![]() |
Pomoć oko CoD online
Dakle, kao što mi nick kaže, priličan sam noob oko dosta stvari vezanih uz kompiće itd, al učim lagano:)
Npr, ne igram ništa on-line, al budući da je CoD stvarno zakon igra hio bih i to malo probat..sad slijede problemi Imam instaliran 1.4 patch na CoD, nemam United Offensive, startam igru sa uklj Zone Alarmom, pa mi zbrejka kad kliknem find online games. Isklj Zone Alarm i onda sve ok:) Izlista mi servere i sad odaberem neki gdje ima nešto sitno mjesta, al me izbaci zbog cd-keya u upotrebi il kaj već.. Sad, spominjalo se u nekom topicu o nekakvim BiH serverima gdje ne treba cd-key i bacali ip adrese i portove, zanima me kako da nađem taj server? Da li moram gledat da li će mi CoD izlistat baš taj il sam negdje upišem adresu? Puno hvala na bilo kakvom odgovoru:) |
Instaliraj si All seeing eye i tamo izaberi,lijevo pod country na Eastern europe i tu če ti biti ti bosanski serveri i još drugih gdje ne treba cd-key.Ali prije toga si moraš skinuti 1.5 patch za COD jer je taj najnoviji i ne možeš igrati bez njega.
|
Thx Veki, budem probao? Btw, onda Zone Alarm ne dolazi u obzir tokom online igranja? Malo me trta bez firewalla
|
1 privitaka
Citiraj:
Namjesti si u ZA da ti za COD bude ovako i trebalo bi raditi. |
Ako zapneš pošalji mi PM da ti mailam tutorial how-to ;) ...
|
Lol, hvala svima, al već sam odigrao dosta partija, sve štima, već mi je i dosadilo:D
|
Citiraj:
Kak ti može dosadit? Bar mp igre ne dosađuju brzo... |
isuse!!! CoD mu je dosadio!!!
ziher je loš.:D :D :D |
Lol, jeste napali, krivo sam se izrazio, nije mi CoD dosadio već se sad bavim nečim drugim trenutno, al vratit ću se ubrzo :)
Btw, da li sam loš ili ne, baš me briga :) glavno da mi je zabavno nick mi je [GFC] Zule of Sonor, možda se vidimo na bihnetovom serveru :D |
Budem kroz par dana i ja doletio na cod pa da malo zaigram D:
|
no hard feelings! to je bila zajebancija:D . to je meni tak blesavo dok ljudi pizde u CoD-u u igraoni. meni je to prvenstveno dobra zabava. hoću imat 5 ili 95 killova, tak mi je svejedno. bitno je da je dobra ekipa, zajebancija, a i popije se koja...
mada smo u zadnje vrijeme počeli brijat na battlefield 2... |
Moram si nabavit taj batllefield 2, izgleda da je igra zakon...samo još da to negdje nabavim
|
Citiraj:
|
Ja sam se počeo zahebavati na netu sa COD-om npr. uzmem strojnicu pa malo kampiram sa njom, koja zabava. Ili sniper pa jedong po jedng. Inače nick mi je ^7|| ^1Marko ^7|| = || Marko ||
|
Marko, daj mi reci, kakv je taj tvoj hard? Jel brz, itd..brijem si piknut Baricu ili Hitachija ata100, 80giga, al me sad jebe ovo 2mb ili 8mb cache-a, i ostale p....
|
@marko: kamperi kratko žive
@Newbie Pro: ma zemi si seagate 80gb sa 8mb keša. četristo i sitno krznatih. |
hehe, ne volim kampere ni ja:)
Ali pata, a? Bez onog STIR-a? Daklem, pata barica 80giga, 8mb cache-a Btw, još jednom čestitam!!!:) |
"SMRT KAMPERIMA":D :beer:,vidimo se jednom na bihnetu!!!
|
Jel se moze Cod igrat preko modema, jel bi to trzalo ili mi treba neka brža veza? Ak je netko igrao preko modema volio bi da mi kaže kak to izgleda??
|
Pa to za za?ebanciju, več mi je dosadilo 0-24 hardcore killing. Anyway nick mi znate pa cemo se mozda sresti na netu.
|
jerbeno bi ti trzalo preko mordema. ajesdien ti je minimumi. deesel ti je kul, al ipak moraš tražit seerevere s što manjim pingom. sori na paravaopisnim greškama, pijan ko guzica, dobijo sina.... igro prije s modemom, odujsto, uzeo isdn, uzeli mi pare ko majmunu, al dobro igro, na koncu uzo dsl, sad sam miran. i pijan. dobio SINA!!! evo baš se ljudi pokupili, čistzim lagano stan, i mislim si, jebote oopet tata... SIN!!!!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |