|
![]() |
#1413 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#1415 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#1420 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ajde pozovite te svoje pajdase ![]() ![]()
![]() |
#1422 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja ne mogu, bit ću u Županji...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad ce neki sastanak? Evo danas se nasli na mini sastanku i sasvim slucajno kolega xulos i ja u portanovoj. Zaboravili se slikat. Nismo bas uspijeli puno komunicirati, ali i ono sto smo progovorili bilo je u vezi grafickih, foruma, sarafa i slicnih tehnoloskih bedastoca. Doslo lijepse vrijeme i mogli bi neki rostilj nabacit, zna pop di ima onih dobrih rostilj kobasica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
EMP moderator
|
A da svi odemo na Borovik na kupanje, roštilj i ostalo? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
EMP moderator
|
Dobro, vama dvojici ćemo staviti narukvice da ne potonete... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Premium
|
Ma recu ja starom da mi nabavi unutarnju gumu od traktora, pa mozemo mislav i ja zajedno ![]() Ili ako cemo zene vodit, onda nemam brige, moja pliva koda je rodjena u vodi i nece joj biti cudno spasavati me :P Nego, ajmo neke detalje, ko bi, kada i tako, koji vikend... Ja nemrem 14/15 ovog mjeseca, jel tako pope ![]() Onda nemrem 28/29 ovog mjeseca, idem u svatove. A od 23 ovog mjeseca sam na godisnjem 2 tjedna, tako da mi pasu i radni dani u tom periodu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Momir. 05.07.2012. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Premium
|
Pa ovo je sramota više, ajde, kad ce neki sastanak, makar se našli na 2 minute da strusimo neku žestu i mir ![]() Nadam se da su mora i godišnji prošli i da smo vecina u OS i da imamo volje i vremena za tako šta :P |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|