Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.02.2012., 11:39   #1591
tuba
Premium
Moj komp

tuba's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor -_Bad$ector_- Pregled postova
Mislim da sam nasao dobitnu kombinaciju bar sto se mene tice. GGR novi rom + v6 skripta. Zanemario sam ocajne rezultate u benchmarku(1050 bodova) i odlucio probati rom u igri. Na svakom romu isprobam trial xtreme 2 i sasvim sam siguran da se igra najbolje vrti na ovom romu. Bolje cak nego na cyanu koji mi uvijek daje najbolje rezultate u sintetici(1370, antutu). Procesor uredno radi na 780mhz sto je odlicno jer mi u svim drugim romovima ne ide preko 729mhz. Htio sam ga probati stavit na 800 ali rom ne da preko 780. Maknuo sam jedino 360 launcher jer je po meni prevelik potrosac resursa na ovom mobu(iako je radio puno bolje vec na cyanu) i stavio sam launcher pro - drawer leti.
stavio sam trial xreme2 na SupersonicV4 na 600 ni da mrdne sve se smrzlo jedino radi na 729 i ne baš fluidno
tuba je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 11:39   #1592
pnnk
Registered User

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor -_Bad$ector_- Pregled postova
Mislim da sam nasao dobitnu kombinaciju bar sto se mene tice. GGR novi rom + v6 skripta.
Jel možeš reći kakve si postavke postavio na v6 skripti?
pnnk je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 12:43   #1593
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor pnnk Pregled postova
Evo da odgovorim tebi i bad sectoru. Isključite si v6 skriptu jer će vam počet radit probleme nakon nekog vremena na GGR-u i mob će se počet usporavat. Uz GGR obavezno napravit swap, a ext po želji i to je uz launcher pro dobitna kombinacija. Sintetiku zaboravite jer ovaj rom u igrama šije sve kaj sam isprobao do sad.
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 14:27   #1594
-_Bad$ector_-
Premium
Moj komp

-_Bad$ector_-'s Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Jel mogu swap napraviti naknadno?

Citiraj:
Autor tuba Pregled postova
stavio sam trial xreme2 na SupersonicV4 na 600 ni da mrdne sve se smrzlo jedino radi na 729 i ne baš fluidno

Na GGR radi skroz fluidno. Na cyanu isto radi ok, ali tu i tamo zatrza na 729mhz.

Citiraj:
Autor pnnk Pregled postova
Stavio sam postavke pod brojem 6.
Staro 04.02.2012., 15:32   #1595
flyingcop
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
.. molio bih pomoc, probam promijeniti ringtone posebno za osobu iz kontakta, uredno nadje mp3-icu, save, medjutim opet zvoni default zvono, ima li tome lijeka na u8650? (custom rom)

pozz i hvala!
flyingcop je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 15:49   #1596
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
ja sam nasao caku, skini winamp, pusti pjesmu koju oces, kliknes options na mobu i save as ringtone

nema na čemu
Staro 04.02.2012., 16:10   #1597
flyingcop
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor JuXo Pregled postova
ja sam nasao caku, skini winamp, pusti pjesmu koju oces, kliknes options na mobu i save as ringtone
nema na čemu
.. znam tu foru iz playera, ali ne ide to za kontakt posebno, vec za sve
flyingcop je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 16:17   #1598
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Evo da odgovorim tebi i bad sectoru. Isključite si v6 skriptu jer će vam počet radit probleme nakon nekog vremena na GGR-u i mob će se počet usporavat. Uz GGR obavezno napravit swap, a ext po želji i to je uz launcher pro dobitna kombinacija. Sintetiku zaboravite jer ovaj rom u igrama šije sve kaj sam isprobao do sad.
Iako često mjenjam romov, najdulje sam imao cm7.2 i v6supercharger skriptu i nakon nekog vremena nije bilo niti jednog problema. Upravo swap radi sranje, upravo to se nebi trebalo raditi. Google čini čuda
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 17:11   #1599
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor flyingcop Pregled postova
.. molio bih pomoc, probam promijeniti ringtone posebno za osobu iz kontakta, uredno nadje mp3-icu, save, medjutim opet zvoni default zvono, ima li tome lijeka na u8650? (custom rom)

pozz i hvala!
Stavi si full screen caller.on ti ima i video i mjenjanje zvona za svaki kontakt.
On bi trebao raditi na sonicu.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 20:36   #1600
nikica1211
Guest

Datum registracije: Jan 2012
Zsto ste mi obrisali prethodni post. Nisam nista lose rekao. UGL:

Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
malo je glupo pitanje ali ne znam di da pogledam !
da li postoji nekako drugacije huawei uplatiil iz standbya osim tipke za gasenje ? jel postoji neka kombinacija ili samo ta tipka?
Ova aplikacija ti to omogucava. ima fanomenalne funkcije uredivanja. Moras je platit al vjeruj mi isplati se. Ja sam na lock screen dodao vlastite widgete i otkljucavanje kao u ICS-a! Mozes podesit da ti trza na VOLUME tipke. Pa eto ako ti se da dat 20 kn za aplikaciju ona ce ti rjesit problem!

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 22:35. Razlog: Već postoji link
nikica1211 je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2012., 23:14   #1601
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Iako često mjenjam romov, najdulje sam imao cm7.2 i v6supercharger skriptu i nakon nekog vremena nije bilo niti jednog problema. Upravo swap radi sranje, upravo to se nebi trebalo raditi. Google čini čuda
Ma zguglo sam Probao sam Kineza111, sonic cleana i GGR sa v6 bez swapa. GGR mi se sa V6 počeo čudno ponašati. Npr. igram Bejewled2 pa mi trza dok učitava, pa počne trzat u igri i sl. Dešavalo mi se da me koji put izbaci iz igre i sl. Kad sam isključio skriptu vratilo se sve u normalu. Ugl bolje mi radi bez skripte. Nisam ni gledao kad sam stavljao GGR prvi put da li podržava swap i ext jer sam imal neku class 4 karticu. Kad sam kupio Class10 karticu vidio sam da Lean da kemija sa swapom pa sam isprobao da vidim kak radi na GGR-u i super mi je. Kaj se tiče igri i sl tu nema nikakve razlike, nit je kaj brže nit sporije. Napredak je kaj se ne gase aplikacije kad ih ne isključim već samo prebacim na nešto drugo. Npr surfam, prebacim na poruke i kad se vratim u browser ne učitava sve ispočetka i sl. Probaj pa vidi....
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 10:02   #1602
recod
Registered User

Zna li netko kako rijesit one crte kod kamere na cyanu?
recod je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 10:52   #1603
pnnk
Registered User

Citiraj:
Autor recod Pregled postova
Probaj vratiti procesor na 600 isti problem sam imao na drugom romu kad je overclockan preko 600

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 11:30. Razlog: nepotrebno
pnnk je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 11:04   #1604
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

Datum registracije: Dec 2008

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 11:12. Razlog: nepotrebno
JuXo je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 12:32   #1605
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor recod Pregled postova
Probaj mjenjat governor opciju u programu koji koristis za overclock, mislim da sam negdje naletio na netu da kad stavis smartass ili smartass v2, da onda ne dolazi do toga problema sa kamerom

Bez uvrede svima koji su pokupili sa foruma, ali cijela ova sapunica oko baniranja silvia je presmijesna, ban je dobio lik koji ni na koji nacin nije doprinjeo topicu, postavljao je ista pitanja po nekoliko puta, da ne spominjem da je na ta pitanja odgovoreno sto puta, ali neki ljudi ocito nikad nisu culi za funkciju search na forumu, ili za google.

Mora mu se priznati da je imao stvarno zanimljive ideje tipa on je nasao rom za Huawei Ideos X5 pa ako bi netko drugi htio probat stavit taj rom na Sonica, jer se on boji da ne zbrika mob, mislim stvarno, primjer osobe koja doprinosi razvoju teme i prosirenju znanja o tome sto radi a sto ne opcenito...

I onda nakon sto je on popusio ban jer je i nakon upozorenja admina/moda nastavio u istom tonu, nekoliko ostalih se nadju uvrijedjeni time? Ispadate djeca koja se ponasaju kao da nikad prije nisu bili clanovi nekog foruma i kao da ne znate na koji nacin oni funkcioniraju...
KeiOffice je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 12:39   #1606
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ne bi ni mi bolje sročili... dakle postoje pravila foruma i opća pravila međuljudske komunikacije koje dotični nije poštivao + multiacc koji su strogo zabranjeni.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 14:05   #1607
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Dajte ljudi idemo iz početka,bez svađa-MOLIM VAS?
Svi se nešto vrijeđaju,vratite Silvija,i sve,da se to zaboravi,pravila foruma se znaju,jebem ti,pa imaš edit,quote,pa nije to neki problem,dajte da nastavimo o mobitelu,a ne 2strane se svi svađamo i nadjebavamo.

FUCKING EDIT

Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 05.02.2012. u 14:14.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 14:22   #1608
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Upravo to, tema je Huawei Sonic U8650. Dosta više o Silviju i ekipi, oni su napravili što su htjeli, otišli su gdje žele biti, nazad na temu.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 19:57   #1609
maxtormaster
Registered User

uzeo bateriju na ebayu od 2420 mah za huaweia u8650 .
jel neko mozda vec isprobao ? ako je kakva su iskustva ?

http://www.ebay.com/itm/250953753478...ht_2174wt_1140

Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 05.02.2012. u 19:59. Razlog: jos podataka
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 20:02   #1610
tadeii
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
javi iskustva
tadeii je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2012., 21:13   #1611
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
uzeo bateriju na ebayu od 2420 mah za huaweia u8650 .
jel neko mozda vec isprobao ? ako je kakva su iskustva ?

http://www.ebay.com/itm/250953753478...ht_2174wt_1140
Zvuci predobro da bi bilo istinito iskreno... nekako sumnjam da je moguce izvuci toliko veci kapacitet iz baterije iste velicine kao i tvornicka baterija...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1170685

Ovdje se raspravljalo nesto bas o tim "Gold high capacity business battery", doduse ne za Huawei Sonic nego neki drugi mob, no mislim da se moze primjeniti i na ovu bateriju buduci da se radi o istome proizvodjacu, netko je otvorio bateriju pa je unutra bila celija od 750mAh...

Sretno s time, i svakako javi kad ti stigne ako si je vec narucio da li stvarno vrijedi dati novce za tu bateriju ili ne, tj. da li ti traje ista duze nego originalna baterija...

U svakom slucaju dobro pa si narucio preko ebaya pa uvijek mozes otvorit case i pozalit se da prodavac prodaje robu koja ne odgovara opisu/specifikacijama i trazit svoje novce nazad
Staro 06.02.2012., 22:00   #1612
maxtormaster
Registered User

Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Zvuci predobro da bi bilo istinito iskreno... nekako sumnjam da je moguce izvuci toliko veci kapacitet iz baterije iste velicine kao i tvornicka baterija...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1170685

Ovdje se raspravljalo nesto bas o tim "Gold high capacity business battery", doduse ne za Huawei Sonic nego neki drugi mob, no mislim da se moze primjeniti i na ovu bateriju buduci da se radi o istome proizvodjacu, netko je otvorio bateriju pa je unutra bila celija od 750mAh...

Sretno s time, i svakako javi kad ti stigne ako si je vec narucio da li stvarno vrijedi dati novce za tu bateriju ili ne, tj. da li ti traje ista duze nego originalna baterija...

U svakom slucaju dobro pa si narucio preko ebaya pa uvijek mozes otvorit case i pozalit se da prodavac prodaje robu koja ne odgovara opisu/specifikacijama i trazit svoje novce nazad
javim vam cim stigne tek sam ju neki dan narucio . necu ostavljati feedback dok ne isprobam jedno 7-8 dana da vidim kako ce se ponasati . hvala na ovom linku u svakom slucaju
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2012., 01:06   #1613
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo ja koristim a.war-ovog kineza(?) sa OC-om, mogu reci da mi se mob jos nije resetirao, radi normalno i na 748mhz mada ja nejdem preko 710. Rom je fluidan i preporod nakon defaultnog roma koji je dosao s mobom, sam UI radi bez zastajkivanja lagganja itd.
Igre rade dosta dobro (nisam ni probavao previse sa defaultnim romom), za Angry birds mogu reci da mi sada samo pokoja mapa trza, ostale sada rade potpuno normalno, pogotovo na povisenim taktovima.
Baterija mi traje potpuno zadovoljavajuce. Danas npr. ujutro skinut s punjaca, oko 30-45 min Angry birdsa, 1.5h muzike, nesto 0.facebooka preko 3G mreze i trenutno je na 45% kapaciteta.
Staro 07.02.2012., 14:48   #1614
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
to ti je zadovoljavajuća baterija?

Ja sam navikao minimum dva dana, ako mi padne mrtva ranije, dođe mi da se ubijem. to je jedina stavr koja me smeta kod smatphoneova, imaju toliko jadnu autonomiju da je to strašno. Većina top modela kliče presretno što izdrže 24h. Očito je da ne prate razvoj tehnologije baterija i ostatka hardveraja.

Test bi trebao biti vikend, petak navečer, do nedjelja navečer. puno ljudi putuje i minimum od 48h autonomije bi se trebao uvesti kao standard, mislim da nikome ne bi smetalo 10dkg više u džepu da ne mora svaku noć punit mobitel.
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2012., 00:04   #1615
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo izasla nova verzija Cm7.2-ICS RC2:
http://www.myppc.it/web/community/vi...p?f=189&t=6832

Kad ga neko proba neka javi dojmove (pogotovo zvuk u slusalici-mislim da je jos uvik tih).
Ja cu ga probat preko vikenda stavit, kad se oslobodim malo od posla.
antebr je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2012., 01:31   #1616
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Piše dolje da je još uvijek tiho. Malo ga je ubrzao, dodao neke aplikacije i to je to.

Jedno pitanje za a.war-a - ovaj drugi tvoj ROM sa OC kernelom. Jel on temeljen na 1111-2(1) ROM-u kojem je dodan kernel sa OC-em ili je to onaj drugi Kineski ROM (koji je meni ipak bio manje fluidan nego prvi bez OC-a) sa tvojim nekim postavkama ?
Staro 08.02.2012., 09:38   #1617
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
Autor antebr Pregled postova
Evo izasla nova verzija Cm7.2-ICS RC2:
http://www.myppc.it/web/community/vi...p?f=189&t=6832

Kad ga neko proba neka javi dojmove (pogotovo zvuk u slusalici-mislim da je jos uvik tih).
Ja cu ga probat preko vikenda stavit, kad se oslobodim malo od posla.
Jel isprobao netko? Nemam vremena za natezat se s tim pa nek mi ga neko samo usporedi s benruovim koji sam nategnuo da radi baš kako oču.
Staro 08.02.2012., 14:59   #1618
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Jel isprobao netko? Nemam vremena za natezat se s tim pa nek mi ga neko samo usporedi s benruovim koji sam nategnuo da radi baš kako oču.
Evo probavam ga bas, no mislim da nema smisla da mjenjas benru-ov cyan sa ovom verzijom jer neces nista bitno dobiti, jedina stvarna razlika je u bojama sucelja i animacijama, neki elementi sucelja su mi fora, no sveukupno gledano sucelje nedoradjeno i prakticno neupotrebljivo, jer je sve tamno, u nekim slucajevima i pozadine i tekst koji je na toj pozadini tako da je necitljivo...

Zvuk u slusalici isti kao kod Benru-a, tisi nego sa stock romovima, no meni osobno dovoljno glasno da cujem sugovornike, no problem je mikrofon koji je pretih pa mene drugi ne cuju...
Staro 08.02.2012., 15:41   #1619
tincha95
Registered User

ovako... posto sam do sad bio korisnik iOS-a tj. imo sam iPhone3gs i upucen sam u jailbreak vise nego u root i custom rom molio bi neko ko je vise upucen u root i custom rom da mi se javi na email... oleticmartin95@gmail.com
tincha95 je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2012., 16:11   #1620
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Evo probavam ga bas, no mislim da nema smisla da mjenjas benru-ov cyan sa ovom verzijom jer neces nista bitno dobiti, jedina stvarna razlika je u bojama sucelja i animacijama, neki elementi sucelja su mi fora, no sveukupno gledano sucelje nedoradjeno i prakticno neupotrebljivo, jer je sve tamno, u nekim slucajevima i pozadine i tekst koji je na toj pozadini tako da je necitljivo...

Zvuk u slusalici isti kao kod Benru-a, tisi nego sa stock romovima, no meni osobno dovoljno glasno da cujem sugovornike, no problem je mikrofon koji je pretih pa mene drugi ne cuju...
Hvala ti na osvrtu onda ne mjenjam. Moja slušalica je tiša, al ja sv čujem bez problema tako, a i drugi mene čist ok čuju

Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
ovako... posto sam do sad bio korisnik iOS-a tj. imo sam iPhone3gs i upucen sam u jailbreak vise nego u root i custom rom molio bi neko ko je vise upucen u root i custom rom da mi se javi na email... oleticmartin95@gmail.com
Ja sam također s 3gs-a na sonic došao, samo prati korake u 1 i 2 postu i nećeš imati nikakvih problema siguran sam.
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno