|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
NBA 2k12
Danas je izašla igra prema Gamespotu. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Evo ga i na Steamu.. 29,99€.. Neću još kupiti, neću baciti 220kn, ako ne valja igra.. Ajde tko ima "kupljenu" nek javi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Da li ima "Đokia"? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo, kupio sam je.. Nisam probao još baš tekmu, ali probao sam treninge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel se to meni čini ili nema više biranja težine? Na brzinu jučer krenuo association i ne sjećam se da sam vidio....
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Frend je jucer na najtezoj tezini zabio 30 trica omg, a i kaze da AI trpa trice ko lud. Ne svida mi se to , moram jos sam probat igru pa vidit o cem se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Igra je vrhunska, tu nema priče. Samo mi je žao što ista firma ne napravi i nogometnu simulaciju, mislim da bi se slakoćom popišala i po pes-u i fifi |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
b) kaj se tiče 2k Sportsa i "soccera"...to su ameri,nemaju oni pojma kaj je to nogomet kakvog mi znamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Moraš imati contoller s 2 analoga.. Meni na xbox360 controlleru je desna "gljiva" za obranu igrati.. Po defaultu je tako i složeno. Za tipku neznam iskreno. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
OK, jos bolje da je bila slucajnost, NBA 2k11 je stavrno bio najveci vrhunac gdje se igrica priblizila tolko realno sportu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ja se zarazio s become a legend.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
NBA 2K11 je bio bolji, bolja optimizacija. u 2k12 su izbacili slum dunk contest i 3pt shot out, nevjerojatno -.- ono sto mi bilo najdraze. nista zapravo nisu napravili. jedina razlika koju sam uocio jest blokade, u 2k11 je 99% slucajeva kad pokusas bananu stisnut faul. na ovom je lakse i ne sudi faule kod toga. drugo je sve zapravo isto... i nesto lakse bacacnje slobodnih je napravljeno u 2k12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Gamer 2 the Bone
|
Mani je zakon ovaj, a bio je i 2K11....razlike su u nijansama. Još od prošlog sam se navukao na MY Player i samo to igram, cijelu sezonu na 12 minuta četvrtina hehehehe....sviđa mi se evolucija i razvijanje svog lika, malo RPG elemenata ali super složeno. Draftali me Phoenix Sunsi, nisam nikad bio ljubitelj istih ali nema veze. Nije fora kad te draftaju najbolji klubovi, pa igra uskoro postane prelagana. Igram na Pro, taman težina, bar dok se opet ne naviknem na gameplay (svake godine krenem ko retard, kao da nikad nisam igrao i polako učim ispočetka). Jedino me ove godine trice malo živciraju, 70% igrača čini se da su tricaši i nitko živ ih ne promašuje osim ako ne jašiš po njemu dok baca. Kako li je tek na All Star i Superstar težini ![]() Ali ajde de....sve u svemu, meni zakon, kao i uvijek, a igram NBA serijal od '96 još ![]()
![]() |
#22 |
Premium
|
Ja isto igram na pro, meni je isto super, igram my player, 3. sezona, igram centra.. Prva sezona u suns-ima (isto ko i ti), 2. sezona sam dao "molbu" tj. hint da bi htio ići u miami s james-om i wade-om, i uzeli me, igrao u prvoj, nakon 3 tekme su jamesa prodali ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() Ja oduvijek igram na 12 min četvrtinu, zbog statistike, volim da su realne i usporedive sa stvarnima i prijašnjim bazama podataka. Tako da ja jedva izguram jednu sezonu (82 tekme, naravno), u pravilu sada igram po jednu tekmu dnevno i više ne stignem (imam bebača od 2 mjeseca tako da sam s vremenom u banani). Ali i ovak je ok, jedna do dve tekme dnevno za opuštanje, da mi ne dosadi prebrzo ![]() Btw, ja sam SG, 186 cm i 76 kg, kao i u stvarnom životu....čak i ličim na sebe, samo imam 10 godina manje hahahaha....21 u igri.
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam centar, 2,16 m i 144kg ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Na to ti utječu speed/quickness statsi, bez obzira na visinu. Moj je mali spram tvog (hihihihi) i još guard k tome pa je svejedno dosta trom i spor, prođu me brži igrači samo tako. A za dignut speed i quickness me košta najviše po jednom bodu, tipa 1500 ili čak 2000 bodova. Tak da bih htio to pojačat pod hitno al preskupo je zasad. Morat ću jer fakat presporo odreagira mi lik i malo brži frajeri me prođu i zabiju ko od šale. ![]() Speed nije toliko bitan čini mi se (u osnovi samo koliko brzo trčiš), koliko quickness koji je bitan za sve, jer je to zapravo vrijeme reakcije. Čak i kad skačem na blok ili rebound, predugo mu treba da se odlijepi od zemlje, već je neko na lopti prije mene. Uglavnom, vrlo važan stat, pa zato i vrlo skup.
![]() |
![]() |
#26 |
Gamer 2 the Bone
|
Pitanjce: Šta bi bilo bolje uzet za igranje, Xbox controller za PC ili možda Logitech f510 onaj? Ovaj F510 mi se čini isti kao RumblePad 2 koji trenutno imam i oduvijek sam zadovoljan (al eto crkla jedna pečurka nakon godina maltretiranja, vrijeme mu je za mirovinu -invalidsku), tako da to ne bi bila znatna promjena i znam da je super. Ali opet, s druge strane, mnogi hvale taj Xbox kontroler za PC, tako da nisam pametan....ima netko da je ispšrobao oba za NBA/Fifu/NFS i slično?
![]() |
#27 |
Premium
|
Ja sam imao 2 logitecha prije xbox 360, f310 i f510, nakon toga kupio xbox 360 i više nikad ga ne mijenjam ![]() Iskreno, ja sam ti došao u links, i rekao da mi daju najbolji koji imaju, rekli su imaš razer i neki bežični logitech, itd., ali rekli su najbolji gamepad svih vremena ti je taj xbox 360, uzeo sam, i iskreno, rekli su istinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Znači, ti si isprobao baš NBA na logitechima i Xbox-u i kiuneš mi se u XBox controller? ![]() Btw i ja sve u Linksu kupujem, danas poslije posla odmah odo po controller ![]() PS: jel NBA automatski prepozna sve dugmiće i kontrole za XBox kao i na Logitechu? Nema problema sa pripisivanjem funkcija ili prepoznavanjem i to? Jer Logitech mi odmah prepozna bez ikakvog prtljanja.
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 07.11.2011. u 11:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
A šta se tiče prepoznavanja, svaka igra danas ti prepozna keyboard/mice + xbox 360 controller.. Nema nikakvog štelanja, poigravanja, svaka igra ga prepozna ne samo kao gamepad nego baš kao xbox 360 controller. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gamer 2 the Bone
|
Eto, ja kupiše....btw, nema baš tih XBox controllera više, u Linksu samo 2 ostala, a nigdje drugdje nema. Kupuje narod valjda. Isprobao, odigrao jednu tekmu i prilično je dobro ispalo, malo mi je čudno jer gljive na Logitechu imaju veći hod (a ipak sam njega koristio XY godina), ove su malo kratke i šture pa treba navikavanja. Kao i na one triggere iza, ja navikao na dugmiće. Kao da pređeš s običnog gradskog auta na sportski s malim volanom i kratkim mjenjačem. Treba privikavanja. ![]() Al da je dobar, jest....još samo da savladam driblinge s gljivom i sve 5. PS: inače je 300 kn, ja jučer došao i idem platit a ono 261 kn, i prodavač se iznenadio, pa triput provjeravao...valjd je danas cijena pala veli ![]() Uglavnom, zasad jako dobar controller, ali između njega i Logitechove Rumblepad serije ne bih znao reći koji je bolji. Mislim da su pri samom vrhu i jedan i drugi, teško da može bolje što se gamepadova tiče. Toliko od mene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|