Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.10.2011., 20:44   #1081
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
niko ne zna/neće da pomogne?

dakle, traži se način kako da uđem u podzemni laboratorij u dark valley-u. evo pda s questovima, znači imam ključeve, al ne mogu naprid, ne vidim način kako iskoristit ključeve na tim vratima i uć. (assuming da su to ta vrata, ima sshot u gornjem postu)

hvala.

Baš sam završio dotični quest u SuperModPacku.

Jedan je key za ta vrata ako se dobro sječam, a on se nalazi kod nekog bandita u Dark Valleyu. Tamo u onom kompleksu zgrada sa dugačkim nadzemnim "tunelom".
U jednoj je sobi taj bandit. Bude označen u PDA

Ulaz u X18 Lab je zgradi tamo di je ona velika dizalica.

EDIT:

Enivejz, prelazim taj SuperPackMod polako i mod je odličan.
Oružja raznolika i dobra. Jedino su snajperi skoro pa neupotrebljivi jer im je sway jednostavno ogroman. Samo pukom srečom se može napraviti headshot a i sami pogodak u torzo na nekoj malo večoj udaljenosti je lutrija.
Doduše evo upravo sam našao 2 snajpera koja nemaju toliki sway:

Statsi:

Našao čudan kalaš; Pussy Cat

Meat Grinder :

Odličan snajper kojemu je sway prevelik:

Inače imam i SVD ali samo golu pušku bez optike (optiku još nisam našao)
Također imam AWD bolt action snajper koji ubija sve iz prve no tek je na njemu sway ogroman.

Eh da, SOPMOD M4
Slučajno našao u Yantaru. Ima holographic sight i default šaržer od 90 metaka

Odjednom je igra odlučila da me zarati sa Duty-em iako sam posebno pazio da ne ubijem nikog njihovog slučajno.
(Jedino sam njih par maknuo zbog odličnog oružja koji su držali u ruci (FAMAS, FN FAL i M16) ali to me nitko nije vidio.
Samo odjednom me Duty počeo ganjati
Mogu dati barmenu 40k RU da izgladi to ali baš i nisam voljan baciti 40k

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 16.10.2011. u 21:21.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 21:44   #1082
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Baš sam završio dotični quest u SuperModPacku.

Jedan je key za ta vrata ako se dobro sječam, a on se nalazi kod nekog bandita u Dark Valleyu. Tamo u onom kompleksu zgrada sa dugačkim nadzemnim "tunelom".
U jednoj je sobi taj bandit. Bude označen u PDA

Ulaz u X18 Lab je zgradi tamo di je ona velika dizalica.
sve stoji kako si napisa, jedan ključ imam od barmena, drugi uzmem od bandita (borov) kog skinem u kompleksu s dugim tunelom (kojim sam i iziša i nastavia prema labu), pobijem likove i 'poljubim' vrata laboratorija, ne da mi dalje...

damn, vjerojatno je nekakav bug :/

svakako, hvala na odgovoru.

EDIT: e jbg, loada poziciju opet i voila - vrata surađuju! (rješia sam samo par respawn-anih bandita, ništa posebno)...valjda je i to jedna od odlika ove igre...

Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 17.10.2011. u 02:31. Razlog: otvorio vrata :D
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 23:05   #1083
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Ici cu redom kojim su izasli, jedino jos samo, dali ima neki fan site za modove? Znam za moddb, ali ako ima fan site, tamo vjerojatno ima vise materijala
Staro 17.10.2011., 12:35   #1084
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
sve stoji kako si napisa, jedan ključ imam od barmena, drugi uzmem od bandita (borov) kog skinem u kompleksu s dugim tunelom (kojim sam i iziša i nastavia prema labu), pobijem likove i 'poljubim' vrata laboratorija, ne da mi dalje...

damn, vjerojatno je nekakav bug :/

svakako, hvala na odgovoru.

EDIT: e jbg, loada poziciju opet i voila - vrata surađuju! (rješia sam samo par respawn-anih bandita, ništa posebno)...valjda je i to jedna od odlika ove igre...
Igru treba trpiti ponekad no u svakom slučaju se isplati jer je STALKER serijal maestralan u svakom pogledu.

Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
Ici cu redom kojim su izasli, jedino jos samo, dali ima neki fan site za modove? Znam za moddb, ali ako ima fan site, tamo vjerojatno ima vise materijala

>>klik<<

Na moddb češ naći sve što ti treba. Pogotovo svaki ovaj pošteni overhaul mod koji mjenja cijelu igru.
A ništa drugo osim takvog velikog i kompletnog moda ti ne treba (SMRTER, Lost Alpha, Complete mod, Reloaded mod...)
Staro 17.10.2011., 12:51   #1085
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
SuperPackMod je super i oružja su fenomenalna glede izbora ali snajperi su malo lošiji glede gađanja(trebalo bi biti malo drugačije, ali i to daje neku čar igri). Ja sam skinuo isti i igrao par dana i naletio na "bug" nisam mogao u DarkVally nikako nonstop izbacuje bugtrap X-nešto ma njesra, pa sam odustao i jućer ponovno skinuo isti pa ću probati nanovo, opčenito serijal igara je super pogotovo s tim complet modovima na koje sam potrošio gro sati igranja i još uvijek su interesantne i pored svih muka glede instalacije pojedinih modova(neke su maksimalno zakomplicirali jbg.)
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2011., 13:03   #1086
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
SuperPackMod je super i oružja su fenomenalna glede izbora ali snajperi su malo lošiji glede gađanja(trebalo bi biti malo drugačije, ali i to daje neku čar igri). Ja sam skinuo isti i igrao par dana i naletio na "bug" nisam mogao u DarkVally nikako nonstop izbacuje bugtrap X-nešto ma njesra, pa sam odustao i jućer ponovno skinuo isti pa ću probati nanovo, opčenito serijal igara je super pogotovo s tim complet modovima na koje sam potrošio gro sati igranja i još uvijek su interesantne i pored svih muka glede instalacije pojedinih modova(neke su maksimalno zakomplicirali jbg.)

Sam autor SUperModPacka kaže da su u igri mogući crashovi i ja sam ih imao u više navrata, pogotovo u Yantaru. Ali treba nastaviti igrati unatoč crahhevima, samo malo promjeniš put (ostaneš naravno u istom području (Yantar, Dark Valley, Agroprom...) di ti se dogodio crash i kasnije se vratiš ako baš tu moraš nešto obaviti

Što se tiće snajpera - da.
Inače sam igru tak uvijek igrao - ono u početku sa svime što nađeš, kasnije kad se počne nalaziti više snajper ammoa uzmem kakav SVD i optiku i opletem iz daljine ali ovdje je jednostavno taj sway pregoroman. Koda pucam sa broda koji je uletio u uragan Katrina
Staro 17.10.2011., 17:40   #1087
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pitanje za Complete 2009 mod - može li se nekako dodati blowout mod, a da se nešto u igri ne poremeti (polja mrtvih NPC-ova i sl.)?

edit:
Ah, ne znam što bih rekao. Previše hvalite Complete mod Vratio se ja na Oblivion Lost i nastavljam gdje sam stao. Planirao sam krenuti ispočetka... mda

Zadnje izmijenjeno od: xlr. 18.10.2011. u 01:25.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 07:50   #1088
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ne da hvalimo, nego ga preppručujemo početnicima. A i evo ti ovaj hammerov mod. Ja popizdim kad mi se igra nonstop ruši. Takve modove izbjegavam, kao i što sam sigerousa morao izbjeći jer me uništavao...
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 13:17   #1089
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Točno, za početnike je odličan, krivo sam shvatio komentare i očekivao previše. Ovo što sam prešao (do Garbagea) je bio stabilan, nije bilo krešanja.

Također, ako budeš imao vremena probaj Oblivion. Također nisam imao krešanja, igram verziju 2.1.

A sad me ispričajte, odoh u NPP
Staro 18.10.2011., 13:25   #1090
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Također, ako budeš imao vremena probaj Oblivion. Također nisam imao krešanja, igram verziju 2.1.
U svakom slučaju hoću, iako sam si obećao da neću gnjojiti SOC do izlaska LA moda. no, budući da je duga zima predamnom, a Clear Sky skoro pa pri kraju, moram opet nečime se zaokupiti
budem onda taj Oblivion mod probao. reci mi samo, na kojoj verziji igre je rađen. 1.00004, 5 ili 6?

Citiraj:
A sad me ispričajte, odoh u NPP
Sretno
Staro 18.10.2011., 13:33   #1091
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Stvarno ne znam, davno sam krenuo sa SoC-om. Meni je gore 1.00006 patch... Jedini bed je (a vidim da Complete mod to ima sređeno) scope u wide rezolucijama - jajasti su. Ali možeš to gledati i s pozitivne strane - scope je širi
Staro 18.10.2011., 13:57   #1092
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Stvarno ne znam, davno sam krenuo sa SoC-om. Meni je gore 1.00006 patch... Jedini bed je (a vidim da Complete mod to ima sređeno) scope u wide rezolucijama - jajasti su. Ali možeš to gledati i s pozitivne strane - scope je širi
ma to mi nije bitno. ja ovako i onako igram uglavnom bez optičkih pomagala. za te zaljinske mete koristim AK-74 ili Abakan bez optike, naravno
bitno je da se taj mod ne ruši i da ne zapinje na lokacijama tipa ovaj primjer gore kad kolega nije mogao proći kroz vrata, a imao je ključ
Staro 18.10.2011., 14:21   #1093
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

evo opet jedno pitanje , al opće...vidim na sshotovima kolege hammera da mu character može nosit 80 kg, a kako ja u igrama ovog tipa volim bit hrčak - jel moguće podić 'nosivost' preko 50 kg (neki poseban suit ili tako što) ili je ovo gore specifično za modane verzije igre? naime, stalno sam over-weighted u igri, pa mi lik crkne nakon 50 metara hoda, a traži jest svakih pola sata

inače igra je zbilja opak komad softvera, totalni free time consumer, ne sjećam se kad sam zadnji put nešto igra sa ovoliko zadovoljstva...creepy atmosfera i 'vanjskih' i 'unutrašnjih' lokacija, izvrsna proporcionalnost wanderer/akcijskih dijelova, 'gospodarenje' municijom i opremom, ma izvanredno!

kad završim regularnu kampanju, malo ću pronjuškat topic za neki mod odigrat.
Staro 18.10.2011., 14:32   #1094
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
evo opet jedno pitanje , al opće...vidim na sshotovima kolege hammera da mu character može nosit 80 kg, a kako ja u igrama ovog tipa volim bit hrčak - jel moguće podić 'nosivost' preko 50 kg (neki poseban suit ili tako što) ili je ovo gore specifično za modane verzije igre? naime, stalno sam over-weighted u igri, pa mi lik crkne nakon 50 metara hoda, a traži jest svakih pola sata

inače igra je zbilja opak komad softvera, totalni free time consumer, ne sjećam se kad sam zadnji put nešto igra sa ovoliko zadovoljstva...creepy atmosfera i 'vanjskih' i 'unutrašnjih' lokacija, izvrsna proporcionalnost wanderer/akcijskih dijelova, 'gospodarenje' municijom i opremom, ma izvanredno!

kad završim regularnu kampanju, malo ću pronjuškat topic za neki mod odigrat.
nosivost je definirana isključivo modom ili modanjem systemskih datoteka u igri. čak imaš nekih unlimited weight modova i preinaka.
Staro 18.10.2011., 14:53   #1095
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Različiti modovi imaju različita weight ograničenja.
Neki 30, neki 50, neki 70, 80 kg a neki i neograničeno, te sa neograničenim nevolim.
Inače, koliko mi je poznato, može se nosivost promjeniti i bez moda, samo treba izmjeniti neki file u notepadu.

EVo našao sam: >>klik<<

Također i Exoskeleton suit povečava nosivost.

Citiraj:

O da
Staro 18.10.2011., 15:25   #1096
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

puno hvala momci

obećavam da neću postavit preko 60

također se slažem da je unlimited bezveze, baš ono ne ide uz ovakvu igru...npr. pred završni obračun u doom3 kad se pokupi sve ono naoružanje/municija s poda, onaj marinac ima jedno 300 kila.
Staro 19.10.2011., 13:00   #1097
Bishop
Premium

Nabavio i instalirao stalkera (soc) i complete mod, mogu rec samo jedno, OMG, nisam nista jos napravio, nikoga ubio, al igra mi djeluje uber obecavajuce, atmosfera je totalno kewl, jedino mi nije jasno ovo level save i save, koja je razlika...
Staro 19.10.2011., 16:11   #1098
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Pitanje za vas koji ste bili u sarkofagu: Nisam kuhao nikakve artefakte protiv psi ometanja (možda sam trebao). Imam samo onaj psi helmet. Odmah pri ulasku u sarkofag kreću psi smetnje, muti se pogled itd itd... nakon parsto metara, te smetnje me dođu glave. Radim li nešto krivo, moram li biti brži u prolasku kroz te tunele ili je to jednostavno tako?
Edit: aha, može biti da je bio neki bug. Sada sam dogurao malo dalje...

Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
jedino mi nije jasno ovo level save i save, koja je razlika...
U automatski generiranom imenu i timestampu tako da se lakše snalaziš među sejvovima. Afaik.

Zadnje izmijenjeno od: xlr. 19.10.2011. u 16:37.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2011., 00:15   #1099
Bishop
Premium

Tnx
Staro 20.10.2011., 02:57   #1100
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

da se pohvalim , upravo napustia bunker i sad sam u pripyatu, hopefully do ujutro i u npp...
sam dolazak do bunkera kroz red forest je valjda najdužih 500-600 m u mojoj igračkoj karijeri, al površina bunkera prije silaska do BS je nevjerojatno epic, zvukovi/glazba u pozadini je jednako impresivna ko i rad artemieva za film stalker, ma nešto predobro...

nakon incidenta s vratima u labu, igra radi odlično, nema krešanja ni ikakvih drugih problema (1.0005 patch, inače), kuc u drvo da tako i ostane
Staro 20.10.2011., 07:39   #1101
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
da se pohvalim , upravo napustia bunker i sad sam u pripyatu, hopefully do ujutro i u npp...
sam dolazak do bunkera kroz red forest je valjda najdužih 500-600 m u mojoj igračkoj karijeri, al površina bunkera prije silaska do BS je nevjerojatno epic, zvukovi/glazba u pozadini je jednako impresivna ko i rad artemieva za film stalker, ma nešto predobro...

nakon incidenta s vratima u labu, igra radi odlično, nema krešanja ni ikakvih drugih problema (1.0005 patch, inače), kuc u drvo da tako i ostane
bravo.
savjet dana za posjetitelje Pripyata koji prvi puta dolaze tamo:
- pazi se monolithovaca u drugom dijelu grada (kad pobiješ sve pripadnike JNA) koji sa nebodera gađaju Gauss gunom. što je Gauss gun pitaš? čut ćeš
uglavnom, ako te pogodi kako se spada, prdno si na rosu. neš stić ni zavoj odmotat iz folije, a kamoli se zaliječiti. čekiraj nebodere i krovove istih. po mogućnosti, ne ulaziti u Pripyat bez SVD Dragunov snipera.
Staro 20.10.2011., 10:55   #1102
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ma kakav SVD, da se sve to rijesit racunanjem balistike na Vintaru
Uglavnom Pripyat je dosta zanimljiv sto se sore tice (naravno i besplatne puske poslje iste)
Staro 20.10.2011., 11:07   #1103
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ma kakav SVD, da se sve to rijesit racunanjem balistike na Vintaru
Uglavnom Pripyat je dosta zanimljiv sto se sore tice (naravno i besplatne puske poslje iste)
ne znam jesi skužio, kolega dolazi u Pripyat po prvi puta. Bolje neka ima high-bullet-velocity oružje nego olovku i papir za računanje kosog hica

gle, ja više ni ne koristim optiku nego sa iron sightom roštiljam sve skužio sam da mi je weapon of choice AK-74, naravno malo modificiran
Staro 20.10.2011., 11:33   #1104
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
savjet dana za posjetitelje Pripyata koji prvi puta dolaze tamo:
- pazi se monolithovaca u drugom dijelu grada (kad pobiješ sve pripadnike JNA) koji sa nebodera gađaju Gauss gunom. što je Gauss gun pitaš? čut ćeš
uglavnom, ako te pogodi kako se spada, prdno si na rosu. neš stić ni zavoj odmotat iz folije, a kamoli se zaliječiti. čekiraj nebodere i krovove istih. po mogućnosti, ne ulaziti u Pripyat bez SVD Dragunov snipera.
o-o, znači bit će problema onda...kako noćas nakon ulaza u pripyat nisam puno igrao, još sam s grupom veselih duty-evaca, zasad dobro ide čišćenje s balkona i slično, no evidentno nisam došao do dijela grada koji spominješ kad ću bit izložen egzotičnijim oružjima...trenutno su weapons of choice GP37, VLA automatska (can't help myself, spray i zvuk oružja su totalno adiktivni, iako municije više nema ni za lijek pa ću je vjerojatno bacit iz inventorya ) i SVD za kojeg sam se pošteno ozračio da ga uzmem , iako je frka s municijom evidentna i njegovom slučaju.
Staro 20.10.2011., 11:44   #1105
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
o-o, znači bit će problema onda...kako noćas nakon ulaza u pripyat nisam puno igrao, još sam s grupom veselih duty-evaca, zasad dobro ide čišćenje s balkona i slično, no evidentno nisam došao do dijela grada koji spominješ kad ću bit izložen egzotičnijim oružjima...
Nisi još. vjeruj mi, skužit ćeš o čemu pričam nemreš fulati. ako te i promaši, čut ćeš čudan zvuk, a možda vidiš na kratko plavu crtu negdje kraj sebe, kao od lasera recimo. to je znak za naći zaklon i probati predočiti odakle se zraka pojavila. Tada imaj spreman SVD Dragunov.

Citiraj:
trenutno su weapons of choice GP37, VLA automatska (can't help myself, spray i zvuk oružja su totalno adiktivni, iako municije više nema ni za lijek pa ću je vjerojatno bacit iz inventorya )
Iz tog razloga ne koristim sve te Submachine puškice, jer imaju preveliku potrošnju metaka, a slabu učinkovitost. Jedino se Groza tu ističe sa nekom malo većom štetom. Zato ja koristim uglavnom oružja kalibra 5.45x39 i 5.56x45, jer te municije ima stvarno na svakoj crkotini, čak vjerujem da bi se našlo i u onim cuckima ako su pojeli kakvog Lonera
Za blisku borku koristim SPAS-12 sačmaricu i to je to.

Citiraj:
i SVD za kojeg sam se pošteno ozračio da ga uzmem , iako je frka s municijom evidentna i njegovom slučaju.
Ozračio? pa kamo si išao po njega? ima puno lakših načina kako pokupiti SVD.
Da, slabo ima municije za njega. Barmen nekad ima, ali je skup i ima malo. Ponekad zna toga biti u Freedom bazi, ali za to se onda moraš zaratiti sa njima, što nikako ne preporučujem. Uglavnom, trebao si skupljati municiju za njega. Za Pripyat i NPP bi ti bilo dosta kakvih 20-30 metaka. Na ulazu u NPP imaš par monolithovaca sa SVD-ovima.
kad ih ubiješ, pokupi im metke. kako? tako da uzmeš pušku, napraviš UNLOAD i baciš pušku to ti je inače još jedan savjet kako doći prakitčki besplatno do metaka. pokupiš oružje, napraviš unload i baciš. i tako nekoliko stotina puta... i ne trebaš trošit pare na municiju previše
Staro 20.10.2011., 12:01   #1106
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Citiraj:
Nisi još. vjeruj mi, skužit ćeš o čemu pričam nemreš fulati. ako te i promaši, čut ćeš čudan zvuk, a možda vidiš na kratko plavu crtu negdje kraj sebe, kao od lasera recimo. to je znak za naći zaklon i probati predočiti odakle se zraka pojavila. Tada imaj spreman SVD Dragunov.
pa da, sad ssam se sjetio gdje sam čuo za to oružje...sreo sam nekog stalkera i lik mi preporuči da mogu dobit gun za sitnu lovu..ja odem, nađem lika i naravno, ispušim lovu, od guna ni 'g' i još počnu pucat na mene

Citiraj:
Ozračio? pa kamo si išao po njega? ima puno lakših načina kako pokupiti SVD.
na svakom kamionu/tornju sa snajperistom na prolasku kod red forest krckanje i crveni simbol radioaktivnosti su bili ko dobar dan (jer vražja puška nikako da padne na cestu, nego ostane u prikolici!), makar sam se presvlačio u ono narančasto odijelo od znanstvenika i imao radioaktivni 'kit' steady.

Citiraj:
Da, slabo ima municije za njega. Barmen nekad ima, ali je skup i ima malo. Ponekad zna toga biti u Freedom bazi, ali za to se onda moraš zaratiti sa njima, što nikako ne preporučujem. Uglavnom, trebao si skupljati municiju za njega. Za Pripyat i NPP bi ti bilo dosta kakvih 20-30 metaka. Na ulazu u NPP imaš par monolithovaca sa SVD-ovima.
kad ih ubiješ, pokupi im metke. kako? tako da uzmeš pušku, napraviš UNLOAD i baciš pušku to ti je inače još jedan savjet kako doći prakitčki besplatno do metaka. pokupiš oružje, napraviš unload i baciš. i tako nekoliko stotina puta... i ne trebaš trošit pare na municiju previše
will do, hvala ti.
Staro 20.10.2011., 12:30   #1107
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
pa da, sad ssam se sjetio gdje sam čuo za to oružje...sreo sam nekog stalkera i lik mi preporuči da mogu dobit gun za sitnu lovu..ja odem, nađem lika i naravno, ispušim lovu, od guna ni 'g' i još počnu pucat na mene
Da, na farmi svinja, na terenu po imenu Dark Valley znam, svi smo tamo popušili pare i po koji metak

Citiraj:
na svakom kamionu/tornju sa snajperistom na prolasku kod red forest krckanje i crveni simbol radioaktivnosti su bili ko dobar dan (jer vražja puška nikako da padne na cestu, nego ostane u prikolici!), makar sam se presvlačio u ono narančasto odijelo od znanstvenika i imao radioaktivni 'kit' steady.
Zato imaš vodke čučni se negdje, iskapi par komada, pokupi snajper, popij još par komada i malo prilegni da ti se slika ustabili. i bit ćeš ko nov.
Citiraj:
will do, hvala ti.
nema frke
Staro 20.10.2011., 14:44   #1108
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Zato imaš vodke
Koliko sam puta slučajno doublekliknuo na 2-3 votke u inventaru ne bi li ih izbacio iz ranca, kad ono frajer ih pocugao.
Hint: stalker se brže otrijezni kada ga pošalješ da otrči krug kroz Wild territory
Staro 21.10.2011., 07:42   #1109
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Potaknut raspravama ovdje, ponovno sam (paralelno uz Clear Sky) počeo igrati SoC, ali sa L.U.R.K. modom. poprilično je igra teža.
oružja imaju popriličan sway i naravno, kako treba i biti, sa rafalom teško možeš išta. ali ima jako puno oružja raznovrsnog, tipa Mosin-Nagant (Tanđara ) i PPSh, koji je odličan izbor za blisku borku sa banditima.
ima i veliki izbor novih mutanata, tj. mutanata koji nisu u orginalu iz SoC-a, tipa Bureri ili Chimere. Nisam došao daleko, tek sam obavio Dark Valley i onu fabriku gdje je podzemni laboratorij.
Staro 21.10.2011., 20:50   #1110
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

ja sam se izgleda zakopao do grla , trenutno je time limit od 5 minuta da se maknem s čistine ispred npp i nađem ulaz u sarkofag. problem je šta više nemam 5 minuta, nego 2 i po. , zato jer sam prvo očistio grupu nekih nadobudnih protivnika i zatim skinuo dvojac s gauss gunom koji me je prva dva-tri puta svojski zakucao (hvala kolegi Drugu na savjetu za snajper ). međutim nakon toga jedan me helikopter uzme na pik, i to je nakon par rafala/rakete game over. koliko god puta loadao, helić ko da čeka samo mene! + mi se ovaj moj zapuše nakon pedeset metara iako u backpacku sad ima manje od 50 kila, a imam samo jedan red bull....poginuo sam petnaest puta valjda dosad, samo jednom sam doša skoro do ulaza kad me prokleti rus lišio i ono malo života
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno