|
![]() |
#4051 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ni na kraj pameti mi nije da je jučer bio Prvi April... ![]() Pa lako moguće da je vijest lažna. Inače, od likova ovako, dva koja su me najviše živcirala u prvih sezonu i pol - Andrea i onaj mali, Cris, Carl, kako već da se zove, sad su postali jedni od najboljih. Žao mi što više neće biti Andree, i u prošloj epizodi Merlea, a mali klinjo je totalni badass, i fino je čak i odgovorio Ricku. Četvrta sezona će biti prilično iznenađenje, Phillip ostaje u seriji, makar je u knjizi poginuo u napadu na zatvor. A Daryl mi je throught sve 3 sezone konstanta koja diže seriju na još razinu iznad.
![]() |
#4053 |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Općeniti dojam o TWD, gledam jer mi se sviđa, a sviđa mi se jer je prva sezona imala 6 fantastičnih nastavaka o kojima su scenaristi, redatelji i producenti razmišljali dugo vremena prije nego što su snimili tih 6 jezgrovitih, uvjerljivih, breathtaking epizoda. Kasnije je trebalo izbaciti 20-24, ili koliko već ovaj format TWD-a ima epizoda, obrati pare na reklamama, a sve ostalo je palo u drugi plan. Hvala ti Bože pa je Firefly ukinut nakon prve sezone, što više serija gledam, to sam uvjereniji da nisam sposoban uživati u više od 20 nastavaka - bilo čega. Možda je do mene, ali tako je. Niti jedna ne-sitcom serija koja ima više od dvije-tri sezone, a možda sam puno i rekao, nije se vratila na put uzbrdo. Priključio bih se komentarima o TWD-u.
Općeniti dojam o TWD, gledam jer mi se sviđa, a sviđa mi se jer je prva sezona imala 6 fantastičnih nastavaka o kojima su scenaristi, redatelji i producenti razmišljali dugo vremena prije nego što su snimili tih 6 jezgrovitih, uvjerljivih, breathtaking epizoda. Kasnije je trebalo izbaciti 20-24, ili koliko već ovaj format TWD-a ima epizoda, obrati pare na reklamama, a sve ostalo je palo u drugi plan. Hvala ti Bože pa je Firefly ukinut nakon prve sezone, što više serija gledam, to sam uvjereniji da nisam sposoban uživati u više od 20 nastavaka - bilo čega. Možda je do mene, ali tako je. Niti jedna ne-sitcom serija koja ima više od dvije-tri sezone, a možda sam puno i rekao, nije se vratila na put uzbrdo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4054 | |
Guest
|
Citiraj:
Star Trek - TNG - Prva i druga sezona su puno slabije od treće. Postoje jednostavno neke stvari kojima treba vremena da se ufuraju pa ne bi se složio sa ovim nikako. A za Firefly reći da je dobro da je ukinut. To je blasfemija. |
|
![]() |
![]() |
#4055 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ok, a realno, zar nije cinjenica da su u filmu rekli i pokazali gro puta vise i bolje nego u cijeloj sezoni? mislim, ja stvarno volim SF (ne toliko SW koliko ST), ali...... firefly mi je jednostavno toliko u seriji ispao los naspram filma, da je to nevjerovatno.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 | |
Guest
|
Citiraj:
Serenity je recimo li la film i osobno znam više ljudi kojima je film lošiji od serije. Meni je film odličan jer ga gledam kao skupinu od nekoliko epizoda koje su eto, morale doći naknadno. A i sam film je morao biti skraćen te Whedon nije ni u njega mogao ubaciti sve kaj je htio. Blu-ray sa video picture-in-picture trackom sa Whedonom te drugim trackom sa dijelom casta govori o tome također. Šteta kaj se nemremo nadati nečem novom jerbo je Whedon sada rezerviran sa Avengersima kao što je sam rekao na pitanje o mogućnosti "kickstarter" kampanje za još fireflya. |
|
![]() |
![]() |
#4057 |
Osobni opis - pitaj me
|
ekstrakt ![]() jbg, ja ju nisam gledao kako je izasla nego naknadno. pa nakon serija koje su u meduvremenu prosle i pogledane..... a ne znam, meni nije sjela serija i to je to. nemam nista protiv, ali nekako djecije mi je sve izgledalo i tak tak ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4062 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je i ova sezona Walking Deada podbačaj kao i druga. Baš to, kao što je kolega Feyd napisao u spoileru da ne kvarim ugođaj drugima. Kao što je jedan prijatelj rekao - gledam ju samo zato što je serija - što te tjera gledati dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A gledaj, najjednostavnije je to sažeti ovako.. Moj frend, mrzi sve što nije s ovog svijeta, mrzi sve što nije povijesno bla bla bla.. Znači na samu pomisao SF-a, zombija, alien-a on ne želi ni pogledati... Pogledao je jedva jedva jedva prvu sezonu TWD jer sam ga nagovorio da mora pogledati ako želi skužiti 2. i 3. sezonu. Rekel je da je serija 1. sezone sranje, jer jednostavno to ne voli.. Onda je pogledao 2. i 3. i oduševljen je bio i razloga, citiram: "Više nema zombija, nema priče o zombijima, ustvari apokalipsa je bačena u 2. plan".. Šta je istina. Oni bi trebali preživljavati, boriti se za budućnost, život, hranu, sigurnost, a oni cijelu 3. sezonu se igraju rata s drugim "selom".... Ja sam svaku epizodu komentirao tu, i ako pogledaš komentare, vidiš da je svaka epizoda, onak, meh... Osim jedna ili dvije... EDIT: Pogledao Vikinge svih 5 epizoda, i mogu reći da sam se zainteresirao preko uha, pa ću pratiti dalje.. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.04.2013. u 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Premium
|
Čovjek misli na sve, što reći. Makar sam vidio i ljepših silencera. Moderniji mu je šešir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Neznam kak mi je promakla, upravo pogledah Banshee Nelose, barem meni... https://www.google.hr/search?hl=hr&s...=1920&bih=1075
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() skroz mi fascinantno, serija koja je sada vec generalno cetvrta sezona i dalje odgledam epizodu sa wau izrazom na kraju epizode
![]() ima opet par iritantnih scena: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Osobni opis - pitaj me
|
zadnja - zadnja, ili zadnja u sezoni? ako je ovo drugo, to znam......... ako je zadnja, ali skroz zadnja.......... fak, steta.
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Negdje sam pročitao kako je Starz zainteresiran baviti se Caesarom kao glavnim likom, kao čisti spinoff Spartacusa, glumci i produkcija bi ostala ista. Jest da su to samo nagađanja ali imho bilo bi i to dobro. Usput, u najavi treće sezone su odmah rekli da je i zadnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Osobni opis - pitaj me
|
e jebiga onda! ![]() steta, stvarno dobra serija, tocka. ja se ponadao da ce biti pojma nemam, dok ne splasne interes ili postanu dosadni ili ne zatvori pipu. sta me briga za povijest, ko' da sam ja isao provjeravati kad ko' umre....... steta.
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Prati li netko Continuum ? Pogledao sam prve dvije epizode i cini se zanimljivom serijom,takvi scenariji su vec "prozvakani" kroz filmove i serije,no vidjeti cemo,mozda ce me zadrzati pred ekranom inace,dobila je 7,7 na IMDB-u iako to nije relevantno,ali opet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Premium
|
to je dost loša ocjena za seriju, no nije uvjet naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Guest
|
Serije je oke. Mislim, nemreš imati Cancer mana i biti loš ![]() Prva sezona je bila kul, druga bu uskoro pokazala dal je serija keeper ili ne IMO. S obzirom na ostatak "SF-a". Ovo je jedna od boljih stvari kaj se nudi ![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|