|
![]() |
#933 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ne, nego je "došla" mogućnost da HR državljani otvore devizne račune u EU (prema uvjetima i zakonima zemlje gdje ih otvaraju) i rade sa njima isto kao i svi državljani EU. naravno da preko tih računa mogu i primati, kao i slati lovu. naravno da sve to podlježe poreznim zakonima i obavezama, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Poslao sam im danas mail u vezi primanja uplate i evo što su odgovorili: Thank you for contacting PayPal regarding to receive payments. Please bear in mind that we need to ensure that we are compliant with both local and international laws before we can offer our full service to a country. Due to the challenges and complexities associated with the worldwide financial network, we cannot offer a firm date or timetable for expansion of specific services. We can promise you that we are working hard to enhance our service within Croatia. To see which countries may only send money, go to www.paypal.com/us and click 'Worldwide' at the bottom of the page. You can then select any of the 190 countries where PayPal is available from the dropdown menu. I recommend that you visit this page often to review updates and new capabilities for our worldwide users. Please let us know if you require any further assistance. Yours sincerely, Abdullah PayPal
![]() |
#935 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
to su i meni rekli. Thank you for contacting PayPal. I have reviewed your account and can see that you currently have a Croatian account. Currently, PayPal accounts in Croatia are unable to use our services to receive payments. When we offer our service to a country, we need to ensure that we are compliant with both local and international laws before we can offer our full service. Due to the challenges and complexities associated with the worldwide financial network, we cannot offer a firm date or timetable for expansion of specific services. We can promise you that we are working hard to enhance our service within the nations where we are offered. To see which countries may only send money, go to www.paypal.com/us and click 'Worldwide' at the bottom of the page. You can then select any of the 190 countries where PayPal is available from the dropdown menu. I recommend that you visit this page often to review updates and new capabilities for our worldwide users. Please let us know if you require any further assistance. Yours sincerely, Philip PayPal Copyright © 1999-2010 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349 |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
a šta nije od 01.01 ? :S http://www.netokracija.com/paypal-hr...duzetnici-5208
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Guest
|
vidim da na svim forumimam se vuče isto pitanje vezano za primanje love, izgleda da kada se to odobri da će naši preplaviti ebay sa svojim proizvodima hehe ![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
#941 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nedavno je u Večernjaku izašao članak baš o tome, ali nažalost ne i na netu, samo u tiskanom izdanju. Reakcija iz carine na taj članak ima ovdje: http://www.carina.hr/Novosti/Novosti...qFS7i%2FXGY%3D Iako su svašta nadrobili, nisu demantirali činjenicu da su potencijali hrvatski ebayevci - nayebali.
![]() |
![]() |
#942 |
Guest
|
ja sam se samo malo šalio, inače sam iskusan na ebay-u i sl. stranicama i s paypalom sam isto. naravno da nam je to u interesu ako netko želi nekaj prodavati ja do sada sam se mučio s moneybookersom, ali je teško jer ipak večina koristi paypal. a kada će doći to najviše ovisi o paypalu, zakon više nije prepreka. pozz |
![]() |
![]() |
#943 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#944 |
Suit up!
|
Meni je glavno da dođe PP, ebay lihvari su nebitni, ionako je bolje prodati neku stvar preko raznih foruma i community-ja, povoljnije za kupca i prodavača.
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
jel postoji mogucnost da mi firma uplati lovu na pay pal i da ta lova ne sjedne na moj racun, nego da ju mogu potrositi placajuci sa PP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo imam zamolbu za znalce i one koji često kupuju na Amazon-u ili eBay-u odnosno htjeo bi kupiti OS Windows 7 64bit Profesional ali čak može i Home Premium 64bit(engleska verzija).Problem je što nemam Pay Pal i nikada nisam ništa tako kupovao i loš mi engleski glede bilo kakvog dogovora s slanjem paketa.Vidim da se cijene kreću od 60-85$ što bi me u prosijeku izašlo cca 500kn koje bi uplatio nekom na račun ako bi mi bio voljan kupiti navedeno. Dojadilo mi se patiti s kojekakvim njesrima s net-a i želim barem to kako treba. ![]() Ako ima koja dobra duša nek se javi unaprijed zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ako sam dobro shvatio: paypal s kreditnom- vuce novce automatski paypal s debitnom karticom- prvo se novci moraju prenijet na paypal, pa potom se moze raspolagat novcima na paypalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne, sve se automatski naplaćuje s kartice. Plaćao sam sa tekućim, žiro i deviznim računom, uvijek se automatski skidalo s kartice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Kad imas debitnu moras samo osigurati da imas love na racunu u banci. Samo funkcioniranje Vise ili Vise electron je isto sto se paypala tice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
jednom je kolega tu na forumu prodavao keyeve za ultimate verziju za 200kn i uzeli smo od njega 3kom i svi su danas (cca godinu dana poslje) neaktivni.
![]() |
![]() |
#953 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ali opet imaš za 55$ genuine windows http://windows7key.com/reviews.html
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ako prodavac salje u RH nemas nikakvih problema.Ja sam narucivao koss slusalice iz Engleske i dosle su za 5 dana i sve je proslo ok.Paravila su ti ista sto se tice uvoza, ako je cijena preko 160 kuna pklacas sve potrebne namete.Carini je referenca racun koji ce biti u paketu ili paypal racun |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
eo meni danas stigla visa, verificirao na PP, i ode sad do PBZa do one mašinke za provjeru prometa kad qrac, tam je izlistan sav promet, ali nema onog 4 znamenkastog koda -.- Moram sutra u poslovnicu
![]() |
![]() |
#958 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻