|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Što da uzmem?
Moram podhitno nabavit novu grafu , mislia sam uzet leadteka 6800GT ali ga nigdi nema i niko ne spominje da če ubrzo doči , u hgspotu sam vidia sapphire x800xt platinum je li to x800xt pe ? za 3833 kn i još gledam gainwarda ultra 2400 6800GT GS za 3838(a ova koja nije GS je 3500) vjerovatno GS model ima 1.6 ns memu ! Šta mi je najbolje od ovog kupit , i koliko ču vremena bit miran , želim totalno zaboravit kad kupim grafu što se događa sa njihovim napretkom jer kad kupujem novu grafu uvjek skoro poludim !! Ajde dajte savjete ! Hitno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Sve što si nabrojao je super, a razlike su od 0-5%, kako gdje, tako da se nemoj previše zamarati sa detaljima, pogotovo ako ne misliš o/c-at. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
I mene su mučili slični problemi , odlučia sam se za leadtekovu 6800GT koje nažalost nema kupit u Splitu , tek drugi tjedan izad nove godine , i ja bi rado kupia gainwardovu 6800GT GS , a za tu razliku za oko 700 kn ču rađe kupit napajanje , ima li ko ode sa foruma COOLERMASTER RS-450 Super silent , može li se nač šta bolje za te pare , jer mi on više radi izgleda izgleda skuplje ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Za te pare kupiš Enermax koji ti je Bog i Batina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
heh ja jos cekam da mi dode ocz sljedeci tj-2 u links ![]() ![]() ![]() ![]() jedina banana je ta sto nema nis jace od 6600 gt tj x700 pro pcie:'(kod nas za kupit...moze neko pomoc gdje i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|