Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.10.2012., 12:56   #4381
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor DrKanđa Pregled postova
Mislio sam da je ovo forum gdje ljudi komentiraju D3 a ne tuđe živote ...ovo postaje bolesno ...
svaka čast... gledam zadnjih par postova i jebeno ne vjerujem... od kud nekome pravo da sudi o tuđem životu?!

ontopic:

zadnjih desetak dana sam probao farmati act II inferno, do max. sat vremena dnevno (ako se to uopće može nazvati farmanjem) i jedino što sam uspio je dobiti mnogo više rare itema budući da dosta brže rješavam mobove nego na Act III...

jučer sam izgubio živce i odlučio da idem završiti inferno s ovim likom i odustajem od farmanja itema... ako neću moći ubit nekog od bosseva, riješit ću ih u co-op...

a onda ću krenuti sa skroz novim likom, ionako još nisam probao ništa osim DH...
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 13:00   #4382
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ajmo svi ohladit glave. covjek igra previse, da. Njemu je to gust i mi smo ljubomorni, da.

Al to ne znaci da se trebamo vrijedati i povlaciti s foruma. Meni je samo smijesno u nekim situacijama vidjeti koliko zapravo stvari u zivotu radim kad ima dana da ne stignem odigrati sat vremena. A mene doma roditelji smatraju pomalo neozbiljnim zbog toga makar radim 2 posla i uspjesno studiram.

Uzivajte u igri i slobodno postajte tu o frustracijama i dobrim dropovima ali nemojte medusobno se klat
Staro 11.10.2012., 13:09   #4383
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Meni nije namjera vrijeđati drkanđu što igra puno sati, ali problem je što se mora toliko puno sati na dan igrati da bi se dobilo nešto pošteno.
Mislim da je i ostalima tu bit probema.
Ne može mi netko govoriti da padaju dobre stvari a igra bolesno sati na dan, svaki dan.
Ja nisam ljubomoran na nečje vrijeme igranja. Da imam love, možda bih i ja duže igrao, ovako moram balansirati vrijeme i često igranje ispuši u balansiranju .
Ponavljam, problem je u igri i u dropovima. Jedva čekam patch.
Staro 11.10.2012., 13:13   #4384
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Meni nije namjera vrijeđati drkanđu što igra puno sati, ali problem je što se mora toliko puno sati na dan igrati da bi se dobilo nešto pošteno.
Mislim da je i ostalima tu bit probema.
Ne može mi netko govoriti da padaju dobre stvari a igra bolesno sati na dan, svaki dan.
Ja nisam ljubomoran na nečje vrijeme igranja. Da imam love, možda bih i ja duže igrao, ovako moram balansirati vrijeme i često igranje ispuši u balansiranju .
Ponavljam, problem je u igri i u dropovima. Jedva čekam patch.
Hvala na glasu razuma
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 13:29   #4385
ivan77
Guest

dajte pretjerujete. Je , meni je to isto malo previše trošit tolko na igranje , jer imam 101 obavezu svaki dan...ali ako čovjeka veseli što sad?
I suzdržite se od "dijagnosticiranja" ovisnosti ili ostalih bolesti članovima foruma, ja prvi priznajem da nemam potrebne kvalifikacije da bih donosio takav sud o nekom.

Citiraj:
Autor DrKanđa Pregled postova
, ovo je forum za raspravu o D3 a ne o ljudima koji je igraju i kakvi su oni ili njihov privatni život !
Ovo stoji. Al što ćeš čak i "strichek moderator" govori ljudima "ne gnoji, dobit ćemo proljev" a on kao "ureduje" ovdje.
  Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 13:38   #4386
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Opet ne kužiš. Nije problem što on toliko igra. Problem je što mora puno igrati da bi dobio korisne iteme.
Ne smeta meni što čovjek koristi svoje vrijeme na svoj način, nego što ne dobiva bolesne količine dobrih itema. Da ih on dobiva jako puno, mi bi dobili barem neki item .
To je problem.
Staro 11.10.2012., 13:42   #4387
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Meni stvarno nije jasno da li ljudi neznaju čitati ili se samo prave grbavi.....nakon mog prethodnog posta, zatim d1viry i onda treci put interpol....i opet se javlja ekipa koja misli da se kanđa napada iz neke ljubomore ili slične pizdarije....da stvarno sam ljubomoran kaj u 31 godini života nemrem igrati 10 sati dnevno diablo.....

Pa cu samo qvotati kolegu: "Ne može mi netko govoriti da padaju dobre stvari a igra bolesno sati na dan, svaki dan.
Ponavljam, problem je u igri i u dropovima."

Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 13:48   #4388
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
da stvarno sam ljubomoran kaj u 31 godini života nemrem igrati 10 sati dnevno diablo.....
Imam 35 i da imam nekim čudom vremena definitivno bih ga igrao 10 sata sada.
  Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 13:50   #4389
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Imam 35 i da imam nekim čudom vremena definitivno bih ga igrao 10 sata sada.
Blago tebi :facepalm
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 14:36   #4390
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ahahaha, dečki nastavite! Ovo je predobro - tko koliko igra igre na kompjuteru! I da, kakvi su ti itemi, moji su bolji! Čekaj, a vaši tate? Sigurno tata od jednog ima boljeg i jačeg lika od drugog.
E samo da znate, moj tata ima najjačeg lika na cijelome svijetu, i taj lik prebije sve vaše likove zajedno.
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 14:55   #4391
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Ne znam, meni je zabavno kako ja ispadam ljubomorni balkanac bez osnovnog bontona koji se miješa u tuđe živote jer kažem da u životu postoje druge stvari osim D3.

Gledajte, zbilja mi nije namjera nikoga vrijeđati niti popovati kako treba živjeti svoj život.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 15:09   #4392
ovčica
Banned

Datum registracije: Feb 2010
ako može jedan brzi odgovor od igraće ekipe
konačno sam dobio nešto para pa si mogu priuštiti tih 350kn za original diablo 3 i što više čitam te postove sa ovih i drugih foruma u sve sam većoj nedoumici da li da ga uopće kupim ??

vaše razmišljanje da li se isplati kupiti uopće diablo 3 ili ne ??

hvala
ovčica je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 15:12   #4393
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Dajte se prestanite fokusirati na to koliko drkanđa igra. Nije problem koliko on igra, nego što njemu, koji puno igra, padaju dobri itemi, ali ne u velikim količinama.
Da on igra malo i njemu bi padalo malo dobrih itema. TO je problem (k'o vrabac na grani ponavljam).
Ima vas nekoliko, u ovoj temi, koji to jednostavno ne kužite ili ne želite shvatiti.
Drkanđa, ne daj se zezati i postaj iteme, koje dobiješ. Meni je draže vidjet što je netko dobio, nego što je netko kupio.
Za dosta stvari mislim da su stavljene od strane bilzzarda radi malo zarade .

edit:
Citiraj:
Autor ovčica Pregled postova
konačno sam dobio nešto para pa si mogu priuštiti tih 350kn za original diablo 3 i što više čitam te postove sa ovih i drugih foruma u sve sam većoj nedoumici da li da ga uopće kupim ??

hvala
Pa kupi. Zašto ne? Uskoro će ionako patch pa će biti (trebalo bi) drukčije.
Ako i ne uspiješ kupiti sad (iz nekog razloga), jozica će sigurno prodavati opet .
Staro 11.10.2012., 15:13   #4394
Garro
Premium
Moj komp

Više ti se isplati kupiti od nekoga account, može se naći i za 200 kuna.

Ma kvragu, da na moj već nije vezan kompletan Starcraft, prodao bih ti ga ja za tu cifru.
Staro 11.10.2012., 15:24   #4395
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
...U D2 je bilo čudno ako ti svakih 25 sati ne padne barem jedan set item, i to bez ikakvog MF geara!
I dalje stojim uz svoje - da nema (RM)AH-a, dropovi bi bilo puno bolji...
Razlika je u tome sto su u D2 set itemi bezvrijedni....
Ja sam igrao D2 5godina sa kracim ili duzim pauzama i skupio sam brdo sati. I nisam bas dobio dojam da tamo najelitniji itemi padaju bas tako lagano!
Npr. nikad nisam dobio JMoD ili 6/40 javelin ili Zod runu.... čak ni Stone of Jordan ili Metalgrid mi nikad nisu pali... Crown of Ages s dva socketa, nikad! A naigrao sam se!

S vremenom ce se AH zasititi, cijene ce padati i za 5godina ce svi imati samo legendarnu opremu... Isto je bilo i s D2
Staro 11.10.2012., 15:38   #4396
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

jeste, ali d3 ce imat vise expanzija nego d2, pa ce kroz to i novi itemi dolazit pa nece bas svi imat sve najbolje
Staro 11.10.2012., 15:57   #4397
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja igram kad mi se igra, kad trebam ubit vrijeme i kad nisam u stanju radit nešto drugo kao npr učit jer sam umoran i to je od 0 sati dnevno do 5-6h dnevno, i da rak raka hebe očekujem da mi neki k i padne a ne da samo grindam gold za AH...
Staro 11.10.2012., 16:16   #4398
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

ja se iskreno jako veselim novom patchu.. Ovaj patch donosi jako puno novog sadrzaja i vratit ce masu ljudi nazad ovoj igri..

Vjerujem da cemo igrati D3 sve dok Blizz to bude htio, odn. dok se bude radilo na igri i izlazile expanzije..
Staro 11.10.2012., 17:13   #4399
Garro
Premium
Moj komp

Koji novi sadržaj dolazi sa patchem?
Staro 11.10.2012., 17:18   #4400
edoo
1337
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
23 m(na ruke) dobio sam za legs
zadovoljan sam
morat cu si naci neki dobar item sada na ah no jos neznam sta cu si uzeti posto imam solidan Dps 78 k , 2 dijela Natalia seta
btw mozete me slobodno dodati
Tentridos#2522
edoo je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 17:21   #4401
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Koji novi sadržaj dolazi sa patchem?
A imas notese na D3 stranici, ukratko, monster power leveli i internal machine. Skupljanje kljuceva da bi se mogao boriti sa nekim uber bossovima... Bit ce zanimljivo..
Staro 11.10.2012., 18:16   #4402
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Ja još uvjek pokušavam skužit ne hebene stranice koje kupiš iz ukletog broda...
Staro 11.10.2012., 18:37   #4403
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ja još uvjek pokušavam skužit ne hebene stranice koje kupiš iz ukletog broda...
Meni je to također interesantno, no možda su ostavili otvorenu opciju da se u narednim poboljšanjima igre otvori to
Staro 11.10.2012., 22:18   #4404
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Može se i sa 1h dnevno skupit tu i tamo koji set/legendary.
Kad si pehist onda je to smeće koje je meni prije par minuta palo (prvo oni strongarmsi i sad ovo...)

edit: breached keep
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 22:51   #4405
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ovčica Pregled postova

hvala
Po meni se isplati (sam sam vec promjenio tj. prodao preko deset D3 acc pa znam o cemu pricam). Probao sam svasta, Torchlight 2 i GW2 je zadnje (nikako mi nisu sjeli), ali D3 je D3 i opet mu se vracam. Evo bas danas kupio/ tj. sutra uplacujem/ novi D3 cd-key i krecem ispocetka. Ali ja sam fenomen svoje vrste. A imam 38g., posao, obitelj. I kako sve stignem, nemam pojma.

Po meni postoje igre i postoji Diablo 3. Mnogi se samnom nece sloziti, ali ja ga volim (D3 mislim), ima ono nesto. Jos kad ne koristis AH za kupovinu itema, to je prava igra onda, svaki korak se planirai pazi sto i kako.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2012., 22:57   #4406
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
@hrwoye

To je nesto u rangu mojih legendary

Danas sam dobio ilvl 52 shield, ja sam prihvatio da nemam srece bas, nisam igrao nekih 3 mjeseca i sad zadnjih par dana igram i slabo je to, skupljam sve ilvl 63 dok ne napunim 2 stasha i bag full, a ilvl 62 ind odma znam jel bacam na pod.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2012., 01:10   #4407
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Eh kaj je igra. Nađem u stashu nešto opreme sa MF i GF i stavim na sebe, i kako sam s time bio prilično slab (13k healtha i 78k buffanog damagea) krenem Heart of Sin na Hellu igrat. Inače igram sa DH i na paragonu sam level 11. Sa tom opremom na sebi MF mi je sa inicijalnih 33 skočio na 168 i onda još sa NV5 se digao na 245 otprilike. U 45 minuta koliko mi je trebalo do Azmodana kroz sve one Tower of klinac i Arreat cratere sam dobio oko 200k golda i ono najvažnije prva dva legendarya Neki fist za monka i neki helm. Jel moram opisivat koliko sam sretan da ih još nisam ni identificirao (iako znam da su za k jer su item level 55 i 57). A sad probati naći pravu opremu sa MF na sebi, vidim da je skupa do bola na AH, ali polako...i tek onda počne igra farmanja na Infernu sa MF 250. Uh, opet ima sve smisao.
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2012., 01:17   #4408
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
To ti misliš sretno farmanje!
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2012., 05:47   #4409
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

@mahoona
Na infernu će te razguzit ko budalu ak nećeš imat pravu opremu...
Staro 12.10.2012., 14:30   #4410
ovčica
Banned

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Po meni se isplati (sam sam vec promjenio tj. prodao preko deset D3 acc pa znam o cemu pricam). Probao sam svasta, Torchlight 2 i GW2 je zadnje (nikako mi nisu sjeli), ali D3 je D3 i opet mu se vracam. Evo bas danas kupio/ tj. sutra uplacujem/ novi D3 cd-key i krecem ispocetka. Ali ja sam fenomen svoje vrste. A imam 38g., posao, obitelj. I kako sve stignem, nemam pojma.

Po meni postoje igre i postoji Diablo 3. Mnogi se samnom nece sloziti, ali ja ga volim (D3 mislim), ima ono nesto. Jos kad ne koristis AH za kupovinu itema, to je prava igra onda, svaki korak se planirai pazi sto i kako.

hehe hvala na legendarnom odgovoru
ovčica je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno