|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Pošto sam zainteresiran i uvijek spreman naučiti novo, a do kraja ove akademske godine bi mogao postati i profesionalac šta se tiče te peći , zanima me. Di vani u kutiji? Mi ispred stana imamo dvije kutije, jedna je otvorena, druga zatvorena. Valjda tamo di je glavni ventil za zatvaranje je otvorena, za nedaj bože. Di se ta igla nalazi?
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo slikao sam ti, malo je veća slika: http://www.pohrani.com/f/3p/wF/IEH6ZxH/111026132040.jpg Skineš ovu kapicu koju držim u ruci, a unutra bi trebala bit ovakva igla. Ako plina u vanjskoj mreži ima, onda se igla mora potegnut prema van. Ne treba nikakva sila, a mora se čut onak kak izleti zrak. Ako plina nema, igla se ne može potegnut pa onda nemoj ni silit. Nakon što pustiš plin u kuću, bojler će možda još prikazivat F.28 grešku i onda znači samo držiš onaj gumb sa prekriženim plamenikom da se restarta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Pozdrav ekipa.. jel moze mala pomoc? Gdje mi je najbolje da odem na servis plinskih bojlera u Zagrebu? Dal da servisiram to ili odem kupiti novu? hvala ;DD Zadnje izmijenjeno od: Adrijana17. 09.03.2015. u 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Lajkam odgovor Kakvo pitanje takav i odgovor A sad neki odgovor Jel boljer radi ili crko? Ako crko, treba vidjet sto je otislo pa onda i je bolja opcija da se kupi novi, a mozda samo treba očistit od kamenca cca 300-400kn i vozi dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|