|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam Dr.We][eD POGLEDAJ!
Ja inace igram America`s Army Operations u klanu sam .[CRO] full name:Croatian Army vrlo smo dobri ali ima i bojlih hrvatskih klanova..Kuzim se u kompjutore ..inace si radim Web stranicu koju mozete vidjet pod www.god.nazzgul.com ako nectete moc pod to probajte www.dr.weed.nazzgul.com a nasa prava stranica od klana je www.nazzgul.com inace se bavim sad izgradnjom stranica imam 17.5 godina sve vas pozdravljam! Sajt vam je odlican!! Hoo@H enemy down..Pozdrav svima! BTW:-full name:-By The Way
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
lol ajde ![]() dobrodošao na forum ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
To se jedino ovdi ne predstavlja ja san tu shemu vidija na dosta foruma! Welcome!
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
kul, ja friend tu i tamo deremo malo u AA, kako stojite sa clanovima?
#9 |
Ekspert iz sjene ...
|
Good to have you - ALI Molim te da makneš taj prokleto veliki busen trave iz siga ![]() Ne interesira me kaj konzumiraš, ali me smeta kad ljudi stavljaju takove stvari na čelo - ko da si LLUUDD i MRAK tip jerbo imaš weed u sigu. Da se predstavim: Paske, jedan od modratora. Imam 27 godina, tanke živce i igram WoW u Dark Side klanu. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
horza, jedan od administratora i autora u PC Ekspertu. ne smeta mi tvoj sig, ali pošto si nam friški evo mali guide za ponašanje http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454 PASKE ajd i ti baci oko na redak o duljini siga... tvoj je samo... 2 puta dulji od ostalih ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam rendula, imam 15 godina, idem u 1. razred 5. gimnazije i mrzim glazbeni. Zadnje izmijenjeno od: rendula. 22.12.2004. u 22:02. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Osobno nemam ništa protiv ako netko diskretno stavi list trave isl. - kao što je Marac imao frulu na slici - samo kaj je trebalo malko pozornije pogledati da se skonta da to nije cigareta ![]() Ovak baš ogroman sig s busenom trave ... malko je nezgodno. Čitaj Hojza, čitaj ![]() Kaj se duljine siga tiće - šutim ko pichka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam Amdejac, Žderonja ![]() ![]() Raziđite se u miru. ![]() ![]() Trava je zdrava za kravice, konjeke, janjčeke : nuts :
#14 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nameče se zaključak da AMD jede sve što konzumira travu. Dakle, tako dmo riješili misteriju nestanka veće količime klinaca iz njegovog kvarta.
#15 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Samo lagano kad ga klinci deru u UT-u, on odma digne palicu " mirotvorku " i zaprijeti im oduzimanjem " medikamenata ". 3 min kasnije - AMD is GODLIKE ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Neznam samo kakve veze ovo ima s komentarima i prijedlozima... uto ime...selim u svastaru |
![]() |
![]() |
#19 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Isuse, koliko panike oko malo trave?! Šta bi bilo da je stavio stablo? Inače, Weed, malo kasniš s tom AA. Ja sam je igrao kad si ti imao nekih 12 godina. Tako da mi već lagano izlazi na nos.
#21 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam BladeRunner,iz Dugopolja,imam 14god,12mj i 21 dan(rođen 2.1.1990.) Idem u Elektro-tehničku školu u Splitu,smjer elektronika,mrzim osnove elektrotehnike i Max Payne je ZAKON: goood : Stay dead: CoolRamb
#23 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam Fleks. Imam 17 godina. Idem u srednju medicinsku. Mrzim sve. U slobodno vrijeme idem u crkvu. Volim tihe PC-e. Velik sam i glup. Volim lupat smajliče pa ču se sad iživit: **************************************************************************************************************************************************************** - bila hrpa smajlija. Sad je bolje. Sad 3 tjedna neču lupit smajla. (Done by copy/paste) Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 22.12.2004. u 22:17. |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
E kad moder vidi ove smajliće.......bit će stvarno veselo..... Imam prijedlog, zakaj nebi postavili uvijet da ,kod priključivanja u našu malu zajednicu, novi član mora u desetak rečenica predstaviti sebe...
#25 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|