|
![]() |
#29641 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ćevapi kao ćevapi nisu niš spejšl. Jeo sam i bolje. Na staroj slavi se ne živi. Ali sramota je da mi uz ćevape donese DVIJE ŠNITE KRUHA PREPEČENOG NA ROŠTILJU. To mu nemogu oprostit.
![]() |
![]() |
#29642 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mogu biti najfiniji na svijetu, ali ak nema somuna ili lepinje uz njih nije to to. Ćevapi, lepinja, luk, ajvar (ili kajmak). Ak nekaj fali, može bit fino, ali nije to meni prava stvar.
![]() |
#29643 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29645 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
da se nije renovirala, a kaj se cevapa tice, postoje cevapi i cevapi u somunu. kaj mislis da on daje te dve prepecene snite kruha zato kaj lihvari i stedi? pa mu ti zamjeras. ![]() no dobro dosta vise o lojzu. Izletiste Pavlin. domaca klopa. ![]() svakak probat. mozete ostat i prespavat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29646 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad smo tu u mom kvartu, preporuka Kod Šime zalogajnice(prek puta pečenjare Tomislav). Odem često na lignje i super su mu, a ostala klopa isto odlična. Pašticada tip top Gazda je uvijek tu i često ti šibne desert kao bonus ![]() Kaj se tiče Rubya, pa i ne bi reko da su u stilu Čingača. Ćevapi su nornalne veličine i nisu tolko šopani svim i svačim ko u čingaču. Ček, Trouble je onda u mom kvartu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29648 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
E ja sam dolje niže koji red ![]() Ja sam znam zaletit. Lignje i pivica 50kn. Jos ima dobar domaci kruh i super mi. Pogotovo sad dok je lijepo vrijeme na terasi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29649 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.pohrani.com/f/2O/Gq/3nE04TA1/cam00552.jpg Lignje na brudet. Za prilog je bila palenta. Bas sam se ubio ![]()
![]() |
#29650 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas roštilj. Uz to lepinjice s roštilja, to nam je novo otkriće ![]()
![]() |
#29651 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#29652 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ali sad kad je 20kn ne isplati se tamo iz principa, nista vise.
![]() |
![]() |
![]() |
#29654 |
Moderator
|
@Roberto Ne pečemo kruh, peciva, lepinje ![]() ![]()
![]() |
#29656 |
Moderator
|
Netreba. Slučajno smo gledali Jamie Olivera kad je bio kod Levi Rootsa, ali nema dijela kad su radili lepinje. ![]() Ovo je recept, ali mu nije dobar omjer brašna i jogurta. Na pola kile brašna staviti 4 dcl jogurta i kad se zamjesi malo brašna da se prestane lijepit za prste. Nismo probali sa kiselim vrhnjem, ali mislim da bi i to bilo OK.
![]() |
#29657 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
opa ovo je dobro... thnx ![]() svejedno probaj sa temeljcem... samo je omjer temeljca i temperature zajebit jerbo se možeš lako zeznut tak jasno ![]() edit: sad vidim da pričaš o receptu za lepinje, ja pričam o onome što se radi kada su lepinje gotove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29663 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Prav'o si me nasmj'o ![]() ![]() Inače bilo je i prije,kodnjega cijene variraju od 13 do 20kn. Tabla sa cijenom se češće mjenja nego cijena benzina na pumpama ovih dana. Digne sa 13 na 20,oproba puls potrošača,svi studoši sa Laščinske mu zbegaju u Dubravu,u 3 fenjera(kod sunarodnjaka) na faširanu maćetinu i kerovinu. Onda vrati nazad cijenu. Uvijek bilo i biće ![]() Nego dns neam rucka...moho bi po chevose tam. Sinoc smo se ponapijali i ubili one mazalice iz Batka. Moze to i ljuce biti.... Zadnje izmijenjeno od: trouble. 23.03.2014. u 07:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29666 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas piletina po J.Oliver receptu. I evo lepinjice, pa da se riješi misterija - ko je tu lud ![]() 1, 2, 3, 4 i finalna verzija na tanjuru ![]()
![]() |
#29668 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |