|
![]() |
#272 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
instalirao update,sad sve radi kao podmazano. po meni odlican FPS,puno pucanja,svih vrsta kriplova koji napadaju sa svih strana,malo voznje i utrkivanja i to je to....radnja u ovakvim igrama nije na prvom mjestu pa ko to ocekuje ostat ce razocaran.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Završena igra na nightmare težini i sad mogu prolivat žuć u galonima. Žalosno je da ovakav poluproizvod dobije visoke ocjene, jer tek nakon patcha/najnovijih drivera specijalno dorađenih zbog ove igre ( i BF3)/dodavanja linijskog koda, ovo postaje igrivo. I pored svega: 1. redovito se sruši prilikom učitavanja mapa 2. save file se povremeno syebe 3. linearnost = ograničeno kretanje (bilo da se vrata zatvore iza vas ili je baš na tom dijelu nekakv objekt od 50cm kojeg naravno ne možete preskočiti) 4. pojedini objekti modelirani uz instrukcije moje babe 5. framedrop ponekad ubija želju za igranjem (a kao ono lockano je cilo vrime na 60FPS) 6. AI skriptiran do yaya 7. kratko (pogotovo ako samo odrađujete main quest) 8. epski klišej od priče 9. prelagano.... Onih par svijetlih trenutaka su dobra atmosfera, nekoliko ok mapa, širok asortiman opreme i kreiranje itema - to je sve čega se mogu sitit pozitivnoga. Ocjena 2.5/5 Odigrajte ali ne kupujte PS Može reć ko šta oće ali Borderlands je za ovu igru remek djelo (Fallout 3 mi nema smisla uspoređivat s njima jer je to vanserijski evergreen ![]()
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo ja imam ati grafu i nemam problema... Ali nisam igrao igru dok nisu izasli patchevi i driveri... jer sam skuzio da bez toga ne radi kako treba... Nazalost danas su sve igre poluproizvodi koji traju do 10-etak sati... di su igre koje su znale trajat do 20-50sati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
evo ja sam preso nesto vise od pola, cak mislim da sam blizu kraja.. koja je ovo šteta od igre. ima toliki potencijal da to nije normalno.. ful je igriva, engine je odlican, oružja su fora.. samo da nema ovih usranih buggija i da igra nije takav presocijalan "sandbox".. bila bi toliko predivno odlicna da je "linearnija", da se ne vozikas sa mjesta na mjesto ko debil, nego fino mjenjas razlicite apokalipticne lokacije i uživas.. osim toga, mislim da su trebalo mrvicu pojacat ovaj rpg element kao i sam GUI koji je jedan od najgroznijih koji sam ikad vidio.. igra je preprepuna detalja i ovaj engine toliko dobro odradjuje lightning da to nisu istine. ne mislim u nekom "realisticnom" smislu nego onaj dizajnerski, artisticki. svaka lokacija ima drukcije ambijentalno svijetlo koje se tako predivno pretapa iz jednog u drugo, ovisno o lokaciji.. da su napravili ovo na temelju jednog quakea2 i jos svako malo ubacili neke NPCe, gradove, shopove - to bi bio svjetski masterpis.. i jednu stvar nikako necu shvatit. kako, ali kako je to moguce da je igra razradjena toliko sto se tice weapona, a da nema multiplayera?!?!?! u id-ovoj igri da nema mp-a?! to jos nevjerujem. uglavnom mislim da su (bar po mom gustu) napravili ovo sto sam napisao gore da bi to bilo remek djelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
ja rijetko koji SP prelazim dvaput. Zadnje valjda dvaputa odigrao GTA:VICE CITY. I sad sam RAGE s jednakim guštom. Jednostavno , ima "ono nešto". |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Tek sam probao igru, nakon 10min, FPS mi ide na živce u igri, kako se krecem tako FPS dropa do 40tak, kad stanem FPS se digne na 60. Jaaaako jaaaako iritira, probat cu sa novim beta driverima za AMD pa cu vidit oce li se sta poboljsati. Podrzanost misa je katastrofalna, imam G5 i u izborniku kad drzim misa na 600dpi jedva se mice, zapravo osjecam kasnjenje i nepreciznost, dok kod samog igranja je koliko toliko OK, ali nisam bas zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ja zavrsio nakon nekih 16h, uzivao po malo da vidim svaku mrvu igre, odigrao sve sewer misije, sve sajd misije, sve fildgolove, sve jumpove samo nemam sve karte. Uglavnom meni igra odlicna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Windows 7 64, grafa i proc iz siga, 3 gige meme-sve ide glatko. Igra je takva kakva je, klasika kakvu sam otprilike i očekivao od Krmka...ne kužim baš ta silna flejmanja i prevelika očekivanja nekih forumaša-čisto ok igra za ubit vrijeme ![]() Ili neki nisu igrali Doom i Quake ili očekuju da svaka igra opravda njihova očekivanja vs para ulupanih u novi hardware? ![]()
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#286 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
I slazem se da je Borderlands apsuluno remek djelo nasparam ove igre iako ce neki reci da je ovo FPS a ono FPS sa elemetnima RPGa i sl. price.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
niti se igrac mora priblizavati zidovima da se primjeti da su texture niske rezolucije (a nekad nemas ni izbora ne primjetiti ih kad si u uskim hodnicama).. i dalje mislim da carmack ne bi trebao voditi vlastiti studio nego samo biti u ulozi lead programera, ne i lead designera/directora nek on pise engine, a drugi nek se zabavljaju sa smjerom u kojem bi igra trebala ici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
Guest
|
Ovo za teksture koje nisu lijepe kada se skroz približiš zidu je gospon Carmack lijepo rekao da će biti "ružne" jer im je poanta napraviti brzi i dinamičan FPS, a ne onaj di ćeš ići buljiti u svaki zid izbliza te zbog toga imati igru koja radi par puta sporije. Onak, koliko moraš biti glup da nakon takvog intervjua koji ješ ohoho davno došao imaš očekivanja da ćeš vidjeti neš najlijepše ikad u PC svijetu. Ako ovo nije definicija neralnih očekivanja, onda ne znam kaj je! Citiraj:
Anyway, s obzirom koliko je Rage zabavan FPS, Doom 4 će biti još više jer će biti više u stilu Dooma 2, nego Dooma 3. Citiraj:
![]() ![]() Govoriš o jednom od najboljih programera u industriji i još k tome čovjeka koji konačno ima zbog zenimaxa više vremena za programiranje jer se ne mora baviti vođenjem studija i birokracijom kao nekad. Također mu se ne da više zajeb***i sa licensingom enginea kao što je to bio slučaj u prošlosti pa ni tu nema više bacanja vremena. |
||
![]() |
![]() |
#291 | |||||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
poanta im je bila napraviti brzi i dinamicni FPS? ideees. Citiraj:
mislim da resistance 3, crysis 2, killzone 3, metro 2033, bioshock 2, bad company 2, aliens vs predator ipak nude bolji omjer qualitya i performancea (naravno iskljucujuci exkluzive) i jos malo prodavanja magle.. da, ostali timovi se fokusiraju na grafiku a ne ne cijeli proces izrade igre, zato se danasnje igre bore za prevlast sa 3d markom.. Citiraj:
Citiraj:
i ako doom 4 bude u stilu dooma 2 onda ce to biti jedan veliki flop od igre posto danas takav stile igre nema prodju. Citiraj:
svi su mu zaposlenici govorili da je bolje da igra ide u 30 fpsa na konzolama, no on je odlucio da ide u 60 naustrb grafike i dodatnih elemenata koji utjecu na igrivost a povezani su sa engineom (npr dizajn levela, tj njihova velicina i koliko elemenata mogu nagurati u njih). carmack odlucuje koje ce se igre raditi i kako. ja sam rekao da bi bilo bolje kad bi netko drugi to radio umjesto programera. nisam ja osporavao njegov programerski genij, vec sposobnost da vodi studio i odlucuje u kojem smjeru ide igra. no posto zvucis kao nerazumni nuthugger i jos prije nego sto je igra uopce izasla i sto si ju odigrao si ju branio kao sedmo svjetsko cudo (stovise ignorirao filmice koje si ljudi uploadali a u kojima se prikazuju svi problemi sa loadanjem low quality textura), mislim da nema smisla ici u daljne rasprave s tobom. Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 17.10.2011. u 13:17. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |||
Guest
|
Yep, a to nije 90% FPS-a danas koji su zbog svojih "stilova" bespotrebno zakomplicirani što umanjuje doživljaj old skul napucavanja. Stvar ukusa! Citiraj:
Citiraj:
Da, i? Citiraj:
Ovo o Carmacku i studiju nema smisla komentiati. Pročitaj ako te zanima, educiraj se o temi. U najgorem slučaju imaš ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Masters_of_Doom Odlično štivo! Tvoje rantanje je kao da ledo najavi da će izdati novi sladoled od borovnice, a ti onda dođeš na forum i žališ se zašto nije od čokolade jer si ti to očekivao! Igra je ispunila sva očekivanja. Od SP-a do MP-a. Ili bi ljudi i na MP polju jedan veliki reinventing the wheel umjesto da igraju quake live :P |
|||
![]() |
![]() |
#293 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
Vidiš, to me zanima otkuda je "procurila" ta vijest o nekakvom high res 150 giga patchu kada je Carmack rekao da bi eventualno pustio koji level ili dva čisto kao "benchmark" da pokažu do kuda ide ovaj engine. A i to je rekao da ovisi o više faktora dal će se dogoditi. Glavni je bio to što se cijeli tim seli na rad na Doomu 4 pa ne zna vremenski koliko će to biti moguće ostvariti! |
![]() |
![]() |
#295 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Brijem da je to baš Krmak izjavil (tih 150 gigi) Ruku na srce-u igri jesu low-res texture i nema prevelike pomoći bez da napišu nove, pa treba sredit i modele pa...vjerovali vi ili ne čak se i za DOOM3 i dan danas pišu modovi i rade ultra-high texture, modeli...Rage je meni osobno čist ok ali je fakat bijedno da 2011-e moramo gledat low-res ![]()
![]() |
![]() |
#296 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da se pojedini ipak malo previše napinju oko igre. Što je da je, očekivao sam dulju, zanimljiviju i ponešto grafički potkovaniju igru od onoga što sam dobio. Vidio sam jedan dobar post u ovoj temi pa ću biti dovoljno slobodan ponoviti ga. Igra je ok za utrošiti vrijeme ali ne i za kupiti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Igra je grafički meh, pogotovo što se optimizacije tiče (ako nešto kupiš očekuje se da radi "out of the box" nastranu moje skidanje custom drivera i config fileova) no grafičke zamjerke nastranu, jedina moja zamjerka je da je prelagano, na nightmare me uspjeli ubit 2x (jednom boss zgromio) i to je sa činjenicom da mi lagga dosta igra ![]()
![]() |
#298 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
10 strana i na svakoj strani "o teksturama" , bojim se i pomislit što će biti kad izađe Skyrim nešto u ovome stilu: ("to je čisti Fallout 3 s mačevima!!! Približio sam se drvetu i nije se vidjela sjena od lista i mahovina nije bila na sjeveru! BIG EPIC FAIL!!!") ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
A sad kad si vec spomenuo, bio sam tako razocaran sa Rageom i zbog njega sam instalirao Fallout: New Vegas gdje sam prije stao negdje na pola puta i sad ga prelazim i uživam u igri već danima, a još imam i 4 DLC-a za ubacit i njih preći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|