Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.01.2012., 13:19   #2131
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ima i u tome nešto

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 13:21   #2132
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

O Japancima: pošto je Jopis lijepo napisao da se ne može suditi o brendovima na bazi toga što si u životu imao 3 vozila iste marke, prizivam zato sud ADAC-a, tj. njemačkog autokluba koji ima 4 x više članova nego RH stanovnika ( 2010 godine nešto više od 17 milijuna članova ). U suradnji sa TUV-om , marljivo se bilježi "kvarljivost" pojedinih brendova/modela kroz razdoblje garancije i učestalost kvarova i neispravnosti na tehničkom pregledu.
Već godinama su na vrhu japanski proizvođači. Iznimke po modelima/godinama proizvodnje svakako postoje, no tako velika baza statističkih podataka ipak na nešto ukazuje.
Porah posluku a vi se nemojte dalje svađati...
Usput, žena je zraubala M 323F od 1991. do 2008. , sad rauba 323f god. 2003. a ja taljigam Toyo Avensis god. 2002. Na sva tri vozila, najveći kvar je bio "ženski kuplung" na prvoj Mazdi na 125 Tkm i propišani kiler na istoj pred samu prodaju 2008. god. Ostalo sve 5 !
Staro 13.01.2012., 13:28   #2133
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Sve štima, samo i nije neko mjerilo učestalost kvarova pod garancijom ili padovi na tehničkom. Najbitnije je ono što se događa poslije garancije, onda se vidi kvaliteta.
Na tehničkom možeš pasti zbog banalnosti tipa pregorene žarulje ili lošeg ulja u kočnicama, pa će se brojati u statistiku pada vozila te marke i modela, a kad ti odeš sa autom starim 4 godine u neovlašteni servis da bi platio mijenjanje turbine od 1000€ i sl. peezdarije, onda je to nešto što statistika ne pokriva, a velika je mogućnost da je takav kvar vrlo čest, a preskup.
Staro 13.01.2012., 13:31   #2134
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Na kraju krajeva,najbolji auto je onaj koji se ne kvari i ne stvara glavobolje i troškove,tako da šta god uzeo,neka ga netko dobro pogleda,izmjeri kompresiju itd,i šta god uzeo bit će najbolji na svijetu ako ti ne bude stvarao probleme...jer eto,sve se na kraju svodi na to.
Staro 13.01.2012., 13:37   #2135
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
2 Thoroughbred B

Na ono tvoje o motoru u Saabu, pogledaj recimo pežo, koristi boschovu elektroniku kao i večina ostalih auta a najviše problema imaju sa, pogodi, elektronikom.
Tako da bi rekao da je to izolirani slučaj saaba a ne motora.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 13:39   #2136
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
a kad ti odeš sa autom starim 4 godine u neovlašteni servis da bi platio mijenjanje turbine od 1000€ i sl. peezdarije, onda je to nešto što statistika ne pokriva, a velika je mogućnost da je takav kvar vrlo čest, a preskup.
Nema te turbine koju neznanje nebude ubilo...Pricao sam sa likom koji je aviomehanicar pa mi pricao o zagrijavanju i hladenju turbaka na avionima...to oni rade tek toliko jer nemaju sta za radit?
Staro 13.01.2012., 13:39   #2137
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
2 Thoroughbred B

Na ono tvoje o motoru u Saabu, pogledaj recimo pežo, koristi boschovu elektroniku kao i večina ostalih auta a najviše problema imaju sa, pogodi, elektronikom.
Tako da bi rekao da je to izolirani slučaj saaba a ne motora.
Neznam,nisam se interesirao,ali zvuči nevjerovatno...pazi Saab,sinonim za robusnost i kvalitetu,nekad...očito Čak i auto kuća u ZG-u propala radi toga...i mi smo ih tužili.
Staro 13.01.2012., 13:40   #2138
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ima tu jedna caka koja se pojavlja na bilo kojem proizvodu ne samo autima.

U većini slućajeva auta (ali i bilo čega drugoga) kojih ima najviše na tržištu će se najčešće čuti da se kvare.

Recimo da na tržištu ima auta A 100 komada, a auta B 20 komada. Ako se A auta pokvari 10 komada, vjerojatno ćemo čuti za svih 10 a za ovih ostalih dobrih 90 nećemo znati. A auta B se pokvari 3 komada, i mi čujemo za ta 3 loša, al neznamo za onih 17 dobrih. Jer istina je da prije čujemo za nešto što nevalja nego što valja, valjda se podrazumjeva da valja pa se nitko ni nehvali i sl.
I kad složiš statistiku po onome što ste čuli, izgleda da se auto A triput više kvari od auta B dok je prava situacija drugačija, 10% kod auta A naspram 14% kod auta B.
Staro 13.01.2012., 13:40   #2139
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Na kraju krajeva,najbolji auto je onaj koji se ne kvari i ne stvara glavobolje i troškove,tako da šta god uzeo,neka ga netko dobro pogleda,izmjeri kompresiju itd,i šta god uzeo bit će najbolji na svijetu ako ti ne bude stvarao probleme...jer eto,sve se na kraju svodi na to.

Najbolja sansa za da dobije takav pogotvo polovni je Japanac po mogucnosti benzinac. 90% su jako jednostavni i kvalitetno sklepani. Posjedujem ih vise od 15 godina i jedini kvar mi je bio alternator na Toyoti na sto me uredno upozoravala zaruljica za koju sam mislio da se zblesirala jer je frendovima tako cesto znalo bit na Fiatima, Alfama i sl.
ZNaci preko 15god. Suzuki Swift GTI, 1.5 vvt gs, SX4. Mitsubishi Colt (stari je vozio Lancer iz 91. neunistiv, kasnije isto Lancer ali 99) i Carisma i Toyota Starlet 1.3 12v. Samo jedan kvar..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.01.2012. u 13:46.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 13:47   #2140
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Sve štima, samo i nije neko mjerilo učestalost kvarova pod garancijom ili padovi na tehničkom. Najbitnije je ono što se događa poslije garancije, onda se vidi kvaliteta.
Na tehničkom možeš pasti zbog banalnosti tipa pregorene žarulje ili lošeg ulja u kočnicama, pa će se brojati u statistiku pada vozila te marke i modela, a kad ti odeš sa autom starim 4 godine u neovlašteni servis da bi platio mijenjanje turbine od 1000€ i sl. peezdarije, onda je to nešto što statistika ne pokriva, a velika je mogućnost da je takav kvar vrlo čest, a preskup.
Kad sve zbrojiš, kvarove pod garancijom i one na tehničkom dobiješ prosjek. Pa i žarulja koja češće pregara ( sam znaš, Peugeot svojedobno ) je stvar koja može vlasnika dovesti do nemale srdžbe, pogotovo ako za zamjenu iste mora kod tebe u servis, eda bi mu ti skinuo pol' prednjeg kraja zbog zamjene.
Slažem se da su kvarovi nakon garancije djelomično neevidentirani te ponešto mijenjaju sliku. Ipak, te "peezdarije" u mlađoj dobi vozila navode kupce da dobro razmisle hoće li ponovo kupiti isti brand/model. Pokazatelji o prodaji na svjetskoj razini isto puno govore.
Staro 13.01.2012., 13:49   #2141
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Neznam,nisam se interesirao,ali zvuči nevjerovatno...pazi Saab,sinonim za robusnost i kvalitetu,nekad...očito Čak i auto kuća u ZG-u propala radi toga...i mi smo ih tužili.
A vrlo lako moguće da si naletio na loš primjerak, a kod takvih nema pomoći

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 13.01.2012., 13:52   #2142
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
A vrlo lako moguće da si naletio na loš primjerak, a kod takvih nema pomoći
Cijela serija s tim motorom je bila takva...propao trgovac u Zagrebu zbog toga,neke reklamacije Saab nije šljivio 5% (vjerovatni sukob s alfom zbog motora),pa je nakon tužbi sam trgovac morao o svom trošku popravljat sve što je bilo za popravit...a nije bilo jeftino,djelovi turbine i turbina sama...pa struja,itd..

Vjerovatno kad bis danas kupio isti auto s istim motorom,ali danasnje proizvodnje,nebis dozivio niti jedan jedini problem...(kako drugacije),ali opet,iskustvo je bilo za ubit se i zamjerio mi se Saab.
Staro 13.01.2012., 13:59   #2143
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
O Japancima: pošto je Jopis lijepo napisao da se ne može suditi o brendovima na bazi toga što si u životu imao 3 vozila iste marke, prizivam zato sud ADAC-a, tj. njemačkog autokluba koji ima 4 x više članova nego RH stanovnika ( 2010 godine nešto više od 17 milijuna članova ). U suradnji sa TUV-om , marljivo se bilježi "kvarljivost" pojedinih brendova/modela kroz razdoblje garancije i učestalost kvarova i neispravnosti na tehničkom pregledu.
Već godinama su na vrhu japanski proizvođači. Iznimke po modelima/godinama proizvodnje svakako postoje, no tako velika baza statističkih podataka ipak na nešto ukazuje.
Porah posluku a vi se nemojte dalje svađati...
Usput, žena je zraubala M 323F od 1991. do 2008. , sad rauba 323f god. 2003. a ja taljigam Toyo Avensis god. 2002. Na sva tri vozila, najveći kvar je bio "ženski kuplung" na prvoj Mazdi na 125 Tkm i propišani kiler na istoj pred samu prodaju 2008. god. Ostalo sve 5 !

To ti je sve relativno, Honda, Mazda, Toyota...povukli su valjda par milja vozila zbog grešaka ovakvih ili onakvih...

Kaj se tiče statistike, pričal mi je lik koji vozi samo Toyote-oni su davali višegodišnje garancije na sve živo i kad auto skvikne zoveš drito njih i vozi se u njihov centar tak da takve stvari nisu ulazile u statistiku

Isti lik mi je rekel da bi mu tamo (Švica) kožu sa leđa oderali da ga ulove da sam mjenja disk-pločice ili takve sitnice pa brijem da i kompletno servisiranje u ovlaštenom isto igra neku ulogu...

Kod nas se 2/3 svega dela kod fušera

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 14:03   #2144
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Ima tu jedna caka...
A ima i druga caka koju su pametni ljudi iskoristili da se izbjegne to o čemu ti pričaš i ona se otprilike zove "prosječan broj kvarova (ili čega već) na 1000 automobila (ili čega već)"
generic je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 14:04   #2145
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Kad sve zbrojiš, kvarove pod garancijom i one na tehničkom dobiješ prosjek. Pa i žarulja koja češće pregara ( sam znaš, Peugeot svojedobno ) je stvar koja može vlasnika dovesti do nemale srdžbe, pogotovo ako za zamjenu iste mora kod tebe u servis, eda bi mu ti skinuo pol' prednjeg kraja zbog zamjene.
Slažem se da su kvarovi nakon garancije djelomično neevidentirani te ponešto mijenjaju sliku. Ipak, te "peezdarije" u mlađoj dobi vozila navode kupce da dobro razmisle hoće li ponovo kupiti isti brand/model. Pokazatelji o prodaji na svjetskoj razini isto puno govore.
Znam ja kako se računa taj prosjek, zato i kažem da nije reprezentativan, tj nije značajan (bar meni osobno) upravo zbog činjenice da 99% problema, ozbiljnih, na automobilima nastaju nakon isteka garancije - samo nekoliko primjera - prvom susjedu-passat 1.9tdi-izgorio klip na motoru-šteta u desecima tisuća kuna-3.5g star automobil,on prvi vlasnik;-mom ujaku na xsari 1.4-otišao dihtung glave,on prvi vlasnik, isto nedugo po isteku garancije;punto2 1.2-od ujne sestrična-otišao dihtung glave, pregrijao se-2.5g star automobil; i tako, imam ja takvih primjera stvarno prilično oko sebe, zato i kažem da je značajnije što se događa sa automobilima nakon garancije pa do 10.-e godine postojanja.
Mada se slažem i s ovim što si ti napisao, masu ljudi će odbit i činjenica da automobil ima problema i pod garancijom i na tehničkom, ma koliko oni beznačajni bili. Koliki je fanatizam vozača toyote da su im automobili najkvalitetniji na svijetu, a koliko smo u zadnjih cca 10 godina čitali o povlačenjima corolli, aurisa, avensisa, zbog raznoraznih 'tvorničkih' grešaka, naknadno otkrivenih.... Niti jedan automobil/marka nisu savršeni, niti će ikada biti, a kvaliteta izrade što dalje sve više opada, na žalost, tako da ono što je Thoroughbred B napisao stoji 100% (a i ja više puta u ovoj temi) - dobro pregledati automobili imati sreće da dotični ne stvara probleme kvarovima. Amen.
Staro 13.01.2012., 14:38   #2146
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
A ima i druga caka koju su pametni ljudi iskoristili da se izbjegne to o čemu ti pričaš i ona se otprilike zove "prosječan broj kvarova (ili čega već) na 1000 automobila (ili čega već)"

A gle, statistički gledano ja imam 2 auta, a zapravo nemam nijedan.
Staro 13.01.2012., 14:47   #2147
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Vidim da ima dosta pizdarija sa Passatom B5. Odavno sam čuo da B5 ima par tvorničkih grešaka(ovjes, homokinetički zglobovi, motor je obrnuto postavljen il nešto tak). Ali iz skoro osobnog iskustva mogu potvrdit da je B5.5 vrhunski auto(130ks), bez greške prešao nekih 250k, samo redovni servis.
Poruka, kupujte redizajnirane modele. To vrijedi i kod novih auta pogotovo. Ne odma kupit tek izašli model.
Staro 13.01.2012., 14:57   #2148
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Tak je moj susjed kupio glanc novog passata b5.5 130, mjesec dana nakon što je izašao b6. I to dosta jeftinije od b6. Auto se uopće ne kvari, al jbg, stalno mu je kod limara/lakirera, taj ga ogrebe di stigne.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 13.01.2012., 14:58   #2149
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Nemre ekipa koja vozi rage od iljadu eura ić dokazivat ovima sa 10 iljada da je taj i taj auto dobar, kad se u ta dva slučaja auto neshvaća jednako. Kak da ja nekom dokažem daje duja 1.6d zvijer od auta, kad taj netko u glavi ima Avensisa novog, ma njemu je duja ko kočija .

Netko je spomenuo accenta 98", to je ok auto, koliko sam ja skužio to je bila serija auta za probijanje na tržišta, napravljena su stvarno solidno, kasnije je to sve "riješeno" zamijenom staro za novo i na taj način jedan dobar broj automobila tog modela je nestao sa naših ulica, a došle su novije serije koje su bile više isplatljivije... nevelim da su novije serije bile loše, već isplatljivije .
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 15:59   #2150
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@ fanatik ma znam da nisi spocitava, nisam ni mislio da jesi, ovdje smo da razmjenimo misljenja i iskustva ,ali da je samo redizajn i motori isti bome nisu , pogotovo ovaj od 130 ks b5.5 koji je potpuno drukciji od 90 ks tdi b5 , uostalom za teh. podatke i razliku je jopis kompetentniji od mene ali motori nisu ni blizu. Bas me kolega blava pitao za ovu centralnu bravu na vratima , pazi ti debilane das auta ( i njemu kao i meni je krepalo centralno, doduse njemu ne skroz) , al ovo je bit , kad ti krepa glavna centralna brava ne radi sljedece : svjetla ispod vrata kad otvoris vrata, svjetlo na glavnom retrovizoru gore, ne piste ti svjetla kad ih zaboravis iskljucit , ne blica kontrolna crvena lampica na vratima od zakljucavanja i vrata mozes samo na gepek zakljucat ( ovo za gepek je vjerovatno samo meni bilo) , znaci pol osvjetljenja i komandi auta je na bravi, WTF ?Kad sam uzeo novu bravu, sve na autu sljaka , voila.
Staro 13.01.2012., 16:03   #2151
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Koliko te ta priča ispala?

žmnpp
Staro 13.01.2012., 16:14   #2152
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nova brava kod nas je 200 evrića,ali je matori uzeo u francuskoj za 100 evrica novu

a gle ovog specijalca milunka : http://static.oglasnik.hr/auti/clana...dentiteta,2279
Staro 13.01.2012., 16:17   #2153
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Kod mene na mazdi 323f isto smijurija s bravom. Kad zaključavaš na vozačkim vratima, zaključaš sve osim suvozačkih. Kad zaključavaš na suvozačkim vratima, zaključaš sve osim vozačkih. Kad zaključavaš na gepeku, zaključaš sva vrata osim vozačkih i suvozačkih. U mazdinom servisu mi rekli da bi trebali promjenit brave al kad sam čuo cifru rekao doviđenja. Mada mi je kasnije jedan majstor rekao da to nije kvar brava nego neki problem na centrali. Nisam se poslije tim bavio, i dalje je tak kak je, ono, ne smeta mi.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 13.01.2012., 16:20   #2154
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Nova brava kod nas je 200 evrića,ali je matori uzeo u francuskoj za 100 evrica novu

a gle ovog specijalca milunka : http://static.oglasnik.hr/auti/clana...dentiteta,2279

Origigi, nema sta.

Ja sam 100 eura potrosio u 15 godina na vanredne popravke svojih auti. R5 iskljucen iz te racunice. One kaj sam ja napravio ugl. razbio ne racunam.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.01.2012. u 16:25.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2012., 21:17   #2155
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2012., 09:50   #2156
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Barem će se brže kotrljati od originalnog DMC-a, koji sa svojih 150 ili 130 (SAD) ks nije bio impresivan.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2012., 14:15   #2157
New One
Premium
Moj komp

New One's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Ako te smeta zatvori ga. moras riskirati jednu limenku Coca Cole/red Bula

BTW koji auto vozis?
Već je blindiran nedavno al peder od ECU vidi svejedno da nema pada tlaka na usisu i baca CE.
Auto je hyundai i30 CRDi.

Interesantno je da sa CE dođi i potpuni gubitak snage na kretko vrijeme (recimo 30sek) i onda dalje sve normalno, i tako s vremena na vrijeme.

Tolko mrzim taj ventil da nemrem opisat!!
New One je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2012., 20:14   #2158
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Eh, kad vidim ovo, novi modeli (od vanquish-a nadalje) doimlju se dosadno i bez trunke elegancije.

A ovakvo bogohuljenje im stvarno nije trebalo.

Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 14.01.2012. u 20:19.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2012., 20:45   #2159
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
The Aston Martin cygnet is only in production due to new eu regulations relating to emissions, the overall car catalogue per manufacturer has to have a set eu emission level across the range. Aston Martin have no other cars to bring this down like other manufacturers

Ferrari are fiat
Lamborghini are vw
Porsche are vw
evo i razloga tog bogohuljenja
lolofuxy je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2012., 21:01   #2160
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Eh, kad vidim ovo, novi modeli (od vanquish-a nadalje) doimlju se dosadno i bez trunke elegancije.

A ovakvo bogohuljenje im stvarno nije trebalo.

Ti si to tek sad vidio? Pa taj Aston/Toyota IQ je ful stara stvar.

btw onaj V8 je dreq u usporedbi s ovim.
http://astonmartin.resmoto.com/galer...V8_Vantage.jpg
http://www.automotivescycle.com/wp-c...%20%284%29.jpg

BTW evo malo Aston Martin Mondea

http://cdn3.worldcarfans.co/2012/1/1...9829456938.jpg
http://cdn3.worldcarfans.co/2012/1/1...9597379351.jpg
http://cdn3.worldcarfans.co/2012/1/9...1354279662.jpg
http://cdn3.worldcarfans.co/2012/1/9...3277435639.jpg
http://cdn3.worldcarfans.co/2012/1/9...1712790012.jpg

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000