Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.04.2012., 18:57   #1141
Veky
...
Moj komp

Veky's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Ovdje se može vidjeti kako bi atmosfera bila višestruko bolja sa tamnijom grafikom.
Tek dok vidim kako je to trebalo izgledati još više me peče za oči ovaj WoW stil.

To je injector (kao onaj za Battlefield 3). Ne samo da se moze vidjeti, nego se moze i skinuti verzija koja svakome najvise odgovara.
Staro 22.04.2012., 18:59   #1142
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Veky Pregled postova
To je injector (kao onaj za Battlefield 3). Ne samo da se moze vidjeti, nego se moze i skinuti verzija koja svakome najvise odgovara.
Znam samo sam linkao da se vidi razlika na brzinu.
Dok malo usporediš odmah shvatiš poantu svih onih koji se žale na kričavu grafiku.
bor1s je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 19:02   #1143
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Potamni gore shadere na hardocore što sam linkao pa vidi koja je razlika, šta to nisu mogli staviti pošto se cijela zajednica slaže da je igra prekičava za diablo lore.
Slažem se da su mogli ubaciti u igru dodatni slider koji bi dao ljudima opciju mijenjanja shadera. Meni osobno mi više paše paleta boja sadašnja, ali ima dosta onih koji bi igru igrali u tmurnijem tonu svijeta, i to je OK zahtjev...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 19:08   #1144
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Eto, dobra ideja. Inače, jeste li primjetili kako je količina golda koja dropa poprilično velika. Mislim da neće tak bit kad dođe live verzija.
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 19:20   #1145
Sanogo
Premium
Moj komp

Sanogo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Vidio kod frenda, i nakon toliko čekanja ništa , epic fail je da nema atributa, a ovo šarenilo je isto čudno za vidjet, 400kn za to, nema šanse. Ako nađem na popustu za 200kn, možda.
Sanogo je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 19:56   #1146
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Po tebi je bilo koja kritika whine. Potamni gore shadere na hardocore što sam linkao pa vidi koja je razlika, šta to nisu mogli staviti pošto se cijela zajednica slaže da je igra prekičava za diablo lore. Meni igra kao igra je ok jer nisam očekivao toliko kao neki. Ali što više čitam ovu temu sve manje mi se igra sviđa ne zbog ljudi koji kritikuju jer se s dosta njih slažem nego zbog ovih koji sve to glorificiraju a očigledno je da je dosta stvari pojednostavljano i počinju nas tretirati kao ovce lagano. Ako je tebi sve u ovom diablu beti super slobodno igraj do mile volje ali ja imam kritika a jedini način da se nešto promjeni jest da veliki broj ljudi izrazi nezadovoljstvo nekim aspektima igre.

Ovo je toliko mračno da kad pogledam ovu sliku, prvo što mi padne napamet je cirkus.

Šta je to bilo toliko mračno u prijašnjim nastavcima, a da je toliko šareno u D3? Ništa, od muhe pravite slona.

Od prvih 10 lvla ljudi su prosudili da je igra fail. Da sam po prvih 10 lvla sudio Diablo 1 i 2, nikad ih nebi zaigrao.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 20:00   #1147
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
ne bih baš reko, da je sve to radio samo zbog love i zarade. naravno da mu je i taj segment bitan, al nije presudan
Citiraj:
osim onog da igru pojednostave, da ju svaka budala može igrat
Nazalost, u krivu si.
Isto su napravili sa WoW-om. Uostalom, pogledaj na netu malo komentare Kotick-a pa ce ti sve biti jasno.
Citiraj:
Autor Lun
Al dobro, triba izvallit "Blizzard je upropastio WoW" i ostat živ.
Blizzard *je* upropastio WoW, kojeg vise ne igram nakon gotovo 7 godina igranja.
Nick7 je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 20:05   #1148
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Eto samo da naglasim nesto, ja nemam problema s 'bojama' u igri, mislim da su kewl i uostalom, postoje injectori pa nek si rihta tko kak oce, ono sto mene smeta su same teksture koje su crtane, ocekivao sam realne teksture. Ne znam sluzbenu terminologiju, ali nadam se da me razumijete.
Staro 22.04.2012., 20:06   #1149
Minox
Premium
Moj komp

Minox's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
presao sam sve klase i izlevelirao ih na 13 lv. sad rockam co-op dok 15.tog
Minox je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 20:13   #1150
ivan77
Guest

e ovako, probao sad pa moj sud: da malo vuče na cartoon grafiku al stvarno nije vrijedno spomena, pogotovo to ne bih spomenuo kao "prijelomni" faktor pri odluci za igru. Izbacivanje atributa zvuči gore nego što to je , barba je opet tu i ludo je zabavno. Neke promjene su tu, neke više neke manje dobre, ali je sačuvan "dijablo osjećaj" i Blizzard je pogodio onu gamersku žicu , koja te tjera igrat i igrat...ja ne znam za vas al ja kupujem! Jedino nema šasne da zaigram sa demon hunterom jer je taj karakter napravljen ko neko anime smeće , a ja neću igrat i mlatit sile zla sa metroseksualcem od lika.
  Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 20:18   #1151
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Ovo je toliko mračno da kad pogledam ovu sliku, prvo što mi padne napamet je cirkus.

Šta je to bilo toliko mračno u prijašnjim nastavcima, a da je toliko šareno u D3? Ništa, od muhe pravite slona.

Od prvih 10 lvla ljudi su prosudili da je igra fail. Da sam po prvih 10 lvla sudio Diablo 1 i 2, nikad ih nebi zaigrao.
S ovime se slažem u potpunosti!!

Any way ja sam probo i ovo i GW2 u beti. I ispalo je da je GW2 žešče sranje i odmah povuko preorder i iste pare prebacio na D3.
Kad sam igro D2 nakon D1 nisam ga mogao smislit, bio mi je totalno odbojan. A na kraju ispala igra koju dan danas s užitkom igram.

Ali blizz je sad pod okriljem activisiona pa je to jedini problem.
Prije je vrijedilo pravilo da ako dovoljno ljudi "zaplače" blizzu oni će dat sve od sebe da to promijene na bolje, ali sad je sve kockanje

Ja se samo nadam da ako ništa drugo igra će sama sebe isplatiti preko AH kroz neko vrijeme

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Jedino nema šasne da zaigram sa demon hunterom jer je taj karakter napravljen ko neko anime smeće , a ja neću igrat i mlatit sile zla sa metroseksualcem od lika.
So true
Kada sam vidio onaj gay šal oko vrata reko wth
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 20:35   #1152
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Odigrao još nekoliko sati (čitaj cijeli dan ) i sve mi je bolja igra!

Nije mi jasno što vam točno fali kad ne možete raspoređivati atribute?
Kao probali ste barbarinu u D2 filat dexterity ili energy?
Kladim se da je 95% ljudi koristilo 2-3 builda za svaku klasu i manje više je taj raspored uvijek bio isti.
Čak mi je i grafika zapravo predobra!

Ne kužim komentare - "grafika, muzika, atmosfera i priča su ok, ali sve ostalo je FAIL" ????

@Lun
cirkus Totalno najodvratniji level u D2! Svaki sam se put pogubio...
I slažem se 200% sa svime što si rekao.
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 20:40   #1153
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
igrao maloprije i gledam itheme koje sam skupio i oruzja, oklope... Pa pise +3 dexterity, +2 strength i da ne nabrajam dalje.. Uglavnom, nesto se tu zbraja i dodaje, efekta ima i VJERUJEM i nadam se da ce se ipak u orginalu pojaviti atributi!! Nema mi sve ovo smisla!!
Staro 22.04.2012., 20:51   #1154
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
igrao maloprije i gledam itheme koje sam skupio i oruzja, oklope... Pa pise +3 dexterity, +2 strength i da ne nabrajam dalje.. Uglavnom, nesto se tu zbraja i dodaje, efekta ima i VJERUJEM i nadam se da ce se ipak u orginalu pojaviti atributi!! Nema mi sve ovo smisla!!
Kako sam već prije rekao, ne vjerujem da će biti. Time auction house postaje beskorisan, kad se svaki build može fine-tuneati bez geara.
Diablo 3 će imati statove riješene kao World of Warcraft (kod levelanja će lik dobixi fiksan iznos na određeni stat, a njihov iznos će ovisiti o klasi s kojom se igra)
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 21:00   #1155
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova

Gle meni isto smeta dok neki nazivaju igru fail jer ona to sigurno nije po meni je ovo igra u pravom smislu riječi, ja se sjećam ista stvar je bila dok je izisao Diablo 2 grafika za to vrijeme nije bila tip top i max rezolucija je bila po meni fail ali se kasnije to sve ispravilo i zaboravilo i igra je danas to što jest.
Ja ću igru definitivno igrati jer imam onaj stari osjećaj dok sam je igrao s naravno nekim novim stvarima na koje sam siguran da će se ljudi naviknuti dok malo daju priliku cijeloj igri. Sve ove negativne stvari meni nisu presudne koje se navode ali bi mi bilo drago da ekipa iz Blizzarda sluša svoje fanove. Naravno ovo sve je na osnovu ove kratke bete tako da nitko od nas ne može nešto puno pričati dok ne iziđe cijeli proizvod.
Staro 22.04.2012., 21:19   #1156
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Pa imaš atribute ali se sami addaju svaki lvl, ne dodajes ih ti. Npr. dobis 1 str, 3 dex, itd. kad levelas.
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 22:10   #1157
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Veky Pregled postova
Predobro radi ! Idem covjeku dat donaciju
Staro 22.04.2012., 22:15   #1158
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Ljudi ajmo realno, i grafika i muzika i gameplay u D3 izgleda bolje nego u prethodnom djelu, što je posve logično i normalno. E sad, što ste vi očekivali sami najbolje znate. Ja nisam očekivao ništa pretjerano originalno i kompleksno, već ono što je bilo i prije u proširenom i većem izdanju. I to sam po viđenom i dobio, uz neke promjene! A to što će Blizard umjesto nas igrača dodjelit 3 boda u dexterity i 2 u manu prilikom nekog levela, mi ne igra nikakvu ulogu. S time su zapravo novim igračima, koji nikad nisu igrali D3 olakšali igranje igre. Jer oni koji su igru i dizajnirali, najbolje znaju u šta treba uložit atribute i skill point tokom levelanja. S time su ljude poštedili mišljenja o tome, i usmjerili pažnju isključivo na borbu. I šta tu ima bit pogrešno, isto tako neki plaču za onim health bočicama, da to je bilo super svako malo prekidat borbu i šibat u grad po bočice jer si naletio na malo zaje.... lika. Isto tako prečesto se događalo da se jako brzo napuni inventory stvarima, ovdje je inventory osjetno veći. Moj je dojam, da je igra u svakom segmentu poboljšana. Cijenim i vašu kritiku ovdje, ali iskreno vam velim da dosta toga što govorite nije uopće bitno za samu igru. U ovoj igri je bitno ubijat, i ne bit ubijen. Ništa više ni manje od toga, od prvog dana igra je tako konceptirana. Što se tiče same igre, i nekih teza kako će svi likovi bit isti. A kao da u dvojci, barbarian nije isto izgledo kao i drugi barbarian, razlika je bila samo u itemima i u tome što je neki imo malo više bodova ili skilova. Moje je mišljenje da radite prevelik slučaj oko toga da vi odlučujete o dodjeli skilova i bodova za vitality dexterity streight mana. Ovo je igra, ništa više od toga. Život je kompleksan, a igra je opuštanje i zabava. Barem bi tako trebalo bit, a neki očito žele kompleksnost i komplikacije u igrama, ko da toga nemamo u stvarnom životu dovoljno. Ovo je virtualni svijet, i razumjem namjeru blizarda. Oni s time ne kažu da smo mi glupi, već nam žele omogućit bezbrižnu zabavu uz što više igranja a ne razmišljanja. Ne mogu dočekat taj 15.05, da konačno okončamo ove nepotrebne i glupe debate. Igra će sigurno zadovoljit veliku većinu igrača koji je budu igrali, pogtovo one koji pređu cijelu igru. Takvi sigurno neće gunđat, o fucking atributes i skill trea.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 22:31   #1159
Crazy Shale
Premium
Moj komp

Crazy Shale's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ja nikako nemogu pokrenut igru sa ovim injectorom
Staro 22.04.2012., 22:44   #1160
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
@ korisnick
Pogledaj svoje postove 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 i lagano se zamisli.

10 puta pises jedno te isto, psihoticno pokusavas uvjeriti samog sebe ili sve nas kakav je diablo 3 i kak ti znas kolko ce biti super jer jer imas dokaz a to je da ti znas da ce biti super i svo negodovanje je glupo jer je diablo 3 super jer ti znas da je super i da ce jos jednom biti super, pogotovo super na najsuper nacin, i blizzard zna da je super i zato je najsuper onako kako su ga super napravili, superiška.

Vec je neko napisal prije da je ovo tvoje superisanje diabla 3 prirodni laksativ za sto imam fizicki dokaz, pa primarno pisem ovaj post u svrhu vracanja crijevne mikroflore u normalu. (mogu ne citati, ali to nije uklanjanje problema, supresijom se postize vise stete)

A kaj se same teme tice, random event generator radi odlicno, sa 3 lika sam presel i svaki put je dobar dio toga bil drukciji. (2 put novi dungeon, a podzemlje na groblju je uglavnom bilo shuffle-ano, isti dijelovi al drukcije rasporedjeni)
Overclock je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 22:58   #1161
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
A jesi me sjebo frajeru, ajme sad ovako teško ukomiran neću moć zaspat od muke što si ti prosro ovaj nadasve zanimljiv komentar mog komentiranja. Samo vam govorim da širite šizofreniju, radite paniku i hoćete odgurnut ljude od igre, a zapravo pojma nemate šta pričate. Seruckate iz dana u dan, i iskreno gadi mi se šta moram čitat ovdje i na ostalim forumima. Da ste vi takvi stručnjaci kakvima se ovdje prikazujete, odavno bi vas blizard zaposlio u savjetnički tim, a ne bi gubili dane i sate objašnjavajući zašto je D3 fail. Sad ti i tebi slični, nastavite crpit crijevnu mikrofloru jer sam vam reko da ste šizofreničari. A iskreno, mislim da ne griješim niti najmanje kada to tvrdim. Svakako da više ništa neću komentirat, s budalama se ne isplati raspravljat. Zamisli grijeha, nisu stavili atribute points kme kme kme ajde još malo zacvili magarče!

Grafika je epic fail, kme kme kme, nema više healt pointsa kme kme kme. Nema više mame i tate u igri, kme kme kme, nastavite niz kritičari, neću vas više ometat ipak ste vi najpametniji i vi najbolje znate, bolje i od blizarda šta treba ovoj igri da bi dobila na kvaliteti. Prava je šteta, što blizard nema vas u blizini, jer onda ne bi prodo mizernih 10 miliona primjeraka igre.

Ps....njima(nama) će igrat valjat, a vi slobodno derite tugu i ronite suze dok mi deremo tricu.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 23:12   #1162
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citam thread zadnjih pol sata, pojeo tonu kokica

Bottom line, svak ima nesto sto mu je super, nesto sto mu je cisti bullpoop, ali ne vidim previse "igrivost nevalja" prica, znaci da ce igra bit tipicna Blizzardova - vrh igrivost, zaraznost i to

Meni je sa svih 5 charactera bilo uzasan gust prec betu - po onome sto sam vidio u raznim videosima, dalje je samo bolje. Plus kad ulete gemovi i craftanje malo boljih itema... OTic ce dobar dio godisnjeg
Staro 22.04.2012., 23:30   #1163
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Citam thread zadnjih pol sata, pojeo tonu kokica
Isto kod mene, čitam cijelo vrijeme na mobu pa doma, urnebes

Zato nije ignore lista radila uopće, zanimljivo je
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 23:33   #1164
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ja sam izgubio volju čitat ovo. Iskreno, nisam ni pročito sve.. samo onako svaki drugi red .
AL htjedoh reć da se djelomično slažem s korisnick-om, pogotovo što previše kenjate , a drugo znam da smo svi mi navikli na d2 a prije toga na d1 i sam sebi priznajem da ne volim promjene, najradije bi igro d2 s boljom grafikom... al šta reć neg život ide dalje.. treba učit nove stvari.
Jedino po mom mišljenju što meni fali je što nisam okusio massovne pokolje.. napravim tamo neki masacr i napiše mi kao 15 mobova slaind, a ja si mislim wtf?? Na d2 ih je bilo bar 50, dok se sjetim prvog grada dok dođeš do onih crvenih što oživljavaju one malce...e to je masacr...a ne ovo.
Međutim igrao sam samo pol sata i pretpostavljam da sam u krivu .
Ma bit će d3 oke igra, al ja ju neću kupit . Nema si ne vremena ni para za to.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 23:42   #1165
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Ja nisam očekivao ništa pretjerano originalno i kompleksno, već ono što je bilo i prije u proširenom i većem izdanju.
For God sake...

Ono što je bilo prije, a dosta toga bitnoga je srezano i nepostojeće u trojci, a nikako veće...

Citiraj:
A to što će Blizard umjesto nas igrača dodjelit 3 boda u dexterity i 2 u manu prilikom nekog levela, mi ne igra nikakvu ulogu. S time su zapravo novim igračima, koji nikad nisu igrali D3 olakšali igranje igre.
Blizzard smatra igrače imbecilima, a tim "olakšanjem" to i dokazuje.

Citiraj:
Jer oni koji su igru i dizajnirali, najbolje znaju u šta treba uložit atribute i skill point tokom levelanja.
Jea rajt.

Nedaj Bože da igrači slože lika kakvog hoće.

Citiraj:
S time su ljude poštedili mišljenja o tome, i usmjerili pažnju isključivo na borbu.
Poštedi ti nas, molimo te.

Citiraj:
A kao da u dvojci, barbarian nije isto izgledo kao i drugi barbarian, razlika je bila samo u itemima i u tome što je neki imo malo više bodova ili skilova.
Ti stvarno ne čitaš ono što pišeš.

Ja hoću složiti sam svog spellcastera, summonera, tenka ili rangera, a ne kako su ti Blizzard idioti zamislili.

I da, malo ponovi engleski.
Riječ "Trea" ne postoji, a "Fun" je zabava, a ne obožavatelj
Staro 22.04.2012., 23:47   #1166
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Sta ste se uzvrpoljili ko mlada djevica pred udaju
Pa vec godinama para definira kako ce igre izgledat, a ako ne prodas igru u velikom broju nema para, pa se mora ic niz dlaku vecini (konzolasima) koja bas nije fanaticna ko neki (10 godina je igro D2, ideš miki svaka cast na vjernosti, volji i ljubavi )
Tako da je ovakav D3 kakav je ispa jos i dobar, svi znamo kakav meni ima The Elder Scrolls V: Skyrim, takav da je skoro pozeljno imat spojen Xbox-ov kontroler na PC da je lakse po njemu ici

Uglavnom 10 godina je proslo, ljepa vremena PC igranja i doticne logike su prosla pa ili se pomirimo sa tim ili se prestanimo igrat, dobro-dobro ima jos par casnih iznimki tipa "The Witcher 1 i 2" ali na zalost i oni ce prije ili kasnije podlec konzolitisu tj prilagodbi masovnom trzistu.

Nema vise gospodo, truli neokapitalizam je uso u sve pore zivota pa i na nasu zalos u igre tj njihovu proizvodnju i prodaju

Aj sad ekipa odo ja sanjat neke ljepse dane koji su prosli prije cca 10, a i vise godina
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 00:02   #1167
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Neznam ko je luđi ovaj što piše kilometarske postove ili hot što odgovara na njih!

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 00:13   #1168
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Nasla se dva pametna Matakovićoljubca

ps- samo da se zna kakv god da je (đava ga odnija) D3 ce se igrat i u mojoj kuci
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 01:00   #1169
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ova tema je krenula nabolje onog dana kada je Korisnick pitao za šifru za novčiće? Prošvikali ste skroz! Igra me se nije nešto dojmila, ali vjerojatno jer još nisam zagrijao stolicu... Pomalo, da se slegnu dojmovi.
Staro 23.04.2012., 01:23   #1170
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Nakon šifri za novčiće ja ga uopće ne shvaćam ozbiljno ali mi je zabavno čitati njegove postove.
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno