Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.06.2013., 20:38   #331
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Pokusavam sto manje ubiti,svugdje samo omamim ekipu,nisam ubio Pavlova niti onog njegovog glavonju u spremistu vagona/vlakova,skinuo sam Nosalise onom bossu prije Polisa sa ledja,ne ubijam kad ne treba i opet nisam dobio

gledam svugdje da dobijem moral points,dam streljivo prosjacima,cak po 3-4 metka,poslusam price stanovnika stanica pa cak i neke morbidne

meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi
-->
3 put presao i ne mogu dobiti good ending.
Sta krivo radim ?

Pokusavam sto manje ubiti,svugdje samo omamim ekipu,nisam ubio Pavlova niti onog njegovog glavonju u spremistu vagona/vlakova,skinuo sam Nosalise onom bossu prije Polisa sa ledja,ne ubijam kad ne treba i opet nisam dobio

gledam svugdje da dobijem moral points,dam streljivo prosjacima,cak po 3-4 metka,poslusam price stanovnika stanica pa cak i neke morbidne

meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi
blava je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2013., 01:13   #332
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Ako ne znaš, imaš na metro wikia, moral points list. Ja sam ih dopisao pun klinac koje sam sam otkrio za last light. ali to je ono, guide for noobs no, barem ćeš dobiti good ending. Slobodno ubijaš, samo ne civile koji rade za komunjare i reich i ne one koji se predaju. Ostale komotno. I ne smiješ imati gubitak moral pointa.
-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
3 put presao i ne mogu dobiti good ending.
Sta krivo radim ?

Ako ne znaš, imaš na metro wikia, moral points list. Ja sam ih dopisao pun klinac koje sam sam otkrio za last light. ali to je ono, guide for noobs no, barem ćeš dobiti good ending. Slobodno ubijaš, samo ne civile koji rade za komunjare i reich i ne one koji se predaju. Ostale komotno. I ne smiješ imati gubitak moral pointa.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2013., 18:32   #333
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Sad sam shvatio da sam dobio bad ending
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2013., 19:42   #334
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Sad sam shvatio da sam dobio bad ending
Pa i nije bad ending. Kako god okreneš, spaseo si metro od komunjara
Staro 11.06.2013., 20:26   #335
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Hint: ekipa koja misli igrati ispočetka, savjetujem da skupite sve one bilješke. Kad ih se sve pročita, dobije se još jedna šira slika, kako je.objašnjeno nekaj i u knjizi i nešto što će očito doći u 2035 knjizi.
Staro 12.06.2013., 21:13   #336
drz_nedaj
Axl Rose
Moj komp

drz_nedaj's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
krenit u cu igrat last light, kolko sam skuzio po komentarima, svima se nesto shebalo kad su instalirali one apdejtove.. dali se to sada u zadnej vrijeme nesto popravilo ili da picim vanillu?

EDIT: F**k the Pirates!

Zadnje izmijenjeno od: drz_nedaj. 12.06.2013. u 23:46.
drz_nedaj je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 21:38   #337
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
stavio sam samo prvi update i sve je radilo ko podmazano. ostale nisam stavljao.
Staro 12.06.2013., 23:22   #338
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor drz_nedaj Pregled postova
krenit u cu igrat last light, piratsku verziju naravno, kolko sam skuzio po komentarima, svima se nesto shebalo kad su instalirali one apdejtove.. dali se to sada u zadnej vrijeme nesto popravilo ili da picim vanillu?

editiraj post i ne spominiji gusariju da se nebi našao baniran.
Sa updateovima meni je nekako bolje radilo, ali ima nekih problema sa fizikom, tako da, slobodno ostaneš na vanili.

Citiraj:
Autor Charmander Pregled postova
stavio sam samo prvi update i sve je radilo ko podmazano. ostale nisam stavljao.
Nema velikih poboljšanja.
Staro 15.06.2013., 23:27   #339
drz_nedaj
Axl Rose
Moj komp

drz_nedaj's Avatar

ej, skinio sam i instaloro metro 2033 i last light.. fora je sto mi zablokira u obje igre kaze metro 2033 stopped work i to je to, isto tako i za LL.. u metro mi zastekalo tmao u onom lost tunnel misli mda se zove chapter, a u LL kad zarobe svabe onog mog frenda i taman mu dodjem do celije i zablokira.. ne kuzim zasto...
Kloko sam procesor nedavno pa samim time njega tetiram na stabilnost, jel to znak da niej stabilan ili?
Staro 15.06.2013., 23:52   #340
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
ej, skinio sam i instaloro metro 2033 i last light.. fora je sto mi zablokira u obje igre kaze metro 2033 stopped work i to je to, isto tako i za LL.. u metro mi zastekalo tmao u onom lost tunnel misli mda se zove chapter, a u LL kad zarobe svabe onog mog frenda i taman mu dodjem do celije i zablokira.. ne kuzim zasto...
Kloko sam procesor nedavno pa samim time njega tetiram na stabilnost, jel to znak da niej stabilan ili?
Koji driveri, koji update igre, da li je igra orginal, je li ti sustav stabilan, imaš li zadnju verziju "fizike" instalirane... toliko kontra pitanja i stvari koje trebaju odgovarati da igre rade kako se spada.
Staro 16.06.2013., 00:06   #341
drz_nedaj
Axl Rose
Moj komp

drz_nedaj's Avatar

driveri su apdejtanji na zadnje geforce 320.18, ni jedan update za igru nisam stavio, sto se tice stabilnosti sustava, ne znam, valjda je stabilan kada mi ne izbacijue blue screen, sada skidan zadnju fiziku pa cu vidit dal ce to rijesit problem.. hvala
Staro 16.06.2013., 00:21   #342
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
driveri su apdejtanji na zadnje geforce 320.18, ni jedan update za igru nisam stavio, sto se tice stabilnosti sustava, ne znam, valjda je stabilan kada mi ne izbacijue blue screen, sada skidan zadnju fiziku pa cu vidit dal ce to rijesit problem.. hvala
Nestabilan sistem ne mora uvijek rezultirati plavim ekranom. Nekada samo ruši aplikacije.
Staro 16.06.2013., 00:59   #343
drz_nedaj
Axl Rose
Moj komp

drz_nedaj's Avatar

aha, nisam znao, eo sada sam digao voltazu malo pa cemo vidit, izgleda da je do toga..
Staro 16.06.2013., 01:51   #344
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
To sa OC-om sam prvi puta doživio u FC3 pa onda sa AC3. Igra se rušila i jako je loše radila sve dok nisam malo spustio proc. Dok su sve druge igre i aplikacije išle bez problema...
Mislio sam da je do pregrijavanja, ali temp su uvijek bile OK za vrijeme rušenja.
A glupi portovi, šta ćeš
Imat ćemo sad bolje portove kad dođu ove nove "pametnije" konzole
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 06:35   #345
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Mislim da to nema puno veze s portovima. Tih par novih igri su zahtjevnije nego ostale i mnogi su smanjili taktove, pogotovo na grafama. Cak i u recenzijama.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 09:46   #346
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
aha, nisam znao, eo sada sam digao voltazu malo pa cemo vidit, izgleda da je do toga..
Vrlo vjerojatno. Ili možeš smanjivati taktove procesora i grafičke. To nisam probao budući mi sve radi na ocanim postavkama bez rušanja i smrzavanja.
Staro 16.06.2013., 16:20   #347
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Mislim da to nema puno veze s portovima.
Možda i nema veze ali da je port to je istina, konzolaških detalja koliko hoćeš. Ja odigrao i obrisao sa harda, jednostavno me ne privlači da odigram još koji puta iako je dosta dobra u odnosu na puno igara koje su novijeg datuma ali mi je žao što više nema dobrih pc ekskluziva (stalker ). Također i priča sa tim alienima mi je nepotrebna, moglo je biti bez toga.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 17:53   #348
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kakvih sad krvavim alienima? Jel tebi iole išta jasno u ovoj priči ili si to onako odigrao tek toliko, kol of djuti style, da možeš reć kak si odigrao?
Ili sam ja neš propustio pa nisam skužio kada i sa kojim brodom su stigli ti alieni...
Staro 16.06.2013., 18:27   #349
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Hahahhaha elijeni hahahahah omasio si ceo fudbal
Staro 16.06.2013., 18:34   #350
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kakvih sad krvavim alienima? Jel tebi iole išta jasno u ovoj priči ili si to onako odigrao tek toliko, kol of djuti style, da možeš reć kak si odigrao?
Ili sam ja neš propustio pa nisam skužio kada i sa kojim brodom su stigli ti alieni...
Dark ones? Dobro ako ti je ovako lakše onda "alien-looking creatures with telepathic powers called Dark Ones" znači izgledaju kao alieni Da kol of djuti sitnica ima i u ovoj igri nažalost posebno na kraju. Priču nisam puno studirao jer me nije previše zanimala, klasična postnuklearna apokalipsa. To je moje mišljenje, tebi se sviđa i ti si išao u detalje meni baš i ne i tako to ide. Ali vizualno izgleda odlično samo šteta što nema puno slobode kretanja po mapi na otvorenim prostorima.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 16.06.2013., 18:36   #351
drz_nedaj
Axl Rose
Moj komp

drz_nedaj's Avatar

za sada digao voltazu malo i nije me zastekalo, vidit cemo kak ce se drzat..

edit: eo, tek sto sam ovo napisao, uso u igru i izbacilo me -.-
Staro 16.06.2013., 18:47   #352
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor max111 Pregled postova
Dark ones? Dobro ako ti je ovako lakše onda "alien-looking creatures with telepathic powers called Dark Ones" znači izgledaju kao alieni Da kol of djuti sitnica ima i u ovoj igri nažalost posebno na kraju. Priču nisam puno studirao jer me nije previše zanimala, klasična postnuklearna apokalipsa. To je moje mišljenje, tebi se sviđa i ti si išao u detalje meni baš i ne i tako to ide. Ali vizualno izgleda odlično samo šteta što nema puno slobode kretanja po mapi na otvorenim prostorima.
Priznaj, to si tek sada pročitao da nisu alieni

Citiraj:
za sada digao voltazu malo i nije me zastekalo, vidit cemo kak ce se drzat..

edit: eo, tek sto sam ovo napisao, uso u igru i izbacilo me -.-
Ti imaš nekih drugih problema, gusarkih naravi.
Staro 16.06.2013., 19:22   #353
drz_nedaj
Axl Rose
Moj komp

drz_nedaj's Avatar

pa izgleda xD nisam naso dobrog gusara bit ce :/
Staro 16.06.2013., 19:24   #354
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
pa izgleda xD nisam naso dobrog gusara bit ce :/
Malo se uputi ka internetovima (hint update 3 ili 4) pa ćeš možda ublažiti ili maknuti probleme.
Staro 16.06.2013., 20:31   #355
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Priznaj, to si tek sada pročitao da nisu alieni
Mogu biti i pravi alieni meni je svejedno a tako i izgledaju kao pravi

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 16.06.2013., 20:58   #356
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Zaigrao sam Metro. Solidna je igra, po meni ima jako dobrih stvari i stvarno je napravljena odlično. Nisam dugo odigrao 2 sata u komadu...

Ali ako se dotičemo slične tematike, S.T.A.L.K.E.R. je nešto savršeno!

Nastavit cu dalje igrati, ugođaj je super. Jedino mi komp stenje, šteka mi dosta, malo me to zivcira...
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 21:13   #357
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Zaigrao sam Metro. Solidna je igra, po meni ima jako dobrih stvari i stvarno je napravljena odlično. Nisam dugo odigrao 2 sata u komadu...

Nastavit cu dalje igrati, ugođaj je super. Jedino mi komp stenje, šteka mi dosta, malo me to zivcira...
Štuca na 5870? Hm, nebi trebalo, možda si pretjerao malo sa postavkama?
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 22:03   #358
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Pa mislim da nisam, 1920X1080 ; Texture High, SSA i Tessellation off, filtering x4.

Mogu reć da nisam očekivao baš toliko štucanje...
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 22:17   #359
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Driversko njesra, pogotovo ak imas tak malo stariji model grafe.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 23:51   #360
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova

Blisni update 4 na igru, trebalo bi ići nešto glađe.
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno