PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Ja sam Dr.We][eD POGLEDAJ! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=15521)

^Dr.We][eD.[CRO 20.12.2004. 20:51

Ja sam Dr.We][eD POGLEDAJ!

Ja inace igram America`s Army Operations u klanu sam .[CRO]
full name:Croatian Army vrlo smo dobri ali ima i bojlih hrvatskih klanova..Kuzim se u kompjutore ..inace si radim Web stranicu koju mozete vidjet pod www.god.nazzgul.com ako nectete moc pod to probajte www.dr.weed.nazzgul.com a nasa prava stranica od klana je www.nazzgul.com inace se bavim sad izgradnjom stranica imam 17.5 godina sve vas pozdravljam!

Sajt vam je odlican!! Hoo@H enemy down..Pozdrav svima!
BTW:-full name:-By The Way

MentalHarikiri 20.12.2004. 21:48

lol ajde :D

dobrodošao na forum :D

tor 20.12.2004. 21:50

Pozdrav i tebi...
Nije običaj da se škvadra predstavlja ali ako to tebi čini zadovoljstvo:D

maky-st 20.12.2004. 22:10

To se jedino ovdi ne predstavlja ja san tu shemu vidija na dosta foruma! Welcome!

tor 20.12.2004. 23:34

Citiraj:

Originally posted by maky-st
To se jedino ovdi ne predstavlja ja san tu shemu vidija na dosta foruma! Welcome!
Da, na nekim forumima ne možeš ništa ni tražiti ako se ne predstaviš. Viš, to nikada ovdje nije bio običaj.

ßellerophon 21.12.2004. 00:35

kul, ja friend tu i tamo deremo malo u AA, kako stojite sa clanovima?

Amdejac 21.12.2004. 00:39

Dobar ti je govor.:rolleyes:
Trebal si se kandidirati za predsjednika.:D :beer:

MentalHarikiri 21.12.2004. 02:53

vidim oduševio si AMDa sa sigom :D

Paske 21.12.2004. 08:48

Good to have you - ALI

Molim te da makneš taj prokleto veliki busen trave iz siga :rolleyes:

Ne interesira me kaj konzumiraš, ali me smeta kad ljudi stavljaju takove stvari na čelo - ko da si LLUUDD i MRAK tip jerbo imaš weed u sigu.

Da se predstavim:

Paske, jedan od modratora.

Imam 27 godina, tanke živce i igram WoW u Dark Side klanu.

:beer:

horza 21.12.2004. 09:38

horza, jedan od administratora i autora u PC Ekspertu.

ne smeta mi tvoj sig, ali pošto si nam friški evo mali guide za ponašanje http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454

PASKE ajd i ti baci oko na redak o duljini siga... tvoj je samo... 2 puta dulji od ostalih :)

rendula 21.12.2004. 10:00

Ja sam rendula, imam 15 godina, idem u 1. razred 5. gimnazije i mrzim glazbeni.

Paske 21.12.2004. 10:53

Citiraj:

Originally posted by Horza
horza, jedan od administratora i autora u PC Ekspertu.

ne smeta mi tvoj sig, ali pošto si nam friški evo mali guide za ponašanje http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454

PASKE ajd i ti baci oko na redak o duljini siga... tvoj je samo... 2 puta dulji od ostalih :)

Gazda ... ja sam govorio i ilegalnim opijatima - jeltem trava.

Osobno nemam ništa protiv ako netko diskretno stavi list trave isl. - kao što je Marac imao frulu na slici - samo kaj je trebalo malko pozornije pogledati da se skonta da to nije cigareta :D

Ovak baš ogroman sig s busenom trave ... malko je nezgodno.

Čitaj Hojza, čitaj :p

Kaj se duljine siga tiće - šutim ko pichka :D

Amdejac 21.12.2004. 11:48

Ja sam Amdejac, Žderonja :beer: , podpredsjednik vjeća za imenovanja, imam 30+... :rolleyes: , srednje velik i debeo, organ reda i mira.
Raziđite se u miru. :D :beer:
Trava je zdrava za kravice, konjeke, janjčeke : nuts :

RAK 21.12.2004. 11:52

Nameče se zaključak da AMD jede sve što konzumira travu. Dakle, tako dmo riješili misteriju nestanka veće količime klinaca iz njegovog kvarta.

Paske 21.12.2004. 13:03

Citiraj:

Originally posted by AMD
Ja sam Amdejac, Žderonja :beer: , podpredsjednik vjeća za imenovanja, imam 30+... :rolleyes: , srednje velik i debeo, organ reda i mira.
Raziđite se u miru. :D :beer:
Trava je zdrava za kravice, konjeke, janjčeke : nuts :

Uz ovakovu policiju racije su gušt :D

Samo lagano kad ga klinci deru u UT-u, on odma digne palicu " mirotvorku " i zaprijeti im oduzimanjem " medikamenata ". 3 min kasnije - AMD is GODLIKE :D :beer:

sbp 21.12.2004. 13:39

Neznam samo kakve veze ovo ima s komentarima i prijedlozima...

uto ime...selim u svastaru

Paske 21.12.2004. 13:51

U to ime - u pravu si :D :beer:

Amdejac 21.12.2004. 23:40

Citiraj:

Originally posted by RAK
Nameče se zaključak da AMD jede sve što konzumira travu. Dakle, tako dmo riješili misteriju nestanka veće količime klinaca iz njegovog kvarta.
:D :D :D :beer:

Rivi 22.12.2004. 07:55

Isuse, koliko panike oko malo trave?! Šta bi bilo da je stavio stablo?

Inače, Weed, malo kasniš s tom AA. Ja sam je igrao kad si ti imao nekih 12 godina. Tako da mi već lagano izlazi na nos.

BladeRunner 22.12.2004. 13:17

Moderator briši ovaj post,uduplo je postalo:beer:

BladeRunner 22.12.2004. 13:18

Ja sam BladeRunner,iz Dugopolja,imam 14god,12mj i 21 dan(rođen 2.1.1990.)
Idem u Elektro-tehničku školu u Splitu,smjer elektronika,mrzim osnove elektrotehnike i Max Payne je ZAKON: goood :

Stay dead: CoolRamb

Rivi 22.12.2004. 14:25

Majko mila!!! Ja se više ne sijećam ni jesam li uopće imao 14 godina, a kamoli kad je to bilo. Da bar mogu reć da sam duplo stariji od tebe.

Fleks 22.12.2004. 20:23

Ja sam Fleks. Imam 17 godina. Idem u srednju medicinsku. Mrzim sve. U slobodno vrijeme idem u crkvu. Volim tihe PC-e. Velik sam i glup. Volim lupat smajliče pa ču se sad iživit: **************************************************************************************************************************************************************** - bila hrpa smajlija.
Sad je bolje. Sad 3 tjedna neču lupit smajla. (Done by copy/paste)

big_B 22.12.2004. 21:31

E kad moder vidi ove smajliće.......bit će stvarno veselo.....

Imam prijedlog,
zakaj nebi postavili uvijet da ,kod priključivanja u našu malu zajednicu, novi član mora u desetak rečenica predstaviti sebe...

Fleks 22.12.2004. 22:15

Citiraj:

Originally posted by big_B
E kad moder vidi ove smajliće.......bit će stvarno veselo.....

Imam prijedlog,
zakaj nebi postavili uvijet da ,kod priključivanja u našu malu zajednicu, novi član mora u desetak rečenica predstaviti sebe...

Ideja ti i nije loša, štoviše apsolutno te podržavam. Baš je fora ono vidjeti ko je novi došo. Mogli bi otvoriti ispod svaštare new ones il nekaj slično.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12.