![]() |
Miting maybe ?
Eto posto sam pricao sa dost membera sa pce-a dodjoh na zamisao oko mitinga. :D
Ovako ajde da vidimo tko bi ovako okvirno dosao, miting bi bio u sljedecu subotu (30.4) . mental je reko da bi dosao catkiller je rekao da bi dosao sada sky bi vjerovatno dosao :D ja bi dosao pa ajde da vas cujem. bude? isus? |
Najdemo se u medvedgradu.. Od 6-8 je happy hour i pola litre pive je 6 kn.. :clap:
|
Naravno da ću doći, nego, kad ćemo na kavu na Jarun sa onim tvojim društvom? ;)
I Medvedgrad nije toliko dobra ideja, prebučno je. Radije u Bakinu kuhinju na papicu i cugu. |
ja bi isto mogo doc :) osim ak necu ici negdi sa magupima iz skole
|
Ja dolazim 100%.
@trek: njih gledaš svaki dan. @sky: ti me voziš. :beer: |
Ne, Fleks, ja mislim popit koju :beer: , tako da ne idem s autom.
|
dolazim i ja...:D
|
Sam recite gdje i kad i već planiram kaj treba zmarkat i kog treba vubit da dojdem.
|
A di su glasovi velikih zderonja ? mitzek rak :)
Nego sky bas sam mislio na tu kavu :D neznam kada ufatim vremena :D Uglavnom i ja brijem ici pjeske ili mozda ako bude dobre duse da me pobere sa autom khm khm mental khm khm :D |
Citiraj:
Treba piti |
Citiraj:
pit, pit..da,da...:beer: :beer: |
Citiraj:
|
Dolazim.
|
Iako sam već potpisan - dolazim, kud god, gdje kod, kada kod, kako god... dokle god je cuga u pitanju :)
|
OT:@Catkiller zaboravio sam ti javiti, ono tipu nije radilo jer ga je grafa bila zezala, sve je ok:beer:
|
Nego ajde da odma kazem da se izjasnite di da se nadjemo bakina kuhinja ili medo?
meni svejedno ionako planiram piti sa skyem :D |
Ja sam za bakinu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da se vi svi već od nekud znate, al ja ne znam nikoga sa foruma.:rolleyes: (osim dva frenda kojima sam reko da se regaju, koji imaju 3,5 posta ukupno).
Mogu i ja doć?:rolleyes: |
naravno da mozes ja sam isto prosli put uletio ko neki ludak :) znao sam skya i vga killera samo
|
Citiraj:
Evo budem se i ja pojavio da ne bi bilo da Vas se može prebrojati na prste jedne ruke :D |
Citiraj:
|
Ako se neću kotrljati negdje po nekom autobahnu, dolazim. Može Baka a može i Medvedgrad. Ak bu kod Bake, i dalje vrijedi moja ponuda za koji galonček vina...
|
Citiraj:
|
Da. Možemo se zajedno nač i doč jerbo smo kvart do kvarta. :beer:
|
Onda ovako ekipica :D
U subotu 30.4. se nadjemo kod bake pocetak u 6h (ja planiram doci oko 6-30, 7h) e pa onda racunajte :D Uglavnom dodjite u sto vecem broju nego katkiler javi mi se na pm prije pa da zajedno dozujimo (mogo bi i masterx i bd sa nama :D ) |
Baki to treba javit jer ona treba tražit dozvolu da radi do kasnih sati.
|
ja sam za miiting, ko i svaki put do sad :D
meni je isto ko i Samu bed, neznam nikog, jedino par ljudi sa kojima sam nesto trzio :) al bitna je namjera, tak da vjerojatno dolazim :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:52. |