|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
(riješeno) Instalacija Windows 7 na HP ProBook 4530s
Problem, nemogu instalirat os, probao i sa promjenom IDE - AHCI, skinuo drivere sa njihovog sajta i dalje ništa. Prilikom instalacije, selektiram drivere, on skenira, očita drivere ali neide dalje sa instalacijom. molim pomoć, hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kakve drivere prilikom instalacije? Driveri se stavljaju nakon instalacije Winsa. Za W7 ne trebaš mijenjati IDE-AHCI u BIOS-u. To važi samo za XP.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nebi trebao nikakve drivere trazit. Koja je konfiguracija laptopa?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
konfiguracija je LH309EA#BED - Intel i5-2410m - 8gb ram - 500gb hdd - ATI graphics Citiraj:
Moja pretpostavka je bila da želi chipset drivere, ali nakon par neuspjeha stavio sam sve kompletno drivere. Traži ih odma prilikom pokretanja instalacije os-a, stavio sam ih otpakirane na stick, on očita, stisnem next, opet oćitava i kada završi jednostavno ostane na tom skrinu. Na pritisak next, opet otpočne sa očitavanje... i ništa. Zadnje izmijenjeno od: nino. 31.10.2011. u 18:26. Razlog: Nemoj postat zaredom, koristi opciju Edit! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve sam siguran da imas windows medij u banani ili te *ebe linux particija na njemu. Kad ides normalnim postupkom, do koje tocke dodjes?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Dođem do gathering system information, lol, i tu me draži drivere.... baš sam pokrenuo neki "disk sanitizer" u biosu, to bi kao trebalo formatirat drive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Kakvi driveri, ništa on neće tražit ako pravilno instaliraš OS, radiš negdje grešku u koracima. Jel sad uopće imaš neki OS na njemu ili? Uglavnom, stavi u biosu da boota sa cd/dva-a, ubaci dvd od Windowsa 7, kad dođeš do dijela gdje te pita gdje želiš instalirati Win7 pobriši sve šta vidiš (jednu možda nećeš moći, to zanemari), napravi jednu, novu particiju i na nju instaliraj. P.S. Kažeš da dođeš do 'gathering system information', ne sjećam se uopće u kojoj je to fazi, jel to prije ili poslije odabira particija? Zadnje izmijenjeno od: khm. 31.10.2011. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Jel si siguran da je taj Windows 7 instalacijski DVD u redu? Jesi probao neki drugi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Pa eto, probao sam dva DVD-a sa različitim sedmicama i ništa, ali nedo vrag mira pokrenuo XP i frajer se instalira bez beda! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja nedugo bas stavljao winse na isti lap, moras maknut sve particije i onu hp tools i sve kaj je predinstalirano i onda sljaka bez problema... ja stavio 7 PRO x64...
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala svima na pomoći. ![]() lol, prdnuo je hard na laptopu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|