|
![]() |
#901 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A vidim da dosta ljudi ima taj problem kada su u Silver I i bore se za gold. Jedina dobra stvar je da ako izgubim ne gubim 20, nego 5-10...ali opet, nije ugodno, odigraš jedan od most epic gejmova, možda i najveći turn around koji si napravio...i onda ovako dobiješ ![]() danas navečer probam oko 00:00 na gold..po računici, ako imam sreće o pobijedim postji šansa da mi treba cca 6 gejma do qualifications, a onda imam 5 tih...što razmišljam da uhvatim kojeg plat frenda da pomogne jer da me baci natrag u s1 popizdio bih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() Još danas možda u Silver ![]()
![]() |
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ali sretno anyway, nadam se da ćeš uspjeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Sa diamond / platinum igračima se isplati igrat kad imaš promotional matcheve
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Premium
|
Nema to veze sa cime igras. Dobivat ces manje ako gubis previse, to izricito dolazi na vidjelo ako si npr. 5. divizija nekog tiera i na 1 win gubis 3 gejma; ne mozes pasti nize, ali ces igrat sa igracima nizeg eloa i ujedno ce tebi elo padat, iako neces tier propast. Isto tako ako ides u duo sa nekim ispod sebe, vece su sanse da ces ti dobiti manje LPa, nego osoba koja je par divizija ispod tebe. I da, kao sto je HAL rekao, to sto ces ti biti u duo sa Platinum igracem, ne znaci da ce sto bolje biti, prevelika je to razlika u tierovima i divizijama. Ne bi bilo fer jednostavno, zamisli si to kao varanje (ne u punome smislu naravno) sistema, ali sva sreca pa je RIOT na to obratio pozornost i onemogucio da se to radi. Ne zasluzujes ti te bodove ako si u premadeu sa igracem iz platinum ili viseg tiera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja previse bodova dobivam ![]() Eto, jucer navecer sam krenuo iz SII, sad sam vec u kvalifikacijama za Silver I.. Score: 5-2.. S tim da sam napustio pickanje dva puta (oduzelo mi 3 i 10 bodova) ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 23.02.2013. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#912 |
Premium
|
Ne igram s Kassadinom, realno s njim sam bio prestao igrati prije par mjeseci, i tek opet krenuo s njim igrati prije 2 tjedna, jer su me moji pitali kako to da više njega ne igram. Krenuo ga opet uzimati, i uživam ![]() Što se tiče igranja s plat/diam igračima, nisam mislio igrati za bodove, jer znamda ne bih dobio ništa...ali bih za promotional od 5 mečeva možda uzeo nekog, makar vidjeti ću...pretpostavljam ako budem imao sreće, danas ili sutra budem igrao tih 5 mečeva, pa ćemo vidjeti kako to izgleda... Ako se ne varam, kada uđem u Gold V, ne mogu onda nikako pasti više iz Gold V, to je najniže koliko mogu pasti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Silver V ![]() Dobio prva 2 promocijska gamea, treći popušio, izgledalo je kao da ću i 4. popljugat, ali se garen "najeo" im'o 10/0, naš bot totalno sranje (imali svaki 0/5), ali zato smo mid(Cho), Garen i ja (jungle fiddlesticks) riješili stvar na kraju ![]()
![]() |
![]() |
#917 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sve u svemu: Break a leg! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
neću se zacoprat, ali ide me na rankedu fenomenalno za sad - 9 pobjeda u 10 gejmova 5 gejmova za redom, već sam u promotionalu za Silver IV nadam se da ću za koji tjedan dogurat do golda, ili bar vrha silvera ![]()
![]() |
![]() |
#920 |
Premium
|
Lijepo, ja danas u 4-5h ujutro izgubio dvije...nisam trebao igrati koliko sam bio umoran, ali ajde..izgubio 8 i 6 bodova (sveukupno 14)...danas odigrao jednu, dobio (12 bodova) pa sam zadovoljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ništa od mene sad par dana. Otišel na faks, 40 fps laptop bez headseta ![]() Tak da javim se kad dođem doma. Ovak kad sam na faksu samo odigram protiv botova za first win da skupim bodove. Imam nekih 5.5k sad, pa ću uzeti Vi krajm tjedna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
I onda pocni vristat Garen UP ;P Garenov passive rijesi svako sa ranged poke(tipa panth, nidalie , diana, teemo itd) I late game mu za k****, igram ga dosta jer tim treba tenka. A ako si nafeedan 20/0/20 i ad soraka je omg op
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#928 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Slažem se s gulsom.. Neki dan sam igrao protiv playera s preko 2k pobjeda, on diana ja garen top, imao je 3:0 score u prvih 10-tak min. Onda sam počeo igrati defanzivno, samo farmao, u 43. min su surendali, dianu sam pojeo kasnije... Sunfire i warmong i gotov meč ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
E, to je Garen životinja, kad se to đubre nafida i nabije armora, cijeli tim ga mora fokusirati da ga ubije. Kad vidim Garena da mi dolazi s Guardianom, znam da je to gg... otpor je uzaludan.
![]() |
#930 |
Premium
|
Yeah man, budem igrao danas..ujutro sam odigrao 2 meča, prvi fail 2 lika leavala nakon 15min, a drugi su nas izownali (volim svoj top 35 farm vs 100 farm)...i govori lik kao ne može farmati, a ja ga gledam..i ono samo brojim koliko propuštenog farma ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|