|
![]() |
#1834 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno da će cijene biti bajne. Kao i uvijek kad iP dođe kod operatera. I naravno da će opet biti gužvi i cjelonoćnih kampiranja pred prodavaonicama samo da bi se kupili uređaj. Kao da recesija ne postoji.
#1835 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja sam nonstop na edgu osim ka trebam nešto brzo provjerit na netu pa uključim 3g. Kad mi je 3g uključen stalno sam nedostupan, valjda zbog tog stalnog prebacivanja.... Inače, mislio sam da ću bar u Zagrebu imat uvijek pun 3G signal.
#1836 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nikad negasim 3g i sve super radi (zagreb)
#1837 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
E al ovo je fakat problem. Brijem da stvarno ima gejfon. Pretvara mi kad napisem haha u rijec gay. Iskljucen je spell check i slicne opcije. Nevjerojatan bug. I samo ce tu rijec zamijenit, kad napisem nekaj bez veze ne reagira. Cak i kad kliknem iksic iznad rijeci opet je mijenja. Burazu sa identicnim postavkama isti softver nista ne mijenja. Jel je itko imao slicnu stvar sa nekom drugom rijeci? Nezgodno je, vec sam frendove prozvao gayevima, starog isto, kolege i jos hrpu ljudi. ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
iPhone 4 + ios5 + gaevy
Kolege, naime iphone 4 sa ios4 i gaevy folijom je radio normalno na 091 kartici, nakon update-a na ios5 mobitel vise ne prepoznaje 091 karticu, dok 098 kartice rade sasvim normalno(bez gaevy folije). jailbreak je zadnja solucija, molio bih Vas za pomoc ako netko ima kakvu ideju. Hvala
#1841 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Gevey ne radi na ios5. Ustvari radi,ali ako si dignuo i baseband,tj nisi stavljao custom firmware, onda vise gevey nece raditi. BTW. ima cijeli thread o tome,nisi morao otvarati novi. Moze. Odes na apple support i upises IMEI i vidis kad je prvi put aktiviran. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.11.2011. u 16:42. |
![]() |
![]() |
#1842 | ||
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Nema pomoći pa ni uz JB. Čekaj (dok gaevy ne podrži novi baseband), prodaj ili zamijeni za t-mobile.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 21.11.2011. u 23:18. |
||
![]() |
![]() |
#1843 |
Premium
|
Jel je ikako moguce syncat iPad i iPhone na iTunes, a da ne kopira sve appove na komp? Znaci samo muziku, kontakti i ostalo su mi u iCloudu. Kad oznacim samo music, kaze mi da mora napravit transfer appova na iTunes il ce ih brisat. |
![]() |
![]() |
#1844 |
Premium
|
Ne znam za ove iz HR,ali tako ja provjeravam ove koji su vani kupljeni. Doduse,nisam ni probao za "nase" ![]() https://selfsolve.apple.com/agreemen...mic.do?newid=y EDIT: Evo upravo probao s frendovim iphone-om 4 i pokazalo mi warranty till 25.04.2012. a na racunu 24.04.2011,dan poslije ga je aktivirao. Nisam siguran jel to nas operater u HR prijavljuje kao datum kupnje,ali za mobove izvana,isprobao s i4 iz spanjolske,italije i njemacke ,warranty pocinje od dana aktivacije. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 22.11.2011. u 19:05. |
![]() |
![]() |
#1845 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da li netko ima ovaj novi iOS na 3gs? Kako radi i to? |
![]() |
![]() |
#1846 |
Premium
|
Imam ja 3gs 32gb sa starim bootloader,tako da imam untethered JB ![]() Radi ok,ali tu i tamo zakoci kad se malo napuni porukama i aplikacijama. Restart telefona privremeno rijesava problem dok se ponovo malo ne napuni valjda RAM. Ne lagga kao recimo ios4 na 3g-u ali da je sporiji u odnosu na ios4 na 3gs-u,sigurno jest. Razlike u koristenj u odnosu na ios4- nema. Ista prica,osim notification-a (obavjesti) i iCloud-a kojeg ne koristim ![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1848 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1850 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Povijest se ponavlja. btw, nismo li mi u nekakvoj recesiji? http://www.index.hr/xmag/clanak/ni-h...ku/584828.aspx
#1851 |
Premijum
|
Bio jucer frend u toj guzvi, usporedili moju 4orku i njegovog Sa, brzi je u radu, ne bas nesto revolucionarno brzi, ono sto je zabrinjavajuce je primjetno zuciji ekran naspram mojega, jako izrazeno na bijeloj podlozi. Tek mora vidit za bateriju koliko ce trajat. Sve u svemu bezveze, ogroman minus je ta zuta boja, stvarno bolje ekran naa mojoj vec 10 mjeseci staroj cetvorci. Al ajde, barem je cijena relativno ok, na njuskalu ih vec ima po 4kkn, realna razlika u cijeni bi trebala bit max 1000, i manje ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 | |
Premium
|
Citiraj:
mozda je ona fora da se ljepilo nije osušilo il kaj već ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1853 |
Premijum
|
|
![]() |
![]() |
#1854 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_4S#Problems Navodno se isto dogadalo i na pocetku prodaje iPhone 4. Ljepilo izmedu stakla i ekrana se nije jos do kraja osusilo pa je zato zuckast. Trebalo bi se "popraviti" samo od sebe nakon nekog vremena. |
![]() |
![]() |
#1855 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ove ajfone 4s na njuškalo navodno iz Amerike koja je to šema? Je li se mogu otključat ili ? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1856 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#1857 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Molio bi da netko napiše iskustva sa trajanjem baterije pošto se spremam uzeti jedan 4S iduči mjesec a to mi je jedina dvojba oko kupnje,ma i to sa žutilom na ekranu me brine, ali to ako ne prođe samo od sebe brijem da se može reklamirati dok trajanje baterije je takvo kakvo je. |
![]() |
![]() |
#1858 |
Asshole
|
imma jedno pitanje banalno za korisnike iphona 4 sa ios 5, naime odkad sam updateovo na ios5, pa cak i onaj upgrade na 5.0.1, nece da mi otvori onaj app večernji list, ne lite verziju, nego full verziju, a lite otvara bez problema, imali ko da ima tu vecernji full app i da mu otvara normalno na ios5, ili to samo mene hebe... bas sam se navikao na večernji.... ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1860 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedno pitanje: 3gs odnesen na reklamaciju jer home tipka nekako propada i tesko ju je stisnuti ( kao da se lijepi i zapinje) . Kolika je vjerojatnosti za dobivanje novog ( refurbished) uredaja , koliko se ceka reklamacija i dali ide nova garancija? ![]()
Uređivanje | |
|
|