PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pomoć oko CoD online (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23390)

Newbie Pro 27.07.2005. 14:00

Pomoć oko CoD online

Dakle, kao što mi nick kaže, priličan sam noob oko dosta stvari vezanih uz kompiće itd, al učim lagano:)

Npr, ne igram ništa on-line, al budući da je CoD stvarno zakon igra hio bih i to malo probat..sad slijede problemi

Imam instaliran 1.4 patch na CoD, nemam United Offensive, startam igru sa uklj Zone Alarmom, pa mi zbrejka kad kliknem find online games. Isklj Zone Alarm i onda sve ok:) Izlista mi servere i sad odaberem neki gdje ima nešto sitno mjesta, al me izbaci zbog cd-keya u upotrebi il kaj već.. Sad, spominjalo se u nekom topicu o nekakvim BiH serverima gdje ne treba cd-key i bacali ip adrese i portove, zanima me kako da nađem taj server? Da li moram gledat da li će mi CoD izlistat baš taj il sam negdje upišem adresu?

Puno hvala na bilo kakvom odgovoru:)

Veki-os 27.07.2005. 14:11

Instaliraj si All seeing eye i tamo izaberi,lijevo pod country na Eastern europe i tu če ti biti ti bosanski serveri i još drugih gdje ne treba cd-key.Ali prije toga si moraš skinuti 1.5 patch za COD jer je taj najnoviji i ne možeš igrati bez njega.

Newbie Pro 27.07.2005. 14:14

Thx Veki, budem probao? Btw, onda Zone Alarm ne dolazi u obzir tokom online igranja? Malo me trta bez firewalla

Veki-os 27.07.2005. 14:35

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by Newbie Pro
Thx Veki, budem probao? Btw, onda Zone Alarm ne dolazi u obzir tokom online igranja? Malo me trta bez firewalla
Pa možeš imati uključen ZA tjekom igranja,meni je uvjek uključen.A jel te ZA pitao da li COD smije pristupiti internetu?
Namjesti si u ZA da ti za COD bude ovako i trebalo bi raditi.

marko_1 07.08.2005. 01:01

Ako zapneš pošalji mi PM da ti mailam tutorial how-to ;) ...

Newbie Pro 07.08.2005. 01:08

Lol, hvala svima, al već sam odigrao dosta partija, sve štima, već mi je i dosadilo:D

Roller 07.08.2005. 11:43

Citiraj:

Lol, hvala svima, al već sam odigrao dosta partija, sve štima, već mi je i dosadilo:D

Kak ti može dosadit? Bar mp igre ne dosađuju brzo...

fanATIk 07.08.2005. 13:24

isuse!!! CoD mu je dosadio!!!

ziher je loš.:D :D :D

Newbie Pro 07.08.2005. 13:43

Lol, jeste napali, krivo sam se izrazio, nije mi CoD dosadio već se sad bavim nečim drugim trenutno, al vratit ću se ubrzo :)

Btw, da li sam loš ili ne, baš me briga :) glavno da mi je zabavno

nick mi je [GFC] Zule of Sonor, možda se vidimo na bihnetovom serveru
:D

Codiac 07.08.2005. 14:14

Budem kroz par dana i ja doletio na cod pa da malo zaigram D:

fanATIk 07.08.2005. 14:22

no hard feelings! to je bila zajebancija:D . to je meni tak blesavo dok ljudi pizde u CoD-u u igraoni. meni je to prvenstveno dobra zabava. hoću imat 5 ili 95 killova, tak mi je svejedno. bitno je da je dobra ekipa, zajebancija, a i popije se koja...

mada smo u zadnje vrijeme počeli brijat na battlefield 2...

Newbie Pro 07.08.2005. 15:39

Moram si nabavit taj batllefield 2, izgleda da je igra zakon...samo još da to negdje nabavim

Dragon Killer 07.08.2005. 15:40

Citiraj:

Moram si nabavit taj batllefield 2, izgleda da je igra zakon...samo još da to negdje nabavim
Igra je zakon ali ždere resursa ono nemam rječi po meni je prezahtjevna

marko_1 07.08.2005. 15:41

Ja sam se počeo zahebavati na netu sa COD-om npr. uzmem strojnicu pa malo kampiram sa njom, koja zabava. Ili sniper pa jedong po jedng. Inače nick mi je ^7|| ^1Marko ^7|| = || Marko ||

Newbie Pro 07.08.2005. 15:50

Marko, daj mi reci, kakv je taj tvoj hard? Jel brz, itd..brijem si piknut Baricu ili Hitachija ata100, 80giga, al me sad jebe ovo 2mb ili 8mb cache-a, i ostale p....

fanATIk 07.08.2005. 16:25

@marko: kamperi kratko žive

@Newbie Pro: ma zemi si seagate 80gb sa 8mb keša. četristo i sitno krznatih.

Newbie Pro 07.08.2005. 16:30

hehe, ne volim kampere ni ja:)

Ali pata, a? Bez onog STIR-a? Daklem, pata barica 80giga, 8mb cache-a

Btw, još jednom čestitam!!!:)

Virus7 07.08.2005. 17:25

"SMRT KAMPERIMA":D :beer:,vidimo se jednom na bihnetu!!!

junkieee 07.08.2005. 17:49

Jel se moze Cod igrat preko modema, jel bi to trzalo ili mi treba neka brža veza? Ak je netko igrao preko modema volio bi da mi kaže kak to izgleda??

marko_1 07.08.2005. 21:06

Pa to za za?ebanciju, več mi je dosadilo 0-24 hardcore killing. Anyway nick mi znate pa cemo se mozda sresti na netu.

fanATIk 08.08.2005. 01:33

jerbeno bi ti trzalo preko mordema. ajesdien ti je minimumi. deesel ti je kul, al ipak moraš tražit seerevere s što manjim pingom. sori na paravaopisnim greškama, pijan ko guzica, dobijo sina.... igro prije s modemom, odujsto, uzeo isdn, uzeli mi pare ko majmunu, al dobro igro, na koncu uzo dsl, sad sam miran. i pijan. dobio SINA!!! evo baš se ljudi pokupili, čistzim lagano stan, i mislim si, jebote oopet tata... SIN!!!!

CatKiller 08.08.2005. 01:49

Citiraj:

Originally posted by fanATIk
jerbeno bi ti trzalo preko mordema. ajesdien ti je minimumi. deesel ti je kul, al ipak moraš tražit seerevere s što manjim pingom. sori na paravaopisnim greškama, pijan ko guzica, dobijo sina.... igro prije s modemom, odujsto, uzeo isdn, uzeli mi pare ko majmunu, al dobro igro, na koncu uzo dsl, sad sam miran. i pijan. dobio SINA!!! evo baš se ljudi pokupili, čistzim lagano stan, i mislim si, jebote oopet tata... SIN!!!!
Mislim da će ti moderatori oprostiti... ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29.