|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
HTC Sense 4.1 dolazi za HTC One X: http://phandroid.com/2012/08/05/sens...s-nearly-6000/ |
![]() |
![]() |
#1383 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Rijetko koji telefon mi je lijep kao One-X bijeli ,cak je i zvuk/zvucnik bar duplo bolji od prethodnika, samo mi smeta njegov spor rad s obzirom na njegov hardware. Vidjet cemo sto ce biti s jelly beanom. Sense mi je inace super,4.1 ce biti vjerojatno jos ljepsi ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Spominje se znatno ubrzanje rada telefona sa Sense 4.1 te produljenje trajanja baterije. Koliko je to istina vidjet ćemo kada dođe nadogradnja. |
![]() |
![]() |
#1387 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali ajde, sreca sto postoji xda i cijeli komjuniti, jer ruku na srce da nema toga, android bi odavno bio otpisan. EDIT:@Baja Posto prelazis na Android, xda ti mora biti homepage ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1388 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1389 |
Premium
|
Nema ti nista generalno, za svaki brand ti je drugačije, i za svaki model ti je drugačije. Ako ti je Hox prvi susret sa androidom, samo čitaj xda, dok ne ovladas teorijom(bootloader, root, S-ON, kernel) i onda se baciš na praktični dio. |
![]() |
![]() |
#1390 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 08.08.2012. u 03:55. |
|
![]() |
![]() |
#1391 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1392 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne vidim razlog kupovine htca i nekoristenje sensa.. Ako ti se ne svidja sense, uzmi si samsunga u tom rangu i to je to.. Isto tako nista se ne dobiva na brzini (ili jako malo) kada se ne koristi sense nego neki drugi launcher.. Obrisi sve tragove sensa s moba i tek onda ces primjetit razliku u brzini.. Isto tako ne postoji mob koji ne laga.. Ustvari postoji iFon.. ![]() Svaki android mob koji se koristi bez gasenja par dana, MORA trzat, laagat i sl.. |
![]() |
![]() |
#1393 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Sve je u romu/kernelu, a danas je malo onih pravih developera. Edit: da se razumijemo, Desire je imao lagova, ali to su normalni lagovi koji se nisu pogorsavali s vremenom.
![]() |
![]() |
#1394 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1395 |
Banned
|
Upravo to, moga san dobit SGS3 za 3300 kn, i nisan ga tio uzet. Izgleda preloše pored HOXa. Sense mi se ne sviđa jer je dosta spor prema CM modovoima i sl, koji su na SGS2 brzi... |
![]() |
![]() |
#1396 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1397 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Xlr razumio sam sto hoces reci, ali ovo s baterijom je moguce samo ako se mob ne koristi.. Daj ga meni i kladim se da bi izdrzao samo 10h na toj bateriji.. Ja jako puno koristim mob, imam i do 50 poziva dnevno, mailovi, wifi, 3g, gps.. tak daa.. Nisam sreo mob koji moze izdrzati cijeli dan moje torture.. |
|
![]() |
![]() |
#1398 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije mi jasan ovaj dio, pa ovo je gotovo jednako kao da si pitao zašto uopće itko stavlja custom rom-ove na HTC (jer se samim time uklanja Sense)?Tu se ne bi složio..zato i koristim android da ga personaliziram kako želim,a Sense je samo stvar osobnog ukusa/funkcionalnosti koje netko koristi... Koristim One X (sa Nova launcherom) i osjetno brže radi nego kada je Sense odabran kao defaultan launcher (da ne pričam ako je uz njega i live wallpaper u igri).. S3 je upravo na stolu pokraj njega..koristim ih paralelno (po pitanju samsunga u tom cjenovnom rangu)...po meni, mobitel (sa androidom) koji pobjeđuje sve u kategoriji ne-lag-anja je Galaxy Nexus sa Jelly bean-om...on stvarno radi 200 na sat... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Purger155. 09.08.2012. u 20:33. |
|
![]() |
![]() |
#1399 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Tako da ne pušim fore o Androidu koji šteka nakon 3 dana. U slučaju da šteka - mijenjam rom/kernel ![]()
![]() |
![]() |
#1401 |
Premium
|
HTC službeno objavio da od danas kreće nadogradnja na 4.0.4. za HTC One X (internacionalna verzija)... ako netko dobije update neka javi dojmove...ja sam svoj prodao jutros.. |
![]() |
![]() |
#1402 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jel zna netko kako sredit postavke za internet ili šta već jer mi uzima pare i kad idem na face zero? :O HTC Explorer Vjerojatno je još nešto u pitanju, nemam pojma. Weather ne bi smio biti jer sam stavio da se manualno apdejta, a od ostalih aplikacija ne koristim nijednu koja traži pristup internetu.. Mreža je t-mobile.
#1403 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Update (148,13 Mb) je počeo - Android 4.0.4 i Sense 4.1. Po onome što pišu poboljšan je browser, kamera, tranzicija između ekrana, kao i stabilnost OSa,... Achtung - njemački! http://www.htcinside.de/htc-one-x-up...wird-verteilt/ engleski http://www.androidpolice.com/2012/08...ping-and-more/
#1405 |
Banned
|
Masu brži, prije bi znao zalagat (premda još istraživan tio san dignit neki CM9 mod i sl), danas update diga. Ludnica. ![]() Za bateriju nisan gleda razliku, ali mob je puno fluidniji... ______________ E da generalno, mobitel ima sve šta za iPhone triba ili Jailbreak ili ne postoji uopće. Oduševljen san def program opcijom, radom mkva i svih živih formata streamanih priko mreže. Doduše malo me još škaklju notificationi i tu me posjeća na laging iPhone shit. Ostalo je perfektno sve. Osim tipkovnice, koja je dosta zbijena i ima nepotrebnih opcija, tu definitivno iPhone s manjim ekranom i rezom ima plus. |
![]() |
![]() |
#1406 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1408 |
Banned