|
![]() |
#3271 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ako ukinu flat, puno njih ce bez penala moci prekinuti ugovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3272 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
pretpostavljam da bi taj limit mogao biti max 250gb. e sad ako bude shodno brzini onda mi na 4mbita mozemo ocekivat max 100gb (100gb koristim olako)... imho naravno....
![]() |
#3273 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Uff, nakon višestrukog poziva na 08009000 ne uspijevam doći do agenta korisničke službe, zna li tko kakav trik za to?
![]() |
#3274 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Moraš odabrat najbolju kombinaciju da ti ponudi opciju i za agenta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
zamisli to kao nekakvu igru avanturu, point'n'click po telefonu i gl hf !
![]() |
#3276 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Kod nas to već ima T-Com a uskoro će i ostali ponuđači optike/VDSL-a, reko bih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
jooooj dragi ljudi sami problemi kod mene... ovaj t-com je toliko nazadna amaterska organizacija to je za plakat... posto sam 2 tjedna cekao za dsl novi user/pass, oso ja u t-centar zalio se oni kontaktriali t-com, neki mulac tamo cackao po mom racunu i smrdo mi sve. ja dobijem lozinku i user name ali vise nemogu pristupit routeru danas zovem szk, za cudo dobijem agenta pa me prebaci na tehnicku podrsku lik kaze ajmo resetirat router rucno, ok ja ga resetiram, udjem u njega nastelam net ALI posto sam ba onom VOIP dreku sad mi telefon u banani nakon tog reseta i neradi ja nemogu nikoga zvat a bome ni njih ! a nebi bome ni agent s kojim sam bio na vezi uljudno probao mene nazvat i vidjet problem /// a preko mobitela nemogu dobit agenta jer budale detektiraju dali zovem s mobitela il kucnog broja !!!!! (sad mi zao sto nisam na optimu presao) //edit ajd nekak proradio telefon nakon 15 minuta... uzasss
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 03.10.2013. u 12:35. Razlog: x |
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Trebao bi info oko računa za Max3M paket. Dali mi netko može napisati ili poslati SS dijela računa di su nabrojane stavke? Mjesečna naknada Mjesečna naknada za dodatne usluge Mjesečna naknada-ADSL Mjesečna naknada MAXadsl Mjesečna naknada MAXtv Trenutno nisam pod ugovorom a pokušavaju mi uvalit taj max3 paket. Pa si želim složit računicu kolko bi ukupno plaćao ako potpišem. Može i preko PM. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3280 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Mjesečna naknada za MAX3 L paket 263,20kn Mjesečna naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme 24kn ostale stavke su telefonski troškovi + PDV na sve. znači, nemaš posebno po stavkama...
![]() |
![]() |
#3281 |
Premium
|
Ajde još jedno pitanje dali na računu imaš mjesečnu naknadu za telefonski priključak? To je onih 78kn odnosno 39kn ako imaš drugu liniju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ne, nemam više nikakvu naknadu. Samo troškovi telefoniranja. ono: prema t-com mreži, prema drugim mrežama, usluge sa posebnim tarifama, nacionalni promet...Telefonska tarifa je u cijeni paketa.
![]() |
![]() |
#3283 |
Premium
|
Ok, hvala na brzom odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa pruže ti podršku i kad zoveš sa mobitela, samo moraš reći tko je vlasnik linije i koji je broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Trebam savjet: Da li da prijevremeno raskinem ugovor sa Iskonom i pređem na MaxAdsl ili postoji bolja i stabilnija alternativa? Otkako nas je 3 u stanu potrebne su mi veće brzine i stabilnost veze što je sa 5Mbit i 0,3Mbit uploadom teško ostvarivo! Ima li HT po defaultu malo veće brzine uploada odnosno ne škrtari kao konkurencija? Privukla me ponuda sa internetom bez telefona...optika mi nije dostupna!
![]() |
#3286 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
To sam se i ja mucio, treba stisnuti ono za provjeru linije i brzine, i kad to zavrsi dobijes agenta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 |
Freelancer
|
Default osnovni paket kod T-coma ti je 4Mbit/0.5Mbit, za brzi uplaod moras ici na brzi paket tj. 10Mbit/0.64Mbit a najbrze sto nude u ADSLu je 0.7x za upload.
![]() |
#3288 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne bih niti išao na ništa ispod 10Mbit jer mi je presporo! Pitam zato jer je kod većine ljudi situacija da plaćaju 0.5Mbit, a imaju barem 0.6-0.8Mbit upload (tako je i kod mene u kući na selu) dok u Zagrebu u podstanarstvu plaćam Iskonu 0.5Mbit, a imam samo 0.2Mbit. Uglavnom nije mi problem dati 100Kn više samo da imam bolju uslugu, a vjerujem da bi mi na HT-u bilo bolje.
![]() |
#3289 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3290 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Inace, modem/router se na T-Comu za 10mbit/s brzinu spaja sa 12,532mbit/ down i 1,037mbit up... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
~~~
|
na zalost cini se da ce tako i ostati dugo vremena jedina koja se pocela probijati sam primjetio je bila Optima moj mali gradicak je cekao kojih 5 godina na taj potez a sad idu u bankrot ja neznam sta se u ovoj rvackoj mora desiti da t-com izgubi monopol na tk mrezi da drugi ISP-ovi se napokon besplatno nakace na nju
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
![]() TK mreza je (za sada) u vlasnistvu HT-a i nitko ju ne moze besplatno dobit ni besplatno koristit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dali je moguće da odjedanput se izgubi mogućnost povečanja brzine, znači sada sam na 4 i ja bih dignuo na 10, pošto mi je nisu dignuli kontaktirao sam ih preko face-a i rekli da nemam tehničkih mogučnosti, a prije 5mj sam mogao i 18 max imati. Pa me zanima kako to da sada nemam tih mogućnosti.
![]() |
#3297 |
~~~
|
znaci da seru i da lazu
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3300 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma za izludit, uzmem na akciji brzinu od 10Mbit i sve super dok je trajao probni rok i onda je brzina pala na 6Mbit i nema pomaka.
![]() |
Uređivanje | |
|
|