|
![]() |
#4981 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Svakak trebaš novo napajanje, sumnjam da taj Linkworld daje i 300W, a HD 4870 Toxic dosta ždere struju ![]() Ako ćeš raditi overclock, napravi to u BIOSu radije, ručno podesiš napon i točni takt. Mislim da imaš malo sreće da ti s kombinacijom lošeg napajanja, overclocka i vjerojatno previsokog CPU napona nije nešto krepalo. Inače, na toj ploči ja ne bih overclockao baš previše jer je low-end ![]() Btw. OC si radio sa stock coolerom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4982 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Pa zato i uključim samo taj xboost na matičnoj. Tolko valjda valja ako tu opciju sama nudi. Da to sam uključio sa stock cullerom, al evo dosad sam igral sa iskljucenim xboosto i tem. bila Ok ok 75-80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4984 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Bit će dovoljno ako je riječ o seriji pnf 350. No ipak razmisli o nekom napajanju novije generacije čisto radi reda budući da su ti i komponente nove...barem bih ja tako napravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4985 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Bude ok. Samo ga po potrebi ispuši od prašine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pitanje: postoji li u domaćim shopovima sata alternativa molex->6pin pcie adapteru? tražim na linksovim stranicama, ali sam ili ćorav ili toga nema?
![]() |
#4987 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4990 |
Premium
|
Tog adaptera mora biti pogotovo u poznatijim shopovima...obično dolaze uz grafičku karticu 2 x molex na 6pin pcie. Mislim da bi ga ovdje na forumu zgrabio relativno brzo pod potražnjom za neku siću...a o njuškalu da i ne govorim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4991 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Krivo si shvatio. Njemu treba adapter SATA->6pin PCI-E. http://www.amazon.co.uk/Startech-Pow.../dp/B007Y91B80
![]() |
#4993 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali čemu komplicirat ? Zar ne bi išlo na molex ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4995 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4996 |
Ninja
Datum registracije: Oct 2013
|
pitanje corsair hx520 ce biti dovoljan za : athlon x4 750K , Asrock FM2A85X-extreme4, 8gb ddr3 1600 , 1 tb hdd ? grafu jos nemam ali ce bit uredu za 260x/265 (kad izadje) ili 270/x ili hd7xxx seriju ?
![]() |
#4999 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() linksova verzija za razliku od ove s amazona ima samo jedan sata konektor...propustiće ipak dovoljno struje za bezbrižan rad kartice?
![]() |
![]() |
#5000 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Valjda hoće. Ne bi ga prodavali da ne može. Ja sam nekako sigurniji u onu verziju šta ide na 2 SATA porta.
![]() |
#5001 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Nudi jer je to nekakav standard na Asrock matičnim pločama, ali ta ploča je teški low-end. Ubijaš si i CPU i regulaciju na ploči s tim temperaturama, za AMDove proceve inače ne bi smjela iznad 70 ići. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5002 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Čisto teoretski... SATA konektor ima tri pina za 12V, svaki pin je po specifikacijama 1,5A max, znači maksimalno 54W. PCIe 6-pin konektor je po ATX specifikacijama ograničen na 75W max, iako fizički žice mogu podnijeti i dosta više.
![]() |
![]() |
#5003 |
Premium
|
da, u pravu ste ti i coconut, probat ću se nekako dočepat 2x verzije adaptera...iako bi 54W kombinirano s 75W iz pcie staze i 75W iz pcie konektora izravno iz napajanja trebali odagnat sumnju u moguće probleme, opreza nikad dovoljno...
![]() |
#5005 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja kad sam zadnji put radio istu stvar sam spojio ventilator na ploču u običan tri-pinski utor, nije preelegentno riješenje ako patiš od elegancije, al ono, funkcionira ![]()
![]() |
#5006 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Jer ja trebam tu varijantu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Kažem da san obični ventilator sa 3 pinskim napajanjem stavio u napajanje, a kabel mu izveo iz kućišta napajanja i uključio u tro-pinski konektor na ploči ![]()
![]() |
#5008 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ali dobro, necemo cjepidlacit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5009 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Glupo pitanje,jel bi moj VX500 aka workhorse iz 2008. u mašini iz profila ganjao neš novo tipa FX8230 i nekakvu R9 270 karticu? Jer više nema CF-a a i sa njim je bio overkill za moj komp. Za ovaj bi uzeo nekakvog Corsa 350 a VXa torpedirao u novu pilu ako se može... budžet nakon popravka i rege auta je fixan pa se nemrem razbacivat sa svačime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5010 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Bi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |