|
![]() |
#271 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Hi Folks, Some of you may know about this fix, but I was really upset at the frame rates until I realized what the problem was. This is for you Nvidia folks that may be wondering why the game is running slow. I downloaded the steam demo, and part of the installer installed the newest version of Physx, problem is that is installed in in CPU mode, so the game was not using the GPU to render the physics (overloading the CPU and causing low frame rates). The simple fix for you NVIDA Steam demo folks that may be in the same boat is to uninstall your physx and reinstall Physx manually from your Mafia II steamapps folder under the 3rd folder In my case it was here: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\3rd Now the game runs rock solid 60 FPS and now the game is amazing. Cars are easier to drive, and the Shooting is easier to target (along with amazing visuals) Good luck, if this helps one person my work is done |
Hi Folks, Some of you may know about this fix, but I was really upset at the frame rates until I realized what the problem was. This is for you Nvidia folks that may be wondering why the game is running slow. I downloaded the steam demo, and part of the installer installed the newest version of Physx, problem is that is installed in in CPU mode, so the game was not using the GPU to render the physics (overloading the CPU and causing low frame rates). The simple fix for you NVIDA Steam demo folks that may be in the same boat is to uninstall your physx and reinstall Physx manually from your Mafia II steamapps folder under the 3rd folder In my case it was here: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\3rd Now the game runs rock solid 60 FPS and now the game is amazing. Cars are easier to drive, and the Shooting is easier to target (along with amazing visuals) Good luck, if this helps one person my work is done |
![]() |
#273 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
http://i33.tinypic.com/2mozi1h.jpg Ovo su postavke. http://i38.tinypic.com/2nqqpdw.jpg Ovo dobijem sa uključenim FRAPSom, bez FRAPSa dobijem maksimalni fps 43-45 (mjerio par puta) ![]() Njema veze, ostavim tu rezu,sve ostalo isključim i stavim na low, ide kao med. ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni su isto auti fora sa simulacijom. Nadam se da bu u cijeloj igri bilo još više vrsti auta i kamoina. Onaj stari Peterbuilt mi je najbolje vozilo u igri. Reinstalacijom physxa je igra proradila i sad ide stvarno dobro sa medium fizikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Probao, super mi se čini. Ostao i meni zatamnjeni ekran. Ali, ctrl + altgr + delete (imam Windows 7) i Cancel to riješi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#288 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Sorry na zayebanciji ali ja se moram iskaliti, jer moja yebena kartulja je za qurac pa mi je cili demo bija mucenje. Sad placem u kutu i cekam Mass (d)Effect 2 da mi ga prijatelj iz zaljeve dostavi brzinom cca 850kb/s kako bi utjesio svoje napaceno biche. Iduca "plata" mi gine na novu (g)rafulju, a vi kolege uzivajte ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Ne sjećam se kad sam zadnji put neki demo skidao, al ovo bih baš volio probat. Začudio se kad sam vidio da demo ima samo 1gb?? Btw možda sutra/prekosutra upadne GTX470 pa ću ovu 260ku isprobat za fiziku prije nek ju prodam pa napravim neki bench..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Malo promoviram video. Frajer se zabio u drotove pa platio kaznu lol http://www.youtube.com/watch?v=w29wCS3IJRo
![]() |
#292 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
a možeš ih nabrijat u garaži i onda idu stvarno brzo u opcijama za vožnju imaš: normal i simulation evo malo screena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam baš upućen u igre jer nisam dugo ništa igrao (kad nije Mafia II dugo izlazila ![]() Ovih 50, odnosno 60€ mi je puno previše, tko zna kolko će to onda bit u dućanu kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nije stvar u brzini nego u ponašanju automobila na cesti. ![]() Fino. Budem bacio oko. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Zainteresiran sam za Mafiu 2 i odigrat cu je kad izadje.Veliki sam fan GTA serijala i nazalost prvu Mafiu nisam odigrao.Zanima me sad nakon demoa,ako mi netko moze odgovorit na jedno pitanje. Zanima me kakav je grad u igri? -koliko je interaktivan -velicina -dizajn -i koliko je zanimljivo njegovo istrazivanje Znam da mozda nije u redu usporedjivati grad u ovoj igri i GTA4 jer igre nisu smjestena u ista razdoblja,ali jednostavno moram znat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto odvrtio brdo benchova sa gt240 za fiziku i bez. (EDIT) Eto sve max bez fizike: min 11 fpsa, max 160, iako kad sam pustio fraps on je zabiljezio min 87 fpsa. Tako da mi je to cudno. Sa fizikom na High min 11 fpsa, max 33 ![]() A sa nvidijom gt240 za fiziku min 33, max 177fps Isplati se uzet neka polovna gt220 ako ima pa ju puknut samo da vrti fiziku ako ste atijevac po pitanju gpu-a ![]() Sve u svemu igra je mrak al grafika mi nekako nije baš ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Beo. 11.08.2010. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Sa onom fizikom je puno bolje ali je onda slide show. |
||
![]() |