|
![]() |
#4381 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
ontopic: zadnjih desetak dana sam probao farmati act II inferno, do max. sat vremena dnevno (ako se to uopće može nazvati farmanjem) i jedino što sam uspio je dobiti mnogo više rare itema budući da dosta brže rješavam mobove nego na Act III... jučer sam izgubio živce i odlučio da idem završiti inferno s ovim likom i odustajem od farmanja itema... ako neću moći ubit nekog od bosseva, riješit ću ih u co-op... a onda ću krenuti sa skroz novim likom, ionako još nisam probao ništa osim DH... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ajmo svi ohladit glave. covjek igra previse, da. Njemu je to gust i mi smo ljubomorni, da. Al to ne znaci da se trebamo vrijedati i povlaciti s foruma. Meni je samo smijesno u nekim situacijama vidjeti koliko zapravo stvari u zivotu radim kad ima dana da ne stignem odigrati sat vremena. A mene doma roditelji smatraju pomalo neozbiljnim zbog toga makar radim 2 posla i uspjesno studiram. Uzivajte u igri i slobodno postajte tu o frustracijama i dobrim dropovima ali nemojte medusobno se klat ![]()
![]() |
#4383 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni nije namjera vrijeđati drkanđu što igra puno sati, ali problem je što se mora toliko puno sati na dan igrati da bi se dobilo nešto pošteno. Mislim da je i ostalima tu bit probema. Ne može mi netko govoriti da padaju dobre stvari a igra bolesno sati na dan, svaki dan. Ja nisam ljubomoran na nečje vrijeme igranja. Da imam love, možda bih i ja duže igrao, ovako moram balansirati vrijeme i često igranje ispuši u balansiranju ![]() Ponavljam, problem je u igri i u dropovima. Jedva čekam patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4384 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Guest
|
dajte pretjerujete. Je , meni je to isto malo previše trošit tolko na igranje , jer imam 101 obavezu svaki dan...ali ako čovjeka veseli što sad? I suzdržite se od "dijagnosticiranja" ovisnosti ili ostalih bolesti članovima foruma, ja prvi priznajem da nemam potrebne kvalifikacije da bih donosio takav sud o nekom. Ovo stoji. Al što ćeš čak i "strichek moderator" govori ljudima "ne gnoji, dobit ćemo proljev" a on kao "ureduje" ovdje. |
![]() |
![]() |
#4386 |
Premium
|
Opet ne kužiš. Nije problem što on toliko igra. Problem je što mora puno igrati da bi dobio korisne iteme. Ne smeta meni što čovjek koristi svoje vrijeme na svoj način, nego što ne dobiva bolesne količine dobrih itema. Da ih on dobiva jako puno, mi bi dobili barem neki item ![]() To je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni stvarno nije jasno da li ljudi neznaju čitati ili se samo prave grbavi.....nakon mog prethodnog posta, zatim d1viry i onda treci put interpol....i opet se javlja ekipa koja misli da se kanđa napada iz neke ljubomore ili slične pizdarije....da stvarno sam ljubomoran kaj u 31 godini života nemrem igrati 10 sati dnevno diablo..... Pa cu samo qvotati kolegu: "Ne može mi netko govoriti da padaju dobre stvari a igra bolesno sati na dan, svaki dan. Ja nisam ljubomoran na nečje vrijeme igranja. Da imam love, možda bih i ja duže igrao, ovako moram balansirati vrijeme i često igranje ispuši u balansiranju . Ponavljam, problem je u igri i u dropovima." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4388 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4390 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ahahaha, dečki nastavite! Ovo je predobro - tko koliko igra igre na kompjuteru! I da, kakvi su ti itemi, moji su bolji! Čekaj, a vaši tate? Sigurno tata od jednog ima boljeg i jačeg lika od drugog. E samo da znate, moj tata ima najjačeg lika na cijelome svijetu, i taj lik prebije sve vaše likove zajedno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4391 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne znam, meni je zabavno kako ja ispadam ljubomorni balkanac bez osnovnog bontona koji se miješa u tuđe živote jer kažem da u životu postoje druge stvari osim D3. Gledajte, zbilja mi nije namjera nikoga vrijeđati niti popovati kako treba živjeti svoj život. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
ako može jedan brzi odgovor od igraće ekipe konačno sam dobio nešto para pa si mogu priuštiti tih 350kn za original diablo 3 i što više čitam te postove sa ovih i drugih foruma u sve sam većoj nedoumici da li da ga uopće kupim ?? vaše razmišljanje da li se isplati kupiti uopće diablo 3 ili ne ?? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 | |
Premium
|
Dajte se prestanite fokusirati na to koliko drkanđa igra. Nije problem koliko on igra, nego što njemu, koji puno igra, padaju dobri itemi, ali ne u velikim količinama. Da on igra malo i njemu bi padalo malo dobrih itema. TO je problem (k'o vrabac na grani ponavljam). Ima vas nekoliko, u ovoj temi, koji to jednostavno ne kužite ili ne želite shvatiti. Drkanđa, ne daj se zezati i postaj iteme, koje dobiješ. Meni je draže vidjet što je netko dobio, nego što je netko kupio. Za dosta stvari mislim da su stavljene od strane bilzzarda radi malo zarade ![]() edit: Citiraj:
Ako i ne uspiješ kupiti sad (iz nekog razloga), jozica će sigurno prodavati opet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4395 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Ja sam igrao D2 5godina sa kracim ili duzim pauzama i skupio sam brdo sati. I nisam bas dobio dojam da tamo najelitniji itemi padaju bas tako lagano! Npr. nikad nisam dobio JMoD ili 6/40 javelin ili Zod runu.... čak ni Stone of Jordan ili Metalgrid mi nikad nisu pali... Crown of Ages s dva socketa, nikad! A naigrao sam se! S vremenom ce se AH zasititi, cijene ce padati i za 5godina ce svi imati samo legendarnu opremu... Isto je bilo i s D2
![]() |
![]() |
#4397 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja igram kad mi se igra, kad trebam ubit vrijeme i kad nisam u stanju radit nešto drugo kao npr učit jer sam umoran i to je od 0 sati dnevno do 5-6h dnevno, i da rak raka hebe očekujem da mi neki k i padne a ne da samo grindam gold za AH...
![]() |
#4398 |
DD9512
|
ja se iskreno jako veselim novom patchu.. Ovaj patch donosi jako puno novog sadrzaja i vratit ce masu ljudi nazad ovoj igri.. Vjerujem da cemo igrati D3 sve dok Blizz to bude htio, odn. dok se bude radilo na igri i izlazile expanzije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4400 |
1337
Datum registracije: Oct 2008
|
23 m(na ruke) dobio sam za legs ![]() zadovoljan sam ![]() morat cu si naci neki dobar item sada na ah no jos neznam sta cu si uzeti posto imam solidan Dps 78 k , 2 dijela Natalia seta btw mozete me slobodno dodati Tentridos#2522 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
DD9512
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4405 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Po meni postoje igre i postoji Diablo 3. Mnogi se samnom nece sloziti, ali ja ga volim (D3 mislim), ima ono nesto. Jos kad ne koristis AH za kupovinu itema, to je prava igra onda, svaki korak se planirai pazi sto i kako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@hrwoye To je nesto u rangu mojih legendary ![]() Danas sam dobio ilvl 52 shield, ja sam prihvatio da nemam srece bas, nisam igrao nekih 3 mjeseca i sad zadnjih par dana igram i slabo je to, skupljam sve ilvl 63 dok ne napunim 2 stasha i bag full, a ilvl 62 ind odma znam jel bacam na pod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Eh kaj je igra. Nađem u stashu nešto opreme sa MF i GF i stavim na sebe, i kako sam s time bio prilično slab (13k healtha i 78k buffanog damagea) krenem Heart of Sin na Hellu igrat. Inače igram sa DH i na paragonu sam level 11. Sa tom opremom na sebi MF mi je sa inicijalnih 33 skočio na 168 i onda još sa NV5 se digao na 245 otprilike. U 45 minuta koliko mi je trebalo do Azmodana kroz sve one Tower of klinac i Arreat cratere sam dobio oko 200k golda i ono najvažnije prva dva legendarya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4410 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
hehe hvala na legendarnom odgovoru ![]() |
|
![]() |
![]() |