|
![]() |
#331 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() A quick meni pa se slaže pod kontrolama, to je tak za ukras samo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
hvala na odgovoru, budem se malo pozabavio time. da se ne ponovi. webber mi puše za vrat u prvenstvu, sreća što sam ga zveknuo jučer u silverstoneu, pa je osvojio 1 bod jer je išao u predzadnjem krugu u boks po novo prednje krilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
A vezano za F1 2010 jel se vama desava da AI radi bolja vremena na utrci na na kvalifikacijama? Prvi krug ih ostavim 200 metara ali uredno imaju bolje vrijeme po krugu od mene. I sto dalje utrka ide to su oni sve brzi i brzi na prime gumama Zadnje izmijenjeno od: ehohr. 27.09.2010. u 19:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Link Meni se danas desio save game corruption i morao cam karijeru iz početka započeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Imam problem s volanom. Zapravo je volan od PSXa, ali imam onaj PS USB adapter. Koristim W7. U odabiru kontrola sve lijepo prihvati za gas kad stisnem papučicu itd, ali u vožnji jednostavno ne radi. Ima neko ideju?
![]() |
#337 | |
Premium
|
Citiraj:
Imaš xml fajlove za određene modele volana koji su podržani, pa probaj potražiti malo na netu dal je netko osposobio volan koji nije službeno podržan. Ja sam si recimo prije par dana izmjenio xml fajl za svoj Logitech Driving Force Pro jer mi po defaultu nisu bile konfigurirane tipke za quick meni i za boks, a ako bi si sloziti sve tipke pod custom, onda mi tipke na volanu nisu radile u izbornicima igre što mi je bilo totalno bezveze. Pa sam zato ručno to izmjenio i sve šljaka super. Puno toga možeš i sam podesiti, ako ti se da, samo treba malo sreće i spretnosti. Inače, ima dosta tih sitnih bugova. Prema kraju utrke ovi voze sve brže i brže, kolko god da se trudiš. Pogotovo na onim najtežim postavkama. S time da je na nekim stazama to više izraženo, a na nekima ne toliko jako. Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 27.09.2010. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
meni se dogadja problem, kad mi treba uc u utrku samo mi se na loadingu smrzne i ne mrda a komp normalno radi, mogu altabat i sve ..... zna li itko kakvo rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ako nije problem jel ![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
|
Najvise zivcira kad dobijem penalty jer se on zabije u mene pa poludim, u maleziji se ubrazaju 2.5-3 sekunde, strasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i da naravno pred kraj se svi ubrzaju nenormalno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Igra je inače OK, ali su neke stvari napravljene kao da autor nikad nije gledao F1 utrku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Premium
|
Citiraj:
A da bi ti općenito radile recimo tipke za boks i limiter mislim da ti kod onih postavki za utrku trebaju biti postavljene na manual, ako se ne varam. Napravi si još backup originalnog fajla prije za svaki slučaj. Javiš dal je ok... BTW...ja ulazim u igru preko onog Logitech gaming softvera, odnosno logitech profilera. Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 28.09.2010. u 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
|
Ne sjecam se kad sam zadnji put vidio igru s toliko bugova, katastorfa, AI na Catalunyi radi 1:23 u utrci pa to je strasno, Bruno senna napravi lap time od 1:24, 1:27 mu je time u Q1 ove godine. Strasno koliko je Spain GP lose napravljen u F1 2010. Ali to kako ubrzaju pred kraj utrke je smijesno, meni gume pozute a oni skidaju sekunudu po krug ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Moze pomoc? Imam genius speed wheel 5 pro, i lose je podeseno. Gas "kasni", a da ne pricam kad idem u sikanu, moram okrenit volan ~15 stupnjeva, i nista... Dakle za skrenit samo malo, moram okrenut skoro pola volana :S Nije do volana, jer je kalibriran i u rFactoru super radi.
![]() |
#350 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
jel netko već završio karijeru? ja pičim u Force Indiji i sad imam 4 utrke pred kraj. očigledno je da ću biti prvak u Suzuki ili Interlagosu. nego, Red Bull se zainteresirao za mene jer sam im deknuo na stazi njihovog aduta za naslov, smrada Webbera ![]() jel netko prešao iz prve momčadi u drugu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Confirmed Race AI is Phoney http://community.codemasters.com/for...ai-phoney.html Citiraj:
otad sve neke drkavice sa arkadama, glupim AIem i grafikom koja se svodi na bloom uzas btw ona minimapa koja pokazuje pozicije AIa kad udjete u boks nema veze s vezom, nego eto tako random tockice idu po stazi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 29.09.2010. u 10:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja zavrsio sezonu ko 3. iza Webbera i Vettela,kasko sam negdje 40ak bodova.I cijelu sezonu su mi nudili samo dole losije momcadi i kad sam zavrsio onda je dosla ponuda Ferraria za 8,000,000$ po sezoni. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Premijum
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sad vozim sa HRT-om, i negdje je sredina sezone, i imam opciju da potpisem sa HRT-om ugovor kao prvi vozač?? jel to za ostatak sezone ili već za sljedeću sezonu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premijum
|
To ti je uvijek najranija opcija, za sljedecu sezonu, pricekaj kraj, ne zuri ti se, a biti ce puno boljih ponuda od jacih timova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
pa vec imas ugovor za ovu seznu ![]()
![]() |
#357 |
Premijum
|
Evo sad mi se upravo dogodio ultimativni bug, 1. na gridu krecem u utrku, 1. ulazim u boks u 3. krugu, naravno opet me malo sje... i umjesto za 4s izlazim za 8s, no ajde...i pazite sad ovo, stizem ja tako ekipu, svi prosli boks, osim prva dva koja su bila iza mene, gledam WTF kad ce oni u boks, prolaze krugovi, usli u zadnji krug, ovi i dalje voze....reko idem restartat utrku, i potpuno isti scenarij, jos sam gledao koja vremena rade da vidim jesu li usli u boks, nista...i naravno zavrsim 3. iza njih, reko daj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nabavio sam volan i nakon 2 dana igranja, došao je kraj. Ovo nije ni napol napravljena igra, puno previše bugova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A volan neću nit stavljat dok ne uhvatim 2,3 ure vremena, jer mi je tlaka to montirat da bi odvezao dva kruga... tako da malo čačkam po opcijama ![]() Nego...Grrrrr Pokrenem igru i kako sam trebao nešto nazad, opalim ALT+TAB i sad šta god radio igra mi je prozor, mogu ga maksimizirat i minimizirat, ali se ne mogu vratit na Full Screen šemu. Je li ko imao sličan tehnički problem? EDIT: Naša ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|