|
![]() |
#20311 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20312 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
13 kila dole! Samo vi zderite... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20314 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš pričam sa punicom kak je ovo: http://www.coolinarika.com/recept/purica-purgerica taman za nas dvoje i da budemo jedan dan probali napravit. Prava Žderonjska papica ![]()
![]() |
#20316 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
12 vrsti sira (težine oko pola kile) između tri pohana kruha. Mmmm nom nom ![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/K/pC/1vDRpvVz/slika1.jpg http://www.pohrani.com/f/Y/9m/FGq6kR8/slika2.jpg Jedvice pojeo, bilo dobrano zlo poslije, a tek sljedeći dan probava. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20317 |
Super Moderators
|
![]() |
#20318 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vas dvojica (WraGG&Flikoman) odfofajte onda iz ove teme. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20320 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20321 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
može info o vrstu sira ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20322 |
Super Moderators
|
Danas prava Žderonjska papica ![]() Jučer sam izvadil i preko noći napacal komad butića (oko 1.30 kg) mladog vepra. Danas se dela na lovački sa lisičarkama i vrganjima a prilog budu knedle od kruha ![]() Ubil bum se ko zadnji sacpra ![]()
![]() |
#20324 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas mi stara navratila pa mi napravila toplih sendviča dok sam spavao i ošla kući ![]() ![]() ![]() Tijesto za pizzu, unutra zamotano hrenovka, kobasica, sir i ispečeno na ulju ![]() Imam za danas i sutra ![]() Malo kečapa i tartara i kud češ bolje.
![]() |
#20326 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20327 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sisati se javlja sa trijema vikendice, gledam u moreno i vas bucmaste kak se pacate na asfaltu ![]() pali ražnjići sa povrćem odmah čim smo došli žena i ja, jučer malo šalše pa na to umakića od barille + extra šampinjona, salate razne isključivo bosiljak, maslinovo i balsamico, sutra po orade pa malo na gradele, staropramen se hladi konstantno i tak... loše ide uglavnom godišnji ![]() poz svima sa yebenog edge-a i povratka na 56k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20328 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20329 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ja u petak odo na more. Jučer sam fino zel dve kile vratine, napacal i bacil na roštilj. Uz to krumpač, salata i ajvar. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20330 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
danas jaaaaako fini gablec dosao momak iz sony-a pa bi bio grijeh da neplati klopu ![]() punjene vjesalice sopska salata mladi krumpir peceni kruh pola litre fante (nisam mogao pivu jer sam morao jos raditi ![]() lokacija gladne oci ![]()
![]() |
#20331 |
Moderator
|
@amd... maslenica, vip... edge, ali odličan signal stalno ![]() @hamdija... crkunt ću sutra od svježih oradica, a za večeru meksički lonac (neki recept kaj sam uhvatio na knorr-ovoj juhi od graha koja je btw. odlična). zapravo koliko sam skužio u svom juha-iz-vrećice stažu knorr radi daleko najbolje mješavine... čak idu toliko daleko da se reklamiraju kao prirodno sušene bez konzervansa i e-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20332 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jučer su me pohvalili da sam napravio dobru kotlovinu. ![]() Danas nešto lagano jer sam prekardašio s vinom. Za početak pileća juhica od hrptića, a onda piletina u saftiću od vrhnja sa tjesteninom i zelenom salatom iako ću ja vjerojatno smazati pola tegle kiselih krastavaca. @Syssa Prošlih godina mučio sam se sa Tmobilom i VIPom. Frend sa WnWom muku muči da ide na net, a ja do njega imam ovakvu brzinu: http://files.myopera.com/Amdejac/alb...t%20Pasman.jpg
![]() |
#20333 |
Moderator
|
oradice sjele preko pol kile svaka, eno ih oprane, osušene i lagano nasoljene čekaju rešetku... umak peršin, sol, češnjak, svježe ubrani ružmarin i maslinovo se od ujutro paca u buksi da ribice ne ožedne, jelte ![]() za pravo podlit imamo postup plavac mali, dingač, 2006. (thnx doublev) ![]() e to će bit spektakl okusa prije popodnevne plaže ![]() @amd... rado bi stisnuo na tvoj link, ali imam osjećaj da ću zažalit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20334 |
Super Moderators
|
Ajde sisa, kaj cviliš za klikanje slikice od 120 kila? ![]() Danas doručak sendviči od "sirovog" tosta, za ručak kuhana kuruza ![]()
![]() |
#20336 |
Super Moderators
|
![]() |
#20339 |
Super Moderators
|
Zgleda da bu danas pale zapečene palačinke sa sirom ![]()
![]() |
#20340 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Narucili sad na poslu Deep Dish pizzu iz jedne pizzerie na Borovju. Jest da je 50Kn, ali vrijedi svake lipe...
![]() |
Uređivanje | |
|
|