Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.12.2012., 13:43   #5341
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
S WDom je najlakše igrati hardcore jer ima hrpa živine koja može tankat. a u softu je dosadan lik. strašne skillove ima. Da su mi njegovi pasivni skillovi na wizzu, bio bi bog. A i ovako nisam daleko.
Staro 30.12.2012., 15:52   #5342
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007

fler je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2013., 23:42   #5343
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Pitanjce za znalce

Malo čitam za Stone of jordan ring pa mi neke stvari baš i nisu jasne.

Dakle ako imaš cold na SoJu, onda se enemyji sporiji, ALI, dal ti smiješ ili ne smiješ imat neki elemental na weaponu da to vrijedi ili?

Tko od vas koristi soj?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2013., 00:26   #5344
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

Nece pa nece veceras, oni i njihovi serveri.
Staro 03.01.2013., 00:29   #5345
MasterG
Registered User

MasterG's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Ja sam mislio da se samo meni to dogadja...
Sad mi je lakse...
MasterG je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2013., 00:41   #5346
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ma u 01.14, tj. za pol sata istjece aukcija za jedan komad opreme na AH, a kako izgleda necu stici pogledat da li uopste mogu podici ponudi, tj. ako je netko vise od mene ponudio ja osta bez itema. Nije da mi bas nesto treba ali mi dize DPS za oko 8k, pa mi nije svejedno da li se mogu ili nemogu logirat u D3. Oko 20.00 sve ok radilo. Unazad sat vremena neradi nikako login.
Staro 03.01.2013., 01:23   #5347
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Pitanjce za znalce

Dakle ako imaš cold na SoJu, onda se enemyji sporiji, ALI, dal ti smiješ ili ne smiješ imat neki elemental na weaponu da to vrijedi ili?

Tko od vas koristi soj?
Nemoras, raznorazni elemental bonusi na dmg nemaju veze sa oruzjem. (kao npr inna's belt- zato je cesto bolji i od witching houra)
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2013., 16:36   #5348
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Eto , covjek se uci dok je ziv, nisam ni znao da se i izgled Stash taba moze mjenjati.

Staro 03.01.2013., 23:24   #5349
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Trazeci razlog zasto nekima sa manje MFa nego meni padne 4-5 legova u runu, i ne, jos ne vjerujem u RNG teoriju. Nabasam na site sa tonom cheat/scam/whatever smeca.

Imaju skripte i gluposti za prevarit ljude na 100 nacina.
Tipa, dogovorite prodaju, on otvori trade, ako u 2 sec ne ubacite item, lik zatvara trade. Sad tu pocinje komedija, item ako ide sa RMB transferom u trade onda je instant.

Neka ekipa ga draga iz inventorija drzeci LMB, kad je govno scamersko vidi da item nije odma uletio u transfer, racuna da je nabasao na draggera. Gasi trade window, a liku ostane item u ruci. Ako slucajno pusti LMB item pada na pod, a skripta scammera ga odma kupi sa poda.

Ima vrlo inventivnih metoda za prevarit ljude. Ni AH nije siguran, al je puno bolje od tradea i ostalih gluposti.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2013., 23:44   #5350
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Koji k. se dogadja s igrom, ak me nije 5 puta veceras izbacilo, pa nam je cijeli party izbacilo pa neki nemogu parti pa radi novi party... pa nas na kraju opet sve iza ubera izbaci i nemres se opet ulogirat...wtf.

Em je igra dosadna, em nema nikakve nagrade em je sve prepuno chitera i sad jos i ovo.. neznam zakaj ju jos igram, kad izadje poe se prebacujem do nekog patcha, jer ovo fakat nema smisla
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2013., 00:31   #5351
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

BladeRy

Daj linkove di si to našao da se malo obrazujemo.

Ja ne bum niš više prodao mimo AHa, previše sam do sad izgubio

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 04.01.2013., 00:35   #5352
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ti si makar probao igrati, meni nikako danas neradi, (onaj item od nocas, popapala maca, nist od mojih novih rukavica)

Ma strasno sto se tice konekcije, mene baca sad pa sad van, skupim 5NV a on me diskonekta, skupim 2NV on me sutne van iz igre.

Evo prasio WoT 3 sata u komadu, nema problema nikakvog (osim bedastih poljaka i njihovih siemki)
Staro 04.01.2013., 09:45   #5353
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@Buljo

Linky

Evo pa se educiraj. Sta sve nece ekipi past na pamet.

Staro 04.01.2013., 10:08   #5354
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Pitanjce za znalce

Tko od vas koristi soj?

Bonus % to elemental damage item ti se prenosi na fizičku komponentu štete oružja. Znači ako imaš oružje koje radi 45% fizičke štete i 55% elemental štete, taj bonus se pribraja samo fizičkoj komponenti. Takvi itemi najbolje pašu na black damage oružja odnosno oružja koja rade čisti fizički dmg. Nazvali su ih "black" zato što je pozadina itema crna, bez grafike pojedinih elemenata (npr. Skorn).

Također, ako recimo item daje "% to cold", svi non elemental skillovi koje koristiš će poprimiti cold efekt. Elemental skillovi (non cold) će i dalje primiti bonus dmg na svoj fizički postotak od oružja, ali cold efekt se neće manifestirati.
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2013., 10:01   #5355
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
@Buljo

Linky

Evo pa se educiraj. Sta sve nece ekipi past na pamet.
Prelistao sam skoro sve i stvarno ima dobrih stvari koje ne spadaju pod cheat/hack ....samo neznam jel to pametno mećat
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2013., 13:12   #5356
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Prelistao sam skoro sve i stvarno ima dobrih stvari koje ne spadaju pod cheat/hack ....samo neznam jel to pametno mećat
Tipa turbo hud i te sheme? I sta ja znam sta u pozadini radi taj overlay? Keyloger? Ili bilo koja sranja. I to sta danas nije bannable sta ce bit sutra?
Da ode account jer sam htio vidit na minimapu gdje je mob i da mi legy bolje svjetli?

Ima finih toolova, istina. Al blizz ima trigger finger za nevjerovat.

Staro 05.01.2013., 13:15   #5357
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Tipa turbo hud i te sheme? I sta ja znam sta u pozadini radi taj overlay? Keyloger? Ili bilo koja sranja. I to sta danas nije bannable sta ce bit sutra?
Da ode account jer sam htio vidit na minimapu gdje je mob i da mi legy bolje svjetli?

Ima finih toolova, istina. Al blizz ima trigger finger za nevjerovat.
Istina , ne zelim ni sam riskirat zbog addona tipa da se itemi vide na mini mali i da su okruženi nekim svjetlom i ostala spike....nadam se da će blizz uzet nešto u obzir pa poboljšat malo hud jer svidjelo mi se par ideja s ovog foruma
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2013., 15:41   #5358
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
nadam se da će blizz uzet nešto u obzir pa poboljšat malo hud jer svidjelo mi se par ideja s ovog foruma
Nadaj se nadaj

Pogledaj na istoj stranici o D2 modovima i jesu li išta od toga implementirali u D3, sve će ti biti jasno, dovoljno je samo spomenuti plugy
Staro 05.01.2013., 16:15   #5359
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Evo šta mi je palo u zadnjih tjedan/dva/tri

ajde experti dajte malo bubnite cijene koje bi mogao staviti za ove bolje iteme!

i hvala korisniku Bulji, stvarno je "sretna šapica"
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2013., 16:25   #5360
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Sve osim natalye su odlični itemi i tu ćeš zaraditi stotine milja
Staro 05.01.2013., 16:27   #5361
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Sve osim natalye su odlični itemi i tu ćeš zaraditi stotine milja

eh da je barem tako! većinu item-a je na AH već neko vrijeme i nitko ne trza! i to cijene su ispod 100mil golda. stavljao sam čako TAL helm za 25mil i nitko neće :/
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2013., 16:30   #5362
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Innas helm je drek jer nema nijedan ressist

Ovaj ik chest je stvarno mrak, neka malo moje sreće ode i do ostalih, samo se nadam da neće nesreća

Ubaci u ah sve affixe pa vidi koliko koji vrijedi, ovako iz glave nemam pojma jer cijene svakim danom idu dole.

žmnpp
Staro 05.01.2013., 16:35   #5363
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

So, firstly, I almost fucked my computer because of this, smashed it into pieces and similar.

I have had enough patience for you to fix this problem, I already reported this and nothing.

Two things: bought new graphics card, radeon 7850 that replaced 4850. On 4850 the game was running smooth and without hiccups, but after deleting old drivers, inserting new 7850 and installing latest drivers the game started stuttering every minute or so. That was so annoying but I said, what the heck, many, if i could say millions of people have the same problem, so I could live with it. It got on my nerves and I reduced playing D3 for only 30mins a day on average.

SECOND: Today I just entered the game and I was on my regular farm area, vault of the assassin. Playing, fooling around, knocking out brains and bones out of creatures when DING a legendary ilvl63 spirit stone dropped on the floor. When I tried to pick it up I could do NOTHING. The game froze, I could move around, but could not pick that shit up. Few secs later, 3 error messages and I had to login again.

What I've noticed so far, every 24h I get disconnect because it seems that authenticator code is valid for only this period of time. What the heck? There is no warning when it will kick me out of the game, no nothing! This was my worst nightmare, I was always joking with my brother: "yo, imagine what would it feel like if a legendary item dropped and you disconnected, hahah." Well, hahah to your face Blizzard, if you ain't gonna fix this and give me my legendary, I'm out of the game for good.

Of course, tutored by your oh-so-caring concern with your users, I know I have little chance of getting my satisfaction. But after 11 full years of playing Diablo 2 I honestly expected more than this laggy, stuttering, disconnecting piece of shit that Diablo 3 is.

So have fun, earn lots of money and make even more shitty games on your old glory days.

For you who are reading this, no personal offense, hope you get paid well.

-->
Evo upravo mi se dogodi ovo: dropa mi 63lvl spirit stone i disconnecta me, naravno da ga nisam skupio. Pička im materina.
EDIT: evo im i ticket mamu im jebem u sve moguće otvore.

So, firstly, I almost fucked my computer because of this, smashed it into pieces and similar.

I have had enough patience for you to fix this problem, I already reported this and nothing.

Two things: bought new graphics card, radeon 7850 that replaced 4850. On 4850 the game was running smooth and without hiccups, but after deleting old drivers, inserting new 7850 and installing latest drivers the game started stuttering every minute or so. That was so annoying but I said, what the heck, many, if i could say millions of people have the same problem, so I could live with it. It got on my nerves and I reduced playing D3 for only 30mins a day on average.

SECOND: Today I just entered the game and I was on my regular farm area, vault of the assassin. Playing, fooling around, knocking out brains and bones out of creatures when DING a legendary ilvl63 spirit stone dropped on the floor. When I tried to pick it up I could do NOTHING. The game froze, I could move around, but could not pick that shit up. Few secs later, 3 error messages and I had to login again.

What I've noticed so far, every 24h I get disconnect because it seems that authenticator code is valid for only this period of time. What the heck? There is no warning when it will kick me out of the game, no nothing! This was my worst nightmare, I was always joking with my brother: "yo, imagine what would it feel like if a legendary item dropped and you disconnected, hahah." Well, hahah to your face Blizzard, if you ain't gonna fix this and give me my legendary, I'm out of the game for good.

Of course, tutored by your oh-so-caring concern with your users, I know I have little chance of getting my satisfaction. But after 11 full years of playing Diablo 2 I honestly expected more than this laggy, stuttering, disconnecting piece of shit that Diablo 3 is.

So have fun, earn lots of money and make even more shitty games on your old glory days.

For you who are reading this, no personal offense, hope you get paid well.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 05.01.2013. u 17:00.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2013., 18:42   #5364
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Evo upravo mi se dogodi ovo: dropa mi 63lvl spirit stone i disconnecta me, naravno da ga nisam skupio. Pička im materina.
Ništa, dok te otkantaju idemo Torchlight 2 malo?
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2013., 20:19   #5365
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ma idem ne. nista vise necu igrati, a nikad necu vise niti kupiti igru, narocito ne ce. popljugo sam ga blizzardu masno. jebiga, trebo sam zapit bar razliku u cijeni izmedu regularnog i ce...
Staro 05.01.2013., 21:58   #5366
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Da vidis kako sam se ja danas usro. Kolega i ja nesto gledamo kolekciju dropova dana, sta ostavit a sta rastopit, pa bacamo na pod i kupimo kako kome sta treba. Bilo je tu i jeftinih legya i to.

I sad tako radimo inace, jedan od nas izadje iz igre i cirne cjene na AH. Danas ja izadjem, i kolega pise da zasto ga je kickalo vani iz igre.... Nije do sada bilo bitno ko je kreator i tko izadje. Al izgleda da kad se igri digne onda te zajebe.

Barem je koelga pokupio sa poda sta je stigao prije nego sam izasao

A drop dana je Lacuni sa 3.5% CCa + 80 str/dex. Neka ih vrag nosi za 24m.

Staro 06.01.2013., 03:36   #5367
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Destr zajebi tickete, odg automati na poruke

Blade mislio sam da si naučio iz mog primjera, srećom pa se rastavljali a ne isprobavali svoje iteme...

žmnpp
Staro 06.01.2013., 09:37   #5368
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:

Blade mislio sam da si naučio iz mog primjera, srećom pa se rastavljali a ne isprobavali svoje iteme...
Ma sve to znam, al dok se sam ne zajebem i gadno ne opecem...

I jel tko zna sta se dogadja sa gemovima? Emerald radiant star se prodaje po 26m. Ocito je duping prestao, al trosak je 15m a prodaja 25m, cistih 10m profita. Interesantno.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.01.2013. u 11:52.
Staro 06.01.2013., 18:53   #5369
msi
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
ako imas jewelcraftera na 10 lvl sa svim knjigama. a za radiant star ti treba 729 flawless star i 1631 tome. trenutna cijena je: 11213g flawless star, 1005g tome of secret

Materials Cost 9,813,432
Crafting Gold Cost 15,400,000
Total Gold Cost 25,213,432
Break-Even Sale Price
(accounts for 15% AH tax)
29,662,861
msi je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2013., 19:03   #5370
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Ma sve to znam, al dok se sam ne zajebem i gadno ne opecem...

I jel tko zna sta se dogadja sa gemovima? Emerald radiant star se prodaje po 26m. Ocito je duping prestao, al trosak je 15m a prodaja 25m, cistih 10m profita. Interesantno.
729 f. starova bas nije lagano za skupit.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno