|
![]() |
#991 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#992 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#993 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Centar zagreba - 2 stanice od lisinskog. Slučajno izmjerih danas download koji je ispao bijednih 0,7 mbita. Ne mogu vjerovati da plaćam pretplatu za to sranje. A o "crnim rupama" gdje uopće nema interneta da niti ne govorim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Rijeka, Rastocine (neboder): http://www.speedtest.net/my-result/a/784279575 I jedna usporedba da se vidi kako HSPA radi u nekoj normalnoj drzavi http://www.speedtest.net/my-result/a/615937207
![]() |
#995 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Nemaš se kaj žalit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Server je u Bihacu, kad stavim ZG, bude jos gore xD U centru Rijeke je koma, kad ulazis u Zadar, signal se izgubi pa pise R, kao roaming. Poruke i pozivi rade, ali nema podatkovnog prometa. Razmisljao sam da prestanem placati pretplatu. Znam da se gamad ogradila da se mora placati ako usluga negdje nije dostupna, ali ne znam koje bi posljedice snosio. Inace, kad odem doma, u grad slucaj-Knin, signal je dobar i brzina zadovoljavajuca ![]()
![]() |
#997 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fascinira me činjenica da nakon svih ovih godina pisanja o koma mobilnom internetu na teletini, još uvijek ima ljudi koji nisu shvatili da 'Tele2' i 'dobar mobilni internet' ne mogu stati u istu rečenicu. Da stvar bude bolja, ništa bolja situacija nije ni sa običnim GSM signalom, ali ljudi i dalje puše Janka, Gregora i jeftinoću. Pa vi i dalje imajte slom živaca zbog toga.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 03.04.2014. u 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A sa natjecajem za LTE su pokazali da niti ne misle dalje ulagati u infrastrukturu, ovo im je dosta, glavno da ulazu u PR agencije koje sa svojim klonovima uvjeravaju da je sve super.
![]() |
![]() |
#999 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() A koliko sam imala prilike čuti, i ostali operateri su pušiona oko tog mobilnog interneta. Na vipu pretplatnicima smanje brzinu do neupotrebljivosti nakon što premaše neku kvotu, i također im podatkovni signal ima rupa kao sito, unatoč tvrdnjama njihove marketinške mašinerije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nitko ti ne moze dati pravi savjet.Jedino sto mozes napraviti ja da uzmes karticu operatera i na lokacijama na kojim koristis mobilni internet pogledas brzine.Osobno sam i sam tako napravio i za sada sam zadovoljan sa Tele2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Drugarice, živim u centru grada. Tele2 signal ženi i meni se znao izgubiti skroz. 3G smo imali tu i tamo. Sada otkako smo na T-Mobile (ja) i bonbonu, 3G nam je konstantno bez gubitaka na maksimumu. A imam 2+2 GB u tarifi tako da me umanjenje brzine ne plaši ni najmanje. Đaba 3GB na teletini kad nemam sa čime ih ni povući. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() No u obranu mrske teladi moram reći da su nestabilnost mobilnog interneta donekle kompenzirali sa hrpetinom besplatnih poziva (bez naplate uspostave), prometa i smsova. Bar na ovoj tarifi koju ja koristim. Tako da je jeftinoća argument koji stoji. Čak me niti jednom nisu pokušali prevariti, računi su dolazili u skladu sa očekivanjem, bez ikakvih dodatnih šok-troškova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tele2 je čudna biljka. Generalno imam dobru pokrivenost (Šibenik i obala) te na vikendici imam najbolji signal od sva 3 operatera. S druge strane, na Tele2 je ogromni lag što se najviše osjeti prilikom browsanja i pokretanja konekcije gdje često treba 3-4s da krene otvarati stranicu dok je kod Tcoma i Vipa to gotovo trenutačno. Također, pokrivenost zaleđa je u teškoj banani, kreneš prema Skradinu, Drnišu i slično i odma upadneš u roaming, da ne govorim na A1 da nema signala 80% vrimena. Mene isto zanima kao poslovnog korisnika da li se može zatražiti raskid ugovora zbog njihove nesposobnosti pružanja konzistentne kvalitete usluge.
![]() |
#1006 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A kada sam prešao s VIPa na Tele2 apsolutno nikakve razlike nisam vidio osim 3 puta jeftinije cijene. A da ne pričam kako je sestrična hodala po dvorištu na moru kao neki vjerski fanatik da uhvati T-Com signal jer ima neke menadjerske neodgodive stvariu banci. Bolje od Monthy Pythona. Ne znam kako još uvjek ljudi puše duplo veće cijene za govno od usluge (ili u njaboljem slučaju istu uslugu) i PR koji T-Com i VIP sa svojim klonovima provode. I da, koristim mobilni internet već 3+ godine. ------------------------------------------------------------------------------------ Jedini pametan savjet (bez ovakvih gluposti) je isprobati, svaka 3 mjeseca možeš broj prenesti. Il kupiš jeftinjaru karticu na bonove i isprobaš. Ne znam di je tu neki problem. Menije 1GB bilo premalo imorao sam se prilično suzdržavati tak daje ovih 3 GB za istu cijenu sjelo ko naručeno. Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 03.04.2014. u 15:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Banned
|
Citiraj:
A ni nove sim kartice + bonovi nisu baš besplatni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
Premium
|
Citiraj:
A nije da za karticu+bon ne dobijes nista, u slucaju popularnih tarifi dobijes mjesec dana koristenja u rangu 1000 minuta+1GB prometa, što je i više nego dovoljno za isprobati mrežu. I ne košta puno jer ako se pokaže da je zadovoljavajuće u principu vratiš taj ulog u mjesec/dva dana ako predješ na tele2 s VIPa ili T-coma recimo. A o daljnoj uštedi da ne pričamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
@MikaHR U nekim dijelovima Hrvatske jednostavno svi imaju loš signal, ali problem je taj da tele2 ima u više dijelova loš signal. Provozaj se samo ultrabrzim vlakom Zagreb-Varaždin pa budeš vidio o čemu pričam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sjećam se kad sam prelazio na Tele2 sa Tmobila 2009 i uzeo tada Nokiju 6303C. Nikad nije bilo problema sa signalom. Imam filing da su se srozali kasnije. A dobro, i dumbphone nije toliko zahtjevan, ali na desireu sam znao skroz izgubit signal, a pošto mi je roming zbog podatkovne mreže bio ugašen, često sam bio nedostupan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako si u području koje ne pokriva tele 2 ne gine 1,5-2x veća cijena usluge. Ili ako ti je ta ruta vlakom presudna i vrijedna veće cijene mada ostatak vremena imaš dobru uslugu, good for you. Kod mene doma (širi centar zagreba) je VIP recimo katastrofa jer im nitko neda postaviti antenu. I šta sad, da ja odem srati po VIPu kak je katastrofa i treba ga izbjegavati il neš? Uzmeš, probaš i vidiš iz prve ruke, košta te nekih 70-tak kuna i ako se pokaže zadovoljavajuće za tvoje potrebe (bilo koji operater) uzmeš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Meni će se sutra T-Mobile broj prebaciti u TELE2 poradi REVOLUCIJE na bonove. Inače ne preferiram TELE2 i njihovo šlepanje na T-Mobile signal (zbog kojeg moram imati traženje mreže na automatski), ali često obavljam pozive koji traju manje od 10 sekundi i ovo mi se čini super. Nadam se da će sve biti ok.
![]() |
#1013 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 04.04.2014. u 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Znači to što tele2 bon od 50 traje 60 dana, a bonbon bon od 40kn 40 dana je problem? U bonbonu za 30 kn dobiješ 12 000 sekundi razgovora, u Tele2 za 50kn dobiješ 5000 sekundi razgovora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Hejter
|
U tele2 je bon od 50 još uvijek 90 dana, a u bonbonu tih 12 000 moraš potrošiti u roku 30 dana, jer toliko vrijedi paket. A i ako slučajno ne paziš, i potrošiš paket, onda te sljedeća jedna sekunda samo može koštati 70 lipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Jedino TELE2 ima tih 90 dana za bon od 50 kuna uz 1 lipu za 1 sekundu i bez naknade za uspostavu poziva. Pošto koristim DS uređaj, za dugačke pozive, poruke i net imam VIP pretplatu, no to je prastara tarifa sa 50% popusta doživotno i ima naknadu za uspostavu poziva od 25 (ili 29) lipa + 60 sekundi je obračunska jedinica. DS uređaji su fantastična stvar. Uz dobro odabranu kombinaciju tarifa i operatera uvijek imaš najbolje od svega.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|