![]() |
Što da uzmem?
Moram podhitno nabavit novu grafu , mislia sam uzet leadteka 6800GT ali ga nigdi nema i niko ne spominje da če ubrzo doči , u hgspotu sam vidia sapphire x800xt platinum je li to x800xt pe ? za 3833 kn i još gledam gainwarda ultra 2400 6800GT GS za 3838(a ova koja nije GS je 3500) vjerovatno GS model ima 1.6 ns memu ! Šta mi je najbolje od ovog kupit , i koliko ču vremena bit miran , želim totalno zaboravit kad kupim grafu što se događa sa njihovim napretkom jer kad kupujem novu grafu uvjek skoro poludim !! Ajde dajte savjete ! Hitno !
|
Sve što si nabrojao je super, a razlike su od 0-5%, kako gdje, tako da se nemoj previše zamarati sa detaljima, pogotovo ako ne misliš o/c-at.
|
Sve što si nabrojao je odlično, s ničim nećeš pogriješit.
Btw, Soad rula, evo upravo sad dere toxicity.:D |
I mene su mučili slični problemi , odlučia sam se za leadtekovu 6800GT koje nažalost nema kupit u Splitu , tek drugi tjedan izad nove godine , i ja bi rado kupia gainwardovu 6800GT GS , a za tu razliku za oko 700 kn ču rađe kupit napajanje , ima li ko ode sa foruma COOLERMASTER RS-450 Super silent , može li se nač šta bolje za te pare , jer mi on više radi izgleda izgleda skuplje !
|
Citiraj:
Za te pare kupiš Enermax koji ti je Bog i Batina |
heh ja jos cekam da mi dode ocz sljedeci tj-2 u links:D:D:D:D
jedina banana je ta sto nema nis jace od 6600 gt tj x700 pro pcie:'(kod nas za kupit...moze neko pomoc gdje i kako? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |