|
![]() |
#3121 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3122 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
![]() http://www.arm.com/products/processo...ting-point.php to je to valjda.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3123 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3124 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3125 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3127 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jeste i vi primjetili na Poisonovom CM7.2 003 nightly ovakav battery stats? Pretpostavljam da je u pitanju onaj "krivi" Androidov način očitavanja razine baterije jer se vide misteriozni skok i pad u vrlo kratkom vremenu... Mob se jako malo korristio za to vrijeme pa i to ide u prilog teoriji. Ps: onaj prvi skok nije punjenje... ![]()
![]() |
![]() |
#3129 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() tj mobitel ju tako očitava... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3131 |
Banned
|
imam fundowsky 4.0 na mobu,ali ne mogu da koristim tts.ne mogu da instaliram voice search.na stock romu sam imao pico tts i to je radilo.i sad ga imam u meniju,ali nista ne radi.procitao sam negdje da je to zbog custom rom-a. jel još netko ima problema sa ovim,i ako netko ima neko rjesenje u vezi ovog. PROBLEM RJEŠEN! Zadnje izmijenjeno od: mark11. 28.04.2012. u 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3132 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Prodao sam mob, ostala mi je prozirna silikonska maska, pa moze na PM ako kome treba ![]() Inace malo mi je zao, mob je stvarno bio odlican s Fundowskim 4.0, ali prelazim s Androida na IOs..
![]() |
#3134 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Jel mi može netko dat link za najnoviju i najbolju verziju Cyanogena za naš mobitel? I usput mi reć, kakav je zvuk, tj. jel treba stavljat onaj fix ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3138 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Nigdje ne mogu naći totem weather(tele2 sat/prognoza) pa bi bio zahvalan za kakav link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3139 |
Registered User
|
![]() |
#3140 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Registered User
|
Pozdrav svima ! Prvi post i vec problem i to ogroman sa U8650 :-( Dakle, telefon je najnormalnije radio zadnjih mjesec dana na Fundowsky 3.0 Clean ROMu i danas odjednom ne prima ekran kako spada, u docku stagod kliknem on uvijek odabere app desno od srednje tipke kojom se ulazi u meni, po defaultu su tamo poruke. Od donjih tipki mislim da radi samo BACK gumb, tj. samo on daje vibro feedback i svjetli kad ga se klikne, ostali kao da ne psotoje. Isao sam opet sve ispocetka i formatirao sve sa fundowsky stranica ali opet je sve identicno, dakle sve one formate sam odradio ali opet ne radi, sve isto kao i prije formatiranja svega. E sad, molio bih nekoga za upute sta jos mogu sam odradit i probat i jos najveca molba, telefon je kupljen kao slobodan aparat u nekoj trgovini pa bi molio nekoga step-by-step upute kako da vratim serijski rom na telefon jer bi ga mogao i na garanciju slati ako ja nista ne rjesim a ja ne vidim da ja tu mogu nesto napraviti. I telefon sam uzeo od nekog lika sa Cyanogen ROMom tako da nisam mogao ni zapisati koji je ROM serijski bio na telefonu. Telefon nije ispadao ni nista, samo se odjednom tako zbunio. Puno hvala unaprijed i nadam se da ce netko sa foruma biti u mogucnosti da me uputi da sam ovo rijesim i da nije otisao digitizer ili nesta drugo pa da mora u servis telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3142 |
Registered User
|
Ispravak, na kutiji ima Tele2 naljepnica, placen je 745 kn, onda je bio kodiran na Tele 2 ali ne znam jel otkljucan kod njih ili na crnjaka. Kako da ga vratim u to stanje prije slanja na servis pa ako me odhebu zbog unlocka ko ga šiša ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3143 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3144 |
Registered User
|
To je onaj "rom-official" iz prvog posta, njega stavljam sa drzanjem + - i power, evo sad sam to probao.A gdje je Tele 2 ROM, nema ga u prvom postu ? Dakle, kako da njega stavim, ima neki link i upute ? Nadalje, kako da maknem recovery, imam 4.0.x.x verziju, da, znam, neka stara ali ta je dosla i najnormalnije je flashala Fundowskog pa ju nisam mjenjao. Dakle, kad ovaj iz prvog posta ne napravi nista jer mislim da je problem u hardveru, kako da ga vratim na Tele 2 ROM i da napravim kao da telefon nikada nije diran ? Kolika je sansa da skuze da je unlockan, jer ne znam dal je kod njih unlockan pa da je garancija ostala. Al ja cu vratit firmware i sve sto mogu na stock, mislim da nisu toliki kriminalci pa da me idu zezat jer je unlockan telefon al opet ko ce ih znat, ja cu vratit sve na stock osim sto ga necu zakljucat. EDIT: ma nema sanse, evo stavio sam taj iz prvog posta, taj "rom-official" i ista stvar, definitivno je ruknio digitizer, kakvo smece, ne sjecam se kad sam zadnji puta unazad 5 godina vidio hardverski kvar na mobu a proslo mi ih je 100 kroz ruke. Eto, molim sve koji znaju kako da stavim Tele 2 nazad na telefon i da pobrisem recovery i da telefon bude 99% stock jer onih 1% je unlock koji ne mogu/necu maknit jer mi treba ![]() Jel to ovaj ? http://www.mediafire.com/?8j5mg86dc8326on sa ovog linka: http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...ot/138187.aspx Ako jeste onda mi jos samo ostaje maknit recovery i onda je sve po starom, kako da to odradim ? Hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3145 |
Registered User
|
Jel to ovaj ? http://www.mediafire.com/?8j5mg86dc8326on sa ovog linka: da taj je http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...ot/138187.aspx i na toj stranici imas upute i prati njih, instaliraj recoveri 5.0.2.6 ili svi ga zovemo 5026 i u njegovom folderu na kompu imaš dole i napisano delete recovery kad mob spojis s kompom u fastboot modu onda stisnio delete recoveri i gotov si. preko moba sam pa nemogu dugo pisat, al na ovom linku što si dao imaš isti opis i imaš na prvoj stranici ovdje opis kako stavit recovery 1. Skinite CWM Recovery:5.0.2.6 http://www.mediafire.com/download.php?hl7sr4pxysoior4 2. Na mobitelu iskljucite fast boot, settings->application->fastboot 3. Ugasite mobitel 4. Pritisnite VOLUME DOWN + POWER i drzite 10s, mobitel ce pokazati pocetnu sliku, i tako neka stoji. 5. Spojite mobitel na racunalo USB kablom 6. U device manager-u instalirajte driver za mobitel koji ste upravo spojili, driveri se nalaze u fajlu koji ste skinuli 7. Nakon instaliacije drivera, pokrenite Instalador.bat, koji ce instalirati recovery, i rebootat mobitel u novoinstalirani recovery. Nakon sto ste instalirali recovery palite ga tako da ugasite mobitel, i onda pritisnete i drzite VOLUME UP + POWER Nakon sto imate instaliran CWM recovery, na sljedeci nacin instalirajte novi rom: 1. Skinite zeljeni rom u .zip fajlu 2. Kopirajte .zip file, dakle rom, na sd karticu 3. Udite u Recovery 4. Iz recovery-a napravite data format i factory reset, wipe cache, i zatim wipte dalvik cache koji se nalazi pod advanced 5. Nakon toga idite na install update from zip, i izaberite rom koji ste spremili na sd karticu. 6. Nakon sto se rom instalira, rebootajte mobitel i imate novi rom. Note: Nakon sto ste jednom instalirali recovery, sljedeci put kad instlirate custome rom, mozete instalirati samo rom, bez da iznova stavljate recovery. Recovery se gubi samo kad stavite jedan od stock romova, jer oni rade "hard reset".
![]() |
#3146 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel i vama nakon par otvaranja počela škripiti plastika koja se skida? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3147 |
Registered User
|
Cekaj, a jel nemogu samo obrisat ovaj moj 4.0.x.y. ?? Ili bas moram prvo instalirat taj novi pa onda brisat ? Ne moze se nekako iz recoverya obrisat ? Jer problem je sto imam recovery vec ali ekran ne reagira kako spada pa mislim da ja necu moc to nista popalit na mobu sta trebam za instalaciju/deinstalaciju ![]() Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3148 |
Registered User
|
Deinstalacija Huawei Launcher-a
Dakle, kako napraviti uninstall Huawei Launcher-a????? Imam Fundowsky 4.0, a kako mi se taj launcher od huawei-a na sviđa, ja sam ga lipo sa root uninstaller-om maknija ća, i eto ti zla, mora sam nanovo stavljati Fundowsky 4.0. Zašto ga oću maknuti? Prilikom vađenja baterije, neplaniranog restarta i sl. ono njegovo učitavanje na početku me izluđuje, usput ružan mi je do bola, ikone razbacane bez abc redoslijeda WTF, a posebice me iritira skrolanje livo-desno. Isto tako me živcira Launcher 360, njega sam maknuo, tj. miče se bezbolno. Ostavio sam LauncherPro te naknadno instalira Launcher7, dali postoji kakva mogućnost staviti jedan od ta dva launchera kao default-na. Definitivno ostajem na Launcher7, a slijedeći tel. će biti neki od widnows-a Zahvaljujem na odgovoru! Zadnje izmijenjeno od: xcvb. 01.05.2012. u 11:52. Razlog: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Defaultne launchere obiršeš preko root explorera ili adb-a, uninstaliraš preko titanium backupa... Uvjet je da imaš instaliran jedan launcher kojeg misliš koristiti i koji će zamijeniti ove druge obrisane. U suprotnom ćeš nakon reboota dobiti black screen. Kada stisneš home tipku trebao bi te pitati koji launcher želiš kao defaultni.
![]() |
![]() |
#3150 |
Registered User
|
Evo odradio sam po ovome: Upute za instalaciju stock rom-a: 1. Kopirajte stock rom na sd karticu, putanja do rom-a mora izgledati ovako: /dload/update.app 2. Iskljucite fast boot, settings->applications->fast boot 3. Ugasite mobitel 4. Pritisnite VOLUME UP + VOLUME DOWN + POWER i drzite dok ne krene instalacija 5. Nakon instalacije mobitel ce se rebootati i imat cete cist stock rom = HARD RESET Vec je bilo na kartici koja je dosla sa mobom taj "update.app" koji je velik oko 220 Mb i odradio mi je firmware update step 1 i step 2 i sada kada drzim VOL + i POWER onda dodjem u neki Android Recovery 3e, jel to onda to, vracen je u standardno stanje, kao da nista nije dirano nikad ? Nisam nista prebacivao onaj ROM sa onog linka jer u njemu nema uopce taj update.app file a kad je vec bio na kartici onda sam mislio da je to sigurno to. Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|