|
![]() |
#1591 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo da odgovorim tebi i bad sectoru. Isključite si v6 skriptu jer će vam počet radit probleme nakon nekog vremena na GGR-u i mob će se počet usporavat. Uz GGR obavezno napravit swap, a ext po želji i to je uz launcher pro dobitna kombinacija. Sintetiku zaboravite jer ovaj rom u igrama šije sve kaj sam isprobao do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel mogu swap napraviti naknadno? Citiraj:
Na GGR radi skroz fluidno. Na cyanu isto radi ok, ali tu i tamo zatrza na 729mhz. Stavio sam postavke pod brojem 6.
![]() |
![]() |
#1595 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
.. molio bih pomoc, probam promijeniti ringtone posebno za osobu iz kontakta, uredno nadje mp3-icu, save, medjutim opet zvoni default zvono, ima li tome lijeka na u8650? (custom rom) pozz i hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | |
Registered User
|
Citiraj:
On bi trebao raditi na sonicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | |
Guest
Datum registracije: Jan 2012
|
Zsto ste mi obrisali prethodni post. Nisam nista lose rekao. UGL: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 22:35. Razlog: Već postoji link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1601 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1602 |
Registered User
|
Zna li netko kako rijesit one crte kod kamere na cyanu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 11:30. Razlog: nepotrebno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.02.2012. u 11:12. Razlog: nepotrebno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Probaj mjenjat governor opciju u programu koji koristis za overclock, mislim da sam negdje naletio na netu da kad stavis smartass ili smartass v2, da onda ne dolazi do toga problema sa kamerom ![]() Bez uvrede svima koji su pokupili sa foruma, ali cijela ova sapunica oko baniranja silvia je presmijesna, ban je dobio lik koji ni na koji nacin nije doprinjeo topicu, postavljao je ista pitanja po nekoliko puta, da ne spominjem da je na ta pitanja odgovoreno sto puta, ali neki ljudi ocito nikad nisu culi za funkciju search na forumu, ili za google. Mora mu se priznati da je imao stvarno zanimljive ideje tipa on je nasao rom za Huawei Ideos X5 pa ako bi netko drugi htio probat stavit taj rom na Sonica, jer se on boji da ne zbrika mob, mislim stvarno, primjer osobe koja doprinosi razvoju teme i prosirenju znanja o tome sto radi a sto ne opcenito... I onda nakon sto je on popusio ban jer je i nakon upozorenja admina/moda nastavio u istom tonu, nekoliko ostalih se nadju uvrijedjeni time? Ispadate djeca koja se ponasaju kao da nikad prije nisu bili clanovi nekog foruma i kao da ne znate na koji nacin oni funkcioniraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Registered User
|
Dajte ljudi idemo iz početka,bez svađa-MOLIM VAS? Svi se nešto vrijeđaju,vratite Silvija,i sve,da se to zaboravi,pravila foruma se znaju,jebem ti,pa imaš edit,quote,pa nije to neki problem,dajte da nastavimo o mobitelu,a ne 2strane se svi svađamo i nadjebavamo. FUCKING EDIT Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 05.02.2012. u 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Registered User
|
uzeo bateriju na ebayu od 2420 mah za huaweia u8650 . jel neko mozda vec isprobao ? ako je kakva su iskustva ? http://www.ebay.com/itm/250953753478...ht_2174wt_1140 Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 05.02.2012. u 19:59. Razlog: jos podataka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
javi iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |
JDM
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1170685 Ovdje se raspravljalo nesto bas o tim "Gold high capacity business battery", doduse ne za Huawei Sonic nego neki drugi mob, no mislim da se moze primjeniti i na ovu bateriju buduci da se radi o istome proizvodjacu, netko je otvorio bateriju pa je unutra bila celija od 750mAh... Sretno s time, i svakako javi kad ti stigne ako si je vec narucio da li stvarno vrijedi dati novce za tu bateriju ili ne, tj. da li ti traje ista duze nego originalna baterija... U svakom slucaju dobro pa si narucio preko ebaya pa uvijek mozes otvorit case i pozalit se da prodavac prodaje robu koja ne odgovara opisu/specifikacijama i trazit svoje novce nazad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ja koristim a.war-ovog kineza(?) sa OC-om, mogu reci da mi se mob jos nije resetirao, radi normalno i na 748mhz mada ja nejdem preko 710. Rom je fluidan i preporod nakon defaultnog roma koji je dosao s mobom, sam UI radi bez zastajkivanja lagganja itd. Igre rade dosta dobro (nisam ni probavao previse sa defaultnim romom), za Angry birds mogu reci da mi sada samo pokoja mapa trza, ostale sada rade potpuno normalno, pogotovo na povisenim taktovima. Baterija mi traje potpuno zadovoljavajuce. Danas npr. ujutro skinut s punjaca, oko 30-45 min Angry birdsa, 1.5h muzike, nesto 0.facebooka preko 3G mreze i trenutno je na 45% kapaciteta.
![]() |
#1614 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
to ti je zadovoljavajuća baterija? Ja sam navikao minimum dva dana, ako mi padne mrtva ranije, dođe mi da se ubijem. to je jedina stavr koja me smeta kod smatphoneova, imaju toliko jadnu autonomiju da je to strašno. Većina top modela kliče presretno što izdrže 24h. Očito je da ne prate razvoj tehnologije baterija i ostatka hardveraja. Test bi trebao biti vikend, petak navečer, do nedjelja navečer. puno ljudi putuje i minimum od 48h autonomije bi se trebao uvesti kao standard, mislim da nikome ne bi smetalo 10dkg više u džepu da ne mora svaku noć punit mobitel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo izasla nova verzija Cm7.2-ICS RC2: http://www.myppc.it/web/community/vi...p?f=189&t=6832 Kad ga neko proba neka javi dojmove (pogotovo zvuk u slusalici-mislim da je jos uvik tih). Ja cu ga probat preko vikenda stavit, kad se oslobodim malo od posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Piše dolje da je još uvijek tiho. Malo ga je ubrzao, dodao neke aplikacije i to je to. Jedno pitanje za a.war-a - ovaj drugi tvoj ROM sa OC kernelom. Jel on temeljen na 1111-2(1) ROM-u kojem je dodan kernel sa OC-em ili je to onaj drugi Kineski ROM (koji je meni ipak bio manje fluidan nego prvi bez OC-a) sa tvojim nekim postavkama ?
![]() |
#1617 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | |
JDM
|
Citiraj:
Zvuk u slusalici isti kao kod Benru-a, tisi nego sa stock romovima, no meni osobno dovoljno glasno da cujem sugovornike, no problem je mikrofon koji je pretih pa mene drugi ne cuju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Registered User
|
ovako... posto sam do sad bio korisnik iOS-a tj. imo sam iPhone3gs i upucen sam u jailbreak vise nego u root i custom rom molio bi neko ko je vise upucen u root i custom rom da mi se javi na email... oleticmartin95@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |