj Hongmi,tj.Red Rice model. Cisto usporedbe radi,Mi3 ima tri puta veci SAR value od npr.SG S4,a Red Rice skoro pet puta veci ![]() Zadnje izmijenjeno od: bous. 09.05.2014. u 16:29. |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|