|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Odigrao demo i sviđa mi se sve skupa. Nisam igrao jedinicu pa neću ništa uspoređivati. Samo me brine što mi u nekim trenucima teksture "blinkaju u crno" posebice na nekim mjestima kad stojim na mjestu.. ![]()
![]() |
#332 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
može se proći demo barijera al se nemože predaleko jer ubrzo javi "mission failed" http://www.youtube.com/watch?v=j_8ch378Jeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Maloprije odigrao na burazovom kompu. Igrao sam samo misiju, nisam nista istrazivao. Kontrole su mi bas taman sjele ![]() Grafika ugodna oku, zvuk odlican, malo cudno ponasanje auta ali to bude sjelo kad se naviknem. Odličan demo, nadam se da ce i finalna verzija biti dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
AA-off AF-1x PhysX-off Shadows-medium Geometrics-high Prosjek 40FPS-a na 1680x1050, po benchu iz igre. Iste postavke,samo 1280x1024 - 50FPS-a prosjek..... Ja već stvarno imao namjeru kupit novu grafu,al gura i ova...bitno da ne zapinje niš..juhu..! ![]() Inače,igra je sve što sam očekivao...odlično!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
one suknje ću definitivno dizejblat! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemojte odmah na mene "drvljem i kamenjem", ali nekako mi se cini da ce nas vecina odigrati ovu igru s odgodom. Jedno za godinu ili vise dana kada ce jeftiniji hardver moci sazvakati ovu igru + kada patchevi poboljsaju performanse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Registered User
|
Performanse i optimizacija je super. Je da ima naznaka konzola ![]() ![]() Prosjek fpsa je nekih 50 kad nafrljim fiziku, tako da stvrno radi vise nego dobro. Jos padne gt240 samo da vrti fiziku i eto uzivancije preko 180 fpsa ![]() EDIT: Ako ugasis fiziku imas preko 60fpsa sa 4670 tako da stvarno nema potreba za "odgodama" |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel se može igrat iz prvog lica? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
OT: CoD se nažalost može igrat iz trećeg lica ![]()
![]() |
![]() |
#344 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Why so serious
|
Probal malo igricu, vozikal se po gradu i to, sve na higgh kaj se more deti, i fizika na max. Nema nikakvog štekanja ni usporavanja, nisam mjeril frapsom ni pokretal benč jer sad ne stignem bum navečer za točan br slikica. Kak pišete da slažete bijesne kompove i kombinacije sa nVidiom za mafiu mislil sam da bu mi štekala sa fizikom na max, a tak ljepo klizi ko riba... Igra bude prava kad izađe...jedva čekam Da, stavil sam na simulacija(tip vožnje auta) i puno bolje je od normalnog, malo dok se ne privikneš je čudno al poslje je ok, čak mislim da je isto ko na staroj mafiji, jer znam da mi je i tam bilo teško vozit ispočetka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#351 |
Bazinga
|
![]() |
#352 | |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#353 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali kad upalim V-sync sve ide glatko, prosjek 57fpsa, min oko 48... Inace i nema neke razlike sa AA i bez AA. Fizika radi razliku jedino kad je iskljucim, medium i high daju isto fps-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne kužim kako igra leti ekipi sa ati grafama. Trenutno imam 17" monitor (1280x1024), igra radi sa svime na high super, no kada upalim fiziku na medium u "zahtjevnijim" senama FPS pada na oko 25 i osjeca se da ne ide glatko. Kada stavim fiziku na high u "zahtjevnijim" scenama FPS pada ispod 15 tako da je to ne igrivo. Ne kužim ova vaša zapažanja "da vam sve leti" kada stavite fiziku na high, a koristite ati grafu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 13.08.2010. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 13.08.2010. u 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Why so serious
|
jel tebi u benču piše HD5800 serija, jer meni piše 4800 -->
![]() Niš nisam diral, samo instaliral i stavil sve na high kaj je išlo.
S tim da je CPU na 3.6GHz, a grafa def. Fraps mi baca 33 AVG 50MAX i 27MIN...ali kažem da za oko nema nikakvog štekanja, jesu mali rezultati ali nema govora o trzanju. No bez brige, dok izađe igra sigurno će doći i pravi driveri pa bu sve to malo bolje... creativo91 ---> jel tebi u benču piše HD5800 serija, jer meni piše 4800 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
|
Ja takodjer nemam nikakvu dodatnu nevidiju za fiziku (inace bi pisalo pod moj komp ![]() Samo me muci zasto svaki put kad izadjem iz igre brightnes mi se smanji totalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
Skužio sam u čemu je stvar, kad počnem igrati demo (sve na high, ukjučujuči i fiziku) sve radi super, FPS je na 40-60. No nakon nekog vremena igranja sam od sebe prepolovi se FPS i padne na nekih 15-20. Ali ako recimo poginem tokom igranja FPS mi se vrati na normalu tj. na 40-60 i sve opet radi super. ![]() Drugim riječima stvar je vjerojatno do nekog bug-a, nadam se da će to srediti dok igra izađe. ![]() BTW skužio sam da kad kloknem grafu (900/1200) dobijem u prosijeku 10-ak FPS-a. ![]() @Dancoo sve mi piše normalno tj. za grafu piše HD 5800 series. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 14.08.2010. u 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|