|
![]() |
#391 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
sam ko preporuka, nemoj se stalno koncentrirat na jednog champa, mixaj, malo top, malo jungle, malo adc, malo support, to ti dobro dođe do kreneš na ranked
![]() |
![]() |
#397 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Probao evelynn par puta, i svidjela mi se. Sad gledan North America kvalifikacije, i vidim kako likovi igraju s njom.. Mora biti u mom pool-u ![]() EDIT: Evo za ekipu: http://tournaments.leagueoflegends.c...ifiers#youtube Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.01.2013. u 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
|
4rchange1* ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra partija, ali kud baš mene na bot.. Još ga neznam igrati.. Top bi možda i nešto bolje odigrao ![]() Ali uglavnom, nije loše ![]() ![]() Btw. na slici, šta ove brojke u zadnjem stupcu prikazuju? ti si imao 2, ostali po 1, a ja 0... Koliko smo turreta srušili možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
yeah, pretpostavljam da je to broj turreta, inače evo c/p s forum.hr ![]() Inače, danas došao iz Italije, i odigrao par mečeva...evo slika današnjih mečeva, sada idem spavati jer sam umoran (s tim da sam s Dariusom izgubio jer smo se malo glupirali na početku, pa više nije bilo vremena za comeback) ![]() evo slika: http://i47.tinypic.com/154ed95.jpg krenulo me danas, sutra lossevi dolaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Preseason Balance Update Konačano će nerfat Lee Sina (nedavno ga počeo baš svaki puta igrat kada sam na topu bio i nikad lane nisam izgubio lol). Evelynn, neka neka, OP smeće od heroja. Ezreal, kada će njegov flash bit nerfan? -.- Kha'Zix, ajme što ljudima radim kada ga dobijem u svoje ruke na mid laneu. Ali da, potpuno potreban nerf. Sve u svemu, sviđa mi se ovaj patch jako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
Odizvniji AA, prošlim nerfom su mu malo sjebali AA. Događalo se da iako animacija za napad krene, flippin ninja nije bacio shuriken (vrijeme od kada stisnes tipku za napad pa do stvarnog napada te znalo prevarit). Last hit će biti lakši, nego sada. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 16.01.2013. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto bi trebali popraviti flash od Ezreala? Što mu fali? Iskreno, i Corki i Graves imaju slično (s tim da ako se ne varam, Graves ne može preko zida, dok orki može). Drago mi je da je KhaZix nerfan, ne mora imati niti iteme da bude OP, stvarno mi ga je bilo pun kurac vidjeti u gejmovima ![]() Drago mi je da su Flask povećali, neće više biti stackanja masu potova (makar manaless champovi poput Katarine i dalje mogu krenuti 1-2 warda i 9-11 potova) lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Premium
|
Nije OP? Svatko tko igra igru duze, ozbiljnije ili igra ulogu AD carrya ce ti rec da je OP. Za njega se i na svakome turniru (lanu, sto god hoces) zali da je OP. Presiguran je jednostavno, ima sve sto si ADC moze zeljeti i taj njegov flash moze izbjec svaki oblic CCa iako ga je vec zahvatio (on se i dalje moze isfleshat, samo sto ce biti stunan, slowan ili sto god, ali na siguroj udaljenosti). Npr. moze se iscupati iz blizovog pulla, ali ce biti na kratko nepokretan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sasvim si u pravu, ili neka nešto naprave sa tim njegovim "flashom" ili neka naprave druge ADC-eve da su bar imalo dobri (Draven, Varus, Ashe, Twitch, itd.). Također Mystic Shot radi umobolan damage, a cijeli Ezreal radi mixed dmg (AP&AD) i užasno se teško protiv njega speccat, nešto kao Jax. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
|
Ma to nema veze sa vremenom provedenim u igri. Iskreno više saznam od gledanja pro streamova i turnira, nego u samoj igri. Danas se AD cijeni ili ako ima escape mehaniku (dakle Ezreal, Caitlyn) ili ako ima bolestan AOE dmg, pa oko AD-a gradiš cijeli team (Koreanci igraju skoro svaki meč Amumu + Miss Fortune + recimo Sona ili Leona). Također problem je hyper carrya, tj. onih champova koji to postanu sa 6 item buildovima - Caitlyin, Tristana, Kog`Maw, Vayne, jer doslovno mogu odigrat 1 vs. 5 na kraju igre, a opet Tristana i Kog se ne biraju svaki iz svog razloga, tj. problema u mehanici - Kog nema escape, Tristana nemože freezat lane. Jasno mi je da su htjeli zanimljive i onako posebne AD carrye, ali po meni su dosta zenuli, jer su neki (većina njih) jednostavno drek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
|
Varus se sve više vremena igra. Jučer me zanimljivo, prvo sam igrao na midu Veigar (ja) vs Ezreal AP (lik ima 1750 ELO), a onda drugu sam igrao ja Ezreal, a lik Varus (2150 elo)...i tu smo iz zajebancije isprobali 3 man bot (blitz, leona, ezreal)...5/0/1 u 8-oj minuti , a on bio 1lv na 3-4 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ezrael je za mene nije op, jer ga još neznam igrati ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Imam pitanje. Da li je Talon ok champ? Igrao sam protiv njega par mečeva, i full me dojmio. Da li je jako težak i je li dobar? Hvala ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Premium
|
Citiraj:
Talon je odličan mid champ ako uspiješ counterat, npr. ako vidiš da je tim sa druge strane uzeo talona to je loss za njihov mid uvijek (ako od top isti mu je drek) ako ti imaš pametan tim, jer talona jede svaki bruiser. Dosta ovisi o timu sa druge strane također, ali gle probaj, nemaš kaj zgubit osim nešto IP-a, koji ćeš ionako skupiti nazad. Talon je baš ono tipičan assassin, 2 high dmg itema + Guardian Angel i ideš ubiti njihovog AP carrya, i vrlo vjerojatno se ne vraćaš nazad. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |