|
![]() |
#5401 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni izgleda sasvim solidno, i sama ideja mi je super. Sam dizajn mi je ok, izgleda dobro. Fali mi: - touchscreen - mjesto gdje mobitel može čvrsto stajati, ne ovako u "rupi", šta kad trebam u krilu držati ili slično. Ostalo mi se čini ok, pogotovo ako je istina da prebaci 30 sati rada. |
![]() |
![]() |
#5404 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_..._easy-5332.php regularna cijena je 300€, covjek ga je nabavio za manje od 200€, sluzbeni driveri na Alcatel stranicama za Windowse ne rade, stavili su premalo rama, tako da cesto zatrza i zivciralo me je sto je back na lijevoj strani, a ne na desnoj kao na svim mobitelima.
![]() |
#5405 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Na koji mob ne uspijevas staviti screen protector? Znaju neke folije s ebaya biti u banani pa nekada nije nikako moguce ukloniti baloncice ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5407 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Između ova dva bi išao na One S. |
![]() |
![]() |
#5408 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5410 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ugl. svaka preporuka za njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5411 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() ja ti najveci naglasak trazim na glazbu i bateriju i da je ok middle range mob.. nebi ni uzimo nek eto uso u neku kombinaciju mogu bilo koji mob dobit u pola cijene pa tak trazim neki do 3 soma... da me zadovolji sljedecih par godina... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5413 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
sve su sa ebaya,moguce i zato Citiraj:
a ovako koliko naplate znas li mozda ? |
||
![]() |
![]() |
#5414 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5415 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://www.nowhereelse.fr/huawei-ascend-p6-photo-83401/ Mnogo lepo ![]() Makar čekam HTC M4, mislim da je moj idući mob, ali ako ovakav Huawei dođe do nas po razumnoj cijeni.... |
![]() |
![]() |
#5416 |
Premium
|
Pmater. Ti Kinezi nikako da stignu do nas, a stalno izlaze nove pile za smiješne novce.
#5417 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Dosta sam se bavio proučavanjem tih kineza. Ima dobrih mobova, npr. Lenovo, ali sve je to klinac kad ih nakrcaju sa onim kineskim aplikacijama. OK, može se napraviti root i staviti kuhani ROM, ali na puno mobova ako zapne - aftersale support ne postoji. ![]() A drugi problem su patenti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5418 |
Premium
|
Znam ja tko i što je Huawei. Od tih raznih Kineza, na EU tržištu su oni i ZTE (i to uglavnom sa mid i low range modelima), a Oppo se najavljuje iako još nije došao. Što se tiče cijene, 500$ nije malo, ali nije ni puno kad vidiš šta dobiješ za te pare od renomiranih tvrtki. Valjda će se ulaskom u EU to malo promijeniti i mobiteli pojeftiniti.
#5419 |
Antimićanin
|
500 dolara su vani. Kod nas je 1USD = 10kn. A sumnjam da će neko za 5000kn kupit Oppo ili Huawei ispred HTC-a ili Samsunga ili Applea. To bi bila druga stvar da Oppo Find 5, po meni jedan od najljepših mobova, bude 500 dolara kod nas, dakle nekih 2700, ap sa preplatom i manje. ali onda tu dolazi do pobune jačih igrača tipa Samsung koji ionako filaju naše telekomove sa popustima i besplatnim igračkama za glavešine. No sad je to neka druga priča... |
![]() |
![]() |
#5420 |
Pink Floyd fan
|
Obzirom da sam nedavno bio tamo mogu reći da malo tko zapravo kupuje te "pile". Svi koji si mogu priuštiti kupuju od istih proizvođača kao i mi. Pitao sam zbog čega i odgovor je da manje poznati proizvođači ugrađuju jeftinije dijelove, imaju slabu ili nikakvu podršku, kvare se, restartaju... Recimo kolega ima Xiaomi koji mu se restarta više puta dnevno.
#5421 |
Fresh Juice
|
Svi ti nepoznati su na papiru dobri, no u stvarnosti su druge price. |
![]() |
![]() |
#5422 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Jel itko zna di i kako doći do Oppo Find 5 kod nas? Osim što je trenutno najljepši mob na tržištu (meni ![]() |
![]() |
![]() |
#5423 |
Fresh Juice
|
Narucit izvana jedino. Ili ako je netko bio u Aziji pa ga prodaje mozda |
![]() |
![]() |
#5424 |
Premium
|
Unatrag 5-10 stranica je netko postao slike s njime jer ga je nabavio odnekud. Znam da postoje planovi da dođe u EU, ali ne znam je li već došao (spominjali su se UK, Belgija,...).
#5425 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5426 |
Pink Floyd fan
|
#5427 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5428 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 09.05.2013. u 11:18. |
![]() |
#5429 |
Antimićanin
|
Pa i nije baš, budući rubovi nemaju radijus kao aJfon. Ali se nebi čudio da im ovu lajsnu sa strane daju na sud. Ak su dali frižidere zbog izgleda, mogu i mobitel koji je samo sličan ![]() No sve u svemu, nadam se da će se Huawei ponuda kod nas proširiti što se tiče ovih jačih androida i da će jamstvo biti 2 godine lokalno. |
![]() |
![]() |
#5430 |
Premium
|
Dolazi Oppo Find 6 http://thedroidguy.com/2013/05/oppo-...-front-camera/ Najbolji komentar 8MPix front kamere! "Not to mention pure gold for self-portrait addicts and duckface fans." ![]()
Uređivanje | |
|
|