|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
RB opet ima nisko prednje krilo! Ovdje se najbolje vidi. Ja sam gledao snimku kvala maloprije na RTL-u, sa onboard snimka sa RB bolida se takodjer jako fino vidi spustanje. Serem se na FIA-u i njihovo testiranje, a RB svaka cast na genijalnosti. |
![]() |
![]() |
#692 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako zanemarimo prvih par krugova, ovo je najdosadnija utrka ove sezone. Da nije Kobayashija bilo, katastrofa. Šteta Kubice i Petrova, Renault je odličan bio cijeli vikend.
#693 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Što ova Force India ima neki natpis na sebi "Hit me", uvijek se netko zabije u njihov bolid od ovih jačih timova, i mislim da je netko sabotirao Kubicu i Rosberga sa onim gumama =) |
![]() |
![]() |
#695 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#696 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nista od toga, nemoj te se brinuti ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
jos dok je bio aktualni grobnik se je pricalo da je isplativije sagraditi negdje drugdje stazu nego renovirati grobnik. tak da od grobnika mislim da nece biti nista. Ovo bi bilo super da mi bude F1 prek brda ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Ex-Gastarbajter
|
jedna F1 utrka je daleko prevelika investicija koju necemo tako brzo (ustvari nikad) isplatiti. A da ne govorim da je sama staza kao takva posve beznačajna bez GRO popratnih sadrzaja, koji ce onda stajati uglavnom prazni... trebalo bi se fokusirati na realnije ciljeve, koji su ostvarivi i isplativi... |
![]() |
![]() |
#700 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne slažem se s Renesisom. Mislim da bi staza mogla samu sebe isplatiti za 5-10 godina, pogotovo ako pogledate kakav je vozni park u RH, a i okolici. Jedan način je vremenska ulaznica na stazu ili kupovanje određenog broja krugova. Drugi način može biti iznajmljivanje eksluzivnijih vozila. Treći može biti neka škola sigurne vožnje ili sportske vožnje, a i sigurno bi doprinijelo razvoju automobilizma kod nas. A i sigurno bi takva staza maknula tzv. male tatine ovisnike o adrenalinu / potencijalne ubojice s cesta po Zagrebu i okolici. Ako imaju za M3, C63, RS4 i slične, onda im ulaznica na stazu ne bi predstavljala problem, pogotovo zato što nemaju nikakvih ograničenja. Pa nek razbijaju.... ![]() Što se F1 tiče, ne znam u kojim smjerovima idu financije, ali sponzori i trenutne cijene karata sigurno mogu isplatiti sve. Nadam se da će uspjeti, a da ne završi kao Magny Cours.
#701 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ponovit ću ono što sam već rekao, samo neka oni lijepo sagrade stazu sa svim sadržajima i neka dovedu neka prestižnija automobilistička natjecanja, ne mora odmah biti GP Hrvatske u F1. Nek' bude FIA GT1, WTCC, neka endurance utrka ili utrke kad će se u nedalekoj budućnosti ujediniti Super GT i DTM ![]() Potencijala ima, zašto ne, Zagreb je dosta velik grad, Pleso je blizu, cestovna povezanost sa ostatkom države i Europe je odlična. Slovenci nemaju nikakvu stazu, pa bi gravitirali Grobniku i Bistri (i naravno nekim stazama blizu ITA-SLO granice), + još bogatiji vozači iz BiH, Srbije, itd.
__________________ |
![]() |
![]() |
#702 |
Ex-Gastarbajter
|
grobnik radi cijele godine svaki dan, i stalno je puno. tesko je pogodit neki slobodan termin... kao sto kaze swarm, dopeljat wtcc, i ostale jače auto utrke, dopeljat motore, to se sve moze rijesiti i lakse nego prerazvikana formula. sto se tiče isplate staze u 5-10 godina, to je apsolutno smješno. takva ogromna investicija se ne bi samo tako isplatila... |
![]() |
![]() |
#703 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozdrav kolege Samo da vas pitam da li imate neki link za live streaming nadolazeće utke jer sam u nezgodnoj situaciji tj bez tv-a sam. Kvaliteta mi nije bitna, jedino da se može gledati i da li imate nešto osim justin.tv LP |
![]() |
![]() |
#704 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
http://eplsite.com/stream1.html http://eplsite.com/stream2.html http://eplsite.com/stream3.html Zna biti ponekad i engleski prijenos.
![]() |
#705 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
2010 FORMULA 1 KOREAN GRAND PRIX Yeongam (Qualifying) RBR najbrži, Alonso i Hamilton vrlo dobri, a i Mercedes u top 10. Korea - qualifying conference - audio Ima album za preslušati/skinuti 2009/2010. godinu Zadnje izmijenjeno od: kian. 23.10.2010. u 12:53. Razlog: f1sa.com |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
iskreno mislim da nas ceka dosta interesantna utrka... moram priznati da me staza iznenadila, na tv izgleda to super, dinamicno jos imaju varijablu prasina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
eh, kad bi bilo utrke, bilo bi super. probudim se nedjeljom da odgledam utrku na miru uz kavu, citava cetiri kruga pod SC-om...... steta koreje, stisni stisni do roka, uspiju i odrzat ce se utrka, i onda kisa sve ujebe. a bas mi se gledala kakva nova utrka, ako bi bilo koje izlijetanje ili sudar - jos bolje. ovako cisto ne vjerujem, 45 minuta je proslo......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#708 |
Osobni opis - pitaj me
|
Alonso ![]() iako navijam za ferrari, zao mi red bulla. ajd, vettelu je krepao motor, ali mi webbera mi je zao jer je covjek zaista ok. i da, sutil manijak ![]() tko nije gledao profulao je jako zanimljivu i nimalo dosadnu utrku. izlijetanja, sudara, prestizanja, kazni, SC-a........... svega. drugi hamilton treci massa cetvrti schumacher
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 24.10.2010. u 11:14. |
![]() |
![]() |
#709 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo mi je osvježilo jutro ![]()
#710 |
Premium moderator
|
KMU, žao mi je što sam prespavao utrku ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#711 |
Super Moderators
|
Ja sam se digel u 9, taman kad su počinjali nakon onih četri kruga i stanke. Gledati Vettela kako se dimi u šturcu-neprocjenjivo ![]()
#712 |
Premium moderator
|
Ima li negdje možda snimka na netu? Na HRT-u će biti u sklopu emisije Olimp, ali to su valjda samo isječci i komentari utrke.
__________________ |
![]() |
![]() |
#713 |
Osobni opis - pitaj me
|
e da, zaboravih reci posto se redovito govori protiv schumachera, ferrarija, bla bla. pocetak utrke, staza izgleda kao jezero. "voze" se cetiri kruga iza SC-a, doslovce ne vidis klinca pred nosom od izmaglice sto bolid naprijed napravi. cak vettel koji je bio iza SC-a isto ne vidi uopce kako treba. i na kraju ta cetiri kruga pita box hamiltona: "Kakvi su uvjeti na cesti?" -"da, da, moze se voziti". druga situacija je bila pred kraj utrke, ocito se vidi da je mracnije, tamnije, jer nema sunca (zavrsili su utrku predvecer, tko nije gledao). opet pitaju hamiltora iz boxa kakvo je stanje, ma sve 5 odgovara, samo vozi. treca situacija, webber izleti i naleti rosberg na njega i razvali mu pol zadnjeg kraja. puste snimku boxa mclarena, da vidis veselja........ vettelu se razvali masina i gotova prica za njega puste snimku boxa - opce veselje u mclarenu. namjerno sam ovo napisao, jer se sjecam da je slicno netko napisao za ferrari ili koga vec, tj lagano su se popljuvali ovi iz boxa sto su se veselili. garant nije bilo mclaren u pitanju, ovo se svodi na istu stvar (veseliti se tudoj nesreci), pa da ne ostane nenapisano ![]() i da, buttonu bolid bio ok prvu ~cetvrtinu utrke, nakon toga cijelo vrijeme negdje iza. alonsu u boxu sjebali prednji desni kotac kod postavljanja, ispala matica, pa ga hamilton prestigao kroz boxove. ali se krug-dva poslije ham sjebao, otisao van staze malo i alonso ispred. sljedeca utrka, brazil, bi svakako mogao biti zanimljiv kao koreja (kisa, samo padaj ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 24.10.2010. u 11:38. |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Vrijedilo je ustat u pol 8 skuzit da nema f1 studija,pa cekat do 9 do pravog pocetka trke. Sutil manijak ,svaka 2 kruga izletava ,sam sam ceko da ga neko pokupi il da on nekog pokupi. Sto reci naisao je na Kamikazu i nie dobro proso. Alonso konstantan,zasluzena pobjeda. EDIT: Kad smo kod Montoye ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4vPxwkKRn78 Zadnje izmijenjeno od: draksa. 24.10.2010. u 11:35. |
![]() |
![]() |
#715 |
Super Moderators
|
A i Sutil je malo osvježio današnju utrku ![]()
#716 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#717 |
Super Moderators
|
Danas je neloš dan, prvo je Velasquez umlatio ono krme Lesnara a jutros sam uživao u prizoru Vettela kak se dimi ![]() Navijao sam da se matori dočepa postolja ali jebiga, nemreš imat baš sve ![]()
#718 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sam se digao u 7:45 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
#720 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probudim se u 5 do 8 i zaspim ponovo na najavnoj spici. ![]() Sad trazim snimku okolo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|