|
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ralf je tada imal pol ili je bil drugi, al je startao 10 mjesta niže szog promjena motora, tj. našli su nekakve nečistoče u motoru pa su iz predostrožnosti mjenjali motor. Mani se ti čorava posla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
|
Alonso nije kum več car formule 1 ![]() Za mene nijedan bolid nemože biti smeče pa čak ni minardi, kao za tebe pogotovo ne bolid koji završi na 4 mjestu u ukupnom poredku. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.02.2011. u 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kad je prva trka, za mjesec dana?
![]() |
#95 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Super Moderators
|
Izgleda da mora past karton ili bananko da se netko nauči kulturno komunicirati? Neću više upozoravati na takve stvari, kom ne paše nek ide kam hoće ![]()
![]() |
#97 |
Premium
|
i najveća plačipicica koju je ovaj sport dobio. Znači priznaješ da je car. ne kužim, kako se treba dokazati, šta u jednoj/dve utrke i onda dalje šta? ne treba više jer se je dokazao. da tako nekako krivo, F-Duct je ukinut zbog toga što su neke momčadi (Ferrari npr) ga koncepirale tako da jednom rukom mora čepiti rupu i zato je proglašen nesigurnim. Krivo, ferrarijev je bio siguran, jer se čepio s rukom, tj. trebalo je samo lijevu ruku pomaknut uljevo čak nije trebalo skidat ruku s volana..Nesiguran je bio RedBullov, koji se čepio s 4 prsta -no f-duct nije ukinut zbog toga, prije ili kasnije svi bi našli sigurniji (kao ferrari) način.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja bi cak otisao korak dalje i rekao da je on sramota za ovaj sport. Kao da gledam djecu kako igraju granicara u skoli, a Alonso uciteljice on me pogodio u ruku. mama Ako ovo postane trend nije dobro. Mene cudi da umirovljeni vozaci (Blazicko: Veliki decki) ovo ne komentiraju...
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Iako baš boli briga kupca u Texasu, Alabami, New Mexicu, gdje se vjerujem najviše i prodaju, za Formulu 1 i to što neki Ferrari ima ime slično pickupu. Ako uopće i znaju što je F1...
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#102 |
Premium
|
1. Nick Heidfeld, Renault, 1:20.361, 86 laps 2. Fernando Alonso, Ferrari, 1:20.493, 131 3. Michael Schumacher, Mercedes GP, 1:21.054, 114 4. Lewis Hamilton, McLaren, 1:21.099, 36 5. Kamui Kobayashi, Sauber, 1:21.242, 84 6. Sebastian Vettel, Red Bull, 1:21.574, 98 7. Sebastien Buemi, Toro Rosso, 1:21.681, 92 8. Heikki Kovalainen, Lotus, 1:21.711, 61 9. Rubens Barrichello, Williams, 1:22.227, 99 10. Paul di Resta, Force India, 1:22.945, 64 11. Jerome d’Ambrosio, Virgin, 1:25.471, 72 Po svemu sudeći Heidfeld če voziti umjesto Senne. Pravi prijatelj. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 13.02.2011. u 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
Ja se definitivno slažem da Nick vozi, mislim da je to več prije bila gotova stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Premium moderator
|
Kao i svi u F1, osim onih koji su već u Ferrariu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Super Moderators
|
![]() |
#108 |
Premium moderator
|
UJ!!! Jedva mu se vide stopala iz Di Montezemolove guzice ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
daj si zamisli situaciju da webber, kubica (ako se ikad vrati), petrov i montoya (da se vrati naravno) nalaze u momčadima koje imaju najjače bolide. ovi troje prave nerede na vrhu, a petrov negdje oko 6 mjesta blokira uplakanog alonsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja isto sumnjam da bi ekipa kao Alonso bili lošiji od navedenog trojca. Webber mi nikad nije bio neki vozač, a definitivno mi je pa u očima od Španjolske '10 kad se zabio u Kovalainena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a kako možeš spominjat onaj sudar za koji weber nije kriv, ovaj ga štopao i onda prerano krenuo kočit. a cijelu sezonu ima sreću u nesreći, vozi za najbolji tim a dobiva dijelove u zaostacima... a alonsa neću uopće komentirat, najmanje drag vozač u zadnjih 20 godina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Je suis Schumi
|
Ja jednostavno ne mogu vjerovati koliko se gluposti ovdje može pročitati. Jednostavno ne mogu vjerovati da se toliko pljuje po jednom Alonsu. Da se razumijemo, ja uopće nisam njegov obožavatelj... Da Webber pravi nered na prvi 3 mjesta, a Alonso plače na 6.? Sinko di si ti sa gledanjem Formule 1 zadnjih 6-7 godina? Čovjek koji je osvojio 2 naslova za vrijeme Michaela Schumachera, te koji se u dvije prilike borio za naslov, kad je imao za to auto, ne može nikako biti kanta kakvom ga se ovdje prikazuje. Ja mislim da je sve stvar ljubomore, kao i u najjačim danima Michaela Schumachera ![]() ![]() Kad Webber osvoji 2 naslova (u podjenako dobrom ili za nijansu slabijem autu) i kad bude u borbi za naslov sa slabijim (2010.) ili pojednako dobrim autom (2007.) kao Alonso onda pišite ovakve stvari. ![]()
![]() |
#115 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Mozda je najbrzi vozac, ali najbolji??? Vozac mora biti cjelina.
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
|
sad da je i alonso najbrži ne bih baš rekao. koliko je renault bio sporiji od ferraria prošle godine, a nije mogao prestići petrova. kad je osvojio naslov, bilo je nekih điđa miđa u bolidu bez kojih ga nikad nebi osvojio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
A moga si od noževa komodno navest Sata, Sutila koji su isto ajme, a i Kobayashi je dosta na nož išta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#119 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003