|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo malo pomalo, složio sam si galeriju od slika za komp... Zasada samo interior, vanjštinu se trenutačno sređuje... Ovo sam pilio prostor da mogu struju i ata provuć sa bočne na prednju stranu.... ![]() Prolaz za struju u prostor između kante i bočne strane (taman dovoljno za kablove) ![]() Ovdje izlazi iza ata kabel od diska. trebalo je pobrusit ovaj rub koji je stršio... ![]() Ispiljen "utor" za ATX12V kabel, kabel inače prolazi po ovom "kanalu" i tako da se vidi samo dio iznad matične... ![]() ofarbana kanta... ![]() Ofarbana, pogled iza... ![]() Ovako je riješeno kablovinje diska... ![]() I na kraju unutrašnjost... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: My case interior
Citiraj:
Imam osjecaj da je ovo radio autolakirer u termolakirnici ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Odlično. Da si mi ideju. Meni je kutija izvana opiturana u crno, i nisan mislija pituravat iznutra. Sad vidin da predobro izgleda. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Hehe, ovo sam farbao ja i to sa mat sprejem od 20kn. Al da zgleda opako. Zgleda ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
JAko dobro opiturano! :clap:
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Ex-Gastarbajter
|
U sigu je link. tamo ćeš vidjet da mogu skinut držač za diskove. e pa ja sam to skinuo i kako gornja stranica je slobodna mogu raširit malo držač po širini i ugurat disk.... Onda ne zavidaš čvrsto vide nego tek toliko da ti disk ne padne... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ex-Gastarbajter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, to kod mene ne može jer mi ja kavez drukčiji.. stavit ću nešto pod nogice kućišta E sad, daj mi reci s čim i kako, odnosno gdje nać i da li ima, produžni kablovi za molexe? jer su mi ovi kablovi od napajanja kratki, pa ne mogu baš stavit disk kako sam htio... neki savjet kako produžiti žice? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ex-Gastarbajter
|
vidi u linksu ili maxmodusu, ili nekoj trgovini ako imaju produžni. ako ne vidi za Y splitere, ima dosta dugih pa ocvikaš jedan kraj ako niš drugo. Ili odcvikaš žice na sredini i dožuntaš kolko ti treba.... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Evo update: Kako svijetli Bez venta Prekidač Rupa za kablove od neonki zasada samo struja do invertera, moram produžit kabel od jedne neonke da u taj prostor strpam inverter Plavi neon bilo na testiranju |
|
|
|
|
|
#14 |
|
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Promini HDD i Power LEDice i opituraj prednju masku Sve ostalo vrlo dobro i uredno ![]()
|
|
|
#15 |
|
Ex-Gastarbajter
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ocekuj opaku konkuranciju u kolicini vidljivih kablova za nekih 30 dana samo ja imam prednostdiskovi u mojem divnom antecu slk 3700 BQE su u posebnom kavezu koj ima predivđeni calbe hide posljem sliku ak neko oce uglavnom samo me zanima kolko slojeva si stavio boje jer moram svoje prefabat izvana ima super boju al unutra suxs
|
|
|
#18 |
|
Ex-Gastarbajter
|
to su dvije neonke od sharkoona (crvene/plave). jedna je polegnuta na donju stranu (uz donji rub kante), a jedna je uz lijevi kut stoji okomito, svijetli super, a i kablovinje sam sredio... ![]() šta se tiče boje. ja sam stavljao dva sloja. prvi onako samo da pokrije malo a drugi da baš ofarbam. a što se tiče kablova: bring it on, punk. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Cucci
Datum registracije: Mar 2004
|
Daj mi reci molim te kako ćeš stavit onu perla boju da se presijava.To mi zvuči j.... mogo bi si i ja to stavit.Sad mi je komp predatorska krv zelen.Jebeno izgleda.
|
|
|
#20 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Crna sa srebrnom perlom će najvjerovatnije bit. Farbat će se kod frenda lakirera samo ga moram nagovorit da mi to nekako nabavi, jer nema puno ljudi perla boju na autu ![]() Danas najvjerovatnije idem to ugovorit. Evo u attachu rolke za ski trčanje u perla plavoj ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ex-Gastarbajter
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 25.04.2005. u 18:17. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Odlično. Svaka čast. Obožavam kad netko ovako fino sakrije kabele, ipak je urednost najbolja prednost ![]() Enjoy ![]()
|
|
|
#24 |
|
Master
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim kak si te kablove sakrio...
AMD 1700+ DUT3C@250x9@1.65V DFI Infinity@NB 1.6V@FSB250 Zalman 7000B-AlCu@7V 2x256,1x512 G.E.I.L UTT (BH-5)@2-2-2-5@500MHz@3.1V Gainward FX5900XT@5950Ultra bios@500/950 Seagate 80Gb S-ATA CoolerMaster Centurion 5@CoolerMaster 380W Hyundai 19"@1280x1024@100Hz GTA:San Andreas@27+ trainer ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
No comment: goood : Treba stavit u Mimaru.....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Ledice su bijele ultrabright 3mm i 5mm. Nalaze se gore imeđu optike i napajanja u šumi kablova ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ex-Gastarbajter
|
|
|