| 
 | |||||||||||
|  27.07.2005., 15:00 | #1 | 
| Zule Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: ZG 
				 | 

Pomoć oko CoD online
			 Dakle, kao što mi nick kaže, priličan sam noob oko dosta stvari vezanih uz kompiće itd, al učim lagano  Npr, ne igram ništa on-line, al budući da je CoD stvarno zakon igra hio bih i to malo probat..sad slijede problemi Imam instaliran 1.4 patch na CoD, nemam United Offensive, startam igru sa uklj Zone Alarmom, pa mi zbrejka kad kliknem find online games. Isklj Zone Alarm i onda sve ok  Izlista mi servere i sad odaberem neki gdje ima nešto sitno mjesta, al me izbaci zbog cd-keya u upotrebi il kaj već.. Sad, spominjalo se u nekom topicu o nekakvim BiH serverima gdje ne treba cd-key i bacali ip adrese i portove, zanima me kako da nađem taj server? Da li moram gledat da li će mi CoD izlistat baš taj il sam negdje upišem adresu? Puno hvala na bilo kakvom odgovoru  | 
|   |   | 
|  27.07.2005., 15:11 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2004 Lokacija: Osijek 
				 | Instaliraj si All seeing eye i tamo izaberi,lijevo pod country na Eastern europe i tu če ti biti ti bosanski serveri i još drugih gdje ne treba cd-key.Ali prije toga si moraš skinuti 1.5 patch za COD jer je taj najnoviji i ne možeš igrati bez njega. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  27.07.2005., 15:35 | #4 | |
| Premium Datum registracije: Jun 2004 Lokacija: Osijek 
				 | Citiraj: 
 Namjesti si u ZA da ti za COD bude ovako i trebalo bi raditi. | |
|   |   | 
|  07.08.2005., 12:43 | #7 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Sisak 
				 | Citiraj: 
 Kak ti može dosadit? Bar mp igre ne dosađuju brzo... | |
|   |   | 
|  07.08.2005., 14:43 | #9 | 
| Zule Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: ZG 
				 | Lol, jeste napali, krivo sam se izrazio, nije mi CoD dosadio već se sad bavim nečim drugim trenutno, al vratit ću se ubrzo   Btw, da li sam loš ili ne, baš me briga  glavno da mi je zabavno nick mi je [GFC] Zule of Sonor, možda se vidimo na bihnetovom serveru  | 
|   |   | 
|  07.08.2005., 15:14 | #10 | 
| bycod Datum registracije: May 2004 Lokacija: Zagreb / Dubrava 
				 | Budem kroz par dana i ja doletio na cod pa da malo zaigram D: 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  07.08.2005., 15:22 | #11 | 
| NITKOV Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: Zagreb / Maksimir 
				 | no hard feelings! to je bila zajebancija  . to je meni tak blesavo dok ljudi pizde u CoD-u u igraoni. meni je to prvenstveno dobra zabava. hoću imat 5 ili 95 killova, tak mi je svejedno. bitno je da je dobra ekipa, zajebancija, a i popije se koja... mada smo u zadnje vrijeme počeli brijat na battlefield 2... 
				__________________ | 
|   |   | 
|  07.08.2005., 16:40 | #13 | |
| Kompjuterov frend Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: Karlovac 
				 | Citiraj: 

__________________ Bolje je šutjeti i pustiti da te smatraju budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. A. Lincoln | |
|   |   | 
|  07.08.2005., 18:25 | #18 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2003 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | "SMRT KAMPERIMA"    ,vidimo se jednom na bihnetu!!! | 
|   |   | 
|  08.08.2005., 02:33 | #21 | 
| NITKOV Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: Zagreb / Maksimir 
				 | jerbeno bi ti trzalo preko mordema. ajesdien ti je minimumi. deesel ti je kul, al ipak moraš tražit seerevere s što manjim pingom. sori na paravaopisnim greškama, pijan ko guzica, dobijo sina.... igro prije s modemom, odujsto, uzeo isdn, uzeli mi pare ko majmunu, al dobro igro, na koncu uzo dsl, sad sam miran. i pijan. dobio SINA!!! evo baš se ljudi pokupili, čistzim lagano stan, i mislim si, jebote oopet tata... SIN!!!! 
				__________________ | 
|   |   | 
|  08.08.2005., 02:49 | #22 | |
| al se nekad dobro jelo... Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Samobor 
				 | Citiraj: 

__________________ Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |