|
![]() |
#1261 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#1262 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja igram komplet triologiju Stalkera na Wins 7 64bit-a i neki su modovi zbilja za poluditi iritantni glede štekanja i rušenja ali neki rade super naravno igre su kupljene preko steam-a dakle origigi.Eto glede CoP-a i Sigerous moda dobro mi se drži jedino verzija 2.1 i naravno ova prepravljena verzija 2.2 i koja je dobro izbalansirana, evo poslat ću je onima koji su zainteresirani nije problem. Isto tako ostale modove(Smrter o41,Reloaded,Feru,Pripyatan i dr.) glede Stalkera sam igrao i nisam imao većih poteškoća s tim da obićno i sam promjenim neke postavke pa su i to možda razlozi rušenja jbg. ajd znaj ( toleriram 1-2 rušenja u 4h igre sve ostalo nemam živaca i brišem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
herr Flick
|
![]() ![]() he, he sve smo mi to vec isprobali Imam ja opet problema sa SGM 1.7. Pathirao sam ga i u Zatonu nisam imao problema (osim trzanja ali sam vec naviknuo) ali kod prijelaza u Yanov se smrzne i ne mogu dalje. Sve sam isprobao ali ne ide a nemam sejvano od prethodnih puta kada sam igrao. Istina bilo je to na XP-u pa ne znam bi li radilo na W7 x64 Pas m***r ipak cu morati stavljati ponovo XP, nis bez njega a to znaci j***u sa poznatim problemom dualboot ![]()
![]() |
#1265 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Banned
|
Nemoj si komplicirati život ![]() ![]() da sam dobio adresu do 12h poslao bi danas jbg. znam ja što je ovisnost o bolesti zvanoj Psyhosis Stalkerius ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
herr Flick
|
Stvarno sam pegula u zadnje vrijeme ovo je mozda malo OT ali se tice SGM 2.2. Poslao mi je kolega ECHO dvd sa modom i danas ga dobijem. Ah konacno nesto novo ![]() Otvorim i imam sto vidjeti ![]() Iako je bio u vrecici sa zastitom nije prezivio tretmane nase poste ![]() Dobit cu drugi zahvaljujuci kolegi ali platis im i sve to a oni
![]() |
#1268 |
Antimićanin
|
Pa jebemu, CD/DVD se šalje u PLASTIČNOJ KUTIJI ![]() obljepi se selotejpom i onda se stavi u takvu kutijicu. Tako sam slao DVD-ove raznih svadbi i utakmica Dinama i repke rodbini u Njemačku i uvijek im je došlo cijelo. Staviti DVD samo u kuvertu je isto što i poslati slona u staklenik i nadati se da nebu niš razbil... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() Evo poslao, probao naglasiti da zaljepi "oznaku lomljivo" ali to nemože na pismo kao pošiljku jedino na paket, a ako šaljem pismo kao paket cijena je 35kn(lopovi) ili HP-om onda još skuplje jbg. Jedino mi je žao što će kolega opet morati ćekati i baš se potrefio vikend jbg. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 21.09.2012. u 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Banned
|
Evo stigao novi DVD sa SGM-om 2.2 upravo sam stigao u Močvaru i za sada je sve uredu neruši se i dobro radi pa kad odigram barem do pola ukoliko nebude nikakvih problema pošaljem kolegama s kojima sam dogovorio deel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Banned
|
Kompletan Sigerous mod 2.2 je prepravljen na hrvatski jezik, poneko ime stavljeno u vlastitoj režiji(po prijateljima iz rata), glazba koja svira u bazama je poštelovana i po mojim osobnim željama svira Đibo i Thompson ![]() ![]() U modu ima jako puno grešaka i velika je neoptimiziranost oružja u igri i to se pokazalo kao razlog čestog rušenja te je to ispravljeno u MOD-u koji igram i sad sam 1. puta odigrao tako studiozno igru te riješio misije koje prije nisam ni vidio jer sam većinom odrađivao glavne te pokoju sporednu ali ima ih jako puno i teško je i odraditi sve ![]() ![]() Da postoji neki upload servis gdje bi mogao postaviti mod(5GB) da svi skinu bilo bi jako lijepo ali....... izgleda to nije moguće ako tko zna neka javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() svaka čast i slava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Banned
|
Na Dropbox-u imam 1.7GB free pa jedino mogu probati gamedatu razdvojiti na 2 dijela i rarovati pa na 2 puta ako to može tako jbg. neznam, pa kad se poskida nakon 2-3 dana to obrisati pa onda 2 dio gamedate opet 2-3 dana ako bi to išlo uopće tako ajde znalci javite se "HELP" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
evo ti : http://depositfiles.com/ 10 gb max, mozes linkove po 1 gb
![]() |
#1282 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() Neznam zašto je stalo na 21% i stoji, nevrti više upload ![]() ![]() Evo idem isponova nešto je zablokiralo, ali sad sam gamedata folder prepolovio na 2 dijela(rar datoteka) i naveo to kao Folder 1 i Folder 2, dakle kad se skine trreba napraviti "Gamedata" folder ali prije toga ih spojiti u jednu datoteku i onda premjestiti u "gamedatu" koju onda samo instalirati u igru ito bi trebalo šljakati kako treba. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 31.10.2012. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Banned
|
![]() ![]() http://depositfiles.com/files/7fhqytweo http://depositfiles.com/files/mp8eu412w Edit: Jer netko probao skinuti fajl, drugi je na 30% i uploada se ćim završi(gotov) ![]() ![]() Znaći samo spojiti te dvije rar datoteke u jedan folder i preimenovati ga u Gamedatu i ubaciti u igru tko sve riješi i isproba neka javi valja li to i radi li tako da znam za ubuduće ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 01.11.2012. u 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
jel tko isprobo tj skino dal radi ta verzija nakon down. ? edit: evo i ja skidam. daj mi reci jel trebal clean istal copa ili mogu samo deletat stari mod. Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 02.11.2012. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Banned
|
Samo deinstaliraš staru gamedatu i _appdatu_ jer igra sebi sama napravi novu kad poćneš, i tako je najsigurnije da nešto neostane slućajno pa bude problema(mogućih rušenja i smrzavanja). U folderu gamedata ima LTX file-fsgame i tu mora biti riješena postavka- $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Glede gamedate evo i nekih slika i savjeta kod namještanja postavki: http://upload.slike.com/?v=c7UMO.jpg http://upload.slike.com/?v=gT9ZC.jpg http://upload.slike.com/?v=KnrWN.jpg http://upload.slike.com/?v=Y5WE.jpg http://upload.slike.com/?v=sL62.jpg Sa tim postavkama sve radi bez problema i igra mi se samo jednom srušila ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 02.11.2012. u 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Banned
|
Da, nije to ništa čudno kad onaj artefakt što izgleda "ko zrno kave-smeđi" povećava nosivost za 50kg a ako si gledao na slici ima ih 3 kom ![]() ima dosta iznenađenja u modu pa me samo zanima radi li to tako skinuto pa kad isprobaš javi ![]() Jer onda kad dobijem 2-3 potvrde i od drugih Stalkeraša ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|