|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ma ajde miato nebudi sramezljiv ![]()
|
|
|
#32 |
|
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ma nikada ![]() ak se jos niste odlucili, ja dajem glas za bakinu kuhinju ![]()
|
|
|
#33 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Mene je saram samo za praznom kopanjom. ![]()
|
|
|
|
#34 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cija kuhinja?? Di je ta baka?? Nikada cuo (mlad sam) Za medu znam, to mi je drugi dom (idem u skolu 100 metara dalje)Ajd se dogovorite di se na kraju ide (ako vec niste) pa bi i ja mozda dosao...Ja sam isto medju mladjim narastajem koji nikoga ne znaju (osim masnog, kojem sam duzan za napajanje...fakat sam tad ispao papak...)Inace, ako dodjem, mozda cu imati prijevoz (polozio vozacki u petak) pa vas sve stavim u karavan i zajedno u smrt (a onda u novinama budemo na naslovnoj, masovno samoubojstvo racunalnih znanaca:clap: )
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 25.04.2005. u 01:55. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
bycod
|
MA ide se u bakinu kuhinju nego ta kuhinja ti je kod otv doma ono cim skrenes prema otv-eu na desno tj na zavoju nemres fulati.
|
|
|
#36 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
vidim da tu ima dovoljno ljudi koji bi htjeli doc a bed im je jer nikog neznaju (i ja medu njima) pa se mozemo svi fimo okupit i doc kod bake u coporu i ugusit staru ekipu u masi nekih novih likova ajd ak ste za nademo se negdje na cugi pa da nam bude bed u coporu kad dojdemo baki. javite se sramezljivci....****** Inace, ako dodjem, mozda cu imati prijevoz (polozio vozacki u petak) pa vas sve stavim u karavan i zajedno u smrt (a onda u novinama budemo na naslovnoj, masovno samoubojstvo racunalnih znanaca ) os kupit moj auto? on bu te ubil bez obzira kak vozis, mene je vec triput probal na tri razlicita nacina, bilo je i jedno samozapaljenje ![]() BTW kad smo kod bake jel skuzio tko bakinu kuhinju kod placa na jarunu? |
|
|
|
|
|
#37 |
|
bycod
|
E ovako za sve vas koji se neznate i takve stvari VJEROVATNO cu ja ici ranije jer mental ima neku rupu pa cemo vjerovatno sky mental isus i ja biti ranije u medvedgradu jos se dogovorim sve pa postam ovdje. Pa oni koji neznaju di je baka da dodju malo ranije tamo pa da onda idemo k baki. jos javim pojedinosti.
|
|
|
#38 | ||
|
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
@codiac moze, da mali patak, bilo bi mi i bolje da se nadjemo ranije u medi (samo pazi da tamo ne bi i ostali )
|
|
|
|
#40 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ak sam u zagrebu dojdem, niame moguće da s epoberem na vikend na kalnik sekipom na .mjaski koncerat i 1.majsko oblokavanje.. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja neznam dal vi novi znate za pravilo da novaci placaju ![]()
|
|
|
#42 | |
|
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Samo cu svratit, mozda 1-2 ![]()
|
|
|
|
#43 |
|
bycod
|
Evo ovako nakon iscrpnog dogovaranja Ovako stoje stvari........ Mental, Sky, Isus i ja cemo biti u pivnici medvedgrad u 15h, zatim u 16h dolaze bude i masni u medu. Zasada nas 6 cemo se naci dosta ranije u medi ako netko ima volje doci ranije evo moj broj pa nek se javi kada bude u medi (a da nezna nikog od navedenih ) 091 588 2425 E sada za one koji ce doci kod bake sutra ju zovem da sredimo to za subotu. Tamo bi se nasli oko 18h znaci nas 6 ce se doteturati do bake e sada tamo ocekujem sve koji su se potpisali tako da no shit jasno Uglavnom ako tko zeli moze doci ranije u medu a ako nece ili nema vremena neka dodje kasnije do bake . to je to
|
|
|
#44 |
|
Moderator
|
dobri ste decki, od 3 popodne budete cugali...bas me zanima kak cete vi doc do bake Uglavnom, ja bum vjerojatno dosao ranije u medu kad i Vi gospoda (oko 3-4 popodne)....za bakin kuhinju neznam dal cu ic (ovisi kolko ce mi para ostati nakon mede ) Uglavnom, brijem da cu vas trojcu, cetvoricu prepoznati (ko jos pije u 3 popodne?? )P.S. Nema nis boljeg od crne kraljice i cvarkuse... Nis, vidimo se ekipo onda u subotu...
|
|
|
#45 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#46 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Crna kraljica / mrki medo ![]()
|
|
|
|
#47 |
|
Moderator
|
@trek: nemoj ti meni rezano, da nebi bilo, di je osobna, 18 godina ha??? Pazi da ne bi bio na koli... salim se, sam se pojavi, tak da ja ne budem najmlađi...
|
|
|
#48 |
|
Premium
|
osobna? sta ce mi to bas sam jucer bio sa konanom nesto mu nosio, uvijek mi daju a ako ne uvjeris ih da imas porecemaj u razvoju ![]()
|
|
|
#49 |
|
bycod
|
Ovako ekipa brijem da ce baka otpasti posto sam pricao sa rakom i on je rekao da baka radi jako kratko u subotu tako ad bi bilo najbolje da svi dodju u medu. Kada svi dodju u medu negdje oko 7-8 bi se mogli zaputiti negdje di mi je rak reko vise se nesjecam bilo je to u 3 ujutro uglavnom jos se javim fkors da cu svakom poslati spam u vidu pm sa iscrpnim detaljima cya ![]()
|
|
|
#50 |
|
Premium
|
pa u najgorem slucaju cemo u medi jest, a to je ok po meni jer je dobro i pivo i klopa ![]()
|
|
|
#51 | |
|
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#52 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E trek daj pošalji poruku na mob kad si On Line da se dogovorimo di čemo se nač. ![]() |
|
|
|
|
|
#54 |
|
bycod
|
A jebiga kada se dogovaramo na guzove Ovako ajmo ekipa slusajte, necemo ici kod bake jer baka neradi subotom (tako je meni receno). Naci cemo se u mdvedgrad pivnici (koja se nalazi na krizanju vukovarske/savske) to je jednu stanicu od cibone prema jugu. Znaci SVI cemo se naci u medi ja i mental smo ZIHER oko 15h tamo e sada isusa, skya moram zvati ali ce doci i oni. Masni i bude dolaze oko 16h a vi ostali dodjite kada budete mogli/htjeli. Evo broj moba ako netko neskuzi tko smo 091 588 2425 Cya tumorov na ![]()
|
|
|
#55 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ja dođem oko 6. ![]() |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja dojdem između 3 i 4 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Moderator
|
Ja cu vas vec tamo cekati. Salim se dodjem i ja oko 3 (tak da castim kad bude najmanje ekipe) , mozda malo zakasnim...
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|